Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
A Last Ship II. évad rögtön dupla résszel nyitott...:cool:

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
ez a true detective soundtrack megint telitalálat, főleg a báros jelenetben lévő:
 www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLEsapka
 www.youtube.com/watch?v=t4DGErlBrI4

😊

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ez a true detective soundtrack megint telitalálat, főleg a báros jelenetben lévő:
 www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.zavi27
8-9-10.rész ami hibátlan 😉braxa88
Oh!😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.zavi27
8-9-10.rész ami hibátlan 😉
több mint 9 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
A sok negativ velemeny ellenere, nekem kifejezetten tetszik eddig ez a GoT otodik evad, igaz meg csak a felet lattam. Sok helyszin van, erdekes, izgalmas mindegyik szal szinte, nem unatkozom eddig.Es hat meg hatravan a ket brutalnak mondott 9es, 10es epizod is ugye😊.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Jó lesz ez...plusz elindult a True Decetive is.. :cool:Keano
ez sokkal jobb hír 😊

több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Jó lesz ez...plusz elindult a True Decetive is.. :cool:

több mint 9 éve
nekem tetszett
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
Kritikusok lehúzták,de szerintem nem volt olyan rossz ez a Ballers pilot.
Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.Kenny
Anno az Entourage pilotja se nyűgözött le, kellett neki 3-4 rész mire beindult, de utána nagyon rákaptam. Itt is ilyenre számítok. Gyengécske volt az első rész, de még simán felpöröghet.Szamár
Nekem az Entourage az első résztől nagyon bejött. Ez elég keserves volt...még D-Jax megjelenése se segített (főleg h szar színész). Adok neki még 1-2 részt de sokat nem várok.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.Kenny
The Agent - júliusban induló doku-reality, az kell nekünk.

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.

Mindenesetre szegény Jaguarst nem igen kedvelik az HBO-nál 😀undisputedly
Már megint mibe kevertek minket?iktriad
a "játékostemetőbe" nem akart menni a sztár WR
braxa88
Booo. Na jó nem. 😀iktriad
"sorry ass Jacksonville" 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nekem úgy tűnt,hogy több mindent akartak bemutatni ebben a részben,mint amire idő lett volna. Igazán a szereplők sem lettek szerintem olyan nagyon kidolgozva, vagy lehet, hogy csak nekem tűnik így.

braxa88
Booo. Na jó nem. 😀
több mint 9 éve

az nagyobb gáz h nem ismeri Steve Largentet 😊
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Már megint mibe kevertek minket?
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014

Mindenesetre szegény Jaguarst nem igen kedvelik az HBO-nál 😀
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Egész jó volt, ez a Ballers sorozat 1. része. Remélem a többi is nézhető a hbo go-n..Mivel nekem nincs HBO-m.:/
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Hannibal kaszaDexxter Tailor
Nem lepődtünk meg. A benne lévő párbeszédek túl bonyolultak az egyszeri amerikai néző számára.

Bár ahogy olvastam, a készítők megpróbálnak "átigazolni" másik csatornához.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
True detective faja lesz. Más mint az első, de nem rossz

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hannibal kasza

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 220
Mivel az HBO és az NFL szorosan együttműködik vagy 'száz éve', így valószínűtlen bármilyen komoly kellemetlen, életszerű szitu megjelenése. Emlékezzünk csak a Playmakers sorsára. Marad a siker, nők, pénz, csillogás, sok munkából sikerülhet bárkinek story,stb. 😊
több mint 9 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Anno az Entourage pilotja se nyűgözött le, kellett neki 3-4 rész mire beindult, de utána nagyon rákaptam. Itt is ilyenre számítok. Gyengécske volt az első rész, de még simán felpöröghet.
több mint 9 éve
Remélem a későbbiekben jobban belemegy az ügynöki munka belsejébe és nem csak a felszínt fogja kapargatni.

több mint 9 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

😀😀Kenny
Ez zseniális. 😀
több mint 9 éve

😀😀