Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mégse Modric unokatesója az akit megöltek Salvadorban: 24.hu/sport/palyan-kivul/2016/04/15/megsem-modric-rokona-vesztette-eletet/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
senki sem az, de aki nyerni akar, annak mindenkin túl kell jutnia. ugyanez igaz a másik három csapat szemszögéből is.Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
az a Sahtar veszélyes csapat
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
NB2
több mint 9 éve
Villareal is ott van, ő a spanyol bajnokság 4. helyezettje, ahol az első 3 közül 2 a BL elődöntőjében van 😊veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
slowmotion
ő sem lenne egyszerű falat
több mint 9 éve
veszélyes, de több kulcsjátékos ment, mint jött, és a hazai meccseket sem Donyeckben játsszák.gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
NB2
több mint 9 éve
gondolom arra gondolt, hogy ők voltak a legjobbak itt (ezzel vitatkoznék) és ez a EL győzelem már a markukban volt (ezzel is vitatkoznék😊 )Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
Kampman
több mint 9 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kbKonkrétan elbukták nem csak kb. 😀
davemayer
több mint 9 éve
Grat a poolnak, és naná h a 2 középső védő lövi a 2 döntő gólt, hihetetlen milyen volt ez a párharc. A dortmund most bukott egy kupát kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
szegény Bilbao, dehát a tiziket be kell rúgni😕
több mint 9 éve
néhány észrevétel:- szerencsére a BVB néha nagyon nem tud jól védekezni
- és amikor vissza kellett volna ülniük, akkor is túlzottan kinyíltak, hogy bevigyék a döntő találatot
- ennek ellenére a PL-ben simán az első két helyért mentek volna idén
- de ha mi gyakrabban tudtunk volna ilyen játékot tolni (kevesebb sérülés mellett, ugye), akkor nemhogy reális esélyünk lenne a BL-helyre, hanem azt nézhetnénk, hogy hány pontra van az első hely
de hát Minyon, Clyne, Moreno, Can, Firmino és Milner kivételével az összes kezdőnk sokat hiányzott, és ez oda is baszott rendesen, és ebből a hatból is három teljesen új ember.
már most kíváncsian várom a következő szezont, az biztos
több mint 9 éve
és pont a labdaeldugáskor tolt kettős cserét erre gondoltam ráadásul az első csere is Can sérülésekor jött h haladjanakegyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időtTuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
Negritis
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
egyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időtTuchel nem időt húzni akart a cserékkel, hanem megállítani a vörös áradatot.
Negritis
mondjuk amikor a 88-90. perc körül eldugta a labdát a BVB, akkor kicsit kezdtem elveszíteni a reményt.
több mint 9 éve
egyébként az becsülendő hogy a dortmund a cserékkel nem húzta az időt
több mint 9 éve
kellett ez a meccs az eheti sokÁÁÁÁ ezt akartam még. Rohadt jó volt ez a kiesése szakasz a BL-ben is, meg itt is, tényleg eltörölhetnék már ezeket a rohadt csoportmeccseket.taktikai csataidegesítő szar után. nem unalomig ismételt párosítás, és nem gólt-rúgok-betolom-az-Ikarust taktika.
slowmotion
több mint 9 éve
kellett ez a meccs az eheti sok több mint 9 éve
Értek hozzá, fél órája mondtam, hogy game over 😊inkább a sahtar mint vmeik spanyol 😀
Sahtar-Braga meccsen a portugál védő 2 gólt lőtt...a saját kapujába😊
Amúgy a Dortmund elchokerkedte, lehet rossz lesz a kiesés a Poolnak egy Sahtar ellen, így közel a cél előtt...
NB2
több mint 9 éve
Értek hozzá, fél órája mondtam, hogy game over 😊Sahtar-Braga meccsen a portugál védő 2 gólt lőtt...a saját kapujába😊
Amúgy a Dortmund elchokerkedte, lehet rossz lesz a kiesés a Poolnak egy Sahtar ellen, így közel a cél előtt...
több mint 9 éve
No ebből sem gondoltam hogy lesz vmi legalább a másodikkedvenc spanyol csapatom a Bilbao tovább mehetne még.
több mint 9 éve
én nem mertem ordítani, mert mégis ott fekszik két tökmag a fal másik oldalán, ráadásul még az enyémek is.Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
Negritis
(és életemben először jött kilences szorzó, köszi fiúk!)
több mint 9 éve
már nem szegények? | bocs 😀 |most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
slowmotion
több mint 9 éve
most már nemÉrik a Livepool Alaves eredmény ami az összesítést illeti😛minden idők legjobb meccse volt, szegény Alaves
dande
Kampman
több mint 9 éve
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.alattam a galéria szakadt le majdnem 😀
Mikey
több mint 9 éve
Én még mindig amondó vagyok, hogy MU lesz ebből, ha Mourinho odamegy, BL ide vagy oda.jöjjön hozzánk, ha megnyerjük az EL-t 😊
Stez
több mint 9 éve
Lovren góljánál szerintem néhány szomszédot felébresztettem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
alaves, milan, west ham és most dortmund i love liverpool!Az Alaves ellen mondjuk pont az ellenfél jött vissza, de tényleg fantasztikus, amit ez a csapat tud. Talán még a 2004-es Olympiakos elleni meccsük férne fel egy ilyen listára.
Negritis