NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.
Sajnos... 😕Sinisa
Sajnos igen...labda nélküli mozgás = 0. Foci = 0. De mindjárt 7 óra... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Büntetés ezt a Fradi meccset nézni.
Sajnos... 😕

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom ki hány Barca meccset néz nyilván én amennyit csak tudok de azt nehéz lenne elvitatni főleg a tavalyi idényben, hogy jó néhány büntetővel maradtak adósaink a játékvezetők, az más kérdés, hogy amit nagy nehezen megkaptunk (igen, főleg jogtalanul azt is 😛) azokat Messi kihagyogatta. De hát tudom ám én is, hogy a legjobbra irigykednek a legtöbben 😉 😀 (remélem a smilek érhetőek mielőtt nagyképűnek gondoltok morgok pl Messi miatt magamban eleget elsősorban a társakhoz való hozzállásában érzek hiányokat, semmi mosoly, semmi köszönet, vagy biztatás, egy-egy elrontott passz vagy stb után hanem csak mennek a dolgok mint a gép)
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda nap nyert a Spurs nyert a Juve és a harmadik Miracle nyert a Barca 😀 😀 😀 s ne jöjjenek nekem a bírókkal mert kb visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak, s a Sevilla első gólja is milyen mák volt má. Úgyhogy holnap nyerjenek a zöld Sasok mindkét fronton na az lenne meseszép.dande
Fradi, Juve, Barca? 😀
Aztabüdöskurvaélet 😀Wyatt
na jól van akkor, pontosan ugyanerre gondoltam én is 😀

visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak,dande
ezen meg nevettem.kaszo
Ő biztos úgy gondolja,hogy nekik 4-5 tizi jár meccsenként és ha csak 2-t fújnak be,akkor már rögtön 2-3 büntetővel adós marad a bíró 😀

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Ferguson thinks Gareth Bale is Batman:
 www.youtube.com/watch?v=QAdio6IUwvI&feature=player_embedded

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda nap nyert a Spurs nyert a Juve és a harmadik Miracle nyert a Barca 😀 😀 😀 s ne jöjjenek nekem a bírókkal mert kb visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak, s a Sevilla első gólja is milyen mák volt má. Úgyhogy holnap nyerjenek a zöld Sasok mindkét fronton na az lenne meseszép.dande
Fradi, Juve, Barca? 😀
na jól van akkor, pontosan ugyanerre gondoltam én is 😀

visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak,dande
ezen meg nevettem.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Dzsudzsák szép gólt lőtt a CSZKA-nak 😊

choose life
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Fradi, Juve, Barca? 😀
Tottenhamet ne felejtsd ki 😀 Nálam ez megy már kb 22 éve (igen a Spurs is pedig ebből 22-ből kb 18 elég szopóág volt)dande
Tottenhammel nincs bajom, még a Fradi se gáz, de a másik kettő mellé még a Deportivót fel lehetne venni 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fradi, Juve, Barca? 😀
Tottenhamet ne felejtsd ki 😀 Nálam ez megy már kb 22 éve (igen a Spurs is pedig ebből 22-ből kb 18 elég szopóág volt)
több mint 12 éve
Jesszus, megnéztem a videót a kiállításról, hát a pofám leszakad ezektől a Jászai-díjas „tetszőlegeskáromkodásdelegalábbháromszavas” bárkásoktól
De asszem innentől mindig fogadok rájuk, ilyenkor kevésbé hányok tőlük

több mint 12 éve
Fradi, Juve, Barca? 😀
Aztabüdöskurvaélet 😀

több mint 12 éve
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda nap nyert a Spurs nyert a Juve és a harmadik Miracle nyert a Barca 😀 😀 😀 s ne jöjjenek nekem a bírókkal mert kb visszakaptunk valamit a meg nem kapott 11-kből amik az utóbbi időkben voltak, s a Sevilla első gólja is milyen mák volt má. Úgyhogy holnap nyerjenek a zöld Sasok mindkét fronton na az lenne meseszép.
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
amit a bíró előad a Sevilla-Barca meccsen játékvezetés címszóval, az vetekszik a pót nfl bírók tudatlanságávalHabi
A spanyol játékvezetéssel csak a dél-amerikai vetekszik, idén másodszorra segítettek ki minket.

több mint 12 éve
45 perce írtam twitteren, hogy nem nyer a bárka, és végre működött a fordított jinx, nyertem is 2000-ről 7200-at, így azért mégis más nézni, hogy már megint nyertek a töckök 😛
Kár, hogy nem 0–2 után toltam fel, de szünetnél tovább nem akartam halogatni, hátha gyorsan betalálnak a kata lányok

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
amit a bíró előad a Sevilla-Barca meccsen játékvezetés címszóval, az vetekszik a pót nfl bírók tudatlanságával

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Bakker Puzsér a szakkomentátor a Juve-Roma meccsen a sportklubon! Ezt tuti megnézem. (Illetve meghallgatom)Duff
Már legutóbb is ő volt, úgy néz ki ő ilyen állandó szakkommentátor lesz a Juve meccseken. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ÚJPEST FC B–DUNAKANYAR-VÁC 3–2 (1–1)

Mózner János (Vác): – Ez egy komolytalan bajnokság, amelyben kiesett csapatok is részt vehetnek...
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Bakker Puzsér a szakkomentátor a Juve-Roma meccsen a sportklubon! Ezt tuti megnézem. (Illetve meghallgatom)Duff
Lehet nem bánom mégse hogy a SportKlub nincs a digin... Inkbb nézem olasz streammel
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
25. meccse a Juvénak az új stadionban, eddig a rekord győzelem a Roma elleni 4-0.
18.perc 3-0...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Bakker Puzsér a szakkomentátor a Juve-Roma meccsen a sportklubon! Ezt tuti megnézem. (Illetve meghallgatom)
több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Suarezzel (két meccs 6 gól, egy gólpassz)az élen úgy néz ki szeret a Pool Norwichba járni. Végre meg van az első győzelem! Bár a védekezésen van még mit javítani, mert az néha borzalmas volt. Azért összességében kezd látszódni BR munkája. Csak így tovább!Zolika
bar a meccset - termeszetesen es sajnos - nem lattam, az nagyon tetszik, hogy sterling, wisdom es suso is kezdo volt.
vegre egy menedzser, aki bizik a kicsikben. megha reszben kenyszerusegbol is.
hogy jatszott egyebkent a fentebb emlitett trio?Mikey
Wisdom az elején bizonytalan volt, de aztán fülön talpalták, és utána már magabiztosabb volt.😊 A támadásokat annyira nem segítette, igaz nem is volt nagyon rá szükség.
Suso jobbszélsőt játszott. Nem az eredeti posztja, de jól megoldotta. Sokat járt vissza labdákért, és nagyon jól passzolt. (A hajával viszont csinálhatna valamit...)
Sterling az elején nem játszott jól, keveset volt játékban. Aztán miután Susot lecserélték átment a jobb oldalra, ott már pörgött rendesen. Az eredmény miatt több helye is volt, mint az elején. Gerrard gólja előtt szenzációsan indult meg a védő mellett és okosan gurított vissza.
Én így láttam, szerintem nem volt velük semmi gond.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A Kanalas-Kígyós meg csókolja meg Fortunát ha már megfogta a kezét a csapatának. Ez mennyire demoralizáló ha így kapsz ki. Azt meg azt hiszem a második félidő eléggé bebizonyította mekkorát hibázott Fergie a kezdőcsapattal... ejj-ejj...davemayer
Ezt Fergi baszta el, de nagyon. Ilyen szar kezdőt felküldeni, a PL talán leggyorsabb csapata ellen óriási hiba volt. Cleverleynek meg Andersonnak kellett volna a középpálya tengelyét alkotni és nem Scholesnak meg Carricknek, akiket még Favre is lefutna. Rooneyt sem értem miért kezdett, beállt, egyből feljavult a játékunk, ő meg Nani helyett kezdhetett volna, aki meccsek óta hótszar formában van.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 771 — "Grammar maci"
A Kanalas-Kígyós meg csókolja meg Fortunát ha már megfogta a kezét a csapatának. Ez mennyire demoralizáló ha így kapsz ki. Azt meg azt hiszem a második félidő eléggé bebizonyította mekkorát hibázott Fergie a kezdőcsapattal... ejj-ejj...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha Friedel láncfűrésszel jön rá minden MU játékosra aki a 16-oson belülre ér Foy akkor sem fog 11-est ítélni 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
nem hiszem el ezt a makker Tottenhamet... mekkora kapufa OMG

BEARS BABY!

Sir Alex immortal