Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
A Real nem tudom hogy hogyan csinálja de mindig a legkönnyebbeket kapja..
Coolearie
szerintem itt már nincs könnyű ellenfél, mindenki erős.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.
davemayer
miért, az első félidőben hogy nyomták? két gólt kaptak az első tíz percben, aztán a következő húszban volt három olyan helyzetük, hogy ha megfordítják az eredményt, az sem lett volna igazságtalan. utána meg felváltva voltak helyzetek a kapu előtt, úgyhogy a 3-4-es félidő is igazságos lett volna.
valóban, még egy ilyen félidő nem fér bele. de támadópotenciál szempontjából ez a Dortmund jobb, mint a két spanyol meg az ukrán csapat.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének. Pool érdekes lesz mit tud kihozni ebből innentől, talán nincs papíron erősebb csapat nála a mezőnyben és ez a talpra állás elég impresszív ( bár én csak 0-2ig láttam) demég egyszer ilyen comebacket tuti nem csinalnak 1 sorozaton belül az meg ahogy az első félidőben nyomták nem fér bele senki ellen.
davemayer
mondjuk pont rájuk mondani hogy még egyszer ilyen comebacket nem csinálnak egy sorozaton belül, nos ez azért nettó felelőtlenség. mindig ezt mondják az okosok, aztán csak a pislogás marad. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Azért ha a Dortmund még bent lenne biztos favoritok lennének.
davemayer
Ha biztos favoritok lennének, akkor még bent lennének...
Sobri Jóska
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.
davemayer
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.
Sobri Jóska
favoritok voltak, de hát jött a meglepetés.
mint amikor a Vasas hatodik kiemeltként megnyerte a Szuperbólt Bettis utolsó szezonjában, meg mint amikor bármelyik major sportban az első kiemelt kiesik.

de attól még ők voltak a favoritok.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
davemayer
Sobri Jóska
Oh köszönöm értèkes hozzászólásodat, max akkor lett volna értelme a beszólásodnak ha azt írtam volna hogy ők a favoritjai a sorozatnak de ugye direkt úgy kezdtem hogy ha még bent lennének. Örülnék ha csak akkor szólnál hozzám ha van is értelme, előre is köszi.
davemayer
Ha bent lenne a Dortmund se lenne biztos favorit a 4 között, hiszen már a 8 között se voltak azok, hiszen kiestek.
Sobri Jóska
Elnézést a többi fórumozótól hogy etetem a kretént de téged amúgy még sosem vágtak szájon egy ilyen után? Nem azért hogy bántsanak hanem hogy leszokjál róla. Vagy csak a neten vagy ekkora májer?

Pedig nem vagy már mai csirke mégis úgy viselkedsz itt sokszor mint egy iskolás akit először engedtek netközelbe. Nem égő ez a számodra?
davemayer
Miért kéne szájon vágni? Kérdezem máshogy: mit törődsz olyanok kommentjeivel akik felhúznak? Sose értem minek kell felülni a provokációnak. Fogod magad némítod vagy továbbmész. Ha válaszolsz csak folytatódik a dolog. Ez valami fiatalkori betegség hogy minden trollt meg akarnak verni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
Elnézést a többi fórumozótól hogy etetem a kretént de téged amúgy még sosem vágtak szájon egy ilyen után? Nem azért hogy bántsanak hanem hogy leszokjál róla. Vagy csak a neten vagy ekkora májer?

Pedig nem vagy már mai csirke mégis úgy viselkedsz itt sokszor mint egy iskolás akit először engedtek netközelbe. Nem égő ez a számodra?

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
milyen marha meglepő sorsolás...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...
csebi
Nem eladó olcsón? 😀
Matthew99
Unokatesóm gyereke azt kapta ajándékba mikor érettségizett, hogy egy Real-Bayern és egy Barca-Chelsea BL visszavágót nézhetett meg élőben. Kedvenc csapata a Chelsea és Torres fan. Majdnem meg akarták ölni mikor Torres belőtte a gólt a végén... egy picit utáltam akkor amúgy 😊
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
davemayer
Sobri Jóska
davemayer
Sobri Jóska
fullba nyomod a kretént 😀

Szerkesztette: Kenny

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 946 — Lucas Scott
na úgy néz ki van jegyem a bayern-atleticóra. kedvenc csapatom (BM) és a kedvenc játékosom (Torres) élőben, hihetetlen...
csebi
Nem eladó olcsón? 😀
Matthew99
hát nem volt olcsó, szóval olcsón biztosan nem eladó, sőt sehogyan 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
EL :
Liverpool-Villarreal
Shakhtar-Sevilla

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Wardy Los Angeles Rams Missouri Tigers 11
Ha bent lenne a Dortmund, akkor nyugodtan tekinthetnénk őket a legnagyobb favoritnak, mert ez azt jelentette volna, hogy, a negyeddöntő előtti "biztos" favoritként hozták Liverpool ellen a papírformát.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
davemayer
Sobri Jóska
davemayer

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
csebi
Nem eladó olcsón? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 946 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
davemayer
Sobri Jóska

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
davemayer

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
mondjuk a legnehezebbet nem kaphatja, ha ő a legerősebb : D

Meg CR csak kiscsapatnak lő gólt, persze, hisz a Real mellett mindenki kiscsapat : D

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Coolearie
úgy ahogy tőlünk soha senkit nem állítanak ki kulcshelyzetekben.

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
11:30tól lesz a sorsolás., az M4 és a Sport 1 élőben adja.
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊
zemanla
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀
NB2
Még jobb! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊
zemanla
Hogy jött volna be?😊 Atleti-Bayern lesz😀
több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.
Coolearie
Bejött!
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
City - Real
Bayern - Atletio
Szerintem.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 9 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal