Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
OTT IS VAN!!!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Bööödeeee háhá 😛 😀
több mint 11 éve
BÖDEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi csere geciiiii 😀😀😀D
több mint 11 éve
BÖDE BAZMEG !!!!!!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Hajnal-Böde csere.Hétvégén nem lottózol? Adhatnál számokat. 😊
Dani tud irányítót is játszani,nálunk is azt játszott nem is olyan rosszul pár meccsig.Kenny
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Hajrá Madocsa!Gyerünk Dani!hajrá PaksHöri
HAJRÁ FRADI!Kenny
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Na ez a váltás legalább értelmesnek tűnik így elsőre.
több mint 11 éve
Olvassa a fórumot!!!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Én azért még várok egy Kovács cserét 😂
több mint 11 éve
No, gyerünk, Dani.
több mint 11 éve
Oké hogy Mészáros szar de hogy Király se bír 4 méterre kijönni...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Félreértettelek, párdon.én se azt írtam h nincs... úgy gondolom h Koman középen jobban ki tudná használni képességeit,gyilkos passzait mint szélen.....Hajnal meg egy 0,fék.Kroosv Koman v Böde kell Hajnal helyére....kéneKroosKoman pályán van haverom 😀Hanni
több mint 11 éve
én se azt írtam h nincs... úgy gondolom h Koman középen jobban ki tudná használni képességeit,gyilkos passzait mint szélen.....Hajnal meg egy 0,fék.v Koman v Böde kell Hajnal helyére....kéneKroosKoman pályán van haverom 😀Hanni
több mint 11 éve
Na most válik el a szar a húgytól. Kíváncsi vagyok, támadunk-e, vagy megpróbáljuk-e, úgy igazán.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Mészárost tudnám mi tartja a válogatott közelében...
több mint 11 éve
Ez a Yilmaz óriási játékos.
több mint 11 éve
Akkor fog cserélni,ha vezetnek a törökök.ha igy marad akkor időt húz a 80.perc után.annyira buta ez az ember..