Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 9 éve
A Last Ship II. évad rögtön dupla résszel nyitott...:cool:
több mint 9 éve
ez a true detective soundtrack megint telitalálat, főleg a báros jelenetben lévő:www.youtube.com/watch?v=t4DGErlBrI4
www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLEsapka
😊
több mint 9 éve
ez a true detective soundtrack megint telitalálat, főleg a báros jelenetben lévő:www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Oh!😊A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.zavi278-9-10.rész ami hibátlan 😉braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.zavi278-9-10.rész ami hibátlan 😉
több mint 9 éve
A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.
több mint 9 éve
Jó lesz ez...plusz elindult a True Decetive is.. :cool:Keanoez sokkal jobb hír 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
nekem tetszett
több mint 9 éve
Nekem az Entourage az első résztől nagyon bejött. Ez elég keserves volt...még D-Jax megjelenése se segített (főleg h szar színész). Adok neki még 1-2 részt de sokat nem várok.Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.Anno az Entourage pilotja se nyűgözött le, kellett neki 3-4 rész mire beindult, de utána nagyon rákaptam. Itt is ilyenre számítok. Gyengécske volt az első rész, de még simán felpöröghet.Szamár
Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.Kenny
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.The Agent - júliusban induló doku-reality, az kell nekünk.
Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.Kenny
több mint 9 éve
"sorry ass Jacksonville" 😀Booo. Na jó nem. 😀iktriada "játékostemetőbe" nem akart menni a sztár WRNekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.Már megint mibe kevertek minket?iktriad
Mindenesetre szegény Jaguarst nem igen kedvelik az HBO-nál 😀undisputedly
braxa88
több mint 9 éve
Booo. Na jó nem. 😀a "játékostemetőbe" nem akart menni a sztár WRNekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.Már megint mibe kevertek minket?iktriad
braxa88
több mint 9 éve
braxa88
12 534
a "játékostemetőbe" nem akart menni a sztár WRNekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.Már megint mibe kevertek minket?iktriad
az nagyobb gáz h nem ismeri Steve Largentet 😊
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.Már megint mibe kevertek minket?
több mint 9 éve
Nekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.Mindenesetre szegény Jaguarst nem igen kedvelik az HBO-nál 😀
több mint 9 éve
Egész jó volt, ez a Ballers sorozat 1. része. Remélem a többi is nézhető a hbo go-n..Mivel nekem nincs HBO-m.:/
több mint 9 éve
Mikey
18 756
Hannibal kaszaDexxter TailorNem lepődtünk meg. A benne lévő párbeszédek túl bonyolultak az egyszeri amerikai néző számára.
Bár ahogy olvastam, a készítők megpróbálnak "átigazolni" másik csatornához.
több mint 9 éve
True detective faja lesz. Más mint az első, de nem rossz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Hannibal kasza
több mint 9 éve
ozibozi
17 220
Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.Mivel az HBO és az NFL szorosan együttműködik
több mint 9 éve
Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.Anno az Entourage pilotja se nyűgözött le, kellett neki 3-4 rész mire beindult, de utána nagyon rákaptam. Itt is ilyenre számítok. Gyengécske volt az első rész, de még simán felpöröghet.
több mint 9 éve
Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.