NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
emelem egy Bibliával, all in 😊Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀JC6Legyen egy év, +többé nem ejted ki Tebow és Gera nevét a fórumon.Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀JC6Legyen egy év, +többé nem ejted ki Tebow és Gera nevét a fórumon.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha 6 pontot szerez a magyar válogatott a következő két meccsen, egy hétig nem fórumozok 😀
több mint 12 éve
CR vagy Messi... én meg már hányok...JC6Ezért jó Inter szurkolónak lenni, nálunk a triplázás is kevés a jelöléshez, így nem fáj tőle a fejem... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
A fogadalmas hsz-eket mentettem. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
CR vagy Messi... én meg már hányok...
több mint 12 éve
a mi Vilink mégis szerethető maszkban! és halmosi kikerült a keretből... 😕
|
több mint 12 éve
ilyen fogadalmat én is szívesen vállalok! csak legyen sig! 😀
|
több mint 12 éve
Ha 6 pont lesz ebből a 2 meccsből egy hónapig viselek egy Szerethető Sándoros siget.Remélem az ilyen felajánlásokat jegyzi valaki 😊 Ha 6 pontunk lesz én vállalom, hogy nem csinálok ilyen siget senkinek 😀
tüsi91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha 6 pont lesz ebből a 2 meccsből egy hónapig viselek egy Szerethető Sándoros siget. Élvezzük ki ezt a maradék pár napot, ugyanis mi most a 2014es VBre akarunk kijutni. Jövő hét közepétől már 2016-os EB lesz a cél Sanyi bánál.
több mint 12 éve
észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 ) davemayerLegyen dzsámi, azt kész. 😀
több mint 12 éve
észtek ellen idegenben egy X talán, törököktől szopó itthon is, ők jobban akarják és van olyan játékosuk aki képes nekik megnyerni a meccset (meccset ilyenkor vagy mecset? nem tudom 😀 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem 1 pont. És remélem utána repül is egérke. Múltkor még 6 pontot mondott, most jó a 4? Pedig ahhoz, hogy VERSENYBEN legyünk mind a 6 pont kell... de Liktáppal nem lehet...
több mint 12 éve
4 v 6? 1(max 3) attól függ elek hozza-e a formáját...Divatpróbálok optimistán tekinteni a jövőbe... 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Na vannak gondolatok az észt és török meccsek előtt? 4 v. 6 pont? 😀 Huszti nem lesz kerettag Sanyibánál, hamarabb fogja behívni Tökölit balösszekötőbe! 😀
több mint 12 éve
NSO 😀kis szerencsével következő körben saját magunkat kapjuk, és fix top8 😀
MK:
Felsőtárkány–Siófok
Bükkábrány–Felsőtárkány
😀JC6
több mint 12 éve
Mondjuk bíztam volna egy derbiben. Tavaly jött a Haladás, igaz az nem volt az igazi, de egy Győr elleni meccsre mindenki felpörgött volna az tuti. Most ilyen hogy Békéscsaba...Senkit nem izgat, ha nyerünk akkor jólvan oké, ha veszítünk, akkor meg a hőzöngés.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀MK:
Felsőtárkány–Siófok
Bükkábrány–Felsőtárkány
😀
több mint 12 éve
Felsőtárkány-Siófok, sima hazai 😛 ha első csapattal jönnek, iksz 😀
több mint 12 éve
SVSE-Békéscsaba...tovább kell menni
több mint 12 éve
én ezt sok "játékosra" el tudom még mondani... 😛Ez lett volna Xabi 4. sárgája a meccsen...Sinisanem lehet mindig kiállítani.. fel nem foghatom, hogy futballozhat még...JC6
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez lett volna Xabi 4. sárgája a meccsen...Sinisanem lehet mindig kiállítani.. fel nem foghatom, hogy futballozhat még...