NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Sousát felfuttattuk, legalább lesz aki befogadja miután tavasszal ikszelnek a Siófok ellen és kirúgják.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát ez kurva nagy voltNa milyen faszán jött ki most Bozsovics, majd elbassza a picsába, ahol még ember sincs véletlenül se, erre kurva nagy csönd 😀
több mint 12 éve
ez a Sporting nem lehet ennyire szar, tuti bunda 😀 csődközelben a klub, Vitya csúsztatott pár eurómilliót 😀JC6Á dehogy. Vagy Souza beszélt a régi spanokkal (vagy befenyegetett mindenkit, hogy körbelefejeli az ottani fejeseket) vagy Renato Neto elmondta hol vannak a csapat gyenge pontjai.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a Sporting nem lehet ennyire szar, tuti bunda 😀 csődközelben a klub, Vitya csúsztatott pár eurómilliót 😀
több mint 12 éve
ha Torghelle lőne egy gólt, tuti nagyobb földrengés lenne mint Lynch futásánál.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vagy tankolni...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az a rohadt MOL logó nagyon kell oda a képernyőre...JC6Ha nem tetszik, tessék többet ajánlani
Jaja, mint Tebow-val nyer a csapata, Gabbert meg őőőVannak dolgok, amik állandóak maradnak. Pl. hogy San Marino mindig bokszzsák lesz.tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.Höri
Közben moderálom magam. Mészöly Sr. "csak" 2 meccsen volt szöv. kapítány Hasan Saséknál '85ben. Nyerni egyik meccsen se sikerült. iktriad
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az a rohadt MOL logó nagyon kell oda a képernyőre...
több mint 12 éve
Vannak dolgok, amik állandóak maradnak. Pl. hogy San Marino mindig bokszzsák lesz.tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.Höri
Közben moderálom magam. Mészöly Sr. "csak" 2 meccsen volt szöv. kapítány Hasan Saséknál '85ben. Nyerni egyik meccsen se sikerült.
több mint 12 éve
tudom hogy szarok voltak de ezeket a szavakat egymás mellé írva sose láttam korábban így furcsa volt.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriJó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla akkora császár volt ott edzőként, mint Mourinho manapság, és akkor ezzel mindent elmondtam. iktriad
de majd 20 év múlva azon csodálkoznak, hogy 2012-ben nyerni jártuk San Marino-ba.
több mint 12 éve
Jó, 25-30 éve hol voltak a törökök soccerben? A Szöke Szikla a válogatottjuk HCje volt 85ben, és akkor ezzel mindent elmondtam.én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
És minél jobban haladunk vissza az időben, annál durvább dolgok voltak mai szemmelén csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.HöriAbban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Valamelyik nagy öregnél írták, hogy szinte csak álldogált egész meccsen, nem játszott jó
Mondjuk akkor épp valami öt gólt rúgott csak...
Meg gyenge teljesítmény, csak 5-6-tal nyert a csapat (kár, hogy a nevek az istenért nem fognak beugrani)
több mint 12 éve
én csak könyveket olvastam a 86-os selejtezőtornáról (tehát nem csak a vébéről), és azon beszartam, hogy egy hivatásos újságíró ilyet leírt, hogy valamelyik bekket nem kéne beválogatni "a gyenge török bajnokságból" 😀 mintha sci-fit olvastam volna.Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
több mint 12 éve
És akkoriban még amfoci se volt a tévében!Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....csi77Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Abban az időben még a válogatottnak is ment, egészen Irapuatoig.....Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.apeszosVolt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Azt nem tudom. De Májer Lajos azóta eszembe jut, ha meghallom a Videoton nevet. Vagy a Szabó Jóskáé. Húsz éves voltam, akkor még tudtam szurkolni gurulósnak is.Volt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosSzerintem te vagy a doyen, nem?csi77
több mint 12 éve
Na akkor már talán kevésbé lenne baj, hogy fizet a mol 😀jóvagymá fotelos 😀ilyen éven van.. Slovan, Sporting... ki lesz a következő? 😀JC6Barca szerintem 😀fetomy
jövőre BL - döntő: Barca - Fideszoton 😀JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jóvagymá fotelos 😀ilyen éven van.. Slovan, Sporting... ki lesz a következő? 😀JC6Barca szerintem 😀fetomy
jövőre BL - döntő: Barca - Fideszoton 😀
több mint 12 éve
ilyen éven van.. Slovan, Sporting... ki lesz a következő? 😀JC6fradi
több mint 12 éve
ilyen éven van.. Slovan, Sporting... ki lesz a következő? 😀JC6Barca szerintem 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ilyen éven van.. Slovan, Sporting... ki lesz a következő? 😀
több mint 12 éve
hozzászokott a Slovan ellen.háh, azt a Montpellier - Győr meccset sose felejtem, utóbbi évek legszebb sikere volt.JC6Te amúgy nem bánod, hogy így lealázzuk a csapatod? 😀fetomy
több mint 12 éve
háh, azt a Montpellier - Győr meccset sose felejtem, utóbbi évek legszebb sikere volt.JC6Te amúgy nem bánod, hogy így lealázzuk a csapatod? 😀
több mint 12 éve
Szerintem te vagy a doyen, nem?Volt szerencsém ott lenni a Vidi-Real-on. Azóta könnyes a szemem.apeszosÉn láttam a Vidi utolsó nagy menetelését is, bár kevéssé emlékszem rá, lévén 8 voltam. Aztán tíz évre rá a Fagyit is, a Grasshoppers elleni 0-3 -nál.csi77A Hajduk elleni idegenbeli alázás volt még ilyen a LokitólNem tudom mikor láttam utoljára ennyire jó első félidőt magyar csapattól európai kupa meccsen. Eddig hihetetlen. Csak így tovább.FViktor93szerintem még sose láthattál ilyet, tudva hogy 19 éves vagy. Maximum a Fenerbahce - MTK 0-2 volt hasonló még 99-ben.
vagy volt egy Debrecen - Bordeaux 3-1 is pár évre rá, de ott 1-5 volt az első meccs 😀Höri
www.youtube.com/watch?v=NO2HX4zubl0jjncaa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png