NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy a többi magyar csapatnál (jelen esetben honvéd) nem így van 😉Nagy grat a fidinek, nem szeretem ami ott folyik, de ez szép győzelem volt!gabokockano offense, de nem értem mit nem lehet szeretni azon, hogy minőségi munka folyik, top to bottom.gabtsi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetomy hathatós segítségével van ott a Vidi, ahol 😀hát de szted vitya keze miből írt el az uefáig? 😀Divatmost mééé, nyert a Vidi 😀JC6hurrá, holnap olcsóbb lesz a benzin! 😀JC6dehogy, drágulni fog! 😀Divat
vitya who? 😀
több mint 12 éve
hát de szted vitya keze miből írt el az uefáig? 😀most mééé, nyert a Vidi 😀JC6hurrá, holnap olcsóbb lesz a benzin! 😀JC6dehogy, drágulni fog! 😀Divat
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most mééé, nyert a Vidi 😀hurrá, holnap olcsóbb lesz a benzin! 😀JC6dehogy, drágulni fog! 😀Divat
több mint 12 éve
hurrá, holnap olcsóbb lesz a benzin! 😀JC6dehogy, drágulni fog! 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hurrá, holnap olcsóbb lesz a benzin! 😀
több mint 12 éve
Nagy grat a fidinek, nem szeretem ami ott folyik, de ez szép győzelem volt!gabokockano offense, de nem értem mit nem lehet szeretni azon, hogy minőségi munka folyik, top to bottom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Nah, erre aztán király hazaérni! 😊Petúr rendesen szopatja a tolmácsot ezekkel az idétlen kérdésekkel. 😀
több mint 12 éve
Sousa még hagyján. Na de Könyök Sanyi?? 😀Még 😛 fetomySanyi azért vérhólyagot rúg a labdára minden érintésnél...De a Vidi nem szerethető... általában. 😛apeszos
Viszont ez van, ha egy edző fel tudja mérni, hogy mire képesek a játékosai, van elképzelése, hogy mit akar játszani velük, el is tudja magyarázni nekik, a játékosok meg képesek végrehajtani a hozzájuk szabott taktikát. Ugye, Sanyi bá'?somoskovig
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
több mint 12 éve
Le a baseballsatyival a Vidi előtt. Csak a maradék 4 meccsen is legyen legalább 2 ugyanilyen teljesítmény.
több mint 12 éve
Még 😛Sanyi azért vérhólyagot rúg a labdára minden érintésnél...De a Vidi nem szerethető... általában. 😛apeszos
Viszont ez van, ha egy edző fel tudja mérni, hogy mire képesek a játékosai, van elképzelése, hogy mit akar játszani velük, el is tudja magyarázni nekik, a játékosok meg képesek végrehajtani a hozzájuk szabott taktikát. Ugye, Sanyi bá'?somoskovig
több mint 12 éve
Nagy grat a fidinek, nem szeretem ami ott folyik, de ez szép győzelem volt!
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Sanyi azért vérhólyagot rúg a labdára minden érintésnél...De a Vidi nem szerethető... általában. 😛
több mint 12 éve
Sanyi azért vérhólyagot rúg a labdára minden érintésnél...Viszont ez van, ha egy edző fel tudja mérni, hogy mire képesek a játékosai, van elképzelése, hogy mit akar játszani velük, el is tudja magyarázni nekik, a játékosok meg képesek végrehajtani a hozzájuk szabott taktikát. Ugye, Sanyi bá'?
több mint 12 éve
Torghelle tényleg rabonázott? Tényleg? 😀Ne, dehogy. A portugálok leadták a pontot, pontokat 😊
És tényleg, hát ez nálam a meccs jelenete 😀Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Torghelle tényleg rabonázott? Tényleg? 😀És tényleg, hát ez nálam a meccs jelenete 😀
több mint 12 éve
[A lusta naplopója.
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77
Sousát felfuttattuk, legalább lesz aki befogadja miután tavasszal ikszelnek a Siófok ellen és kirúgják.HöriItthon nincs aki megfizeti a Vidin kívül. Bár ha zaciba vágják a várost, talán Szegeden lesz rá pénz.
Itthon is játszanak még távoli rokonai: Gyagya és Dinka.Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.htmlHöri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sose voltál normális, de ez most eléggé fájt 😀Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.htmlHöri
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Köszönet a konkretizálásért 😊Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Valamelyik nagy öregnél írták, hogy szinte csak álldogált egész meccsen, nem játszott jó
Mondjuk akkor épp valami öt gólt rúgott csak...
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)Wyatt
több mint 12 éve
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊csi77az unokája portugáliában nyomja most www.transfermarkt.de/en/siaka-bamba/profil/spieler_122498.html
több mint 12 éve
De volt csak az USA-ban... 😊És akkoriban még amfoci se volt a tévében!jjncaaAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Deák Bambáról mondta írta a tudósító, hogy hat gólján kívül nem csinált semmit a meccsen..... 😊És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Valamelyik nagy öregnél írták, hogy szinte csak álldogált egész meccsen, nem játszott jó
Mondjuk akkor épp valami öt gólt rúgott csak...
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)Wyatt
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Sousát felfuttattuk, legalább lesz aki befogadja miután tavasszal ikszelnek a Siófok ellen és kirúgják.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát ez kurva nagy voltNa milyen faszán jött ki most Bozsovics, majd elbassza a picsába, ahol még ember sincs véletlenül se, erre kurva nagy csönd 😀