Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Megérteni lehet nem, de kivitelezni már teljesen más történet. 😉Mondjuk azért azt megjegyezném, hogy egy fullos playbook betanulását nem vagyok benne biztos, hogy az átlag socceres csak úgy lazán bebiflázná. Oké, hogy Amerikában sem ér semmit, hogy legalább az egyetemig eljutnak a játékosok. Elég sok socceresnek már az ebben a sportágban lévő taktikával is meggyűlik baja (pedig azért baromira nem bonyolult).Most mi bajod van a Rósa Dénessel? 😀 (...már bocsánat)mármint az amerikai focistákat, ugye? hát nézd, köztük is rohangászik pár atomfizikus, de az is biztos, hogy van pár olyan is, aki innen jó néhányunknál simán okosabb. fociban ilyentől nem félek, persze tíz éve volt a dr. Füzi a Vörös Meteorban... de egy fecske nem csinál nyarat.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel tartod egyszerűbbnek a soccer-t játszókat, mint a focistákat? 😊de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
az eset után csak akkor nézte vissza a bíró a meccset amikor kiment a labda, majd a visszanézés után 11est adott.
Ez mi?! és ha van egy gól az eset és aközött h megáll a játék? 😀 gól is meg 11es is? vagy a közte lévő időben történtek nem számítanak? óriási ez a FIFA 😀
index.hu/sport/futball/2016/12/14/kassai_leallitotta_a_meccset_dontson_a_videobiro/
braxa88
ervinator
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Nem tudom az átlag mennyivel okosabb, de szerintem nem sok lehet a különbség. Én nagyon tudnám támogatni, hogy a technika jobban vegyen részt a gurulós fociban is. És ha ennek az az ára, hogy 1-1 gól vissza legyen vonva, akkor ámen.
Klaci79
Stez
több mint 9 éve
Mondjuk azért azt megjegyezném, hogy egy fullos playbook betanulását nem vagyok benne biztos, hogy az átlag socceres csak úgy lazán bebiflázná. Oké, hogy Amerikában sem ér semmit, hogy legalább az egyetemig eljutnak a játékosok. Elég sok socceresnek már az ebben a sportágban lévő taktikával is meggyűlik baja (pedig azért baromira nem bonyolult).Most mi bajod van a Rósa Dénessel? 😀 (...már bocsánat)mármint az amerikai focistákat, ugye? hát nézd, köztük is rohangászik pár atomfizikus, de az is biztos, hogy van pár olyan is, aki innen jó néhányunknál simán okosabb. fociban ilyentől nem félek, persze tíz éve volt a dr. Füzi a Vörös Meteorban... de egy fecske nem csinál nyarat.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel tartod egyszerűbbnek a soccer-t játszókat, mint a focistákat? 😊de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
az eset után csak akkor nézte vissza a bíró a meccset amikor kiment a labda, majd a visszanézés után 11est adott.
Ez mi?! és ha van egy gól az eset és aközött h megáll a játék? 😀 gól is meg 11es is? vagy a közte lévő időben történtek nem számítanak? óriási ez a FIFA 😀
index.hu/sport/futball/2016/12/14/kassai_leallitotta_a_meccset_dontson_a_videobiro/
braxa88
ervinator
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Nem tudom az átlag mennyivel okosabb, de szerintem nem sok lehet a különbség. Én nagyon tudnám támogatni, hogy a technika jobban vegyen részt a gurulós fociban is. És ha ennek az az ára, hogy 1-1 gól vissza legyen vonva, akkor ámen.
Klaci79
több mint 9 éve
Most mi bajod van a Rósa Dénessel? 😀 (...már bocsánat)mármint az amerikai focistákat, ugye? hát nézd, köztük is rohangászik pár atomfizikus, de az is biztos, hogy van pár olyan is, aki innen jó néhányunknál simán okosabb. fociban ilyentől nem félek, persze tíz éve volt a dr. Füzi a Vörös Meteorban... de egy fecske nem csinál nyarat.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel tartod egyszerűbbnek a soccer-t játszókat, mint a focistákat? 😊de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
ervinator
slowmotion
Klaci79
slowmotion
több mint 9 éve
mármint az amerikai focistákat, ugye? hát nézd, köztük is rohangászik pár atomfizikus, de az is biztos, hogy van pár olyan is, aki innen jó néhányunknál simán okosabb. fociban ilyentől nem félek, persze tíz éve volt a dr. Füzi a Vörös Meteorban... de egy fecske nem csinál nyarat.Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel tartod egyszerűbbnek a soccer-t játszókat, mint a focistákat? 😊de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
ervinator
slowmotion
Klaci79
több mint 9 éve
Én idén csak az EB-ről láttam pár soccermeccset.Klubfocit semmit.
A statokat meg tudom nézni, de őszintén érdekelne, ha valaki megkérdi tőlem, hogy ki jelenleg a világ legjobb focistája, akkor mit mondjak?
Eddig úgy gondoltam, hogy simán C.Ronaldo.
Vagy Messi, de az elmúlt években meggyőztem magam, hogy Messi ügyesebb, Ronaldo hasznosabb, ergo nekem az utóbbi szempont a fontosabb.
És úgy gondolom, hogy Ronaldo a legjobb.
Vagy Griezmann, Suarez, Bale jobb?
több mint 9 éve
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mennyivel tartod egyszerűbbnek a soccer-t játszókat, mint a focistákat? 😊de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
ervinator
slowmotion
több mint 9 éve
A mennyeiben nem a koordináta-rendszerek zavarnák őket, hanem a labda....😉de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
ervinator
slowmotion
több mint 9 éve
de a focsiba' ilyen még nem volt, érted. az egy egyszerű sportág egyszerű játékosoknak, nehéz az ilyesmit bármilyen koordináta-rendszerbe elhelyezniük. össze fognak zavarodni előbb-utóbb 😊Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
ervinator
több mint 9 éve
Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.Azért ez annyira nem meredek szerintem. Egy Fumble return TD is vissza lesz vonva, ha kiderül, hogy nem volt Fumble.
braxa88
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.ilyen van kb az NHL-ben is, első játékmegszakításnál videoznak, és ha a visszanézett eset gól, akkor minden utána történt sztornó, akár kiállítás, akár gól történt, óra visszaáll
braxa88
több mint 9 éve
Először itéltek videozás után 11est fociban, Kassai volt, a klub-vbn.az eset után csak akkor nézte vissza a bíró a meccset amikor kiment a labda, majd a visszanézés után 11est adott.
több mint 9 éve
3 sorral felette írtam de kösz a kiegészítést 😉mondjuk az tényleg nagy show lett volna, ha Suarez a válogatottal bármit is elér, lévén az összes csoportmeccset kihagyta a Copá-n.Oké, aláírja elég sok ember hogy sokszor nem a megfelelő ember kapta, 2010-ben amúgy ha nem lett volna összeolvadás Sneijder kapja, 2013-ban meg Ribery. Az hogy a FIFA összeolvadás még jobban eltolta a pénz felé az egy szomorú dolog.Oké, hogy médiahiszti és elfogultság, de azért ne gyökérkedjetek már ennyire az NSO "zsenijei" szintjén....A legtöbb gólt szerző játékosnak van már egy díja. Ne vonjuk már össze az aranycipőt és az aranylabdát! Ezt az érvelést, hogy mennyi gólt meg assistot adott nem is értem. Ha így nézzük csak csatárok nyerhetnék meg a díjat.De ha a te érvelésedet nézem akkor Suarez 53 meccs 59gól miért nem nála az aranylabda?
CR lőtt 56 meccsen 59 gólt és kiosztott 11 gólpasszt + megnyerte a BL-t és az EB-t.... Melyik évben nem ért volna már ez aranylabdát? Most hogy egyénileg ki a jobb ízlés dolga, de ezt megkérdőjelezni és helyette a Griezman, Suarez-nek adni a díjat.... Nem is kommentálom.
flzoli
Ha a megnyert díjakat nézem? BL-t és VB-t nyert 2010ben Iniesta Aranylabda ---> Messi
Iniesta akkor kulcsszerepet vállalt mind a kettőben, míg Ronaldo közel sem volt a kieséses szakaszokban már olyan domináns idén.
2014ben Neuer felért a csúcsra (VB) és a modern kapus prototípusa kimagaslott a többiek közül. --->CR
Egymást követő években cáfolják meg egymást a szagértők, hogy itt azért nem nyerhette más mert..., itt meg azért nem nyerhette más mert... közben a következő szavazáson arra építik a díj odaadását, amit előző évben nem vettek olyan fontosnak.
NEVETSÉGES a dolog! Ez nem szakmai díj, hanem divatverseny két játékos között. És évről évre én vagyok a hülye, hogy képes vagyok felidegesíteni magam egy ilyen marhaságon.
alatriste
Kapus sose fog ilyen díjat nyerni, ha csak nem még emberfelettibb dolgot csinál mint anno Neuer.
Viszont egy hibás döntéssel, ne védjük már meg azt hogy idén mért nem érdemli meg CR a labdát.
Ez olyan minthogy azért ne fújjuk be a DPI-t mert múltkor se fújtuk be pedig totál hibás döntés volt...
Egyébként, én gondolkoztam kinek lehetne adni jobban mint CR.
Van 3 jelöltem
1. Messi: Mennyivel volt jobb mint CR? Több gólt lőtt nem, volt még mellette még egy aranylabdavárományos aki jobban húzta a szekeret? Igen. Fontos meccsen hozott kiemelkedőt? Nem Copa-n ismét besült a válogatottal? Igen
Több kupát nyert ? Nem
Jogosan raknánk ebben az évben CR elé? NEM
2. Griezmann: Már nehezebb kérdés. Meghatározóbb játékos volt a csapataiban ? Atleticoban igen. Több gólt lőtt? Nem. BL döntőn ő kiemelkedő volt? Nem ugyanúgy betlizett. EB szereplés. Több fontos gólt lőtt? Nem
Grizmann Albánia és Németország ellen lőtt fontos gólokat (csoportmeccs elődöntő), Ronaldo ellenünk és Wales ellen lőtt fontos gólt és játszott elég magas szinten.
EB döntőn jó volt? Szintén nem, pedig ő játszott CR-rel ellentétben.
Jogosan raknánk ebben az évben CR elé? Talán (inkább nem)
Mindkét döntőt bukta ellene, egyiken se tudott a csapata élére állni.
BL-ben jóval fontosabb szerepet játszott a Bayern illetve Barca ellen, míg CR talán csak a Wolfsburg ellen hozta a csapatát, de a kevesebb gól és 2-vel kevesebb kupa alapján szerintem nem lehet elétenni.
3.Suarez: Egész idényben jól játszott? Igen Több gólt lőtt? Igen Miatta lett bajnok a Barca ? Igen.
Nem játszott nemzetközi kupában eltiltás miatt.
Ha már hármójuk közül neki adnám leginkább ha CR-hez összevetve nézzük. Viszont ő a válogatottal semmit nem ért el, így ilyen alapon nyilván hátrébb sorolják.
Ez alapján igazából még mindig nem tudom mi alapján kellett volna, hogy más kapja.
Ennél jóval kevesebbre is osztottak már aranylabdát.
Toca
slowmotion
több mint 9 éve
Mondok valakit, aki egész idényben KURVA JÓ volt: Gianluigi Donnarumma.olyan embert elvből nem választanak meg, aki törvényileg el van tiltva attól, hogy piát vehessen magának 😊
Csak minden újságíró vak és nem látja be, hogy Gigionak kellett volna kapnia az Aranylabdát. 8-(
Stez
több mint 9 éve
Mondok valakit, aki egész idényben KURVA JÓ volt: Gianluigi Donnarumma.Csak minden újságíró vak és nem látja be, hogy Gigionak kellett volna kapnia az Aranylabdát. 8-(
több mint 9 éve
Jó arcok..ilyenkor történik az, hogy mondjuk az U21-esekkel állnak ki, és az ellenfél is az U21-eseit hozza.
index.hu/sport/2016/12/12/chapecoense_buntetes_brazil_szovetseg_atletico_mineiro/
dugo93
annak idején a Torino is meg tudta ezt csinálni, persze, ott a szövetség belement abba, hogy minden további meccsük U21-es legyen.
több mint 9 éve
mondjuk az tényleg nagy show lett volna, ha Suarez a válogatottal bármit is elér, lévén az összes csoportmeccset kihagyta a Copá-n.Oké, aláírja elég sok ember hogy sokszor nem a megfelelő ember kapta, 2010-ben amúgy ha nem lett volna összeolvadás Sneijder kapja, 2013-ban meg Ribery. Az hogy a FIFA összeolvadás még jobban eltolta a pénz felé az egy szomorú dolog.Oké, hogy médiahiszti és elfogultság, de azért ne gyökérkedjetek már ennyire az NSO "zsenijei" szintjén....A legtöbb gólt szerző játékosnak van már egy díja. Ne vonjuk már össze az aranycipőt és az aranylabdát! Ezt az érvelést, hogy mennyi gólt meg assistot adott nem is értem. Ha így nézzük csak csatárok nyerhetnék meg a díjat.De ha a te érvelésedet nézem akkor Suarez 53 meccs 59gól miért nem nála az aranylabda?
CR lőtt 56 meccsen 59 gólt és kiosztott 11 gólpasszt + megnyerte a BL-t és az EB-t.... Melyik évben nem ért volna már ez aranylabdát? Most hogy egyénileg ki a jobb ízlés dolga, de ezt megkérdőjelezni és helyette a Griezman, Suarez-nek adni a díjat.... Nem is kommentálom.
flzoli
Ha a megnyert díjakat nézem? BL-t és VB-t nyert 2010ben Iniesta Aranylabda ---> Messi
Iniesta akkor kulcsszerepet vállalt mind a kettőben, míg Ronaldo közel sem volt a kieséses szakaszokban már olyan domináns idén.
2014ben Neuer felért a csúcsra (VB) és a modern kapus prototípusa kimagaslott a többiek közül. --->CR
Egymást követő években cáfolják meg egymást a szagértők, hogy itt azért nem nyerhette más mert..., itt meg azért nem nyerhette más mert... közben a következő szavazáson arra építik a díj odaadását, amit előző évben nem vettek olyan fontosnak.
NEVETSÉGES a dolog! Ez nem szakmai díj, hanem divatverseny két játékos között. És évről évre én vagyok a hülye, hogy képes vagyok felidegesíteni magam egy ilyen marhaságon.
alatriste
Kapus sose fog ilyen díjat nyerni, ha csak nem még emberfelettibb dolgot csinál mint anno Neuer.
Viszont egy hibás döntéssel, ne védjük már meg azt hogy idén mért nem érdemli meg CR a labdát.
Ez olyan minthogy azért ne fújjuk be a DPI-t mert múltkor se fújtuk be pedig totál hibás döntés volt...
Van 3 jelöltem
1. Messi: Mennyivel volt jobb mint CR? Több gólt lőtt nem, volt még mellette még egy aranylabdavárományos aki jobban húzta a szekeret? Igen. Fontos meccsen hozott kiemelkedőt? Nem Copa-n ismét besült a válogatottal? Igen
Több kupát nyert ? Nem
2. Griezmann: Már nehezebb kérdés. Meghatározóbb játékos volt a csapataiban ? Atleticoban igen. Több gólt lőtt? Nem. BL döntőn ő kiemelkedő volt? Nem ugyanúgy betlizett. EB szereplés. Több fontos gólt lőtt? Nem
Grizmann Albánia és Németország ellen lőtt fontos gólokat (csoportmeccs elődöntő), Ronaldo ellenünk és Wales ellen lőtt fontos gólt és játszott elég magas szinten.
BL-ben jóval fontosabb szerepet játszott a Bayern illetve Barca ellen, míg CR talán csak a Wolfsburg ellen hozta a csapatát, de a kevesebb gól és 2-vel kevesebb kupa alapján szerintem nem lehet elétenni.
3.Suarez: Egész idényben jól játszott? Igen Több gólt lőtt? Igen Miatta lett bajnok a Barca ? Igen.
Ha már hármójuk közül neki adnám leginkább ha CR-hez összevetve nézzük. Viszont ő a válogatottal semmit nem ért el, így ilyen alapon nyilván hátrébb sorolják.
Ez alapján igazából még mindig nem tudom mi alapján kellett volna, hogy más kapja.
Toca
több mint 9 éve
Oké, aláírja elég sok ember hogy sokszor nem a megfelelő ember kapta, 2010-ben amúgy ha nem lett volna összeolvadás Sneijder kapja, 2013-ban meg Ribery. Az hogy a FIFA összeolvadás még jobban eltolta a pénz felé az egy szomorú dolog.Oké, hogy médiahiszti és elfogultság, de azért ne gyökérkedjetek már ennyire az NSO "zsenijei" szintjén....A legtöbb gólt szerző játékosnak van már egy díja. Ne vonjuk már össze az aranycipőt és az aranylabdát! Ezt az érvelést, hogy mennyi gólt meg assistot adott nem is értem. Ha így nézzük csak csatárok nyerhetnék meg a díjat.De ha a te érvelésedet nézem akkor Suarez 53 meccs 59gól miért nem nála az aranylabda?
flzoli
alatriste
Van 3 jelöltem
Több kupát nyert ? Nem
Szerkesztette: Toca
több mint 9 éve
Jó arcok..index.hu/sport/2016/12/12/chapecoense_buntetes_brazil_szovetseg_atletico_mineiro/
több mint 9 éve
Parttalan vita szerintem. Kár ezen tovább rugózni.hát én ilyet sehol nem írtam.Aha, gondolom te is azért két QB-t mondtál, mert egy védő ugyan olyan eséllyel indul a versenyben mint az irányítók.... És akkor csodálkozol, hogy mért a csatárokat és a támadó középpályásokat/szélsőket díjazzák a fociban...mert te csak a TDk alapján tudod eldönteni, hogy Brady jobb e mint Roethlisberger? A gólok alapján, hogy Messi jobb e mint Agüero?És ezt mégis mi alapján döntöd el? Mért pont 20-35 nagyokos mondja meg a tutit?De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?
Matthew99De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?NFL MVP címet az kapja akinek a legtöbb TDje, sackje, yardja, intje van? (K.Sanyi szerint az dönt...) nem. hanem a legjobb játékos, aki az adott évben a legjobb.
Matthew99
CR kurva messze volt ettől, én őt idén talán 2-3 meccsen láttam ugy játszani h az megért egy aranylabdát.
Egy olyan max 20-35fős bizottság kéne aki kurvasok meccset lát, és nem olyanokkal dobálózik, hogy megnyerte a BL-t és az EB-t, meg hány gólt lőtt. Ezek szép dolgok, nagy dolgok, de nem mutatják meg, hogy egy játékos mennyire jó (sok gól persze igen, de attól még nem lesz valaki a legjobb játékos a világon)
De ilyen rendszer sose lesz, és amíg a fociban olyan egyéni statisztikák vannak, mint gól, gólpassz, sikeres passz, futómennyiség, addig nem is lesz sose normális értékmérő rendszer.
braxa88
flzoli
Ha van 20-35 nagyokos(aki nem segghülye a focihoz, teszem azt szakíró, volt vezetőedző, volt szövetségi kapitány, nem járatta le magát valahol), aki látja a jelöltek meccseinek 3/4ét akkor már jobb a rendszer mint valaha.
braxa88
flzoli
braxa88
több mint 9 éve
hát én ilyet sehol nem írtam.Aha, gondolom te is azért két QB-t mondtál, mert egy védő ugyan olyan eséllyel indul a versenyben mint az irányítók.... És akkor csodálkozol, hogy mért a csatárokat és a támadó középpályásokat/szélsőket díjazzák a fociban...mert te csak a TDk alapján tudod eldönteni, hogy Brady jobb e mint Roethlisberger? A gólok alapján, hogy Messi jobb e mint Agüero?És ezt mégis mi alapján döntöd el? Mért pont 20-35 nagyokos mondja meg a tutit?De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?
Matthew99De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?NFL MVP címet az kapja akinek a legtöbb TDje, sackje, yardja, intje van? (K.Sanyi szerint az dönt...) nem. hanem a legjobb játékos, aki az adott évben a legjobb.
Matthew99
CR kurva messze volt ettől, én őt idén talán 2-3 meccsen láttam ugy játszani h az megért egy aranylabdát.
Egy olyan max 20-35fős bizottság kéne aki kurvasok meccset lát, és nem olyanokkal dobálózik, hogy megnyerte a BL-t és az EB-t, meg hány gólt lőtt. Ezek szép dolgok, nagy dolgok, de nem mutatják meg, hogy egy játékos mennyire jó (sok gól persze igen, de attól még nem lesz valaki a legjobb játékos a világon)
De ilyen rendszer sose lesz, és amíg a fociban olyan egyéni statisztikák vannak, mint gól, gólpassz, sikeres passz, futómennyiség, addig nem is lesz sose normális értékmérő rendszer.
braxa88
flzoli
Ha van 20-35 nagyokos(aki nem segghülye a focihoz, teszem azt szakíró, volt vezetőedző, volt szövetségi kapitány, nem járatta le magát valahol), aki látja a jelöltek meccseinek 3/4ét akkor már jobb a rendszer mint valaha.
braxa88
flzoli
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 409
Az NFL annyival jobb, hogy egy ligarol beszelunk. Kvazi mindenki ugyanazzal jatszik.mert te csak a TDk alapján tudod eldönteni, hogy Brady jobb e mint Roethlisberger? A gólok alapján, hogy Messi jobb e mint Agüero?És ezt mégis mi alapján döntöd el? Mért pont 20-35 nagyokos mondja meg a tutit?De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?
Matthew99
braxa88
flzoli
braxa88
Itt a fociban pedig angol bajnoksagbol is kiemelnek egy embert no meg a spanyolbol is. Orok vita, hogy melyik a jobb akkor hogy vlasszon ki az ember egy legjobbat?Mi szamit? az egy rugott gol tobbet er mint egy golbatarto rugas blokkolasa? 10 helyzetbol berug 1et vagy 1 szer leszereli a csatart a 10bol.
Ez van. Ezt krealtak. Vagy elfogadja az ember vagy nem. Az egesz vilag a faszsag fele halad es az emberek azzal foglalkoznak amivel nem is kene.
A statiztika alapjan Nikolics is lehetne jelolt ha gol/meccs atlagot nezzuk.
Soha senki nem fogja ezt igazsagosnak erezni. Foleg a mai vilagban nem.
ZoliMP
több mint 9 éve
Aha, gondolom te is azért két QB-t mondtál, mert egy védő ugyan olyan eséllyel indul a versenyben mint az irányítók.... És akkor csodálkozol, hogy mért a csatárokat és a támadó középpályásokat/szélsőket díjazzák a fociban...mert te csak a TDk alapján tudod eldönteni, hogy Brady jobb e mint Roethlisberger? A gólok alapján, hogy Messi jobb e mint Agüero?És ezt mégis mi alapján döntöd el? Mért pont 20-35 nagyokos mondja meg a tutit?De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?
Matthew99
braxa88
flzoli
braxa88
több mint 9 éve
Sztem a csapatra gyakorolt hatást kellene vizsgálni. Pl gólok helyet kulcspasszok, sikeres támadó passzok, extra támadó passzok, labdaszerzés stb...mind érdekesebb mint a gólok száma mert ezek nélkül pl cr sem lő 59 gólt csak a zegyéni kvalitásai miatt. 2010 óta leszarom az egészet mert az, hogy nem sneijder vagy iniesta nyerte akkor az vicc. Nyílván egy hátvéd vagy kapus esetében nem lehet a fentieket figyelembe venni, de neuer 2014-es szezonja után az is kiderült, hogy úgy sincs esélyük nyerni. Mondjuk másnak sem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 409
Az NFL annyival jobb, hogy egy ligarol beszelunk. Kvazi mindenki ugyanazzal jatszik.mert te csak a TDk alapján tudod eldönteni, hogy Brady jobb e mint Roethlisberger? A gólok alapján, hogy Messi jobb e mint Agüero?És ezt mégis mi alapján döntöd el? Mért pont 20-35 nagyokos mondja meg a tutit?De akkor mi alapján kéne odaítélni? Legtöbb gól/legtöbb gólpassz/legtöbb megszerzett cím/csapatra gyakorolt hatás/médiahype/egyéb?
Matthew99
braxa88
flzoli
braxa88
Itt a fociban pedig angol bajnoksagbol is kiemelnek egy embert no meg a spanyolbol is. Orok vita, hogy melyik a jobb akkor hogy vlasszon ki az ember egy legjobbat? Ez van. Ezt krealtak. Vagy elfogadja az ember vagy nem.
A statiztika alapjan Nikolics is lehetne jelolt ha gol/meccs atlagot nezzuk.
Soha senki nem fogja ezt igazsagosnak erezni. Foleg a mai vilagban nem.