NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 915
sportgeza.hu/futball/2012/09/19/orulok_hogy_nem_tudtak_eluldozni_sousat/kellemes meglepetés.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2012/09/19/orulok_hogy_nem_tudtak_eluldozni_sousat/és akkor én már csak egy kávét kérnék. nagyon szurkolok nekik és halleluja h van egy ilyen tulaj a magyar futballban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Jó cuccot használ az öreg: www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-oktoberben-hat-pontra-van-szukseg-egervari-2174841 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Szereti a Shitty a 3-2es hazai győzelmet, csak elfelejtették hogy most idegenben vannak 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
megkerülte 2szer a kombájnt mielőtt lenézett Hart lába mellé a labda, vagy te nem így láttad??? 😀 😀CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayermármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jó kis nyitány volt az biztos!
több mint 12 éve
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayermármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀
|
több mint 12 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀Divatnálam tuti volt a zakójuk, a fél csapat sérült
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Köszi Roni, hoztál nekem egy talicskányi eurót 😀Mekkora meccs, volt, Casillas megtanulhatná már ezt a szabadrúgás variációt, itt még csak nem is volt igazán esély rá hogy beleérjenek.
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀
|
több mint 12 éve
😀be se fér az ajtón akkor...Divatmekkora meccs...tejóégDivatMekkora?
Joco
Egyébként hosszú idő után az első labdarúgás meccs amit megnéztem,megérte volna az utolsó fél órát megnézni,az jó volt 😊
több mint 12 éve
be se fér az ajtón akkor...mekkora meccs...tejóégDivatMekkora?
Joco
idióta kompany összehúzza magát, és pont rinyaroni dönti el... 😕
|
több mint 12 éve
meg a védő, aki lehúzza a fejét egy ilyen szituációban.. jesszus.szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.lolnem. Hart is.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 556
szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.lolnem. Hart is. Nem is, ez Kompany-é, nagyon szar volt ma.
több mint 12 éve
szuper, így megint csak a balfasz Milan viszi a mixem.
több mint 12 éve
szaba
10 556
😂
több mint 12 éve
Marcelo gyorsan egyenlített, ő nagyon megérdemelte ezt a gólt, jól játszik.
több mint 12 éve
De csúnyán lekontrázta a City a Madridot. 70 perc alatt momentumuk nem volt.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nem is értem miért nem nyomott be még két védőt Ronaldo mellé a csapatba Mourinho :rolleyes: Lehet attól félt,hogy nagyon védekezni kell majd,de ha így van akkor reagálhatna rá korábban is,mert felesleges 3 védekező közzéppályás így,hogy 76-24 a labdabirtoklás és abban az egy megindulásban is átszaladt Touré az összes középpályáson.Az meg,hogy Khedira bőrözgetne az ellenfél 16-osán...Essien/Khedira helyett jöhetne Özil/Modric simán
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
belenéztem a DVTK elleni meccsükbe, hát siralmas volt. és nem a B-csapat volt a pályán...jó, mert ott a két elit D# találkozott 😛
JC6