Tenisz

16 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm ezt nem is tudtam, hogy Wawnak is svéd az edzője M. Norman. Gratula, most már maguknak is kinevelhetnének valakit újra a svédek. Gratula az ifjabb svájcinak megérdemelte.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Hát Wawrinka hihetetlen nagyot játszott az 1.szettben. Hihetetlen nagyot küzdött magával és megérdemelten nyert.
Rafa pedig megmutatta mért ő most a legnagyobb. Remélem nem komoly a sérülése az RG úgyis az övé lesz!Toca
Én alapból Nadalnak drukkolok, de (bár a meccset nem láttam), azért ennek a srácnak is kijárt már egy nagyobb eredmény.csi77
Wawrinka hihetetlen 1.szettet tolt. Mondjuk a végén Nadal rásegített(lehet már akkor se volt tökéletes a háta), de ilyen tökéletes tenisz mint amit játszott én Nadal ellen még nem nagyon láttam, max Djoko-tól 1x talán.
Viszont 2. szett,1-2 után ápolni kellett, gyakorlatilag a 2. szettet feladta labdákra sem bírt mozogni. Szervái egy gyenge közepes 2. szervának feleltek meg.
Volt egy labda 2.szettben, szetlabdánál aminél úgy jött fel a hálóhoz, hogy köszöni szépen, de nem bírja tovább. ( megnyerte a pontot).
A 2.szett végén is igazából nagyon gondolkodott el is indult befele a hálóhoz.
Igazából ő nem nyerhetett Wawrinka bukhatott már csak, majdnem össze is hozta, de azért még időben le tudott nyugodni.
Egyébként ha fejben összeáll ezután a GS win után komoly játékos lesz ő, mert mindene megvan hozzá a fején kívül.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Hát Wawrinka hihetetlen nagyot játszott az 1.szettben. Hihetetlen nagyot küzdött magával és megérdemelten nyert.
Rafa pedig megmutatta mért ő most a legnagyobb. Remélem nem komoly a sérülése az RG úgyis az övé lesz!Toca
Én alapból Nadalnak drukkolok, de (bár a meccset nem láttam), azért ennek a srácnak is kijárt már egy nagyobb eredmény.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Rafa pedig megmutatta mért ő most a legnagyobb. Remélem nem komoly a sérülése az RG úgyis az övé lesz!
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 784 — Bears & Illinois fan
Federer hihetetlen, hogy mennyit tud balfaszkodni Nadal ellen, most végre itt lenne az esélye, hogy megverje, erre milyen játékot nyújt már vazze...Dexxter Tailor
Amikor a csúcson volt akkor se szeretett / tudott Nadal ellen jól játszani szóval nem meglepetés.
Én nem hiszem, hogy valaha is veri még meg Nadalt GS-en.
Nadalnak pedig meglehet a 14. GS! Go Rafa!Toca
Ráadásul meglehetne neki mindegyik GS kétszer! Ez az open érában csak Rod Lavernek sikerült...........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ezé kár vót 😕 e van talán még egy Wimbledon-t még össze tud FedEx kaparni de arra meg majd Murray is felszívja magát.
több mint 10 éve
Federer hihetetlen, hogy mennyit tud balfaszkodni Nadal ellen, most végre itt lenne az esélye, hogy megverje, erre milyen játékot nyújt már vazze...Dexxter Tailor
Amikor a csúcson volt akkor se szeretett / tudott Nadal ellen jól játszani szóval nem meglepetés.
Én nem hiszem, hogy valaha is veri még meg Nadalt GS-en.
Nadalnak pedig meglehet a 14. GS! Go Rafa!
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Federer hihetetlen, hogy mennyit tud balfaszkodni Nadal ellen, most végre itt lenne az esélye, hogy megverje, erre milyen játékot nyújt már vazze...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Schoderer óta nincs nagyon senki tőlük...dande
Söderlingre gondoltál?slowmotion
Bos igen
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan
Schoderer óta nincs nagyon senki tőlük...dande
Söderlingre gondoltál?
több mint 10 éve
ez meglepően sima volt.shawnka
Federer igencsak visszatért, nagyon jól játszik idén eddig. Murray meg elég vicces volt azokkal a hátfájós "mindjártmeghaloklépnisemtudok" fejekkel és utána 2 labdamenettel meg olyanokat üt amiket csak kevesen tudnak...szóval hozta megint a szokásos szenvedését.Gabesz92
Murray megnyerte Wimbledont kétszer (olimpia+Grand slam torna) ez mindennél többet jelent (ezek miatt drukkoltam, hogy sikerüljön neki) innentől már ami jön ajándék a számára. Azért bízom benne felépül teljesen a sérüléséből. Fedex pedig kap még egy lendületet pályafutása végére Edberggel.
Apropó Edberg hol vannak a méltó utódok..... Schoderer óta nincs nagyon senki tőlük..... hiányoznak a jó svéd teniszezők.
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
ez meglepően sima volt.shawnka
Federer igencsak visszatért, nagyon jól játszik idén eddig. Murray meg elég vicces volt azokkal a hátfájós "mindjártmeghaloklépnisemtudok" fejekkel és utána 2 labdamenettel meg olyanokat üt amiket csak kevesen tudnak...szóval hozta megint a szokásos szenvedését.

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
ez meglepően sima volt.
több mint 10 éve
húúúúúú hát nem lesz Becker-Edberg (fióka) finálé 😛 de svájci svájci még lehet 😀
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 633 — Cowboys fan
Fedex lehet újra magára talál. Most régi örök kedvencem Edberg miatt is drukkolok neki. Az milyen lenne már a döntőben, Edberg kontra Becker tanítvány, akár egy szettet párosba is lenyomhatnának 😀 😛dande
Tsonga-Murray-Nadal-Djoko.
Nem tudom, azért ilyen sorsolással kurva nehéz lesz.Toca
miért, mi lenne az a sorsolás, ami nem lenne annyira nehéz?
ebből az útból Tsonga az, aki pluszt jelent (9-16. között csak Tsonga, Raonic és Isner az, aki problémát okozhatna neki), egyébként meg lenne a top 4-ből 3 játékos (negyeddöntő, elődöntő, döntő). ha visszanyerte a formáját, akkor a sorsolás nem gáz (legfeljebb kaphatta volna Ferrert is a top 4-ből), ha meg nem, akkor felesleges azon rágódni, hogy "mi lett volna, ha..."
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rég volt már, hogy Ana ilyen szinten játszon és, hogy lelkileg is topon legyen.
Eredmény=viszlát Serena! 😊
Newman
Ki is esett azon melegében.... 😕
Bouchard mondjuk rövid időn belül Serenat fogja ostromolni, ha így folytatja.

több mint 10 éve
Fedex lehet újra magára talál. Most régi örök kedvencem Edberg miatt is drukkolok neki. Az milyen lenne már a döntőben, Edberg kontra Becker tanítvány, akár egy szettet párosba is lenyomhatnának 😀 😛dande
Ilyen játékkal mondjuk bárki ellen mehet.
Nagyon impresszív volt ez Fedtől.Newman
Így van, az első lépés megvolt, a sérüléseiből érkező Murray is talán meglehet, aztán a többi ráadás. Úgyis mindenkit meg kell verni.
több mint 10 éve
Ilyen játékkal mondjuk bárki ellen mehet.
Nagyon impresszív volt ez Fedtől.

több mint 10 éve
Nem tudom, azért ilyen sorsolással kurva nehéz lesz.
több mint 10 éve
Fedex lehet újra magára talál. Most régi örök kedvencem Edberg miatt is drukkolok neki. Az milyen lenne már a döntőben, Edberg kontra Becker tanítvány, akár egy szettet párosba is lenyomhatnának 😀 😛
több mint 10 éve
Rég volt már, hogy Ana ilyen szinten játszon és, hogy lelkileg is topon legyen.
Eredmény=viszlát Serena! 😊

Ez a Fognini mekkora egy seggfej, hihetetlen....

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Már jó pár évvel ezelőtt felvetették a játékosok, hogy tolják el az Australian Open-t későbbi időpontra, de süket fülekre találtak.
A tavalyi nyár (év) volt Ausztrália történetében a legmelegebb. De úgy látszik folytatódik a hőség.
Jó lenne ha tennének valamit a szervezők a jövőben (de persze nem csak rajtuk múlik).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Azér 40-45 fokban fasza lehet teniszezni...Toca
minden szélső pályás meccset szüneteltetnek és a főpályákon behúzzák a tetőt annyira meleg van (40+fok), elég durva

több mint 10 éve
Azér 40-45 fokban fasza lehet teniszezni...Toca
néztem hajnalban a közvetítést, olyan reggel 6-ig, azalatt feladta vagy 3 ember 😀 (és akkor ez még csak azok, akiket bemondtak)
a szélső pályák gyilkosak lehetnek...

több mint 10 éve
Azér 40-45 fokban fasza lehet teniszezni...