Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/csanyi-sandort-ujravalasztottak-500-milliot-bukhat-aki-nem-jatszat-ot-magyar-jatekost-nem-valtozik-az-nb-i-letszamaAkkor a Fradi gyors honosításba kezd.....
Elfogadták az 5 magyart kell játszatni (abból 1 U21) az állami pénzhez szabályt.
Osztályozó nem lesz 😕.
Csányi marad az elnök.
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/csanyi-sandort-ujravalasztottak-500-milliot-bukhat-aki-nem-jatszat-ot-magyar-jatekost-nem-valtozik-az-nb-i-letszamaNem követek haza labdakergetést de az első nem egy baszott jó szabály? Ha már megy ebbe a feneketlen kútba a közpénz legalább tényleg a magyar fiúkat fejlesszék. Értem, hogy ezt maguktól kéne kiérdemelniük mint a horvátoknál meg a cseheknél, jobb lenne úgy de hát most ha úgy nem ment akkor szabályozzák. Nem hiszem, hogy a több magyar miatt olyan botrányvissza esne a szinvonal. Aki eddig is nézte megvolt rá a jó oka nem fogja abbahagyni, aki meg nem annak meg teljesen mindegy milyen változás jön a játékban de legalább fiatal magyarokból több lesz a pályán.
Elfogadták az 5 magyart kell játszatni (abból 1 U21) az állami pénzhez szabályt.
Osztályozó nem lesz 😕.
Csányi marad az elnök.
zacknorb

Liverpool Fc
9 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/csanyi-sandort-ujravalasztottak-500-milliot-bukhat-aki-nem-jatszat-ot-magyar-jatekost-nem-valtozik-az-nb-i-letszamaElfogadták az 5 magyart kell játszatni (abból 1 U21) az állami pénzhez szabályt.
Osztályozó nem lesz 😕.
Csányi marad az elnök.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Rossi mondjuk talan a legszerencsesebb kapitany, megkapja a prime Szoboszlait es korosztalyat.Hát azért az 1970 előttieknek sokkal jobb alapanyagaik voltak.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Rossi mondjuk talan a legszerencsesebb kapitany, megkapja a prime Szoboszlait es korosztalyat.
9 hónapja
JC-nek spaciálbaAttól még ki fogják rúgni csak így többet kell majd fizetni mint lelépési pénz.
Marco Rossi szerződését 2030. júniusáig meghosszabbította a Magyar Labdarúgó Szövetség. A szövetségi kapitány 2018. júniusa óta irányítja a férfi A-válogatottat, mely kinevezése óta mindkét megrendezésre került Európa-bajnokságra kijutott. #csakegyutt #magyarok pic.twitter.com/7wTdoydUgy
— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 9, 2025
zacknorb
9 hónapja
JC-nek spaciálbaMarco Rossi szerződését 2030. júniusáig meghosszabbította a Magyar Labdarúgó Szövetség. A szövetségi kapitány 2018. júniusa óta irányítja a férfi A-válogatottat, mely kinevezése óta mindkét megrendezésre került Európa-bajnokságra kijutott. #csakegyutt #magyarok pic.twitter.com/7wTdoydUgy
— MLSZ (@MLSZhivatalos) May 9, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
légy szíves ne légy iktriadHSV vinni fogja a Bundás 2-t 😛 Végre visszajutnak a Bundás 1-be. 😊Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Urbig pályázik arra h egy szezonon belül megnyeri a bundast meg a bundás 2t is 😊
Toto21
csebi
Toto21
9 hónapja
Biztos, hogy a PL kb 15. legjobb klubbja is BL résztvevő lesz jövőre. Mi ez ha nem igazolása a legerősebb bajnokságnak.

Liverpool Fc
9 hónapja
| meg hogy Némethet elpöcköljék 😮 |Csak annyi kellett h ne jelenjen meg az FMHSV vinni fogja a Bundás 2-t 😛 Végre visszajutnak a Bundás 1-be. 😊Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Urbig pályázik arra h egy szezonon belül megnyeri a bundast meg a bundás 2t is 😊
Toto21
csebi
Toto21
csebi
9 hónapja
Csak annyi kellett h ne jelenjen meg az FMHSV vinni fogja a Bundás 2-t 😛 Végre visszajutnak a Bundás 1-be. 😊Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Urbig pályázik arra h egy szezonon belül megnyeri a bundast meg a bundás 2t is 😊
Toto21
csebi
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
HSV vinni fogja a Bundás 2-t 😛 Végre visszajutnak a Bundás 1-be. 😊Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Urbig pályázik arra h egy szezonon belül megnyeri a bundast meg a bundás 2t is 😊
Toto21
csebi
9 hónapja
Hesteg vérnemválik?Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Minden fémet visz, érthető
Toto21
| én kérek elnézést |
r.baggio
9 hónapja
Jön ma az old firm derby!| Floriana - Sliema a harmadik helyért egyben konferencia liga selejtezős hely |
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Minden fémet visz, érthető
Toto21
| én kérek elnézést |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀Urbig pályázik arra h egy szezonon belül megnyeri a bundast meg a bundás 2t is 😊
Toto21
9 hónapja
Antony egyszerre fogja megnyerni az EKL-t és az EL-t egy szezonon belül, ilyet se mindenki mondhat el magáról. 😀
9 hónapja
Blades kb el is döntötte a Bristol City elleni elődöntőt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Te leszel nézhetetlenNagyon meg lesz baszva ez a MU a döntőben.Nézhetetlen meccs lesz.
Sixo
Kampman
9 hónapja
Keant mondjuk ezért én simán kiállítottam volnaAzt mondod, ez a megye2ben nem szabályos?
Löfli