Tenisz
16 feliratkozó
több mint 11 éve
Sajnos Ferrer tényleg nem jó a top4 ellen (mondjuk most ő is top4 Murray sérülése miatt), de egyszer neki is kijöhet, ma is remek volt.Nagyon egyik sztár sem villog.Djokovic tegnapi meccsét láttad? 😊
Djoko sem volt annyira meggyőző eddig.
Talán Ferrer a legmagabiztosabb.Bazzani
Ferrer pedig simán ver mindenkit, amíg nem a top4-gyel játszik, ellenük viszont esélye sincs szerintem.Schleck
Láttam Djoko tegnapi meccsét, de láttam az előtte lévőt is ahol meg magához képest eléggé akadozott a gépezet. Kérdéses, hogy a vállsérülése milyen komoly.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A sorsolás pillanatában azt mondtam, hogy ha valahogy, így van esélye FederernekMert Djoko Monte-Carlo után akár a Garroson is megfoghatja Nadalt, ha szar napja lesz, ellene meg akár lehet esélye is salakon
De mire kijött a sorsolás, Federer végső győzelmének oddsa lement 13.00-ról 9.00-ra, így meg már annyira nem érdekelt 😀
Ja, és úgyis Nadal nyeri meg (na de majd Wimbledonban aláz Hewitt^^)
több mint 11 éve
Nagyon egyik sztár sem villog.Djokovic tegnapi meccsét láttad? 😊
Djoko sem volt annyira meggyőző eddig.
Talán Ferrer a legmagabiztosabb.Bazzani
Ferrer pedig simán ver mindenkit, amíg nem a top4-gyel játszik, ellenük viszont esélye sincs szerintem.
több mint 11 éve
Nagyon egyik sztár sem villog.Djoko sem volt annyira meggyőző eddig.
Talán Ferrer a legmagabiztosabb.
több mint 11 éve
Hú, de keservesen nyert Nadal. Ilyen játékkal max még egy forduló......csi77Felfogja ő mág szenvedni magát jobban, mondjuk a végső sikert én is távolinak érzem. De hát ő jött már mélyebbről is
több mint 11 éve
Hú, de keservesen nyert Nadal. Ilyen játékkal max még egy forduló......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Nevetséges ez a rengeteg esőszünet.Ja és hajrá Monfils. 😊
több mint 11 éve
tök vicces, láttam egy Pokerstars reklámot Nadal ikertestvérével...
több mint 11 éve
Nadal is finally back!
több mint 11 éve
Már el is felejtettem, hogy mennyire nem szeretem Nadal játékát nézni. Azért ettől függetlenül nem volt rossz meccs szerintem, bár csak a végére tudtam bekapcsolódni.
több mint 11 éve
Vááh, de felidegesített, hogy ez a suttyó ribanc megnyerte...
több mint 11 éve
bemákolta djoko de az ilyen meccsel minig ilyen apróságon múlnak.
több mint 11 éve
Tegnap a Monfils-Simon is eszméletlen volt. A féllábú meg a félkezű.
több mint 11 éve
Wawrinka Djoko 5. szett
több mint 11 éve
Most már befejezhetnék, mert 5 perc és kezdődik a biatlon.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ha valaki akar igazán rossz teniszmeccset nézni, az kapcsoljon az ES-ra. Amit Kvitova és Robson művel az valami hihetetlen. 😀Ezek így ránézésre halálig fogják játszani... 😀
Azért hajrá Robson! 😊Schleck
több mint 11 éve
Ha valaki akar igazán rossz teniszmeccset nézni, az kapcsoljon az ES-ra. Amit Kvitova és Robson művel az valami hihetetlen. 😀Azért hajrá Robson! 😊
több mint 12 éve
Kis magyar vonatkozású NCAA-tenisz, nem jó hírek: www.calbears.com/sports/w-tennis/recaps/100512aac.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Murraynek akkor indulhat be a szekér, ha a robotember visszavonul, meg a spanyol sokat lesz sérült, de egyébként tényleg megérdemelte, örülök neki, végre😊 Mondjuk a Wimbledon sokkal szebb lett volna...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Duff
3 133
Na zsír, innen beindulhat a szekér Murraynek, nagyon megérdemelte már. Mondjuk 2-2nél kinyomtam 😀
több mint 12 éve
Dub
1 019
Nagy meccs volt, az 5-ik szett előtt azt hittem sikerül Murraynek elbalfaszkodnia, de végül megérdemelten nyert.
több mint 12 éve
Murray csak behúzta, úgy gondolom megérdemelten. Nagyon jó meccs volt. (rohadékok miatt alig fogok aludni 😀 )
több mint 12 éve
Djokovic most is bebizonyította, hogy mekkora gyökér.