Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Keant mondjuk ezért én simán kiállítottam volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
épp írni akartam, hogy mostanra már csak a Fior meccs maradt eldöntetlen
9 hónapja
Hopp, Mount gól! 1-1..csak nyugis lesz most már!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Fior alakul
9 hónapja
ennyire érdekel mindenkit a mai 4 meccs?😊mindenki Gyurcsánnyal/a pápával van elfoglalva
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
ennyire érdekel mindenkit a mai 4 meccs?😊
9 hónapja
bocs, mint két tojás 😀Ez a Larry FitzgeraldÉn már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Vicces lenne, az biztos...
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Nem tudom, Felcsúton nem járt még? A sok akadémistának jó veteran presence lehetne.
Mikey
Sixo
Klaci79
Sixo
9 hónapja
Ez a Larry FitzgeraldÉn már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Nem tudom, Felcsúton nem járt még? A sok akadémistának jó veteran presence lehetne.
Mikey
Sixo
Klaci79
9 hónapja
Én már Pittsburghben láttamÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
9 hónapja
VAR disallowing my meal deal because the crisps were offside https://t.co/J4PXB5VcaE pic.twitter.com/S9vAF7aKWn
— Jacob (@Jsize18) May 7, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
Egyem szívüket, hogy örülnek az ellenfélnek!Bodo/Glimt fans set fireworks off at 2:37am this morning outside the hotel which Tottenham are staying at
— The Spurs Web (@thespursweb) May 8, 2025
pic.twitter.com/zp95EVPF5y
Sixo
9 hónapja
Iktriad is Paksi, oszt ő cérna.Ahhoz nem túl sovány?Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
Bálesz
9 hónapja
Bodo/Glimt fans set fireworks off at 2:37am this morning outside the hotel which Tottenham are staying at
— The Spurs Web (@thespursweb) May 8, 2025
pic.twitter.com/zp95EVPF5y
9 hónapja
Ahhoz nem túl sovány?Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo

9 hónapja
keita után mehet a fagyibaÉn azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Én azt hallottam Bognár Gyuri akarja őt Paksra.Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
Mikey
9 hónapja
Jah, Nápolyban is járt a felesége házat nézni. 😀Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ő hova nem tart, kb már az összes ligát sorolták. Volt már volt csapatában a bundásban, volt a Serie A-ban, volt törökben, szaudiban, katarban.Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
9 hónapja
nem Kispestre?Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Dzsokijuing
9 hónapja
Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.De Bruyne az MLS-be tart.
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Nagyot megy tegnap óta a "hír" X-en, hogy a Liverpool megkereste De Bruynét.Vicces lenne, az biztos...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
As the Champions League title holders (Paris Saint-Germain or Inter Milan) qualified via their domestic league's standard berth allocation, the following changes to the default access list have been made:-Olympiacos as the club with the highest club coefficient that would otherwise have entered the Champions Path of the qualifying phase or play-off round, will enter the league phase instead of the Champions Path second qualifying round.
-Slovan Bratislava and Qarabağ, as the two clubs with the highest club coefficient that would otherwise have entered the Champions Path first qualifying round, will enter the Champions Path second qualifying round.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szelesi amugy jol tolta, foleg, amikor nekiallt filozofalni a labdarugas melysegeirol, mikozben a regnalasa alatt meg nem lehetett kb latni ertelmes U21-es valogatott taktikat. 😄🇮🇹 és 🐎 szakértő, már értelmesebb lenne meghívni a döntőre mint SzelesitCicciolina.Nevet is mondhatnátok, hogy én is tudjam kiről van szó.a feje is úgy járt mintha éppen másra gondolna1 perces híradókban is csinált ilyen mini stripper mozdulatokat? 🙃Csajt a Közmédiától hozták.Abból a prosztó prolilekvárból sikerült tényleg castongolni valakit...Nem tudom ki ez a műsorvezeto csaj de legalább tud összetett mondatokat mondani. Plussz ügyesen rázza a melleitTrollfoci adminné 😅
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
So minden jelző stimmel 😅
zacknorb
FLZOLI
peach
Sixo
Stez
FLZOLI
9 hónapja
Sebaj, majd a 20 èves èvfordulóra jön megint egy Barca Arsenal 😏