Tenisz

15 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
A selejtezőből jött, top300-on kívüli Kanadában született, félig román, félig kínai, brit színekben versenyző kislány leverte a félig ecuadori, félig filippínó Kanadában születt kanadai kislányt, és US Opent nyert szettveszteség nélkül.
Nem semmi sztori.
Sobri Jóska
női tenisz 😀 😊
Heisman
Sose volt még ilyen a női teniszben. 😉
Sobri Jóska
Úgy értem hogy akármikor van Grand Slam, szinte mindig egy addig ismeretlen csaj jön és végigver mindenkit csak úgy random 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 726 — #NoStress
A selejtezőből jött, top300-on kívüli Kanadában született, félig román, félig kínai, brit színekben versenyző kislány leverte a félig ecuadori, félig filippínó Kanadában születt kanadai kislányt, és US Opent nyert szettveszteség nélkül.
Nem semmi sztori.
Sobri Jóska
női tenisz 😀 😊
Heisman
Sose volt még ilyen a női teniszben. 😉

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 810 — "Montoya por favor!"
Nem semmi sztori.
Sobri Jóska
női tenisz 😀 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
A selejtezőből jött, top300-on kívüli Kanadában született, félig román, félig kínai, brit színekben versenyző kislány leverte a félig ecuadori, félig filippínó Kanadában született kanadai kislányt, és US Opent nyert szettveszteség nélkül.
Nem semmi sztori.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 758
Djoko-nal mennyire latszik Ivanisevic munkaja egy evad utan. A szervaja nem kevesett fejlodott. Leigazolna Edberg-et es fejlodne annyit a ropte jateka is akkor jajj lenne Wimbledonban mindenkinek es futhatna versenyt Nadal RG-val, hogy kinek lesz tobb GS-e.
Fej feletti jateka viszont egesz evben gyenge.

Ez a meccs ahol az egyik ( a masik utan ) legjobb es legjobb formaban levo kemenypalyas az ellenfel aki pihentebb fejben es fizikailag. Djokon olyan nyomas lesz mintha folyamatosan breakpont kellene vedenie. Es erzodik rajta, nem tudom volt-e mar olyan hogy 6 meccsbol 4-en elveszitse az elso szettet.
no
Nála aztán pont semmit sem jelent, ha elveszti az első szettet... Szerintem egyenesen direkt csinálja, szopatásból 😄

A női mezőny meg megint hozta magát... Erről a kanadairól még csak nem is hallottam 😆
warr_b
Nem aggaszto de nem is megszokott. A donto itt meg kulonosen nem megy neki pluszban
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 688 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Djoko-nal mennyire latszik Ivanisevic munkaja egy evad utan. A szervaja nem kevesett fejlodott. Leigazolna Edberg-et es fejlodne annyit a ropte jateka is akkor jajj lenne Wimbledonban mindenkinek es futhatna versenyt Nadal RG-val, hogy kinek lesz tobb GS-e.

Ez a meccs ahol az egyik ( a masik utan ) legjobb es legjobb formaban levo kemenypalyas az ellenfel aki pihentebb fejben es fizikailag. Djokon olyan nyomas lesz mintha folyamatosan breakpont kellene vedenie. Es erzodik rajta, nem tudom volt-e mar olyan hogy 6 meccsbol 4-en elveszitse az elso szettet.
no
Nála aztán pont semmit sem jelent, ha elveszti az első szettet... Szerintem egyenesen direkt csinálja, szopatásból 😄

A női mezőny meg megint hozta magát... Erről a kanadairól még csak nem is hallottam 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 475
Lehet, hogy még nem vasárnap nyeri az első GS-ét Medvedev, de nagyon meglepne, ha nem többszörös GS bajnokként fejezné be a karrierjét. Eddig csak a szezonok végét nyomta meg (mondjuk azokat nagyon), de az idei éve már végig nagyon meggyőző.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 449
Csak a hoszabb összefoglalót néztem meg, de nehéz látni, hogy hogyan és ki verheti meg Djokot. Valami brutálisan stabil tenisze van, köszönő viszonyban sincs a Tokioi formájához - pozitív értelemben. Oké, hogy Nisikori volt az egyetlen komolyan vehető ellenfele idáig, de Berrettinit is beárazta a tegnapi meccsel.

Zverevnek ugye van tenisze ellene, nem is játszott sokat, pihent, fejben is rendben van - és ugyanez igaz Medvére is, de szerintem mindkettőtől elképesztő szintlépés lenne ezt a Djokot megverni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Oszaka megint fesztivalozott egy jot. Fu, kezd unalmas lenni szegeny. Sajnalom, de na. Mar sok.
Stez
Tobben nem neztuk, leirhatnad ki nyerte a cirkuszt vegul a japan vagy a kinai? 😊

Szerkesztette: no
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 48 167 — Whoops, looks like something went wrong.
Oszaka megint fesztivalozott egy jot. Fu, kezd unalmas lenni szegeny. Sajnalom, de na. Mar sok.

több mint 4 éve
Micsoda meglepetés megint... Oh wait 😄
warr_b
Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
no
Persze, papírforma hogy egy 18 éves kölyök eltakarítja Djokovic útjából Cicifaszt 😄
warr_b
3 dolgot irtam.
Alcaraz nem ismeretlen teljesen
Ezen a tornan Medvedev utjabol takaritotta el es neki nincs "papiron" ellenfele.

Djokovic evvegi elsosege dolt el kb most, de szoros eddig sem volt. Us open elottig Djoko csak a 3 GS-et szamolva 620 ponttal vezetett a dupla annyi tornan indulo gorog elott.

Szerkesztette: no
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 419 — Chiefs GM
warr_b
Nincs meglepetes csak ha azt akarod kihozni belole hogy Alcaraz intezte el es Djokonak szerencseje van. Varj..az se lenne az 😊
no
Persze, papírforma hogy egy 18 éves kölyök eltakarítja Djokovic útjából Cicifaszt 😄
warr_b
Mondjuk Csocsinek eddig egy 4. forduló volt a legjobb US open eredménye, nem ő verte volna meg Djokovicot. Egyébként is, ha egy 18 evest se bír lenyomni, mit akarna Djokovic ellen? 😊

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 688 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
no

több mint 4 éve
warr_b
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Huhh óriási meccs volt ez a 4. szett ellenére is, jó eséllyel sztár született.
Jughead
O a next gen sztarja volt mar. Az ev vegi vilagelsoseg kb eldolt Djokonak megvan a rekord.
Az also agon Medvenek szabad az ut.
több mint 4 éve
Huhh óriási meccs volt ez a 4. szett ellenére is, jó eséllyel sztár született.
több mint 4 éve
Us O a 32 kiemeltbol 15 jutott be es papiron most mar mindenkinek kiemelttel kellene jatszania es ketto ilyen parossitas lesz. Tsitsi meg leghamarabb a QF-ban talalkozhat kiemelttel.
Vissza kellene terni a 16-os kiemeleshez hogy az elso heten is legyen tenisz.
no
Azért Alcaraz elég nagy tehetség, bár azt nem vártam, hogy az első szettet így lesimázza, kíváncsi leszek hogy bírja-e végig.
Jughead
nem Tsitsit akartam kiemelni semmilyen ertelemben csak mint erdekesseg.

Altalanossagban irtam. A nagy tehetsegek (akik viszont hamar be fognak torni az elso 32-be) es pl serulesbol visszatero jok az elso het sztarjai. Ide esik Alcaraz vag AMurray vagy fog Federer.

A masodik vonalat akiknek nincs tul sok eselyuk nyerni direkt eltuntetik egymas utjabol es az elso het laposabb egy picit es ahogy latszik a peldan inkabb nem jutnak be mint igen.
több mint 4 éve
Us O a 32 kiemeltbol 15 jutott be es papiron most mar mindenkinek kiemelttel kellene jatszania es ketto ilyen parossitas lesz. Tsitsi meg leghamarabb a QF-ban talalkozhat kiemelttel.
no
Azért Alcaraz elég nagy tehetség, bár azt nem vártam, hogy az első szettet így lesimázza, kíváncsi leszek hogy bírja-e végig.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Egyszerűen nem tudok elmenni ezen a Fucsovicson..
#JC6
Próbáld Mia Khalifát vagy Abella Dangert.
De ismerve a homofób attitűdödet az is szép tőled, hogy legalább megpróbáltad.

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 113
Egyszerűen nem tudok elmenni ezen a Fucsovicson..
több mint 4 éve
Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.

De az ellenfele nem Federer-Nadal-Thiem volt eddig sem iden. Kiveve a RG-on.

De amugy Thiem eddig sem, Federer mar eleg reg nem ellenfele igazan es Nadal meg salakon nagyon jo ( egy fantasztikus tornaval ), kemenyen meg hagyjuk.

Medvedev-Tsi-Zverev-Bere-fejben a nyomas mind komolyabb kihivas mint az idei kemenypalyas Nadal - Federer- Thiem.
no
Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊

Az, hogy Thiem eddig sem, az azért túlzás. Az elmúlt 5 meccsükön 3-2 az osztráknak amiből kettő győzelem keményen volt és az az AO döntő se volt egy sétagalopp Djokonak. (Az összes meccsüket figyelembeveve 7:5 a szerbnek, de ebből 3 vereség még ‘16-os egy meg ‘14-es, azóta elég kiegyenlített kettejük párharca)

De az igaz, hogy a legnagyobb ellenfele a nyomás lesz és egy flow-ban lévő Djokovic közel verhetetlen.
MC12
Egy fontos szo elkerulte a figyelmedet. IDEN.

Amugy Thiem eseteben most utananeztem hogy mit neztem be. Jelentem semmit. 😊
Jo nagyon nem ketseges es az elozo idokben kinyirt generacio legjobbja, de a Nitto ATP Final nem 3 nyert szettesre megy. Amugy o nyert volna par RG-t, felvaltva Djokoval, ha Nadal nem lett volna a salak kiralya.
no
A 3 nyert szettes meccseken 2:2 az állás kettőjük között. De ha addig szűkíted, hogy a 3 nyert szettes kemény pályás meccseken Djoko a jobb, ez igaz, hiszen ott 1:0-ra vezet, már ha egy egy elemű mintából lehet bármilyen következtetést levonni 😊

Én csak annyit mondtam, hogy az az állítás, hogy Thiem eddig sem volt ellenfele, az elmúlt évek fényében nehezen igazolható, lásd a számok.
MC12
En az eredeti allitasbol kiindulva hogy az Us O-en megnehezitene a dolgat Djokonak: iden Thiem kb nulla. Amugy kemeny GS palyan nem gyozte le ( senki nem tehet rola hogy kicsi a minta 😊). Az idei US OPEN-re nem lett volna ellenfel. A RG kivetelevel nem ereztem eselyesnek igazan soha, persze annal jobb hogy kijohetett volna a lepes. De nem iden.
Ahol Thiem gyujtotte ezeket a gyozelmeket az a Nitto es salak. A Nitto Djokonak az elmult jopar evben a mumusa lett es nem csak Thiem verte ott. Ettol szamit es fontos, de nagyobb lenne a durranasa ha csak o tudta volna ott legyozni. Nem fogok Thiem-re ugy emlekezni hogy Djoko ellenfele lett volna. Meg akkor sem ha a kettejuk parharcat a vegen Thiem nyerne meg.

Amugy az egymas elleni nem mozgat meg. Djoko-Nadal parharc mutat egy allast, ettol nalam ( szigoruan nalam ) nem kerdes hogy nem mutatja a valosagot a ket teniszezo kozott.
Thiem iden nem gyozott le top 20 jatekost. Nalam a 3. kort nem erne el a Us O-en, ha josolnom kellene. Ettol jo es megint az lesz, de iden mozgo babunak is keves.
Nadal top 10 ellen 3 W-4 L es hogy jobb legyen kemeny palyan 0 W 1 L, de a legnagyobb gyozelme a 17. ellen jott. Egy korszakos zseni es lehet az meg, de nem iden, foleg nem kemenyen.
Federer meg a legjobb boritasan ahol o a valaha ( egyik ) legjobb ( ott is 1-3 Djokovic ellen ) sem tudott igazan ero lenni egy top 20 jatekos ellen sem. Nem latom hogy lenne a USO-n.
Szoval kijelentem hogy egyik sem lett volna azonos polcon a kihivasnal mint az altalam emlitettek. Thiem-t meg a kiemelese es a tehetsege maximum, de az idei formaja ( barmi az oka ) nem is tennem meg a sotet lo kategoriaba sem. Iden. 😊
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 449
Szerintem se lesz meg egyszer ilyen kozel hozza.

De az ellenfele nem Federer-Nadal-Thiem volt eddig sem iden. Kiveve a RG-on.

De amugy Thiem eddig sem, Federer mar eleg reg nem ellenfele igazan es Nadal meg salakon nagyon jo ( egy fantasztikus tornaval ), kemenyen meg hagyjuk.

Medvedev-Tsi-Zverev-Bere-fejben a nyomas mind komolyabb kihivas mint az idei kemenypalyas Nadal - Federer- Thiem.
no
Azért azt ne mond, hogy ha egy Thiem - Nadal - Federer ott van attól még neki nem lenne nehezebb dolga 😊

Az, hogy Thiem eddig sem, az azért túlzás. Az elmúlt 5 meccsükön 3-2 az osztráknak amiből kettő győzelem keményen volt és az az AO döntő se volt egy sétagalopp Djokonak. (Az összes meccsüket figyelembeveve 7:5 a szerbnek, de ebből 3 vereség még ‘16-os egy meg ‘14-es, azóta elég kiegyenlített kettejük párharca)

De az igaz, hogy a legnagyobb ellenfele a nyomás lesz és egy flow-ban lévő Djokovic közel verhetetlen.
MC12
Egy fontos szo elkerulte a figyelmedet. IDEN.

Amugy Thiem eseteben most utananeztem hogy mit neztem be. Jelentem semmit. 😊
Jo nagyon nem ketseges es az elozo idokben kinyirt generacio legjobbja, de a Nitto ATP Final nem 3 nyert szettesre megy. Amugy o nyert volna par RG-t, felvaltva Djokoval, ha Nadal nem lett volna a salak kiralya.
no
A 3 nyert szettes meccseken 2:2 az állás kettőjük között. De ha addig szűkíted, hogy a 3 nyert szettes kemény pályás meccseken Djoko a jobb, ez igaz, hiszen ott 1:0-ra vezet, már ha egy egy elemű mintából lehet bármilyen következtetést levonni 😊

Én csak annyit mondtam, hogy az az állítás, hogy Thiem eddig sem volt ellenfele, az elmúlt évek fényében nehezen igazolható, lásd a számok.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”