Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
Djoko-nal mennyire latszik Ivanisevic munkaja egy evad utan. A szervaja nem kevesett fejlodott. Leigazolna Edberg-et es fejlodne annyit a ropte jateka is akkor jajj lenne Wimbledonban mindenkinek es futhatna versenyt Nadal RG-val, hogy kinek lesz tobb GS-e.Nála aztán pont semmit sem jelent, ha elveszti az első szettet... Szerintem egyenesen direkt csinálja, szopatásból 😄
Fej feletti jateka viszont egesz evben gyenge.
Ez a meccs ahol az egyik ( a masik utan ) legjobb es legjobb formaban levo kemenypalyas az ellenfel aki pihentebb fejben es fizikailag. Djokon olyan nyomas lesz mintha folyamatosan breakpont kellene vedenie. Es erzodik rajta, nem tudom volt-e mar olyan hogy 6 meccsbol 4-en elveszitse az elso szettet.
no
A női mezőny meg megint hozta magát... Erről a kanadairól még csak nem is hallottam 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Djoko-nal mennyire latszik Ivanisevic munkaja egy evad utan. A szervaja nem kevesett fejlodott. Leigazolna Edberg-et es fejlodne annyit a ropte jateka is akkor jajj lenne Wimbledonban mindenkinek es futhatna versenyt Nadal RG-val, hogy kinek lesz tobb GS-e.Fej feletti jateka viszont egesz evben gyenge.
Ez a meccs ahol az egyik ( a masik utan ) legjobb es legjobb formaban levo kemenypalyas az ellenfel aki pihentebb fejben es fizikailag. Djokon olyan nyomas lesz mintha folyamatosan breakpont kellene vedenie. Es erzodik rajta, nem tudom volt-e mar olyan hogy 6 meccsbol 4-en elveszitse az elso szettet.
több mint 4 éve
Lehet, hogy még nem vasárnap nyeri az első GS-ét Medvedev, de nagyon meglepne, ha nem többszörös GS bajnokként fejezné be a karrierjét. Eddig csak a szezonok végét nyomta meg (mondjuk azokat nagyon), de az idei éve már végig nagyon meggyőző.
több mint 4 éve
Csak a hoszabb összefoglalót néztem meg, de nehéz látni, hogy hogyan és ki verheti meg Djokot. Valami brutálisan stabil tenisze van, köszönő viszonyban sincs a Tokioi formájához - pozitív értelemben. Oké, hogy Nisikori volt az egyetlen komolyan vehető ellenfele idáig, de Berrettinit is beárazta a tegnapi meccsel. Zverevnek ugye van tenisze ellene, nem is játszott sokat, pihent, fejben is rendben van - és ugyanez igaz Medvére is, de szerintem mindkettőtől elképesztő szintlépés lenne ezt a Djokot megverni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Oszaka megint fesztivalozott egy jot. Fu, kezd unalmas lenni szegeny. Sajnalom, de na. Mar sok.
több mint 4 éve
3 dolgot irtam.Persze, papírforma hogy egy 18 éves kölyök eltakarítja Djokovic útjából Cicifaszt 😄Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
warr_b
no
warr_b
Alcaraz nem ismeretlen teljesen
Ezen a tornan Medvedev utjabol takaritotta el es neki nincs "papiron" ellenfele.
Djokovic evvegi elsosege dolt el kb most, de szoros eddig sem volt. Us open elottig Djoko csak a 3 GS-et szamolva 620 ponttal vezetett a dupla annyi tornan indulo gorog elott.
Szerkesztette: no
több mint 4 éve
Mondjuk Csocsinek eddig egy 4. forduló volt a legjobb US open eredménye, nem ő verte volna meg Djokovicot. Egyébként is, ha egy 18 evest se bír lenyomni, mit akarna Djokovic ellen? 😊Persze, papírforma hogy egy 18 éves kölyök eltakarítja Djokovic útjából Cicifaszt 😄Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
warr_b
no
warr_b
több mint 4 éve
Persze, papírforma hogy egy 18 éves kölyök eltakarítja Djokovic útjából Cicifaszt 😄Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
warr_b
no

több mint 4 éve
Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
warr_b
több mint 4 éve
Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄

több mint 4 éve
Huhh óriási meccs volt ez a 4. szett ellenére is, jó eséllyel sztár született.O a next gen sztarja volt mar. Az ev vegi vilagelsoseg kb eldolt Djokonak megvan a rekord.
Jughead
Az also agon Medvenek szabad az ut.
több mint 4 éve
Huhh óriási meccs volt ez a 4. szett ellenére is, jó eséllyel sztár született.
több mint 4 éve
nem Tsitsit akartam kiemelni semmilyen ertelemben csak mint erdekesseg.Us O a 32 kiemeltbol 15 jutott be es papiron most mar mindenkinek kiemelttel kellene jatszania es ketto ilyen parossitas lesz. Tsitsi meg leghamarabb a QF-ban talalkozhat kiemelttel.Azért Alcaraz elég nagy tehetség, bár azt nem vártam, hogy az első szettet így lesimázza, kíváncsi leszek hogy bírja-e végig.
Vissza kellene terni a 16-os kiemeleshez hogy az elso heten is legyen tenisz.
no
Jughead
Altalanossagban irtam. A nagy tehetsegek (akik viszont hamar be fognak torni az elso 32-be) es pl serulesbol visszatero jok az elso het sztarjai. Ide esik Alcaraz vag AMurray vagy fog Federer.
A masodik vonalat akiknek nincs tul sok eselyuk nyerni direkt eltuntetik egymas utjabol es az elso het laposabb egy picit es ahogy latszik a peldan inkabb nem jutnak be mint igen.
több mint 4 éve
Us O a 32 kiemeltbol 15 jutott be es papiron most mar mindenkinek kiemelttel kellene jatszania es ketto ilyen parossitas lesz. Tsitsi meg leghamarabb a QF-ban talalkozhat kiemelttel.Azért Alcaraz elég nagy tehetség, bár azt nem vártam, hogy az első szettet így lesimázza, kíváncsi leszek hogy bírja-e végig.
Vissza kellene terni a 16-os kiemeleshez hogy az elso heten is legyen tenisz.
no
több mint 4 éve
Us O a 32 kiemeltbol 15 jutott be es papiron most mar mindenkinek kiemelttel kellene jatszania es ketto ilyen parossitas lesz. Tsitsi meg leghamarabb a QF-ban talalkozhat kiemelttel. Vissza kellene terni a 16-os kiemeleshez hogy az elso heten is legyen tenisz.
több mint 4 éve
Egyszerűen nem tudok elmenni ezen a Fucsovicson..Próbáld Mia Khalifát vagy Abella Dangert.
#JC6
De ismerve a homofób attitűdödet az is szép tőled, hogy legalább megpróbáltad.
több mint 4 éve
Egyszerűen nem tudok elmenni ezen a Fucsovicson..
több mint 4 éve
En az eredeti allitasbol kiindulva hogy az Us O-en megnehezitene a dolgat Djokonak: iden Thiem kb nulla. Amugy kemeny GS palyan nem gyozte le ( senki nem tehet rola hogy kicsi a minta 😊). Az idei US OPEN-re nem lett volna ellenfel. A RG kivetelevel nem ereztem eselyesnek igazan soha, persze annal jobb hogy kijohetett volna a lepes. De nem iden.A 3 nyert szettes meccseken 2:2 az állás kettőjük között. De ha addig szűkíted, hogy a 3 nyert szettes kemény pályás meccseken Djoko a jobb, ez igaz, hiszen ott 1:0-ra vezet, már ha egy egy elemű mintából lehet bármilyen következtetést levonni 😊Egy fontos szo elkerulte a figyelmedet. IDEN.Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊
De az ellenfele nem Federer-Nadal-Thiem volt eddig sem iden. Kiveve a RG-on.
De amugy Thiem eddig sem, Federer mar eleg reg nem ellenfele igazan es Nadal meg salakon nagyon jo ( egy fantasztikus tornaval ), kemenyen meg hagyjuk.
Medvedev-Tsi-Zverev-Bere-fejben a nyomas mind komolyabb kihivas mint az idei kemenypalyas Nadal - Federer- Thiem.
no
Az, hogy Thiem eddig sem, az azért túlzás. Az elmúlt 5 meccsükön 3-2 az osztráknak amiből kettő győzelem keményen volt és az az AO döntő se volt egy sétagalopp Djokonak. (Az összes meccsüket figyelembeveve 7:5 a szerbnek, de ebből 3 vereség még ‘16-os egy meg ‘14-es, azóta elég kiegyenlített kettejük párharca)
De az igaz, hogy a legnagyobb ellenfele a nyomás lesz és egy flow-ban lévő Djokovic közel verhetetlen.
MC12
Amugy Thiem eseteben most utananeztem hogy mit neztem be. Jelentem semmit. 😊
Jo nagyon nem ketseges es az elozo idokben kinyirt generacio legjobbja, de a Nitto ATP Final nem 3 nyert szettesre megy. Amugy o nyert volna par RG-t, felvaltva Djokoval, ha Nadal nem lett volna a salak kiralya.
no
Én csak annyit mondtam, hogy az az állítás, hogy Thiem eddig sem volt ellenfele, az elmúlt évek fényében nehezen igazolható, lásd a számok.
MC12
Ahol Thiem gyujtotte ezeket a gyozelmeket az a Nitto es salak. A Nitto Djokonak az elmult jopar evben a mumusa lett es nem csak Thiem verte ott. Ettol szamit es fontos, de nagyobb lenne a durranasa ha csak o tudta volna ott legyozni. Nem fogok Thiem-re ugy emlekezni hogy Djoko ellenfele lett volna. Meg akkor sem ha a kettejuk parharcat a vegen Thiem nyerne meg.
Amugy az egymas elleni nem mozgat meg. Djoko-Nadal parharc mutat egy allast, ettol nalam ( szigoruan nalam ) nem kerdes hogy nem mutatja a valosagot a ket teniszezo kozott.
Thiem iden nem gyozott le top 20 jatekost. Nalam a 3. kort nem erne el a Us O-en, ha josolnom kellene. Ettol jo es megint az lesz, de iden mozgo babunak is keves.
Nadal top 10 ellen 3 W-4 L es hogy jobb legyen kemeny palyan 0 W 1 L, de a legnagyobb gyozelme a 17. ellen jott. Egy korszakos zseni es lehet az meg, de nem iden, foleg nem kemenyen.
Federer meg a legjobb boritasan ahol o a valaha ( egyik ) legjobb ( ott is 1-3 Djokovic ellen ) sem tudott igazan ero lenni egy top 20 jatekos ellen sem. Nem latom hogy lenne a USO-n.
Szoval kijelentem hogy egyik sem lett volna azonos polcon a kihivasnal mint az altalam emlitettek. Thiem-t meg a kiemelese es a tehetsege maximum, de az idei formaja ( barmi az oka ) nem is tennem meg a sotet lo kategoriaba sem. Iden. 😊
több mint 4 éve
A 3 nyert szettes meccseken 2:2 az állás kettőjük között. De ha addig szűkíted, hogy a 3 nyert szettes kemény pályás meccseken Djoko a jobb, ez igaz, hiszen ott 1:0-ra vezet, már ha egy egy elemű mintából lehet bármilyen következtetést levonni 😊Egy fontos szo elkerulte a figyelmedet. IDEN.Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊
De amugy Thiem eddig sem, Federer mar eleg reg nem ellenfele igazan es Nadal meg salakon nagyon jo ( egy fantasztikus tornaval ), kemenyen meg hagyjuk.
Medvedev-Tsi-Zverev-Bere-fejben a nyomas mind komolyabb kihivas mint az idei kemenypalyas Nadal - Federer- Thiem.
no
Az, hogy Thiem eddig sem, az azért túlzás. Az elmúlt 5 meccsükön 3-2 az osztráknak amiből kettő győzelem keményen volt és az az AO döntő se volt egy sétagalopp Djokonak. (Az összes meccsüket figyelembeveve 7:5 a szerbnek, de ebből 3 vereség még ‘16-os egy meg ‘14-es, azóta elég kiegyenlített kettejük párharca)
De az igaz, hogy a legnagyobb ellenfele a nyomás lesz és egy flow-ban lévő Djokovic közel verhetetlen.
MC12
Jo nagyon nem ketseges es az elozo idokben kinyirt generacio legjobbja, de a Nitto ATP Final nem 3 nyert szettesre megy. Amugy o nyert volna par RG-t, felvaltva Djokoval, ha Nadal nem lett volna a salak kiralya.
no
Én csak annyit mondtam, hogy az az állítás, hogy Thiem eddig sem volt ellenfele, az elmúlt évek fényében nehezen igazolható, lásd a számok.
több mint 4 éve
Amugy viszonyitas kerdese. Ha akarom akkor inkabb szeretnem ha Federer/ Nadal /Thiem ( bar iden o harmat de akkor is ) reszt venne, mert jobb az optikaja ( bar szerintem nem igaz ) nevesebb a torna. Djokot egyaltalan nem feltenem ellenuk, de a leendo ellenfeleknek minimum nagyobb kihivast-tobb jatekidot-szellemi faradtsagot jelenthetne a legyozesuk es "piszok szerencseje lehetne" megint Djoko-nak is. Kocsog Einstein 😊
több mint 4 éve
Egy fontos szo elkerulte a figyelmedet. IDEN.Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊
no
MC12
több mint 4 éve
Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊
no
Szerkesztette: MC12
több mint 4 éve
Nadal 2013 óta nem verte meg Djokot salak borításon kívül, szóval ez nem oszt nem szoroz.Djokonak igazából már egy ideje csak saját maga az ellenfele, most baromi nagy lesz rajta a nyomás, ami elég lehet arra, hogy mondjuk egy amúgy nagyon jó formában lévő Medve megverje.
több mint 4 éve
Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza. De az ellenfele nem Federer-Nadal-Thiem volt eddig sem iden. Kiveve a RG-on.