Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ha az a meccs x, akkor most úgy állnánk, hogy:ez milyen matematika szerint jön ki?Ott a válasz a kérdésedben. 3-1=2. Ennyivel lennénk közelebb svájchoz.tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.Svájc ellen eldobott kettő? Váltottak a 3-1-0 rendszerről?
peach
Gogo
peach
most 5 pontra vagyunk, ha az a meccs X akkor lennénk 2-re
ez nálam 3 pont
Negritis
1. Svájc 7p
2. Portu 6p
3. Hungary 5p
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ez milyen matematika szerint jön ki?Ott a válasz a kérdésedben. 3-1=2. Ennyivel lennénk közelebb svájchoz.tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.Svájc ellen eldobott kettő? Váltottak a 3-1-0 rendszerről?
peach
Gogo
peach
most 5 pontra vagyunk, ha az a meccs X akkor lennénk 2-re
ez nálam 3 pont
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Ott a válasz a kérdésedben. 3-1=2. Ennyivel lennénk közelebb svájchoz.tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.Svájc ellen eldobott kettő? Váltottak a 3-1-0 rendszerről?
peach
Gogo
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 500
a meccs kepe alapjan kb visszakaptuk azt amit svajc ellen elesztettunk.akkor lang luft, most lett ziccerek. Hogy is irtak?Lemakoltuk oket.A vedelem volt a legerosebb reszunk,most meg a leggyengebb.nyiltabb taktika vagy Gulacsi nem iranyit ugy mint Kiraly?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha nem Gula véd még Lettországban is meleg lett volna nagyon a pite. Érthetetlen néhány védő hozzáállása és játéka, nem tudom mi van velük, de ez nagyon nem oké.Gera a 75. percig eszméletlen jól játszott, apróbb hibák mellett, persze. Direkt úgy ültem le meccset nézni, hogy nem leszek elfogult, de cáfoljatok meg, ameddig bírta, tartást adott a csapatnak... 37 éves, OMG..
Dzsudzsákot tényleg padoztatni kéne, kár hogy ezt még talán Orbán Vitya sem merné meghúzni... Kár érte, szépen lesüllyedt.
Ez a Kleinhesler úgy irritál, hogy nincs rá szó. Amikor meg lehet és kellene indulni, akkor lelassít, amikor lassítani kellene a játékot, akkor fejvesztve rohan. Lelkes, harcos, de olyan eszetlen, hogy rossz nézni. Őrület mikor a bíróval próbál beszélgetni. Vagy az ellenféllel. Egy mukkot sem ért 😀 😀 😀
több mint 9 éve
tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri.Svájc ellen eldobott kettő? Váltottak a 3-1-0 rendszerről?
peach
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
tudom újdonság, de a svájc ellen eldobott két pont sokkal jobban hiányzik már most, mint a feröeri. szalai meg ékes példája, hogy ők is emberek, és az edzői bizalom meg a szurkolói hozzáállás mennyire is fontos egy játékosnak. eddig a selejtező mvp-je, nem csak a góljai miatt.
több mint 9 éve
elégedett vagyok a CSAPATtal, de zsuzsit le kéne ültetni a padra egy kicsit h valami legyen már vele
több mint 9 éve
a hülyeségek megvoltak, csak szerencsére bénább volt az ellenfél😊 bár azért kézben volt a meccs, a második félidőben az első 5 percet leszámítva nem igazán éreztem, hogy benne van a gól a lettekbenmondjuk a 88. percben mikor láthatóan letámadnak a lettek miért kell Gulácsinak kigurítani a védőnek???
több mint 9 éve
3 ziccere volt a lettekneksvájc ellen ez lenne egy 3-2 és nem 0-2
több mint 9 éve
Vida-Nagy paros. Jol megleszunk kozepen is 10 evig.
több mint 9 éve
Beledöglött volna Dzsudzsi ha nem ő lövi el
több mint 9 éve
Se Stiebert se Lovrencsicset nem akarom ezekutan Gyurcso helyett latni.mondjuk a beadása nagyon nem ültek az első félidőben
Nagyon jol jatszik.
Kenny
márpedig egy szélsőtől azért ez elvárható lenne😊
de abban igazat adok, hogy jó, Dzsudzsinál jóval😊
több mint 9 éve
faszom hajdú b ne tolj iktriadot, köszi
több mint 9 éve
Ádám is on fire 😀
több mint 9 éve
huh, megint kellett😊
több mint 9 éve
Szalaiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Gerát le kéne cserélni
több mint 9 éve
Hajdú B: Hét-nyolc passzunk is sikerült egymás utánSikerélmény a magyar futballban 2016
több mint 9 éve
Se Stiebert se Lovrencsicset nem akarom ezekutan Gyurcso helyett latni.főleg ez a lövés 😀
Nagyon jol jatszik.
Kenny
több mint 9 éve
Se Stiebert se Lovrencsicset nem akarom ezekutan Gyurcso helyett latni. Nagyon jol jatszik.
több mint 9 éve
szegény Niko😕én is sajnálom mert megérdemelné, de nem fexik neki ez a játék
NB2
és annak örülök hogy csak a mez miatt kevesebben vannak a pályán
több mint 9 éve
kádár CB-t tol?!Yep
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...