NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Andreasen hogyan sérült meg? Sajnos nem láttam a meccs elejét, aztán érdekelne hogy mennyire tűnt súlyosnak a dolog
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Gólt lőtt a Hannover úgy, hogy Husztinak semmi köze nem volt hozzá 😮

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
tévésTamás örülhet, air sanyi 3 meccset kapott... 😊Divat
szánalmas sz*r szem*t ítélet... szabályok ide v oda, sanyi hazajött h lendítsen az nb1 színvonalán de ilyen dilettáns döntésekkel még ezt sem engedik... most riasztották el juhászt és djujit is a hazatértéstől... 😕

sanyi 4 prez!peach
Kemenes nem visszaesőként négy meccset kapott 😊
orbánliga 😊
Persze ugyanaz a mérce mindenhol 😀

Egyébként kíváncsi vagyok játszik-e még a válogatottban Huszti. Kb a legjobb magyar játékos mostanság, annyira meg nem vagyunk tele sztárokkal, hogy elbírjuk a hiányt.
gabokocka
Majd ha bocsánatot kért személyesen, jambikus pentameter-ben írt drámai költeménybe Sanyi bá'-tól és az egész szerethető válogatottól, nyílt levélben megalázkodik, lecseréli a menedzserét, a takarító nőjét stb.

B verzió, aminék én személy szerint jobban örülnék: Sanyi bá' végre elhúz megírni az emlékiratait, és a következő kapitány pedig gondolkodás nélkül behívja.
Sajnos erre csak a "sikeres" VB selejtező után van minimális esély..

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
szánalmas sz*r szem*t ítélet... szabályok ide v oda, sanyi hazajött h lendítsen az nb1 színvonalán de ilyen dilettáns döntésekkel még ezt sem engedik... most riasztották el juhászt és djujit is a hazatértéstől... 😕

sanyi 4 prez!peach
Kemenes nem visszaesőként négy meccset kapott 😊
orbánliga 😊
Persze ugyanaz a mérce mindenhol 😀

Egyébként kíváncsi vagyok játszik-e még a válogatottban Huszti. Kb a legjobb magyar játékos mostanság, annyira meg nem vagyunk tele sztárokkal, hogy elbírjuk a hiányt.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Huszti +1 gólpassz és még csak a 21. perc 😊zolika26
Nemszerethető Szabi labdaszerzés, majd gól.Sinisa
Én is pont akartam írni, hogy Szerethetetlen Szabolcs már 1 gól, 1 gólpassz, kinéz az újabb 1-es osztályzat 😊

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Huszti +1 gólpassz és még csak a 21. perc 😊zolika26
Nemszerethető Szabi labdaszerzés, majd gól.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 556
Kenő akkorává nőtt, hogy már padról is képes győzelemre vinni fiait. Bőcze elég jó volt amúgy.
több mint 12 éve
Huszti +1 gólpassz és még csak a 21. perc 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Botrány ez a Fradi 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 hvg.hu/sport.foci/20120926_magyar_fuball_kiellenoriz_kitkristof
Ez egy gyenge cikk. Semmi újat nem mond, csak az ezerszer elhangzott dolgokat, ráadásul tele van hülyeséggel is.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csak a Hali Álé!

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
 hvg.hu/sport.foci/20120926_magyar_fuball_kiellenoriz_kit
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
 ulloi129.wordpress.com/2012/09/26/moniz-bajnokok-akarok-lenni-a-fradival-de-ehhez-mindenkitol-200-kell-minden-nap/
Divat
bocsi majd el is olvasom de most csak a címet sikerült - ez az ember mindenkitől 200 forintot kér naponta??? 😛

mi ez, osztálykirándulás? 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Novák meg Varga óta (de rég volt az a Ncastle elleni győzelem...) várok erre remélem a játékosokon is átmegy mindez és végre elindulunk felfelé!!! Azért is hajrá FRADI
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kicsit hosszú, de sztem megéri elolvasni:
 ulloi129.wordpress.com/2012/09/26/moniz-bajnokok-akarok-lenni-a-fradival-de-ehhez-mindenkitol-200-kell-minden-nap/

remélem nem üldözik el, és akkor végre mihamarabb jöhet a 29.

|
több mint 12 éve
én amúgy nem örülök h 3 meccset kapott és nem gyengítheti addig tévéseket, pláne a ződek ellen...

|
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
Stez: Én nem bukom el GM-ben. Innen szép nyerni! 😀

Divat: Örülök is, megérdemelte az a rohadék! Szerencse, hogy nem hallották, hogy azt mondta, hogy a spori frizurája ma nem annyira áll jól neki, decemberig tuti nem látnánk a pályán!

Remélem a többieknek is eljutott az agyáig, és ők már nem követnek el ilyen durvaságot, hogy csúnyán beszélnek. Ezentúl külön figyelem, hogy amikor valaki hevesen reklamál egy sporinál, akkor megválogatja-e a szavait, mert ha csak Sanyi mer bazmegezni, akkor visszavonom a véleményemet.fetomy
Nem kell itt álszenteskedni te is tudod pontosan hogy amennyire Air annyira tapló is a kedves Sanyi. Valszeg többször beszólt a bírónak aztán mikor sok volt lezavarták.
Bár tudom ez a Vidi-Souza elleni hadjárat hogy egy bazdmegért eltilják 3 meccsre az ászt.
Te se sem gondolod komolyan...
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Stez: Én nem bukom el GM-ben. Innen szép nyerni! 😀

Divat: Örülök is, megérdemelte az a rohadék! Szerencse, hogy nem hallották, hogy azt mondta, hogy a spori frizurája ma nem annyira áll jól neki, decemberig tuti nem látnánk a pályán!

Remélem a többieknek is eljutott az agyáig, és ők már nem követnek el ilyen durvaságot, hogy csúnyán beszélnek. Ezentúl külön figyelem, hogy amikor valaki hevesen reklamál egy sporinál, akkor megválogatja-e a szavait, mert ha csak Sanyi mer bazmegezni, akkor visszavonom a véleményemet.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 381 — Vikings fan
mandzukic megint 2 gólt vágott, még mindig milyen szar igazolás... 😀Divat
Tuti találunk egy német cikket valahol ahol lehúzzák 😉
több mint 12 éve
mandzukic megint 2 gólt vágott, még mindig milyen szar igazolás... 😀

|
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
asszem mennem kéne aludni 😀 köszi 😊JC6
Nincs mit, tényleg jó meccs lehetett. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
asszem mennem kéne aludni 😀 köszi 😊
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Iszonyat jó meccs volt ez a Freiburg - BvB !!!JC6
Frankfurt lesz az. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Iszonyat jó meccs volt ez a Freiburg - BvB !!!
több mint 12 éve

sanyi 4 prez!peach
őket már muszbek úr is... 😀

|