Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez lett volna Xabi 4. sárgája a meccsen...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Tulajdonképpen az történt ami már oly sokszor. A 28-szoros bajnok nyert a lelkes, szimpatikusan küzdő vidéki kiscsapat ellen.“Paulo Sousa:Gratulálok a Ferencvárosnak, a mai meccsen jobbak voltak nálunk, megérdemelték a győzelmet.”
iványi se volt a helyzet magaslatán, pedig az egyik legjobb bíró mo-on...
|
több mint 12 éve
gigászok csatája
több mint 12 éve
C, muhaha 😀szerk.: ha nem ollózni akar, akkor ez van. Pics@ba.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Nem tudom ismeri-e valaki az EL Barco című spanyol sorozatot, de Valdes nagyon hasonlít belőle Pitire... 😀
több mint 12 éve
en szoltam elore. mellesleg ennek az altalatok vazolt 3 vedonek a ket szelen alvessel es albaval nemhogy ertelme nem lenne de meg a sajat taktikai fegyvereinket nullaznank le. 2 vilagklasszis szelsovedo akik betudjak jatszani az egesz palyat, azert h hatul dekkoljanak ? parades elgondolas.Nálam Macskarágó-Sergio-Adriano lett volna a három védő.
mellesleg. nektek mennyire tetszenek azok az elemek amikben vilanova elorelepni akar az eddigi totalis de sokszor meddo labdatartashoz kepest ?Fake
Tehát nem lettek volna nullázva.
Tavaly többször játszott így a Barca, igaz akkor Jordi Alba még nem volt, és Pique és/vagy Puyol is rendelkezésre állt.
"Új dolgok" amik nekem tetszenek:
- Aktívabb szélső játék (ehhez nagyban hozzájárul egy egészséges, pörgő Pedro)
- Újra kevésbé centrális játék
- Több keresztlabda (gyorsabb játékosokat jobban tudják használni, több üres terület nyílik)
- Alexis kihúzása újra a szélre (tavaly a 3-3-4-ben sokszor egymás sarkát taposták Messivel)
- Újra 4 védős játék
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
en szoltam elore. mellesleg ennek az altalatok vazolt 3 vedonek a ket szelen alvessel es albaval nemhogy ertelme nem lenne de meg a sajat taktikai fegyvereinket nullaznank le. 2 vilagklasszis szelsovedo akik betudjak jatszani az egesz palyat, azert h hatul dekkoljanak ? parades elgondolas.A 3-4-3-at én sem tartottam volna jó ötletnek, Adriano viszont még a végén beválik. Mindkét lábbal labdabiztos és lefutni se nagyon fogják, ami a Madrid ellen hasznos.
mellesleg. nektek mennyire tetszenek azok az elemek amikben vilanova elorelepni akar az eddigi totalis de sokszor meddo labdatartashoz kepest ?Fake
Az ötletek (hosszú labda, szélek) tetszenek, de sajnos nem nagyon működnek. A szélek kihasználása még működik is néha (ha Tello jó napot fog ki), viszont a védelem hiányosságai jobban kijönnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
en szoltam elore. mellesleg ennek az altalatok vazolt 3 vedonek a ket szelen alvessel es albaval nemhogy ertelme nem lenne de meg a sajat taktikai fegyvereinket nullaznank le. 2 vilagklasszis szelsovedo akik betudjak jatszani az egesz palyat, azert h hatul dekkoljanak ? parades elgondolas.mellesleg. nektek mennyire tetszenek azok az elemek amikben vilanova elorelepni akar az eddigi totalis de sokszor meddo labdatartashoz kepest ?
több mint 12 éve
Úgy látszik nem lett igazunk... 😀Vilanova újítás: Adriano mint CB.
Igaz tavaly a 3 védős rendszerben már játszott LCB-t.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Egyébként sanszos, hogy azt csinálja Vilanova, mint tavaly Pep sokszor.Megnézi az első 10 percet, és utána még igazít a taktikai hadrenden.
Illetve Guardiola-ra az is jellemző volt, hogy az El Classico előtt húzott mindig valami váratlant.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
az meg mi ?FakePep tavaly sokat játszotta.
Két szélső védő lépett fel a középpályára, Sergio visszalépett CB-nek.
Xavi+Cesc volt a két középső középpályás.
Erős szélső játék volt még jellemző.
Sőt volt amikor ez inkább 3-3-4 volt, főleg ha Tello / Cuenca játszott.
Ini volt a másik széle, és középen Messi+Alexis kevert.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Alves, Mascherano és Alba hátul, és Busquets lép vissza biztosítani. Merész húzás lenne 2 támadó felfogású védővel, ráadásul Tito ki sem próbálta eddig és Pep se nagyon használta már tavasszal emlékeim szerint.az meg mi ?FakePep-féle 3-4-3SinisaAz FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi és Cesc.ez szo szerint igy fog kinezni. busquets biztos nem lep hatra sehova. azert nem o a vesztartalek kozepso vedo, mert baszott lassu. marha erdekes lesz, marcsak a sajat jatekunk miatt is.Fake
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
Tudom, hogy szégyen, de én ezt fogom nézni.
Lövésem sincs, hogy ezzel mi Vilanova célja. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy Busquets lép hátra védőnek és Alba és Adriano rohamozza majd Di Maríát és Arbeloát. Így viszont még könnyebb átrohanni rajtunk, mint eddig bármikor. Az meg a másik szépség, hogy nincs 180 cm-nél magasabb mezőnyjátékosunk Busquetsen kívül, kb minden pontrúgás életveszélyes lesz...Pocs
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az meg mi ?Pep-féle 3-4-3SinisaAz FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi és Cesc.ez szo szerint igy fog kinezni. busquets biztos nem lep hatra sehova. azert nem o a vesztartalek kozepso vedo, mert baszott lassu. marha erdekes lesz, marcsak a sajat jatekunk miatt is.Fake
A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
Lövésem sincs, hogy ezzel mi Vilanova célja. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy Busquets lép hátra védőnek és Alba és Adriano rohamozza majd Di Maríát és Arbeloát. Így viszont még könnyebb átrohanni rajtunk, mint eddig bármikor. Az meg a másik szépség, hogy nincs 180 cm-nél magasabb mezőnyjátékosunk Busquetsen kívül, kb minden pontrúgás életveszélyes lesz...Pocs
több mint 12 éve
Pep-féle 3-4-3Az FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi és Cesc.ez szo szerint igy fog kinezni. busquets biztos nem lep hatra sehova. azert nem o a vesztartalek kozepso vedo, mert baszott lassu. marha erdekes lesz, marcsak a sajat jatekunk miatt is.Fake
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi és Cesc.ez szo szerint igy fog kinezni. busquets biztos nem lep hatra sehova. azert nem o a vesztartalek kozepso vedo, mert baszott lassu. marha erdekes lesz, marcsak a sajat jatekunk miatt is.
több mint 12 éve
Az FC Barcelona megerősített kezdőcsapata: Valdés; Alves, Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi és Cesc. A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; Benzema.
Lövésem sincs, hogy ezzel mi Vilanova célja. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy Busquets lép hátra védőnek és Alba és Adriano rohamozza majd Di Maríát és Arbeloát. Így viszont még könnyebb átrohanni rajtunk, mint eddig bármikor. Az meg a másik szépség, hogy nincs 180 cm-nél magasabb mezőnyjátékosunk Busquetsen kívül, kb minden pontrúgás életveszélyes lesz...
több mint 12 éve
deyell
11 702
magyar szinten igen jó kis meccs volt ez. Iványi viszont botrányos végre olyan Fradi van, amelynél lehet látni, hogy mit akarnak játszani a srácok. ez a legnagyobb pozitívum számomra
choose life
több mint 12 éve
Neki dózer passzol 😉...kishaszivégre nem pepével látom 😊eaglesmcnabb
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt be kellett vna passzolnia rvpnek. Amúgy kurvajól játszottunk 0-2ig, naná, hogy leálltunk és magunkra húztuk a newcastlet 😊Duffnem véletlen, a legveszélyesebb eredmény, mint tudjuk.
több mint 12 éve
milyen vihar te jó ég. gamerkrBozsovics majdnem gólt vert azért a lefújás előtt... 😀
több mint 12 éve
milyen vihar te jó ég.
több mint 12 éve
Klein házhoz megy a pofonér...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Duff
3 133
Azt be kellett vna passzolnia rvpnek. Amúgy kurvajól játszottunk 0-2ig, naná, hogy leálltunk és magunkra húztuk a newcastlet 😊5 helyzet, 2 szép fejesgól és Welbs még egy üres kaput is kihagyott. davemayerhogy játszott a United ebben az első negyedórában te jó ég... álomdavemayermivót mivót ?
nemlátom 😕gabtsi
több mint 12 éve
5 helyzet, 2 szép fejesgól és Welbs még egy üres kaput is kihagyott.hogy játszott a United ebben az első negyedórában te jó ég... álomdavemayermivót mivót ?
nemlátom 😕gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
hogy játszott a United ebben az első negyedórában te jó ég... álomdavemayermivót mivót ?
nemlátom 😕
ami nem hajlik, az törik!