NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekreA cselziszkire gondolsz dinamo alatt?
közbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
Negritis
több mint 9 éve
mindenki sír hogy senkit nem érdekel a magyar foci, akit meg érdekelne nem jár meccsekreközbe meg megvan a dinamo új edzője 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kiragadtál a cikkből egy valóban hatalmas baromságot, azonban ezeket az elemeket az összes sajtó használja, aki a 10 évvel ezelőtti idők nézőszámát próbálja a maival összehasonlítani. Őszintén szólva nekem is furcsa, hogy "csak" 10500 ember ment ki a bajnokavatóra, mert voltam nem egy, nem két telt házas meccsen a régi stadionban a 2000-es évek elején. De úgy tűnik ez tényleg nem mozgatott meg sok embert. Az azonban tökéletesen látszik, hogy lenne igénye a magyar embereknek jó meccsekre kimenni, új stadionok is vannak, a baj oka azonban ezek szerint teljesen más természetű. Viszont egy ilyen cikkből azt leszűrni, hogy a "zsindex" megint ilyen vagy olyan, nekem üldözési mániának tűnik. Amúgy remélem a cikk többi része nem kavart fel ennyire. Egyébként nem tudom ki lehet ez az újságíró, de a fradi pálya valóban 17.000 körüli befogadóképességű volt. Ilyenen csak jót röhögni lehet, nem bosszankodni.Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
davemayer
több mint 9 éve
Az én problémám az volt h elferdít egy olyan esemenyt amit utána szembeallit a mai hrlyzettel, direkt túloz a hatás kedveert. Nem hiszem h azt leirtam h egyebkent milyen jo hogy igy van most, nem tudom te mibol gondoltad hogy en a rendszert vedtem. A rendszer hibairol nem a zsindex tehet, de a tenyek elferditeserol es a bertollnokoskodasrol igen...Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
Amúgy 10500 néző volt a fradi-lokin. Ettől még szerintem baromira rossz írány ami most van. 2003-04-ben már elég kevesen jártak meccsre, bár volt is néhány zárt kapus fradimeccs. De ahhoz képest is 1000-el csökkent a nézőszám, olyan 30% körül. De nyilván erről csak az index tehet...lol
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.ott volt a lelátón.szerintem már ott irta volna a csekket ha itthon történik 😀
csebi
több mint 9 éve
elnézve ezt a videót, örüljünk, hogy Csányi még nem látta. alsó hangon 20 millió.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? LolAkkor a debrecen-fradira 7000-t írtak, az is több mint a jelenlegi volt...pedig nem voltak ilyen "családbarát" stadionok.
davemayer
több mint 9 éve
Csak szólok hogy a régi stadionban a max nézőszám a végére nem haladhatta meg a 20 ezret, én úgy emlékszem h 17 ezer volt a teltház. Na ahhoz mérten nézd meg a felvételeket ha nekem nem hiszel, 18 ezer biztos nem volt, max 12-13. Ha a szombati meccs hazai lett volna jó eséllyel 10 ezer felett lett volna a nézőszám, de cáfolj rám nyugodtan ha te nem így gondolod. Vagy szted ha a 2004es meccs idegenben lett volna akkor is 10+ ezer fradista ment volna le debrecenbe? Lol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
kibaszott zsindex megint bemutatkozik...OK, hogy szemét hazugok meg minden, de mégis mennyi néző volt akkor? Most 5658!! Szerintem ez akkor is borzalmasan kevés, ha nem 22000 néző volt akkor kint, hanem "csak" 18000. Itt a hangulatot nem a "zsindex" kelti, a hangulat már rég felkelt nélkülük is.
index.hu/sport/futball/2016/04/02/fradi_nb_i._bajnoki_cim_thomas_doll/
"A Ferencváros legutóbb 2004-ben lett bajnok. 12 évvel ezelőtt már napokkal a Debrecen elleni meccs előtt nem lehetett jegyhez jutni az Üllői útra, ahol aztán a 3-1-es hazai siker és bajnoki címet érő győzelem során hegyekben álltak a zöld-fehérek a stadiont övező lelátón, és 22 ezer néző ünnepelt. "
Ehhez annyit hogy Garami után majdnem elbaszta a bajnoki címet Pintér, leadta az előnyt a végére de még volt esély a bajnoki címre de ahhoz már az Újpest botlása is kellett. A drága RTL Klub látva az esélyt egy jó közvetítésre vasárnap este 21:30-ra tette a 2 meccset
(Fradi-Loki és UTE-MTK). Mi úgy volt hogy ki sem megyünk annyira megutáltuk amit Pintér a csapattal csinált tavasszal, jó lesz az tévéről is. Aztán az első bejelentkezéskor ami 21.20kor volt eldöntöttük hogy mégis kimegyünk mert lehet hogy bajnoki cím lesz és ki tudja mikor lesz még esély erre, meg mégis csak utolsó meccs a szezonban. Akkor még kollégisták voltunk, ami a stadion mellett az üllői út túlsó oldalán van így elég gyorsan bejutottunk a "tömeg" dacára pedig még a jegyünket is meg kellett venni. Mondanom sem kell hogy 4 perccel a kezdés után már a helyünkön voltunk, kb 12 ezren lehettünk de brutál jó hangulat volt az biztos.
Azóta is emlegetjük Lipcsei gólját, ott kiesett 1 perc akkora volt az öröm, meg az hogy 1 órát kellett várni amíg áthozták az érmeket a Puskásból de elment egy pillanat alatt 😊
Ezt csak azért írtam le mert a köcsög hangulatkeltő zsindex megint hazudik, közel sem adták el az összes jegyet és nem volt teltház. Komolyan nem értem miért kell egy ilyen dologban is hazudni, csak azért hogy még nagyobb legyen a kontraszt a mostani helyzettel a stadionban. Szánalmas, egy kurva nagy pofont adnék ennek a köcsög firkásznak az az igazság.
davemayer
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Rohadt mákos RTL nagyon nagy szerencséje volt, azzal a 2 meccsel, mert 3 csapat is lehetett volna bajnok és a 4. is asszem feljöhetett volna a 2. helyre, szóval nagyon ki volt találva utsó fordulóra.
több mint 9 éve
Ezt csak azért írtam le mert a köcsög hangulatkeltő zsindex megint hazudik, közel sem adták el az összes jegyet és nem volt teltház. Komolyan nem értem miért kell egy ilyen dologban is hazudni, csak azért hogy még nagyobb legyen a kontraszt a mostani helyzettel a stadionban. Szánalmas, egy kurva nagy pofont adnék ennek a köcsög firkásznak az az igazság.Pedig erről még videót se nehéz találni 😀
davemayer
www.youtube.com/watch?v=JiSkElcmqDk
több mint 9 éve
kibaszott zsindex megint bemutatkozik...index.hu/sport/futball/2016/04/02/fradi_nb_i._bajnoki_cim_thomas_doll/
"A Ferencváros legutóbb 2004-ben lett bajnok. 12 évvel ezelőtt már napokkal a Debrecen elleni meccs előtt nem lehetett jegyhez jutni az Üllői útra, ahol aztán a 3-1-es hazai siker és bajnoki címet érő győzelem során hegyekben álltak a zöld-fehérek a stadiont övező lelátón, és 22 ezer néző ünnepelt. "
Ehhez annyit hogy Garami után majdnem elbaszta a bajnoki címet Pintér, leadta az előnyt a végére de még volt esély a bajnoki címre de ahhoz már az Újpest botlása is kellett. A drága RTL Klub látva az esélyt egy jó közvetítésre vasárnap este 21:30-ra tette a 2 meccset
(Fradi-Loki és UTE-MTK). Mi úgy volt hogy ki sem megyünk annyira megutáltuk amit Pintér a csapattal csinált tavasszal, jó lesz az tévéről is. Aztán az első bejelentkezéskor ami 21.20kor volt eldöntöttük hogy mégis kimegyünk mert lehet hogy bajnoki cím lesz és ki tudja mikor lesz még esély erre, meg mégis csak utolsó meccs a szezonban. Akkor még kollégisták voltunk, ami a stadion mellett az üllői út túlsó oldalán van így elég gyorsan bejutottunk a "tömeg" dacára pedig még a jegyünket is meg kellett venni. Mondanom sem kell hogy 4 perccel a kezdés után már a helyünkön voltunk, kb 12 ezren lehettünk de brutál jó hangulat volt az biztos.
Azóta is emlegetjük Lipcsei gólját, ott kiesett 1 perc akkora volt az öröm, meg az hogy 1 órát kellett várni amíg áthozták az érmeket a Puskásból de elment egy pillanat alatt 😊
Ezt csak azért írtam le mert a köcsög hangulatkeltő zsindex megint hazudik, közel sem adták el az összes jegyet és nem volt teltház. Komolyan nem értem miért kell egy ilyen dologban is hazudni, csak azért hogy még nagyobb legyen a kontraszt a mostani helyzettel a stadionban. Szánalmas, egy kurva nagy pofont adnék ennek a köcsög firkásznak az az igazság.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
A Fradi, mai, 12 év után elnyert bajnoki címét szinte üres lelátók előtt ünnepelte Debrecenben.Elütötted, kijavítottam.
www.mifocink.com/?p=5960
Az Üllői út csendes, kihalt.
Fiesztának, ünneplésnek nyoma sincs.
Sőt, még arról sincs sehol hír, hogy mikor lehet ilyen ünneplés.
Kubatov Gábor hatalmas állami támogatásból felépített egy stadiont, évek alatt összehozott egy magyar bajnokcsapatot.
De közben elvesztette azokat, akikről ez a sport, ez a játék szól.
És végig szem elött tartotta a lényeget, amiről eza játék, ez a sport szól.
A szurkolókat!
A pénzt.
ozibozi
több mint 9 éve
Lehet bennem van a hiba, de a tegnapi Liverpool - Tottenham valami hatalmas meccs volt. Iramban, küzdésben olyat mutatott mindkét csapat, amilyet manapság ritkán látni, végre nem a szöszölés ment. A direkt támadójátéknak is megvolt az eredménye, sok helyzettel és nagy Lloris védésekkel, két gyönyörű góllal. Elnézném a két csapatot egymás ellen évente 38x is.jobb volt mint utána a fetrengés az tuti 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Lehet bennem van a hiba, de a tegnapi Liverpool - Tottenham valami hatalmas meccs volt. Iramban, küzdésben olyat mutatott mindkét csapat, amilyet manapság ritkán látni, végre nem a szöszölés ment. A direkt támadójátéknak is megvolt az eredménye, sok helyzettel és nagy Lloris védésekkel, két gyönyörű góllal. Elnézném a két csapatot egymás ellen évente 38x is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
A Fradi, mai, 12 év után elnyert bajnoki címét szinte üres lelátók előtt ünnepelte Debrecenben.www.mifocink.com/?p=5960
Az Üllői út csendes, kihalt.
Fiesztának, ünneplésnek nyoma sincs.
Sőt, még arról sincs sehol hír, hogy mikor lehet ilyen ünneplés.
Kubatov Gábor hatalmas állami támogatásból felépített egy stadiont, évek alatt összehozott egy magyar bajnokcsapatot.
De közben elvesztette azokat, akikről ez a sport, ez a játék szól.
A szurkolókat!
több mint 9 éve
Mekkora meccs volt, szép volt Madrid, azért Ramost tényleg korábban kiállíthatták volna és a Bale gólt is megadhatták volna
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Nekem egyikkel se mert garanciák egy pirosra a Realnak 😉 Azért az Atletico ellen már komolyabb tétje lesz a dolognak reméljük fejben addig összeszedik magukat a srácok mert könnyen elmehet a címvédés esélye.
több mint 9 éve
Avagy, csak trollkodik Csabával : Dmert buta vagy és 7 évvel a múltban élszugyanaz volt mint mourinhoal, csak nem az első hanem az utolsó 15 percet húztuk meg.Nekem Pepevel van bajom nem Ramossal.
Ramos agyabeteg, eltakarodhatna már, viszont bale goljat mirefel nem adták meg az jó kérdés. az még megye 1ben is gól.
JA! asszem mindenféleképpen erre a hegyiivan<---> vinczeotto-ra mondják hogy minőségi csere.
eaglesmcnabb
Coolearie
kaszo
több mint 9 éve
mert buta vagy és 7 évvel a múltban élszugyanaz volt mint mourinhoal, csak nem az első hanem az utolsó 15 percet húztuk meg.Nekem Pepevel van bajom nem Ramossal.
Ramos agyabeteg, eltakarodhatna már, viszont bale goljat mirefel nem adták meg az jó kérdés. az még megye 1ben is gól.
JA! asszem mindenféleképpen erre a hegyiivan<---> vinczeotto-ra mondják hogy minőségi csere.
eaglesmcnabb
Coolearie
több mint 9 éve
ugyanaz volt mint mourinhoal, csak nem az első hanem az utolsó 15 percet húztuk meg.Nekem Pepevel van bajom nem Ramossal.
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
jézusom milyen seggfájósak lettek a stúdióban a barcások egyből
több mint 9 éve
ugyanaz volt mint mourinhoal, csak nem az első hanem az utolsó 15 percet húztuk meg. Ramos agyabeteg, eltakarodhatna már, viszont bale goljat mirefel nem adták meg az jó kérdés. az még megye 1ben is gól.
" Dani Alves olyan oxigént fejelt, hogy csoda hogy nem rándult meg a nyaka" xDxD
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!