NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
igazából aláírnám, hogy a legnagyobb faszparaszt Angliában Patkány Costa, de aztán játszik egyet Falloszjani is, nehogy a brazil spanyol brazilspanyol elvigye a szavazókat.
több mint 9 éve
a meccs legjobbja De Gea, ennyit tesz egy nagyon jó kapus - ad értelmet a visszavágónak is.
több mint 9 éve
véleményes bünti után, Cou volt nagyképű ...
1 méterre a kaputól be kell baszni a picsába nem simogatni mer De Gea túl jó
Negritis
nem volt véleményes. nem kell buzerálni a középre futó jobbhátvédet, úgyis mellérúgja.
mondjuk a passz zseniális volt, ha Messzi ad egy ilyet, akkor nagyonhülye Joó Gábor a zindexen virtuálisan mélytorkozza le...
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Na pont ezért nem örültem hogy pont a poollal sorsoltak minket össze, ezt fogjuk hallgatni... le kellett volna mar szarni ezt az elt. Remélem jövőre már nem kell Fellainit néznem, ha ő meg LvG eltűnik már nem fogok sírni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 106 — The Mathematician
Firminho majdnem vette le a mezt, aztán meggondolta magát 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Vmi botrány eddig, Fellainivel csak egyszer találkozhatnék, biztos pofán verném.
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
De Gea kurvajó. Ő tartja életben a Unitedet..
több mint 9 éve
Smalling elcsúszik, aztán persze De Gea megint véd ....

több mint 9 éve
véleményes bünti után, Cou volt nagyképű ...
1 méterre a kaputól be kell baszni a picsába nem simogatni mer De Gea túl jó

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Szegény Hajdú B. a kínzással felérő Felcsút-Paks kb. 30. percénél már közel volt a kiboruláshoz. ("Nem ártana, ha lenne egymás után 4 jó passz, vagy mondjuk egy kapura lövés") Majdnem megsajnáltam, de arra azért számíthatott volna, mikor aláírt az M4-hez, hogy túlnyomórészt ilyen meccseket kell közvetítenie 😀

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Gundelnek 15 percbe tellett, hogy kiszámolja nem kettő hanem három gól kell a cselszinek a továbbjutáshoz...
fizetett turista
ZERO_L
Diego Costa helyett David Silvat mondott..;(((

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Gundelnek 15 percbe tellett, hogy kiszámolja nem kettő hanem három gól kell a cselszinek a továbbjutáshoz...
fizetett turista
ZERO_L
Pont ezt akartam írni, és a sorsolás is jövő hét pénteken van, lévén jövő héten még van 4 meccs!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
fizetett turista

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Zlatan kiverte a Chelseat?
NB2
Még sosem láttam a rejszolása eredményét...de most rúgott egyet + adott egy gól passzt...ja.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Zlatan kiverte a Chelseat?
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Magyar embernek magyar meccset kell néznie ! - Csank János
En azert inkabb megnéztem a Zenit-Benficát

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Köszi! Akkor a lényeg itt a bajnokin van.
Magyarán kötsög Zenit és kötsög időeltolódás😀
több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
nem elfelejteni, hogy ma is van mennyei, a tévés természetesen a Felcsút-Paks lesz négykor, nehogy már valaki lemaradjon az udvari csapatról
bergerdani
mondjuk alapvetően két meccset szerettek volna adni (a másik a Vidi lett volna 😛), de az UEFA BL meccsel egy időpontban nem engedélyez más felnőtt meccs közvetítését
markny
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de ezt most nem értem😊
Tegnap 1x-re volt a 2 BL meccs meg a FA kupa. Vagy a kupa meccs mehet?
NB2
az Arsenal meccs 20.00-kor kezdődött, nem 20.45-kor, de nem ismerem a pontos részletét a szabálykönyvnek, ennyit találtam: "A hivatalos indoklás szerint az UEFA előírásai alapján ebben az időpontban férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzést nem lehet közvetíteni."

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
nem elfelejteni, hogy ma is van mennyei, a tévés természetesen a Felcsút-Paks lesz négykor, nehogy már valaki lemaradjon az udvari csapatról
bergerdani
mondjuk alapvetően két meccset szerettek volna adni (a másik a Vidi lett volna 😛), de az UEFA BL meccsel egy időpontban nem engedélyez más felnőtt meccs közvetítését
markny
NB2
elvileg csak bajnoki nem lehet.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
bergerdani
markny
több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
bergerdani

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
😀
 www.youtube.com/watch?v=Ca5bn6DDf_M

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=74t9YOof7dA#t=48

"undercover" boss 😀

több mint 9 éve
Attila99 Chicago Bears 136 — Windy City forever
#színvonal
 vine.co/v/iXd3dTQALq6
Löfli
Mentségükre szóljon, hogy még egy rohadtul nem összeszokott védősor lépett pályára (bár ilyen szintű bakit tényleg ritkán látni, és ennek akkor sem kellett volna megtörténnie, ha még edzésről sem ismernék egymást).
Ha már színvonal, akkor én inkább a játékvezetői színvonalat kérdőjelezném meg, legalábbis azt mindenképp, hogy milyen viszonyban áll a kedves Játékvezető Úr a 11-esekkel... Ok, kicsit úgy érzem, hogy túlzott a kommentátor is azzal, hogy az 5. büntetőszituációt fújta csak be a spori, de legalább 2 szerintem bőven kijárt volna.
Amúgy akármennyire nem szimpatikus csapat nekem a New York City FC, azért grat Vieira-nak a bemutatkozó győzelemért (csak kár, hogy a Chicago ellen...)!

Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan