Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
AZ MLB számomra nagyon durva.Jelenleg havi 50 000 e keres. Nemhiszem hogy kiemelt szerződést kapna bármilyen MLS csapattól, azért nem egy Kaka vagy Giovinco, és ezzel az évi 600 000 eurós fizujával bőven az MLS Átlag felett van , nem igazán érné meg neki, sokkal inkább akár egy angol Championship szerződés is , ahol bőven heti 30 000 fontot zsebrevághatna. Nem beszélve arról, ha PL-be tudna igazolni...444.hu/2016/12/18/nikolics-mesterharmassal-bucsuzott-lengyel-csapatatolHa tényleg az MLS-be megy akkor jó döntésnek tartom,nagyon fog feküdni neki az a liga,ráadásul egy zsák pénzt fog keresni.
empty taxi
Kenny
Itt egy oldal ahol végig tudjátok nézni a fizetéseket minden major sportban, MLS ben is, lehet meglepetés lesz annak aki először látja majd. nincsenek annyira eleresztve az amcsi Soccerosok...
www.spotrac.com/mls/rankings/
Volford
több mint 9 éve
Jelenleg havi 50 000 e keres. Nemhiszem hogy kiemelt szerződést kapna bármilyen MLS csapattól, azért nem egy Kaka vagy Giovinco, és ezzel az évi 600 000 eurós fizujával bőven az MLS Átlag felett van , nem igazán érné meg neki, sokkal inkább akár egy angol Championship szerződés is , ahol bőven heti 30 000 fontot zsebrevághatna. Nem beszélve arról, ha PL-be tudna igazolni...444.hu/2016/12/18/nikolics-mesterharmassal-bucsuzott-lengyel-csapatatolHa tényleg az MLS-be megy akkor jó döntésnek tartom,nagyon fog feküdni neki az a liga,ráadásul egy zsák pénzt fog keresni.
empty taxi
Kenny
Itt egy oldal ahol végig tudjátok nézni a fizetéseket minden major sportban, MLS ben is, lehet meglepetés lesz annak aki először látja majd. nincsenek annyira eleresztve az amcsi Soccerosok...
www.spotrac.com/mls/rankings/
több mint 9 éve
Kuranyi -> Haladás?24.hu/sport/foci/2016/12/19/eb-ezustermes-nemet-csatarral-targyal-a-haladas/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
444.hu/2016/12/18/nikolics-mesterharmassal-bucsuzott-lengyel-csapatatolHa tényleg az MLS-be megy akkor jó döntésnek tartom,nagyon fog feküdni neki az a liga,ráadásul egy zsák pénzt fog keresni.
empty taxi
több mint 9 éve
444.hu/2016/12/18/nikolics-mesterharmassal-bucsuzott-lengyel-csapatatol

Madden hates me.
több mint 9 éve
Az igaz, hogy Agueron kivul nincs kozepso csataruk?Mondjuk ennyi penznel ez elegge vicces.Iheanacho.
ZoliMP

Madden hates me.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 409
Az igaz, hogy Agueron kivul nincs kozepso csataruk?Mondjuk ennyi penznel ez elegge vicces.Mindket City gol less volt. Az elso belefer kategoria. Siman belefer, de a masodiknal zavarta a kapust. Ezzel egyutt a City a 2. felido alapjan megerdemelte a gyozelmet.
több mint 9 éve
Na jó Sterling nem. De a többi igen.Takarodj vissza a Barszelónába büdösparaszt.Még mindig?
A védősort meg most gázosítani.
Sterling te is húzz innen.
Coolearie
dr0725
több mint 9 éve
Takarodj vissza a Barszelónába büdösparaszt.Még mindig?
A védősort meg most gázosítani.
Coolearie
több mint 9 éve
Takarodj vissza a Barszelónába büdösparaszt.A védősort meg most gázosítani.
több mint 9 éve
WALCOOOOOOOTTT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Napoli 5-3 Torino
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
nagy ádám játszik, ütik is a pescarátszép győzelem a Bournemouth ellen, de még mindig sajnálom hogy kiestünk az elből
Napoli 4-1(jelenleg) Torino - Mertens : hat-trick
Sassuolo 0-1 Inter (szoktak nyerni?!)
Genk 2-2 Standard Liege
RMA Club World Cup Champions
QPR 0-1 Aston Villa
több mint 9 éve
a japcsik mentek rendesen, csak nekik nem volt egy rossz formában játszó de gólokat szerző aranylabdásuk😊
több mint 9 éve
Szaros m4 egy összefoglalót nem tud leadni a klub vb végén nemhogy a díjátadót...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Enyhén szólva a a nem! Értetlenül állok rengeteg döntése előtt, ami pedig teljesen abszurd, hogy 9! Nyári igazolásából egy sem vált be, ( Nordveit, Arbeloa, Masuaku, Calleri, Töre, Ayew, Feghuli, Zaza, Ashley Fletcher) ez pedig teljesen elképzelhetetlen ezen a szinten, katasztrofális scouting, pedig sokat vártam némelyiktől...Nem tudom van e itt rajtam kívül WHU szimpatizáns, ha igen, jelentkezzen 😀 Erősen szenvedünk idén, de régen volt ennyire kiegyensúlyozott a PL, megjósolhatatlan a szezon kimenetele alsó és felsőházban is! 😀Slaven Bilic nem ura a helyzetnek.
Volford
Coolearie
több mint 9 éve
mondjuk nem rá gondoltam, hanem RojóraAguero hasonlót tolt Luiz ellen, csak ott még magasra is ment/elérte a játékost.11/11 win, 24rúgott 2 kapott gól. Ráadásul jól is játszunk általában.attól még, hogy rángatnak, nem muszáj odatenni mindkét lábadat nyújtva.
Vardy pirosa elsőnek nekem se volt az, mert tényleg rángatták. Viszont ahogy kb elugrott a szerelés előtt, az maga pirosat ér. Mármint maga az, hogy így kb lehetetlen kontrollálnia a mozgását, ha a védő nem emeli fel a lábát, akkor súlyos sérülést is okozhatott volna, és nem rajta múlik (Vardyn). Ellenben így, hogy nem lett sérülés és valóban húzták is, lehet a sárga lett volna a helyes.
Borbinho
meg hát ugye azért, mert az argentín cigányt még egyszer sem állították ki, attól még páros lábbal előre becsúszni az elvileg soron kívüli jegy a tusiba.
slowmotion
Össz tényleg veszélyes volt nagyon, jogos a piros.
Borbinho
több mint 9 éve
Nem tudom van e itt rajtam kívül WHU szimpatizáns, ha igen, jelentkezzen 😀 Erősen szenvedünk idén, de régen volt ennyire kiegyensúlyozott a PL, megjósolhatatlan a szezon kimenetele alsó és felsőházban is! 😀Slaven Bilic nem ura a helyzetnek.
Volford
több mint 9 éve
Nem tudom van e itt rajtam kívül WHU szimpatizáns, ha igen, jelentkezzen 😀 Erősen szenvedünk idén, de régen volt ennyire kiegyensúlyozott a PL, megjósolhatatlan a szezon kimenetele alsó és felsőházban is! 😀
több mint 9 éve
Aguero hasonlót tolt Luiz ellen, csak ott még magasra is ment/elérte a játékost.11/11 win, 24rúgott 2 kapott gól. Ráadásul jól is játszunk általában.attól még, hogy rángatnak, nem muszáj odatenni mindkét lábadat nyújtva.
Vardy pirosa elsőnek nekem se volt az, mert tényleg rángatták. Viszont ahogy kb elugrott a szerelés előtt, az maga pirosat ér. Mármint maga az, hogy így kb lehetetlen kontrollálnia a mozgását, ha a védő nem emeli fel a lábát, akkor súlyos sérülést is okozhatott volna, és nem rajta múlik (Vardyn). Ellenben így, hogy nem lett sérülés és valóban húzták is, lehet a sárga lett volna a helyes.
Borbinho
meg hát ugye azért, mert az argentín cigányt még egyszer sem állították ki, attól még páros lábbal előre becsúszni az elvileg soron kívüli jegy a tusiba.
slowmotion
Össz tényleg veszélyes volt nagyon, jogos a piros.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
11/11 win, 24rúgott 2 kapott gól. Ráadásul jól is játszunk általában.attól még, hogy rángatnak, nem muszáj odatenni mindkét lábadat nyújtva.
Borbinho
több mint 9 éve
11/11 win, 24rúgott 2 kapott gól. Ráadásul jól is játszunk általában.Vardy pirosa elsőnek nekem se volt az, mert tényleg rángatták. Viszont ahogy kb elugrott a szerelés előtt, az maga pirosat ér. Mármint maga az, hogy így kb lehetetlen kontrollálnia a mozgását, ha a védő nem emeli fel a lábát, akkor súlyos sérülést is okozhatott volna, és nem rajta múlik (Vardyn). Ellenben így, hogy nem lett sérülés és valóban húzták is, lehet a sárga lett volna a helyes.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Komolyan mondom hogy botrányos bíráskodás folyik a PL-ben, én nem tudom hogy mi a tököm van a bírókkal de hogy mindig az ellentétes ítéletet adják az biztos....