Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
persze tudom, de ez inkább a korábbi időszakra vonatkozott, hogy korábban nem kapott lehetőséget. de most is Eppelt és Balogh-ot említi Storck, hogy Szalai mellett még ez a két ember is megelőzi Futácsot.Futács most csúnyán megsérült. Persze ettől még eddig kaphatott volna esélytKösz Storck,nagy király vagy.mindig is vita téma lesz amúgy, de két dolog biztos: Niko nem illik Storck rendszerébe, valamint nincs olyan emberünk, aki kiszolgálná őt. azért, hogy padozzon végig, felesleges hazajönnie. bár ugye Szalai jelenleg sérült, nem tudom, hogy ő felépül-e a válogatott meccsekig. nem baj jó lesz ott Bödével rohamozni vagy vkit majd találnak a másod osztályban.
Kenny
én, akit sajnálok az Futács, aki hétről-hétre bizonyít, de meghívót sem igazán kap, lehetőséget meg főleg.
csebi
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Azt hiszem komolyan eljött most már az ideje az edzőváltásnak a fradinál. Mintha már a játékosokon is az látszódna hogy telibeszarják az egészet. Ha nem lenne Varga meg Muntari pontja nem lenne idén még ennek a csapatnak...ha ki akarjuk vágni az egész stábot akkor 1 milliárdos lelépési pénzekről pletykálnak.Ezt meg gondolom senki nem akarja kifizetni.
davemayer
több mint 8 éve
Azt hiszem komolyan eljött most már az ideje az edzőváltásnak a fradinál. Mintha már a játékosokon is az látszódna hogy telibeszarják az egészet. Ha nem lenne Varga meg Muntari pontja nem lenne idén még ennek a csapatnak...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Mikor Mignolet lapot kapott időhúzásért, mondtam bátyámnak, "figyeld meg, a 92. percben kapnak egyet." Tévedtem egy percet. 😕Nem tudom már kinek mondtam a minap, hogy a támadósora alapján bajnok is lehetne a csapat, de sajnos a védelme egy középcsapat szintjén van. Azt hiszem, még ezzel is túlbecsültem Lovrenéket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Az Everton idén top5 lesz. Má most megmondom.Melós csapat úgy isMost ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
Toca
Amadeus
több mint 8 éve
Melós csapat úgy isMost ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
Toca
több mint 8 éve
Most ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalokEvertonnak nem jött ki a lépés.
flzoli
több mint 8 éve
Most ez a béna kezdés egy dolog, de valaki magyarázza már el, hogy hogyan sikerült ennek a Chelsea-nek bajnokságot nyernie egy ilyen hitvány kerettel. Kíváncsi leszek, hogy fogják bírni a kettős terhelést majd, mert tavaly még működött a csapágyasra hajtott alapcsapat koncepciója. Courtois - Kanté - Hazard - Costa/Morata tengely klasszis, de a többiek körülöttük, hát... De legalább fiatalok
több mint 8 éve
Lehet hogy egy lusta török gyrosárus szintjével vetekszik a munkamorálja, de egy Özil féle kreatív irányítóval nagyon tudna hasítani a Pool támadóhármasa. Főleg, ha mögötte két védekező felfogású ember dolgozna. Még mielőtt valaki bedobná, Lallana és Özil baromira nem egy szint, de nagyon nem, csak hát az a fránya hozzáállás és küzdeni tudás
több mint 8 éve
de igen, de egy Watfordot illett volna simán elintézni.nem volt les?Nem.
NB2
Coolearie
több mint 8 éve
Chelsea ég..0-3 Burnley.
több mint 8 éve
A védelemben egy igazi megbízható ember van. Clyne, aki hiányzik most. Moreno nevetséges pool szinten. Milner ok volt de hát ő vészmegoldás volt amúgy is. 2 éve halogatjuk ezt a LB dolgot... és még nincs vége mert csak hír szintjén sem emlegetnek minket LB-ekkel. CB állomány is gyér de sajnos én VvDban sem látom a megváltót, bár tény vki kell, akár ő is lehet.A keret nem kész, a keret maximum létszámra megvan. Az, hogy Klopp a védelem felénél legyint, mondván, Javi Moreno belejön és igenis mekkora potenciál van benne, stb... az komolytalan. Sakho meg sosem lép már pályára szerintem a Poolban, Klopp csapatában legalábbis.Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez
Moreno az "új" LB igazolásunk. CBben megvagyunk.
Mindezt úgy, hogy ignoráljuk a keret legjobb CBjét Sakhot és nem igazolunk senkit. Lovren botrány volt ma. Klavan messze nem PL top szint, Gomez fiatal és sérülékeny. Matip ok. De a keret kész. A vedelem sokat fejlődött. (Y)
alatriste
Egyébként Klopp sem hülye, nem véletlenül dobálgatja a 45-50 milliós ajánlatokat Van Dijkért, amiből balhé is lett ugyebár az előző szezon végén, mert elsiette. De én még várnék érkezőt a védelembe, a mai meccs ellenére is. Szörnyű ez a hullámzás, akkora hibákra képes egytől egyig mindenki a védelemből, hogy az félelmetes.
Stez
A keret pedig egyáltalán nincs kész. Mennyiségre se. Nincs Lallana a kpn, Cou ugye szintén nincs (ki tudja lesz -e) és a Can-Hendo-Gini kkp sor olyan félelmetesen ötlettelen volt támadásépítésben hogy néha fájt. Ami nem az ő hibájuk mert egyik sem a kreatív iránytó. Hendró egy baromira visszavont irányító aki a legtöbbször a 2 CB közé belépve kapja a labdát a saját térfele felénél és hátulról adja tovább. Can meg Wij pedig max boxtobox típusú srácok, de össze se hasonlítható a játékuk a Lallana és Cou által adott kreativitáshoz. A támadó 3as rendben volt. Mane és Salah hasítani fog, de a mögöttes tartalom, elsősorban a védelem miatt nagy szenvedések lesznek még itt idén.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
A keret nem kész, a keret maximum létszámra megvan. Az, hogy Klopp a védelem felénél legyint, mondván, Javi Moreno belejön és igenis mekkora potenciál van benne, stb... az komolytalan. Sakho meg sosem lép már pályára szerintem a Poolban, Klopp csapatában legalábbis.Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez
Mindezt úgy, hogy ignoráljuk a keret legjobb CBjét Sakhot és nem igazolunk senkit. Lovren botrány volt ma. Klavan messze nem PL top szint, Gomez fiatal és sérülékeny. Matip ok. De a keret kész. A vedelem sokat fejlődött. (Y)
alatriste
Egyébként Klopp sem hülye, nem véletlenül dobálgatja a 45-50 milliós ajánlatokat Van Dijkért, amiből balhé is lett ugyebár az előző szezon végén, mert elsiette. De én még várnék érkezőt a védelembe, a mai meccs ellenére is. Szörnyű ez a hullámzás, akkora hibákra képes egytől egyig mindenki a védelemből, hogy az félelmetes.
több mint 8 éve
A Liverpool-Watford meccs nézése közben kiváncsi lettem mennyit játszanak a csapatok valójában. A 70. percben ezért fogtam a telóm bekapcsoltam a stoppert és mértem a játékidőt (azaz mikor valójában játékban volt a labda). Innentől a lefújásig a futóóra szerint 28:20 telt el, ebből amikor tényleg játékban volt a labda az mindössze 13:59 volt.Kérdezem én ennek mi értelme? Minimum 6 perc volt, hogy két Watford játékost ápoltak (az egyiket közvetlenül az oldalvonal mellett). Ha nem lenne ez a futóórás marhaság nem lenne az, hogy a pályán fetrengenének, de az se lenne hogy Mignolet minden kirúgása 1 percig tart (és sárgát se kellene neki ezért adni). Nem mellékesen nem idegesítené a szurkolót, hogy az ellenfél húzza az időt, hiszen nem is lehetne. És nem is a bírón múlna, hogy mennyit hosszabbít majd a hosszabbításon mennyit hosszabbít..
Ezeken túl lehetővé válna az is, hogy korlátlan cserélés legyen, mert jelenleg azért korlátozzuk mert ugye cserénként 1 perc. Így viszont olyan abszurd helyzetek lehetnek mint hogy most az egyik watfordi sérülten kellett, hogy játsszon...
Arról már nem is beszélek, hogy a videóbírózásra is lenne így idő.
több mint 8 éve
Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.Az a baj hogy ő azt hiszi megcsinálta, nem elfelejtette...
Stez

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Soha rosszabb PL kezdést.
több mint 8 éve
nem volt les?
több mint 8 éve
Klopp minden évben elfelejt védelmet építeni, ezt idén is meg fogja szívni.
több mint 8 éve
Szerintem te meg se közelítsd azt a csatornát. 😀odakapcsolok és egyből feltámad a liverpool 😀 tipikusazt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2
Coolearie
dr0725
több mint 8 éve
odakapcsolok és egyből feltámad a liverpool 😀 tipikusazt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2
Coolearie
több mint 8 éve
azt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?Megy is a Vátford előre.
(köztük a Pool is)
NB2
több mint 8 éve
azt ugye tudjátok, hogy mivel a Spíleren motorverseny a Prime-n lesznek a meccsek egy része?(köztük a Pool is)
több mint 8 éve
Ha nincs olyan magyar nemzetközi szinten vállalható 10-es (már pedig nincs), aki k tudná szolgálni, akkor sztem nem feltétlen csak edzői hiba...Ha van egy ilyen formában lévő(emberünk másfél éve jó formában van) támadód mint Nikolic és nem találsz neki helyet akkor az véleményem szerint masszív edzői hiba.Futács most csúnyán megsérült. Persze ettől még eddig kaphatott volna esélytKösz Storck,nagy király vagy.mindig is vita téma lesz amúgy, de két dolog biztos: Niko nem illik Storck rendszerébe, valamint nincs olyan emberünk, aki kiszolgálná őt. azért, hogy padozzon végig, felesleges hazajönnie. bár ugye Szalai jelenleg sérült, nem tudom, hogy ő felépül-e a válogatott meccsekig. nem baj jó lesz ott Bödével rohamozni vagy vkit majd találnak a másod osztályban.
Kenny
én, akit sajnálok az Futács, aki hétről-hétre bizonyít, de meghívót sem igazán kap, lehetőséget meg főleg.
csebi
empty taxi
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ramsey gól-->Meghalt a világ legidősebb embere, 113 éves volt.