NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
meccs van emberek 😊 UNITED! UNITED!davemayerméghozzá mekkora meccs van 😀
Coys!!!
JT Daniels fan
több mint 12 éve
meccs van emberek 😊 UNITED! UNITED!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én ennek örülök,mert ez is felgyorsítja a klub eladását, Berlu egyre nagyobb szarba kerül, és a Milan egyre többe van neki. Nem véletlenül láttak napvilágot a hírek, miszerint januárban eladja a klubot valami olasz milliárdosnak. Ennek emg örülök, mert lesz pénz dögivel, ráadásul azért olasz kézben marad a klub, ami fontos tényező. Ráadásul abban is biztos vagyok, hogy ez a hír a Milanról szól, mert ha új tulaj jön, akkor szerintem Guardiolát ide fogja hozni.tegnap a Milan-Cagliarin durva volt nézni, hogy kb. 15000 ember ment ki összesen..Steza mostani Milan kb. ennyit érdemel...és itt főleg a vezetésre gondolok.Medvepapa
Az olasz edzőlegenda, Carlo Mazzone biztosra veszi, hogy a katalán szakember jövőre vagy az Inter vagy a Milan edzője lesz.
„Jövőre Pep Milánóban dolgozhat. Hogy az Internél vagy a Milannál? Azt nem tudom – mondta Carlo Mazzone az Il Subsidiariónak. – Felhívott, és azt mondta, hamarosan meglátogat. Amikor azt kérdeztem tőle, hogy mint turista érkezik ide vagy mint egy olasz csapat edzője, azt felelte: mindkettő.”
A két tréner barátsága azóta tart, hogy 2003-ban Mazzone Guardiola edzője volt a Bresciánál.
több mint 12 éve
jó eddig a Tottenham, de kíváncsi lennék a második félidőre ha 1-2 lenne most. Az elmúlt 1 év legegyértelműbb tizijét pont nem adják meg a MU-nak, az eséseket igen, ezt nem... nem tudom pl a partjelző ezt hogy nem látta.Sajnos Evrát ha így játszik simán kiszorítja Büttner.
Fergusont sem értem, játszik Rooney a ligakupában, vszínűleg kedden Kolozsváron is, most meg jegeli. Inkább ma kezdettem volna, Kolozsváron is inkább lehetett volna pihentetni mint itt. A három meccs közül ez a legnehezebb és ezt kéne mindenképp megnyerni. 0-2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mikey
18 758
Suarezzel (két meccs 6 gól, egy gólpassz)az élen úgy néz ki szeret a Pool Norwichba járni. Végre meg van az első győzelem! Bár a védekezésen van még mit javítani, mert az néha borzalmas volt. Azért összességében kezd látszódni BR munkája. Csak így tovább!Zolikabar a meccset - termeszetesen es sajnos - nem lattam, az nagyon tetszik, hogy sterling, wisdom es suso is kezdo volt.
vegre egy menedzser, aki bizik a kicsikben. megha reszben kenyszerusegbol is.
hogy jatszott egyebkent a fentebb emlitett trio?
több mint 12 éve
Zolika
912
Suarezzel (két meccs 6 gól, egy gólpassz)az élen úgy néz ki szeret a Pool Norwichba járni. Végre meg van az első győzelem! Bár a védekezésen van még mit javítani, mert az néha borzalmas volt. Azért összességében kezd látszódni BR munkája. Csak így tovább!
több mint 12 éve
már találtam, de köszi 😊
több mint 12 éve
hq stream-et tud valaki az Arsenal - Chelsea-re?lolnem tudom, hogy még kell-e, de ez nem rossz:
www.slipstreamtv.com/sstv1.html
több mint 12 éve
hq stream-et tud valaki az Arsenal - Chelsea-re?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
még nem hozta le a Bild Zeitung, szóval kételkednék a dolog hitelességében.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-32-szeres-valogatott-horvath-ferenc-a-kte-kispadjan-2177657mit írnak kint a KTE edzőváltásáról Németországban, testvérem? 😀JC6
Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-32-szeres-valogatott-horvath-ferenc-a-kte-kispadjan-2177657mit írnak kint a KTE edzőváltásáról Németországban, testvérem? 😀
Amadeus91
több mint 12 éve
Huszti jó játékos. Nagyon jó. De ne higgye már mindenki azt, hogy megváltja a világot, ha visszatér a válogatottba... 3-4 naponta feljön ez a kérdés, nem csak itt, mindenhol... De ugyan olyan szarok leszünk, ha visszatér majd. Egy fecske nem csinál nyarat, a válogatott összeállítását az alapoktól kell elkezdeni, nagyon gyorsan...JC6Kezdeni ott, hogy NB1-ből max. Varga Józsit beválogatni amíg haza nem tér ex-Zimányné Dzsudzsi emelni a színvonalat... 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
tegnap a Milan-Cagliarin durva volt nézni, hogy kb. 15000 ember ment ki összesen..Steza mostani Milan kb. ennyit érdemel...és itt főleg a vezetésre gondolok.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-32-szeres-valogatott-horvath-ferenc-a-kte-kispadjan-2177657
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/herr-dardai-tobbet-szaladgalok-mint-egykoron-a-palyan-2177269német link nélkül meg sem nyitom! 😀
Legfrissebb Dárdaival.Amadeus91
több mint 12 éve
tegnap a Milan-Cagliarin durva volt nézni, hogy kb. 15000 ember ment ki összesen..
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/herr-dardai-tobbet-szaladgalok-mint-egykoron-a-palyan-2177269Legfrissebb Dárdaival.
több mint 12 éve
Arra h válogatott legyen már nem sok esély van mivel szvsz Egervári még sikertelen selejtező esetén is maradhat a 2016-os Eb-selejtezőkig és ha oda sem jutunk ki akkor állítják fel. Oda meg már csak Katalónia nem fog mert még nem indul szóval nézhetjük még egy darabig ezt az embert...davemayerakarod mondani szerethetjük
Közben:
Olaszországi hírek szerint a Milan megkezdte a bevezető tárgyalásokat a klub eladásáról az édességmágnás Michele Ferreróval.
Silvio Berlusconi számára egyre nagyobb terhet jelent a klub finanszírozása, és emiatt nem elképzelhetetlen, hogy végül túlad rajta. A Leggo napilapnál úgy tudják, hogy az üzlet megkötése legkorábban jövő év elejére várható.
Michele Ferrero egy valóságos csokoládébirodalmat birtokol, amelynek többek között tagja a Nutella valamint a Ferrero Rocher, és ezzel Olaszország leggazdagabb emberének mondhatja magát.
Már a nyáron felröppentek olyan hírek, mely szerint Zlatan Ibrahimovic és Thiago Silva eladása is azt a célt szolgálta, hogy a klub anyagi helyzetnének stabilizálásával még eladhatóbbá tegye a Milant a befektetők számára.
A hír egyelőre nem több egy spekulációnál, de az tény, hogy a Ferrero család 19 milliárd dolláros vagyona hosszú ideig édes életet biztosítana a klub számára.
Istenem de örülnék neki.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Huszti jó játékos. Nagyon jó. De ne higgye már mindenki azt, hogy megváltja a világot, ha visszatér a válogatottba... 3-4 naponta feljön ez a kérdés, nem csak itt, mindenhol... De ugyan olyan szarok leszünk, ha visszatér majd. Egy fecske nem csinál nyarat, a válogatott összeállítását az alapoktól kell elkezdeni, nagyon gyorsan...JC6ez teljesen így van, a Hannover egy nagyon jól felépített csapat amibe Huszti tökéletesen passzol.
Ehhez képest a válogatottba ha visszatérne labdát alig kapna és nincsenek körülötte olyan játékosok akik képesek segíteni a játékát pl egy normális baloldali védő.
Arra h válogatott legyen már nem sok esély van mivel szvsz Egervári még sikertelen selejtező esetén is maradhat a 2016-os Eb-selejtezőkig és ha oda sem jutunk ki akkor állítják fel. Oda meg már csak Katalónia nem fog mert még nem indul szóval nézhetjük még egy darabig ezt az embert...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Huszti jó játékos. Nagyon jó. De ne higgye már mindenki azt, hogy megváltja a világot, ha visszatér a válogatottba... 3-4 naponta feljön ez a kérdés, nem csak itt, mindenhol... De ugyan olyan szarok leszünk, ha visszatér majd. Egy fecske nem csinál nyarat, a válogatott összeállítását az alapoktól kell elkezdeni, nagyon gyorsan...
több mint 12 éve
Szabolcs: 1 gól, 2 gólpasszKevés...
még van hátra 25 perc, tippek?zolika26
Nem szerethető...
www.bundesliga.de/de/liga/scorer/
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szabolcs: 1 gól, 2 gólpassz még van hátra 25 perc, tippek?
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Remélem hogy nem súlyos, a szerencsétlenje így is kihagyott 2 szezont sérülések miatt pedig egész jó játékosAndreasen hogyan sérült meg? Sajnos nem láttam a meccs elejét, aztán érdekelne hogy mennyire tűnt súlyosnak a dologJack ZoltánNagyon, rosszul lépett...térd.
Jó jel, hogy nem kellett hordágy, lebicegettzolika26
több mint 12 éve
Andreasen hogyan sérült meg? Sajnos nem láttam a meccs elejét, aztán érdekelne hogy mennyire tűnt súlyosnak a dologJack ZoltánNagyon, rosszul lépett...térd.
Jó jel, hogy nem kellett hordágy, lebicegett
http://insidehandoff.com/