Tenisz
16 feliratkozó
több mint 10 éve
Rogernek semmi esélye Nadal ellen, salakon meg pláne, Nole más kérdés, ott lehet keresnivalója. Amúgy meg Ferrer az a játékos, aki megverheti Nadalt Gyokón kívül.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Meg Klizan egy nagyon veszélyes ellenfél, Nisikori az elején sokáig kimondottan jól játszott, nem volt jele a sérülésének, de a szlovén gyerek felvette a kesztyűt.Nishikori sérült (volt), azért nem jött ki most a lépés sajnos, pedig én is szurkoltam neki és bíztam benne, hogy odakerülhet. 😕Gabesz92Wawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
Schleck
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Nishikori sérült (volt), azért nem jött ki most a lépés sajnos, pedig én is szurkoltam neki és bíztam benne, hogy odakerülhet. 😕Wawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
Schleck
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nem azt mondom hogy Roger majd itt elmegy a végéig Nadalon vagy Djokon keresztül, de ha a maradékból mondani kell valakit még mindig őt mondanám. Ha rossz napot fognak ki ami benne van, Federerben bőven van még annyi hogy egy meccsen legyőzi őket. Minél korábban találkoznak annál inkább, fizikálisan a végére már el fog fogyni sajnos.
több mint 10 éve
Sampras!Hewitt...WyattInWawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
SchleckRodgersRoger we trustJayB
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hewitt...InWawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
SchleckRodgersRoger we trustJayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
InWawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
Schleck
több mint 10 éve
Nekem is meg kellett néznem, de Mahut volt, nem Benetton.jóféle ez a Bagnis-Benneteau. 6-1, 6-2, 1-6, 3-6, 16-16 😀😀Joey Tribbianinem Benetton csinálta a longest ever meccset Isnerrel?slowmotion
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Wawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕JayBKemény. Első nap semmi meglepetés, a második nap meg kiesne Nishikori és Wawrinka, kb. a két ember akinél benne lehetett volna, hogy megverje Djokovicot vagy Nadalt.
Nem, az Mahut volt, a szervaröptés francia srác.jóféle ez a Bagnis-Benneteau. 6-1, 6-2, 1-6, 3-6, 16-16 😀😀Joey Tribbianinem Benetton csinálta a longest ever meccset Isnerrel?slowmotion
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Wawrinka meg úgy néz ki idő előtt távozik. 😕
több mint 10 éve
jóféle ez a Bagnis-Benneteau. 6-1, 6-2, 1-6, 3-6, 16-16 😀😀Joey Tribbianinem Benetton csinálta a longest ever meccset Isnerrel?
több mint 10 éve
jóféle ez a Bagnis-Benneteau. 6-1, 6-2, 1-6, 3-6, 16-16 😀😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Jó kis meccs volt és a jobb győzött. :pbiztos őt jobban formában tartja az ex-sportoló felesége, mint Samprast az ex-színésznő neje 😊slowmotionNem nézek teniszt kölyökkorom óta, de ma este 22.00 órától Eurosport:Agassi mennyivel frissebbnek, fiatalabbnak tűnt, pedig ő az idősebb. Jobban formában van a kopasz.JayB
A Agassi - P. Sampras meccs lesz!gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
biztos őt jobban formában tartja az ex-sportoló felesége, mint Samprast az ex-színésznő neje 😊Nem nézek teniszt kölyökkorom óta, de ma este 22.00 órától Eurosport:Agassi mennyivel frissebbnek, fiatalabbnak tűnt, pedig ő az idősebb. Jobban formában van a kopasz.JayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Nem nézek teniszt kölyökkorom óta, de ma este 22.00 órától Eurosport:Agassi mennyivel frissebbnek, fiatalabbnak tűnt, pedig ő az idősebb. Jobban formában van a kopasz.
több mint 10 éve
Nem nézek teniszt kölyökkorom óta, de ma este 22.00 órától Eurosport:A Agassi - P. Sampras meccs lesz!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Djoko-Federert nézi valaki? Etalon meccs.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ez a Thiem gyerek kurva nagy ász lesz, érdemes a sport2-re kapcsolni. Szétpirítja Murrayt.
több mint 10 éve
Murray, ha fejben ott van akkor simán jobb nála, de nála mindig kérdéses szintén a mentális állapot😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Ok, csak én meg pont a fizikai dolgok miatt nem hiszem, hogy nagyon van neki innen feljebb.kishasziPerpill Nadal és Djoko van előtte, szóval sokkal feljebb nem igazán juthat. De ha már itt marad a top5-be is jó szerintem.
több mint 10 éve
Ok, csak én meg pont a fizikai dolgok miatt nem hiszem, hogy nagyon van neki innen feljebb.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Igen, de technikailag jobb nem lesz, fiatalabb és gyorsabb sem lesz, max érettebb és felszabadultabb.kishasziÉn nem is mondtam, hogy lesz. Azt írtam, hogy a játéka megvan, csak fejben volt eddig kevés 😊
több mint 10 éve
Igen, de technikailag jobb nem lesz, fiatalabb és gyorsabb sem lesz, max érettebb és felszabadultabb.
több mint 10 éve
Csak már 28 éves, Toca.Attól még 1-2-3 elit év benne lehet. Tényleg mindene megvan hozzá, kérdés fejben ez egy kifutott diadal volt tőle, vagy elhiszi, hogy jó.
Mondjuk én nem csípem, de megérdemelte.kishaszi
több mint 10 éve
Csak már 28 éves, Toca.Mondjuk én nem csípem, de megérdemelte.