Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
🇮🇹 és 🐎 szakértő, franciában is erős, emiatt már sokkal értelmesebb lenne meghívni a döntőre mint Szelesit vagy a kopaszodó DávidotCicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
So minden jelző stimmel 😅
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
Stez
Szerkesztette: FLZOLI
9 hónapja
Cicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
9 hónapja
Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
peach
9 hónapja
Addig jo, amig megy a party, utana csak a problema marad. 🤣Túl sok volt az Unga Bunga party főnök? 🙂Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
Stez
FLZOLI
9 hónapja
a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Túl sok volt az Unga Bunga party főnök? 🙂Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
Stez
9 hónapja
Mondjuk csak olvassa mindenfele hangsuly nelkul a dolgokat, meg nem valtja a vilagot. De legalabb el tud mondani egy osszetett mondatot.Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
9 hónapja
1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
9 hónapja
Mert az olasz 9. a vilag legjobb csapata. A PSG viszont nem az.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
9 hónapja
Ja persze. Oleg a Szaknévsor-korszak emblematikus alakja, Vaszilisz meg nyolcvanas évek közepe.Csak ők soha nem játszottak egy csapatban 😉Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
'86ban meg '94ben is voltak bajnokok
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
slowmotion
/TadzsikOleg, a görög meg a cigány az biztos nem, Péter meg mindenek felett/
ozibozi
9 hónapja
A beltenyészet ellen sosem egyszerű.Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
Sixo
9 hónapja
Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
Poloska vagyok.
9 hónapja
Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
9 hónapja
Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.Nagy cucc lehet egy olyan csapatot megverni akit idén az olasz 9. háromszor kent el.
Stez
9 hónapja
Sajnos nem latom, hogy a PSG hogyan nyer az Inter ellen. Kb harom jatekost kell leszedni innen es eltunik a csapat. Az Inter meg nagyon tud focit gyilkolni, ezt a City ellen is megmutatta a korabbi dontoben. Inzaghi fixen futballt fog olni es nem megy bele olyan meccsbe, mint a Barca ellen.
9 hónapja
Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleit
9 hónapja
Csak ők soha nem játszottak egy csapatban 😉Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
főként az azori gyöngyszem pauleta illetve jerome rothen (plusz vikash dorashoo) miatt.
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
slowmotion
/TadzsikOleg, a görög meg a cigány az biztos nem /
Péter meg kősziklaként mindenek felett/
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Akkor is Oleg Sirinbekov a nyerő, de még inkább Teodoru Vasziliszén meg aranyos imrét és galaschek pétert. egyszerre!Hagyjad már magad, én még láttam Vincze Ottó a Vasasban, te meg azt sem tudtad, hogy játszott ott.Kis divat 😄ő miatta szerettem meg a Spurstdavid ginola 💪én psg-s szimpatizáns voltam még az arab tulaj előtt a lyon győzelmi szériábanPlusz Ronaldinhot is ott fedezte fel a szememA pSG-nek drukkolni, kb olyan lehet, mint a magyaroknak a Puskás Akadémiának.azért a PSG létezett előtte is mint értelmezhető csapat
ozibozi
Negritis, a vajda
shagi0206
eaglesmcnabb
peach
Sixo
warr_b
Sixo
peach
Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
2-1re győzött az arsenal és 3-1re elbúcsúztatta az arsenalt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!Általában nem azok szokták játszani a döntőt, de nem is ez a lebonyolíiás lényege.
NB2
Poloska vagyok.
9 hónapja
Valahol szörnyű, hogy milyen csapatok játsszák az idei BL döntőt, csúnya lesz amit mondok, de hogy nem a 2 legjobb az fix!
9 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokbaA Kaukázusban ezt tanítják. Ennél már csak a kefírt csinálják jobban.
Blevi
9 hónapja
Hat igen Kvarachelia leviszi a sarokba