Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 510
Így van! Neuer elég jó és elég karizmatikus. Adler? Szegény a sérülése óta csak arnyéka önmagának.Lloris? Ő is jó, de nem karizmatikus. Akkor már S. Frey😉 Amúgy a francia kapusok a legjobbak számomra. Technikailag szinte hibátlanok szóval parádésan tudnak pózolni😀 és a reflexük sem kutya.
több mint 13 éve
Sturridge 3/3.Amúgy persze hogy egy ilyen meccset nem látok.
7. hely!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Henry meg hosszabbított a Red Bullnál, ennek nagyon örülök, a nyáron talán meg is tudom majd mutatni, hogy miért 😊jjncaaÁllítólag még 2 évig akar profiskodni. Remélem azért még láthatom egyszer Arsenal mezben az Istent. 😊
több mint 13 éve
úgy szerettem korábban az Afrika-kupát, de az utóbbi években mindig rá kell jönnöm, hogy mekkora fos lett ebből is... aki látta a mai nyitómeccset, vélhetően tudja, mire gondolokjjncaakíváncsi vagyok, hányadik napon születik meg az első gól

több mint 13 éve
Vigyék el Adlert
több mint 13 éve
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀En mar akkor is mondtam,hogy Lloris-t kell elhozni,de ot a Spurs elhappolta 😕
Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nagyon hypolták és egyáltalán nem illik az utd-be. A manuba karakteres kapus kell, mint Schmeichel vagy Van der Sar. Az sem baj ha nem fiatal.pl.Buffon jól nézne ott ki😊
Amit eddig De Geától láttam az alap egy kapustól .
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is... ZoliMP
több mint 13 éve
úgy szerettem korábban az Afrika-kupát, de az utóbbi években mindig rá kell jönnöm, hogy mekkora fos lett ebből is... aki látta a mai nyitómeccset, vélhetően tudja, mire gondolokHenry meg hosszabbított a Red Bullnál, ennek nagyon örülök, a nyáron talán meg is tudom majd mutatni, hogy miért 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀mekkora hiba volt anno Neuer-ről olyan gyorsan lemondania SAF-nak.
Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nagyon hypolták és egyáltalán nem illik az utd-be. A manuba karakteres kapus kell, mint Schmeichel vagy Van der Sar. Az sem baj ha nem fiatal.pl.Buffon jól nézne ott ki😊
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is... ZoliMP
több mint 13 éve
YoungZeeZee
9 510
A helyi ingyenes lapok a Vidit meg sem említik. A Celtic a Feyenoord és a Basel társaságában ott van a Ferencváros, mint akik Marbellán készülgetnek vagy fognak vagy már voltak😀Man utd kapust keres, mivel SAF "csalódott" De Gea-ban.
Nem nagyon hozott még pontot és nem nagyon lendítette át a csapatot holtpontokon. Begovicot emlegetik, de háát ő is...
több mint 13 éve
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???Matthew99Jöhetne, az egyik legjobb fiatal magyar védő.
több mint 13 éve
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???Matthew99Pletykákat hallottam én is róla, sajnálnám. Nem beszéltem már kb. 1 hónapja Fityesszel. Majd megkérdem, mi van. Böde nagyjából kinőtte a Fradit is. 😀 Az egy állat.
több mint 13 éve
Böde nagy vétel volt a fradinak mi meg hülyék voltunk hogy egy másik magyar csapatnak adtuk. A pletykák szerint Fiola is ezen az úton halad... Szaba???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Csak a szokásos Jova + Jovanovic balfaszkodás, de ennyi kellett különben túl sima lett volna 😛Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:Levinek is volt egy jó kifutása! 😊Divat
Shilkor
több mint 13 éve
Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:Böde nem volt semmi, főleg a végén, bár nem lett belőle gól, csak kapufa, de élvezet volt nézni, ahogy egyedül beszívatta a két horvát válogatott védőt -> beérett Détári munkája 😀
Shilkor
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:Levinek is volt egy jó kifutása! 😊
Shilkor
|
több mint 13 éve
Fradi-Dinamo Kiev 3:2, Böde 2 gól + 2 kapufa és a mezőnyben is kifejezetten jól játszott a csapat :cool:
több mint 13 éve
www.tz-online.de/sport/fc-bayern/stefan-effenberg-co-trainer-guardiola-kommt-kommt-meta-2705644.htmlAlázás? 😊
Jön Effenberg Pep mellé segíteni? Mi lesz itt.... 😀Amadeus91
Valdes pedig ismét bebizonyította mennyi esze van (amennyi látszik). Szerintem még a legvadabb Barca drukkerek is őt tartják a leggyengébb láncszemneka csapatban. Nem hiszem, hogy sokan sírnak érte.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
www.tz-online.de/sport/fc-bayern/stefan-effenberg-co-trainer-guardiola-kommt-kommt-meta-2705644.htmlJön Effenberg Pep mellé segíteni? Mi lesz itt.... 😀
több mint 13 éve
Valdez egy tucat kapus. Nagy lett az arc. Nekem nem fog hiányozni.
több mint 13 éve
ez viszont nem kacsa: váldez katalán ajándékának vége, mivel nem hosszabbít vele a bárka! sztem lecsapnak Casillasra! 😀Divatelvileg VV nem hosszabbít a Barca-val. Eljön cserének Neuer mögé. 😂
több mint 13 éve
ez viszont nem kacsa: váldez katalán ajándékának vége, mivel nem hosszabbít vele a bárka! sztem lecsapnak Casillasra! 😀
|
több mint 13 éve
Dzsudzsi Liverpool? Elég kacsaszagú.BazzaniJobb mint az orosz liga az tény, de megnézem Balázs, hogy fog védekezni mert, hogy ott azt is kell.