Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Az sem véletlen, hogy zsuzsi soha sehol semmilyen csapatánál nem töltött be vezér szerepet, akire hallgatnak a többiek, mert egyszerűen nem alkalmas rá... Amikor a PSV-nél ment neki, majd a legdrágább legtöbbet kereső magyar lett, elvárták tőle, sőt kötelező lett neki itthon a 'vezérnek lennie'. A menedzsere által fizetett sajtósok pedig az aktuális nagy csapatok érdeklődése mellett kész tényként írták hogy ő a vezér az öltözőben, a pályán, a fiatalok példaképe stb,stb, amit ha jól emlékszünk néhány megsértődéses kiborulásos nyilatkozattal próbált alátámasztani anno mikor nem ment a csapatnak se. Nem nagyon tudok olyan másik csk-t aki lenyom egy évtizedet úgy, hogy azokban a csapatokban ahol játszik nem domináns az öltözőben, de a válogatottjában meg hirtelen vezér lesz... Nem kell a legjobbnak lenned a csapatodban hogy jó csk legyél, de a közösség bizalmát bírni szokás.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Szalai.A legutóbbi meccs utáni nyilatkozata után meg pláne.
empty taxi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy Gera nem 90 perces, de Zsuzsi is eltűnik 10-20 percekre, szóval mindegy. Attól még, hogy az oldalvonal mellett egy teljesen esélytelen szitunál becsúszva kirúgja a labdát a pályáról, még nem mondhatják rá, hogy küzd. Mert ugye ezt hozták fel nála 1-2 meccsen, hogy akar, meg hajt, csúszik - mászik. Feröer ellen siralmas volt látni, hogy egy becsúszása se sikerült, és minden második labdát az ellenfélnek adott. Svájc ellen is, amikor meg tudott volna indulni, egy cselt képtelen volt megcsinálni, csak tolta volna előre, és könnyedén szerelték. De nagyon okos gyerek, mert a CB-ot megnyerte magának, pontosan tudja, hogy kell manipulálni, hogy akkor se kezdjék ki, ha 90 percet alibizik. Szomorú, hogy így elcseszte a karrierjét, sokkal több volt benne. Totálisan látni, hogy leeresztett, és ereje sincs már. A szabadrúgásoktól meg a nézők jobban félnek, mint az ellen kapusa... Szerintem alkalmatlan csapatkapitánynak, mert semmi sincs meg benne, ami méltóvá tenné őt a nemzeti 11 vezetésére.
több mint 9 éve
Vakok között a félszemű is király, persze, de az még -- szerintem -- nem teszi csékáságra alkalmassá.Viszont illik figyelembe venni a kontextust a válaszadásnál 😊Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
Mikey
empty taxi
De vannak még példák arra, amikor egy játékos csak azért lehet C, mert ő a legkevésbé rossz választás, szóval nincs ezzel baj.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Viszont illik figyelembe venni a kontextust a válaszadásnál 😊Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.Az alapkérdés nem az volt, hogy van-e nála megfelelőbb. 😊
empty taxi
több mint 9 éve
Hasonlóképpen látom, gondolom mivel Gera jelen állapotában már nem 90 perces játékos nemzetközi szinten nem nagyon akarják nekiadni a karszalagot.Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.A mostani keretből én is csak Gerát tartom nála (sokkal) méltóbbnak, később majd talán Nagy Ádám is az lehet.
empty taxi
Kampman
Ádám lehet valóban a köv. csk sztem is, csak ugye 21 éves gyerekek meg nem nagyon szoktak nemzeti csapatok kapitányai lenni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.A mostani keretből én is csak Gerát tartom nála (sokkal) méltóbbnak, később majd talán Nagy Ádám is az lehet.
empty taxi
több mint 9 éve
Dzsudzsák a csk dologra egy gondolat: mondjatok megfelelőbbet.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nagyon sok kommentet elolvastam és a ti véleményetek is érdekelne. Dzsudzsák méltó a CSK szalagra?Egyáltalán nem.
JC6
több mint 9 éve
Nagyon sok kommentet elolvastam és a ti véleményetek is érdekelne. Dzsudzsák méltó a CSK szalagra?Személyiségében igen,de néha annyira alibi focit játszik,hogy az az érzésem,hogy csak azért nem cserélik le mert Dzsudzsák van a mezére írva.
JC6
több mint 9 éve
Nagyon sok kommentet elolvastam és a ti véleményetek is érdekelne. Dzsudzsák méltó a CSK szalagra?Soha nem volt az. Az utóbbi évek válogatottjaiból Gera, Király, vagy Juhász is inkább az lett volna.
JC6
Egyébként Dárdai mondta róla még a bemutatkozó sajtótájékoztatón, hogy ő a zseni csapatban, ezért különleges elbánást érdemel. Ez talán igaz, de a zseni és a vezér két különböző szerepkör, elég ritkán jön össze egy emberben.
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sok kommentet elolvastam és a ti véleményetek is érdekelne. Dzsudzsák méltó a CSK szalagra?
több mint 9 éve
Ne haragudj de ez a hozzállás, hogy sokkal erősebbek és papírforma jött sokkal jobban idegesít mint a karogók.hiányzott a Roli, na.
Ilyen játékkal akkor lehet kikapni ha lemakolnak nem ha megverjuk magunkat.
Ha már büszkék vagyunk az Eb-re tartsuk magunkat ahhoz és a védelem szégyellje is magát mert ez gyalázat volt. Meg is teszik ennek örülök. Reméljük jobban megy majd.Toca
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 500
Ezen ne idegesitsd magad, felesleges😊 Mint eddig mindig megkerdezem, milyen hatassal van ez az eletedre?Sok a karogo megint es nem csak erre a forumra ertem.Ne haragudj de ez a hozzállás, hogy sokkal erősebbek és papírforma jött sokkal jobban idegesít mint a karogók.
Picit a foldon kene maradni. Alapjaraton erosebb Svajc, mint mi. Csak nezzetek meg hol jatszanak hetrol hetre.
A legdragabb jatekosunk aki egyben a legismertebb meg mindig Balazs a kozel keletrol😀
Papirforma szerinti eredmeny jott.
Egy X mar bravur lett volna es alapjaraton ala is irtuk volna.
Viszont igy, hogy tudjuk, mikent alakult a meccs..meg nyerhettunk is volna es ez igy fajobb.
A VB alapbol messze van.
3 golt kaptunk. Lang nem is tudom mit csinalt. A 2. less? Az nem zavar annyira, mivel az ilyet szabadszemmel igen nehez kiszurni, sokkal inkabb Gulacsi hibaja, aki csak nezte a lovest. A masodik meg Kadarral indult vegul az egesz csapat benne volt.
Teljesen jol jatszottunk, igy vagyis ilyen jatekkal ki lehet kapni. Megtettek mindent.
Ez van😊
ZoliMP
Ha már büszkék vagyunk az Eb-re tartsuk magunkat ahhoz és a védelem szégyellje is magát mert ez gyalázat volt. Meg is teszik ennek örülök. Reméljük jobban megy majd.
Toca
A lemakolnak az meg milyen szo?
En mas szemmel nezem. Ennyi😊 Az EB-re legyunk is buszkek, de kezeljuk a helyen, ugy ahogy a BL kiesest stb...Hozzaerto emberek dolgoznak most a csapatnal. Ertik a dolgukat.
több mint 9 éve
Sok a karogo megint es nem csak erre a forumra ertem.Ne haragudj de ez a hozzállás, hogy sokkal erősebbek és papírforma jött sokkal jobban idegesít mint a karogók.
Picit a foldon kene maradni. Alapjaraton erosebb Svajc, mint mi. Csak nezzetek meg hol jatszanak hetrol hetre.
A legdragabb jatekosunk aki egyben a legismertebb meg mindig Balazs a kozel keletrol😀
Viszont igy, hogy tudjuk, mikent alakult a meccs..meg nyerhettunk is volna es ez igy fajobb.
A VB alapbol messze van.
3 golt kaptunk. Lang nem is tudom mit csinalt. A 2. less? Az nem zavar annyira, mivel az ilyet szabadszemmel igen nehez kiszurni, sokkal inkabb Gulacsi hibaja, aki csak nezte a lovest. A masodik meg Kadarral indult vegul az egesz csapat benne volt.
Teljesen jol jatszottunk, igy vagyis ilyen jatekkal ki lehet kapni. Megtettek mindent.
Ez van😊
ZoliMP
Ha már büszkék vagyunk az Eb-re tartsuk magunkat ahhoz és a védelem szégyellje is magát mert ez gyalázat volt. Meg is teszik ennek örülök. Reméljük jobban megy majd.
több mint 9 éve
Sok a karogo megint es nem csak erre a forumra ertem.a második gólt nem feltétlenül írnám Gulácsi hibájának, persze hosszúról nem feltétlenül illik gólt kapni, de pont előtte pattant fel, és éppen vefért, azért azt nehéz védeni.
A VB alapbol messze van.
Ez van😊
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 500
Sok a karogo megint es nem csak erre a forumra ertem.Picit a foldon kene maradni. Alapjaraton erosebb Svajc, mint mi. Csak nezzetek meg hol jatszanak hetrol hetre.
A VB alapbol messze van.
Ez van😊
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 9 éve
Sztem ez fasza meccs volt.Kikaptunk, kár érte, de reálisan egy döntetlen is kevés lett volna a második helyhez. Kaptunk két gólt nevetséges egyéni hibákból, meg egyet lesről.
De volt kinézete az egésznek, csapatként néztünk ki, nyilván nem mindig lehet felborítani a papírformát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Szerintem papiron Feöer W Svájc L.Így jött ki a -2.A Niko kérdés meg baromi kellemetlen,hogy végre van egy csatárunk aki fossa a gólokat és képtelenek vagyunk beépíteni.Mondjuk ha már nem számol vele középen akkor nem értem miért tartja többre NK9et IF-be mint mondjuk Nikolicot.Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.Inkább - 3.
-2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
Toca
több mint 9 éve
Kinevezése egyéves évfordulójának margójára:twitter.com/MelissaReddy_/status/784675135072694272
több mint 9 éve
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt.Inkább - 3.
-2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
Kenny
Lesznek még megborulasok a csoportban, viszont mi már nem hibazhatunk.
Lang mióta csigátzabál egyre nagyobb bakikat csinál.
Viszont Nagy játéka tetszik. Elől is egész jól vagyunk, Nikot tudnánk valahogy beépíteni...
több mint 9 éve
Koszonet a CBnek hogy ujra meccshangulat volt Magyarorszagon. Pechesek voltunk,ket egyeni hibabol kaptunk ket elkerulheto golt. Az osszkep tobb mint biztato volt. -2pontban vagyunk a realis elvarasokhoz kepest,ezt valahogy vissza kene hozni.
Willi Orban gyere mar.
több mint 9 éve
most már tök mindegy hogy van jobb a posztján vagy nincs. Ha a továbbjutásért küzdenénk akkor elfogadnám hogy játsszon a legjobb akár járókerettel is, hiszen az eredmény a legfontosabb... de ma estétől ez már nincs így... előre kellene tekinteni, ha már így alakult...😕