Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Na jó, elfér itt is 😊
A Real otthon legyőzött egy német csapatot 3–0-ra, idegenben kikapott tőle 2–0-ra, így a négy között
A Bayern a négy között
Az Atlético Madrid a Barcelonát kiejtve a négy között
Egy angol csapat kiejti a PSG-t, így a négy között.
| BL 2013–2014 😀 |
Wyatt
Az semmi.
2013-ban az EL és a BL-döntőben is a győztes csapat a 60. percben szerezte meg a vezetést, a vesztes pedig a 68. percben büntetőből egyenlített. A különbség csak az, hogy a Chelsea a 93. a Bayern a 89. percben nyerte meg a meccset. 😀

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na jó, elfér itt is 😊
A Real otthon legyőzött egy német csapatot 3–0-ra, idegenben kikapott tőle 2–0-ra, így a négy között
A Bayern a négy között
Az Atlético Madrid a Barcelonát kiejtve a négy között
Egy angol csapat kiejti a PSG-t, így a négy között.
| BL 2013–2014 😀 |

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Örültem az Atleti sikerének, de hogy a végén egy kirúgás és egy csere majd 2 percig tartson... Valahol röhejes ez így nekem.
Jah viszont a hangulat (bár csak az utsó 5 percet láttam) az pazar volt!
több mint 9 éve
Most már egy City-Bayern BL döntő lenne igazán pikáns 😊
dande
amit természetesen a City nyer meg 😀

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most már egy City-Bayern BL döntő lenne igazán pikáns 😊
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 217
defense wins championships, az meg a Barszának nem nagyon van.
slowmotion
Azért egy offense-orientált csapattal csak összehoztak egypár trófeát az utóbbi években.
Kampman
a gép egyszer ad, egyszer meg nem. vagy többször.
de az Atleti ellen nem szabad olyan ingyen gólokat osztogatni, mint amit ma tettek, mert ez az Atleti ez Zsozé legszebb hagyományait idézi.
rúgnak egy gólt, aztán betolják a betonszállító kamiont a kapu elé, és onnan lámpaoltás van.
slowmotion
Részben igazad van, de az Atletinek a maga 28% labdabirtoklásával sikerült kreatívabb/veszélyesebb focsit játszaniuk! Ez a Barca-nak akkor se ment amikor már muszály volt...pedig volt rá 55 percük :/
clbass
nem véletlenül külön tudomány a catenaccio 😊
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
slowmotion
Azért egy offense-orientált csapattal csak összehoztak egypár trófeát az utóbbi években.
Kampman
de az Atleti ellen nem szabad olyan ingyen gólokat osztogatni, mint amit ma tettek, mert ez az Atleti ez Zsozé legszebb hagyományait idézi.
rúgnak egy gólt, aztán betolják a betonszállító kamiont a kapu elé, és onnan lámpaoltás van.
slowmotion
Azért egy fokkal elegánsabban csinálják ha akrnak tudnak s tánadnak is s nem piszkoskodnak direkt. Azért szinpatikusabbak is mint Zsozé csapatai. Az fáj hogy ennyi elég volt nekik.....
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
slowmotion
Kampman
slowmotion
Részben igazad van, de az Atletinek a maga 28% labdabirtoklásával sikerült kreatívabb/veszélyesebb focsit játszaniuk! Ez a Barca-nak akkor se ment amikor már muszály volt...pedig volt rá 55 percük :/
clbass
a kontrajáték az már csak ilyen.
ennek ellenére ott volt azért pár tiszta helyzet Suarez előtt is, de annyira bevette az agyában magát az Atleti tíz emberes védekezésének szorossága, hogy akkor is előkészítetlenül rúgta el a labdát, amikor pedig lett volna ideje labda mellé lépni, és eldönteni, melyik sarokba helyezze. ez egy ilyen este volt.
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Real Madrid - Wolfsburg 3-2
Man City - PSG 3-2
Bayern Munich - Benfica 3-2
Athletico Madrid - Barcelona 3-2

Mother of 3-2
+1 Man Utd - West Ham 3-2
Hát ez egy ilyen nap volt.
több mint 9 éve
slowmotion
Kampman
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 687
Nem bírózok mert összességében nagyon szarok voltunk.Kár,hogy a szokásos tavaszi hullámvölgy a BL-re jött ki.
Kenny
Idén is rövid a pad.
gordon
nincsenek zongoracipelők.nélkülük nehéz.
Kenny
nincs jobbhátvéd, így igazán nehéz...Alvesnek tavaly még kijött egy jó év, amúgy régóta kutya már...Roberto pedig nem jobbhátvéd, csupán volt néhány jó meccse ezen a poszton...na egyébként balhátvéd sincs, mert Alba egyre gyengébb...első gólnál még a labdát elrúgni se ment neki...ez a csapat (sajnos) ma nincs eu 4 legjobb csapata között, pedig ha megy a játék, akkor tényleg szórakoztató a foci, de ezzel a felfogással ahogy ma megint játszottak, inkább essenek ki
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Nem bírózok mert összességében nagyon szarok voltunk.Kár,hogy a szokásos tavaszi hullámvölgy a BL-re jött ki.
Kenny
Idén is rövid a pad.
gordon
nincsenek zongoracipelők.nélkülük nehéz.

több mint 9 éve
megmondtam vagy megmondtam, mit is írtam kb két héttel ezelőtt...... szrjank sünt................. annyira tudtam, hogy ez lesz.... most aztán tessék mindenkit tisztességesen végig verni a bajnokságban meg a kupában a Sevillát a BL-t meg nyerje meg a Bayern Rinyaldo meg nézzen ki a bamba fejéből, hogy megint nem nyert semmit.....

Barca haterek meg legyenek bódogok oszt élvezzék.....

Arra vártunk, hogy majd csak rúgunk egy gólt vhogy, hát nem rúgtunk, az Atletico megérdemelte azt csinálták amit kellett.. ez van
dande
slowmotion
Részben igaz, de ennek most annyi köze nem volt ehhez. Egész egyszerűen nem mozogtak úgy, főleg elöl, ahogy kellett volna, mint mondjuk 3-4 hete és nem mennek a támadások nem sikerülnek az utolsó passzok stb.... nem tudom ,hogy a válogatott "szünet" tett be ennek vagy mi, de fejbe, lélekben nagy bajok vannak. Most kiderül LE mit tud és össze tudja-e kaparni a gárdát
több mint 9 éve
slowmotion

több mint 9 éve
Most már a Barca koncentrálhat a BBVA címre.
több mint 9 éve
megmondtam vagy megmondtam, mit is írtam kb két héttel ezelőtt...... szrjank sünt................. annyira tudtam, hogy ez lesz.... most aztán tessék mindenkit tisztességesen végig verni a bajnokságban meg a kupában a Sevillát a BL-t meg nyerje meg a Bayern Rinyaldo meg nézzen ki a bamba fejéből, hogy megint nem nyert semmit.....

Arra vártunk, hogy majd csak rúgunk egy gólt vhogy, hát nem rúgtunk, az Atletico megérdemelte azt csinálták amit kellett.. ez van
dande
több mint 9 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Az a tizi nem osztott volna már semmit..
Coolearie
Hosszabbítás lett volna.
Beki
Akkor basszák meg.
Coolearie
azt ugye mindenki vágja hogy a tizi egy olyan játékos lövése után járt volna, akinek 2 perce a pályaán se lett volna a helye! Ugye sok a volna 😉 aki itt bírózik az inkább pihenjen rá a holnapra!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Ez az olasz biro nagyon ostoba.
Imitheking
nem akarom védeni, de onnan nem lehet megítélni 30 centit. kb. mint a gólbíró. erre lenne jó a videobíró, aki le tud szólni amíg rendezgetik a sorfalat.
petey
onnan nem is kell számolgatni. ha a védő pont a vonalon áll, és a kapu felé eső kezével ér labdába, akkora keze kizárásos alapon csak a büntetőterületen belül lehet.

de a Barca legnagyobb baja, hogy a négy védőből három még mindig nem védő, és a negyedik is jobban elférne védekező középpályásnak, ha nem lenne ott a házikedvenc Buszkecc.
több mint 9 éve
Továbbra is a Milan az utolsó csapat, aki címet tudott védeni 😀

Simeonét amennyire utáltam játékosként, most valahogy nem tudok ellene szurkolni.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Kenny
Idén is rövid a pad.
több mint 9 éve
Az a tizi nem osztott volna már semmit..
Coolearie
Hosszabbítás lett volna.
Beki
Akkor basszák meg.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
erre vártam

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz