NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 739
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
az a durva, hogy a kereten már ki sem akad az ember... 😀 (pedig már tegnap kihirdette)a szerethetőek: www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/negy-gyori-jatekos-egervari-kereteben-2178583
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
miután spanyol válogatott lett.Szerintem meg nem férne bele az elképzelésbe/rendszerbe...Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.
Sobri Jóska
Toca
Matthew99
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Szerintem meg nem férne bele az elképzelésbe/rendszerbe...Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.
Sobri Jóska
Toca
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.na most akkor ki a szerethetőbb?
Höri
Sobri Jóska
Sanyi bá okosan kivár,csak lesz egy szar meccse Husztinak és akkor tutio meg lesz az indok 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
ha már magyar edzőAkkor egy kis szakmai anyag. 😊elnézést az éretlen poénkodás miatt!Hörina most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
www.hatharom.hu/article/38f40c-kibol-lesz-a-cserebogar-igy-lehetsz-ma-edzo-fodballisztanbanSinisa
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fogadasi-botrany-a-birosag-elutasitotta-aczel-keresetet-2178665
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Akkor egy kis szakmai anyag. 😊elnézést az éretlen poénkodás miatt!Hörina most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
www.hatharom.hu/article/38f40c-kibol-lesz-a-cserebogar-igy-lehetsz-ma-edzo-fodballisztanban
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
elnézést az éretlen poénkodás miatt!na most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
több mint 12 éve
na most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.
több mint 12 éve
Buzsáky is 1 hónapra igazolt angligába...ez miért is trendi? sztem tuti a kondásoknál figyeltek fel erre a remek dologra!!! 😊
|
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Ahogy nézem a Realnak fújtak 2 tizit is...Nesze nekünk 😀 Bár nem láttam a meccset,ezért nem is nyilatkoznék róla
több mint 12 éve
Na végre 2 győzelem egymás után, így tovább! ha hozzuk a pápát is köv héten, szépen megindulunk felfelé! Mondjuk ebben bíztam is a könnyebb sorsolás miatt, a gyilkosabb első 5-6 forduló után.
több mint 12 éve
Legalább egy farmert felvehetett volna.Nyilasi Tibi nagyon komoly a Sport TV-ben:A zuhanyhíradóban is már új kameraállás van.Látszott ott is,hogy a stylist-ok csak a műsorvezetőkkel foglalkoznak.Hegyi/Zombori katasztrófa ahogy felöltöztek 😀JoeyPorter
fehér sportcipő + háromcsíkos naci - felül ing+zakó 😀
A rendező pedig 3 perc alatt már másodszor mutatta meg. 😀Sinisa
Ez a munkahelye...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
deyell
11 702
Besic magyar szinten jó játékosMedvepapanem csak magyar szinten jó, erősebb bajnokságokban is megállná a helyét.
choose life
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nyilasi Tibi nagyon komoly a Sport TV-ben:A zuhanyhíradóban is már új kameraállás van.Látszott ott is,hogy a stylist-ok csak a műsorvezetőkkel foglalkoznak.Hegyi/Zombori katasztrófa ahogy felöltöztek 😀
fehér sportcipő + háromcsíkos naci - felül ing+zakó 😀
A rendező pedig 3 perc alatt már másodszor mutatta meg. 😀Sinisa
több mint 12 éve
Nyilasi Tibi nagyon komoly a Sport TV-ben:fehér sportcipő + háromcsíkos naci - felül ing+zakó 😀
A rendező pedig 3 perc alatt már másodszor mutatta meg. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Besic magyar szinten jó játékos, Gyömbér nekem a védelemben jobban tetszik, Sváb szimpatikus de gyenge. Mintha Moniz arcán is olyat látnék, hogy "ezt azért nem gondoltam volna ba*meg". 😀... elképzelés = 0.Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.Sajnos igen...labda nélküli mozgás = 0. Foci = 0. De mindjárt 7 óra... 😀Medvepapa
Sajnos... 😕Sinisa
Talán Besic+Gyömbér nyújt értékelhető teljesítményt.
Én is várom már a 19h-t! 😊Sinisa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
... elképzelés = 0.Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.Sajnos igen...labda nélküli mozgás = 0. Foci = 0. De mindjárt 7 óra... 😀Medvepapa
Sajnos... 😕Sinisa
Talán Besic+Gyömbér nyújt értékelhető teljesítményt.
Én is várom már a 19h-t! 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
diósgyőri szemmel se jobb, semmi elképzelés nincslegalább a hangulat jó lehet (mert a zajmikrofonok zseniális elhelyezésének köszönhetően szinte semmi nem jön át a vendégszektorból)
több mint 12 éve
Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.Sajnos igen...labda nélküli mozgás = 0. Foci = 0. De mindjárt 7 óra... 😀
Sajnos... 😕Sinisa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.Sajnos... 😕
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Nem tudom ki hány Barca meccset néz nyilván én amennyit csak tudok de azt nehéz lenne elvitatni főleg a tavalyi idényben, hogy jó néhány büntetővel maradtak adósaink a játékvezetők, az más kérdés, hogy amit nagy nehezen megkaptunk (igen, főleg jogtalanul azt is 😛) azokat Messi kihagyogatta. De hát tudom ám én is, hogy a legjobbra irigykednek a legtöbben 😉 😀 (remélem a smilek érhetőek mielőtt nagyképűnek gondoltok morgok pl Messi miatt magamban eleget elsősorban a társakhoz való hozzállásában érzek hiányokat, semmi mosoly, semmi köszönet, vagy biztatás, egy-egy elrontott passz vagy stb után hanem csak mennek a dolgok mint a gép)
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Ő biztos úgy gondolja,hogy nekik 4-5 tizi jár meccsenként és ha csak 2-t fújnak be,akkor már rögtön 2-3 büntetővel adós marad a bíró 😀na jól van akkor, pontosan ugyanerre gondoltam én is 😀WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda nap nyert a Spurs nyert a Juve és a harmadik Miracle nyert a Barca 😀 😀 😀 s ne jöjjenek nekem a bírókkal mert kb visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak, s a Sevilla első gólja is milyen mák volt má. Úgyhogy holnap nyerjenek a zöld Sasok mindkét fronton na az lenne meseszép.dandeFradi, Juve, Barca? 😀
Aztabüdöskurvaélet 😀Wyatt
visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak,dandeezen meg nevettem.kaszo
több mint 12 éve
Ferguson thinks Gareth Bale is Batman:www.youtube.com/watch?v=QAdio6IUwvI&feature=player_embedded
ami nem hajlik, az törik!