NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok offolni, de ezeken sírok 😀 bocsi ha hosszú...Ugye tegnap kikapott a Loki és Kondás szerint magas volt a fű. A kommentek odavertek úgy, hogy percek óta röhögök:
"debrecen=barcelona
biztos nem ízlett a rövidpasszos tikitakájuknak a "magas" fű"
"Kár gúnyolódni Kondás nyilatkozatán, mert igenis számít az ilyesmi. Jól megfigyelhető volt, hogy az alacsony egri játékosok sokszor megbújtak a magas fűben, és amikor arra járt a labda, akkor váratlanul előugrottak mögüle, és ezzel rendre veszélyt teremtettek a debreceni kapu előtt. Úgyhogy szerintem is emiatt kaptak ki a vendégek. 😊"
"Aha. Szal a Diósgyőrnek meg a Paksnak 24 órával korábban nem volt magas a fű (ők biztos elszívták, ami mérteten felüli volt, míg szegény debrecenieknek igen. Gondolom, a gólt is a magas fű miatt nem tudták elkerülni..."
"Ja, a képen is látszik, valóságos dzsungel, bozótvágó késsel lehetett csak labdát vezetni."
"Ez az átkozott fű.
Legközelebb arra hivatkoznak, hogy nem volt gömbölyü teljesen a labda 😀"
"Egy vérnyúl is bujkált a fűben, meg is támadta Coulibalyt, aki utána már nem tudott a góllövésre koncentrálni."
"Nem a fű volt magas,hanem az Eger szorzója a T.mixen...!"
több mint 12 éve
www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport?start=1A rohadt szimulánsok, azok teszik tönkre ezt a szép játékot... 😀
tüsi91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport?start=1😂 😀 😀 Puhl Sanyit is eltörölhették volna párszor 😊.
több mint 12 éve
Atyagatya, Müller milyen gólt lőtt!!! Meg kellett nézni még egyszer, hogy lásd benne a zseniálist. Kötény, eltart magától egy védőt, aztán úgy lövi be a hosszúba, hogy más a bokáját kitörné. füligjimmyA vicc, hogy addig meg igen szarul tolta. 😀 Hihetetlen. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 556
Honvéd meccs se gyenge. 😀
több mint 12 éve
nem a könyöke volt hanem az ökle és igen, a hajával álcázta 😀Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszisdavemayerHétfőn meg 5 ezret buktam rajtuk. Akkor a sérója zavarhatta a partjelzőt, most a sérójával álcázta a könyökét. füligjimmy
én most 1000-ből 70 ezret bukok a BUZI KONDÁN.
Pedig még a Soton is fordított milyen szépen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszisdavemayerHétfőn meg 5 ezret buktam rajtuk. Akkor a sérója zavarhatta a partjelzőt, most a sérójával álcázta a könyökét.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
na a Loki meg menjen a k anyjába ha nem fordít
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerencsére nem jött be, nyertünk végül! Remélem most jön zsínórban még 2-3 siker, eddig azért nagyrészt élcsapatokkal játszottunk. (Vidi,Loki,MTK,Diósgyőr idegenben)Kaposvár meccsért kár idegenben igazán. Az év legfontosabb meccsét meg búztuk ugye már!😊csak mosmár szerezzünk 3 pontot is! zavi27menj le tankolni, biztos kapsz 3 pontot 😛
nem tudom melyik lilának drukkolsz (sejtem) de döntetlen szaga van ennek a meccsnek.davemayer
több mint 12 éve
Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Atyagatya, Müller milyen gólt lőtt!!! Meg kellett nézni még egyszer, hogy lásd benne a zseniálist. Kötény, eltart magától egy védőt, aztán úgy lövi be a hosszúba, hogy más a bokáját kitörné.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
csak mosmár szerezzünk 3 pontot is! zavi27menj le tankolni, biztos kapsz 3 pontot 😛
nem tudom melyik lilának drukkolsz (sejtem) de döntetlen szaga van ennek a meccsnek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Eddig a szezon egyik legjobb meccse a lila rangadó, csak mosmár szerezzünk 3 pontot is!
több mint 12 éve
Ennél a DHP-nél tényleg nincs rosszabb. Még azt a kis élvezeti értéket is elveszi amennyit egy magyar bajnoki talán nyújthat.
több mint 12 éve
Guti visszavonult. Amadeus91úgyis visszatér vhova jó pénzért levezetni, mint ahogy sokan mások is...
|
több mint 12 éve
kenesei zoli 1999-ben itt szegeden rúgta a bőrt... nem mondom h van összefüggés, sőt vszínű nincs, de sajnos a tavaszt sem éltük meg mert becsődöltünk a téli szünet alatt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
szaba
10 556
Kenő csak egy van.
több mint 12 éve
na ez nagy zakó lesz, és még hol van a vége... 😕mondjuk úgy nem nehéz így kikapni hogy mindenki szar
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nem nyilatkozom 😀 hétvégén a szünetben 6-0ra kellett volna vezetni, erre még ki is kaptunk... 2.5 gól over. ez az amit minden Róma meccsre lehet fogadni. mondjuk a 2 feletti szorzó nem rossz a vendég győzelemre...főleg hogy zártkapus meccs leszGanso a Santosból nem Európába igazolt, hanem maradt Brazíliában és 5 évre aláírt a Sao Paulohoz 9 millió euróért...bár csak 45% lesz a SPé, 55%ban vmi ügynökség birtokolja a jogait...Habinyer a Roma hétvégén? gondoltam rá hogy fogadok rátok...davemayer
JT Daniels fan
több mint 12 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-azonnal-kiallitottak-a-kapust-a-brutalis-rugas-utan-2175521ez de kemény, mondjuk a labdát birtokolta, 5-ösön belül vajon elengedi spori?
|
több mint 12 éve
Ganso a Santosból nem Európába igazolt, hanem maradt Brazíliában és 5 évre aláírt a Sao Paulohoz 9 millió euróért...bár csak 45% lesz a SPé, 55%ban vmi ügynökség birtokolja a jogait...Habinyer a Roma hétvégén? gondoltam rá hogy fogadok rátok...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ganso a Santosból nem Európába igazolt, hanem maradt Brazíliában és 5 évre aláírt a Sao Paulohoz 9 millió euróért...bár csak 45% lesz a SPé, 55%ban vmi ügynökség birtokolja a jogait...
JT Daniels fan