NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

USA és a világ

31 feliratkozó

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
China retaliates with 84% tariffs on US goods
published at 13:09
13:09
Breaking
China's finance ministry has announced an 84% tariff on all goods imported from the US.

The ministry says that these new charges will take effect from 12:01 CST (05:00 BST) on 10 April.
Negritis, a vajda
Akkor lássuk Trump válaszát.
Beki
nem irigylem amúgy azokat akiknek ezzel kell szopni
fingjuk nincs mire mennyi vámot kell rakni, mer ugye nem teljesen egyértelmű hogy mi lesz a "country of origin" valaminek ami monjduk eu-kína-kanada coprod

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 518 — Chiefs GM
Breaking
China's finance ministry has announced an 84% tariff on all goods imported from the US.

The ministry says that these new charges will take effect from 12:01 CST (05:00 BST) on 10 April.
Negritis, a vajda
Beki
146.

8 hónapja
Beki New York Jets 2 066
Breaking

Negritis, a vajda
8 hónapja
Breaking

8 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 877
Szerintem a kínaiak stressz-tesztelik az USA-t. Azt gondolom, hogy (számukra) helyesen felmérték, hogy senki nem fogja visszafogni az elmebajt, és Trump a végsőkig elmegy, mert senki nem szól neki, hogy nemá'. Előre a 10.000 dolláros iPhone-kért.
Gyurma Pappa
Nem is tartanánk itt, ha az emberek többsége félévente nem telefont meg autót akarna cserélni; hanem helyretennének egy-egy ilyen faszt.
No, meg ha megválogatnák kinek dolgoznak és kivel dolgoztatnak.
🤘 gaben 🤘
Aztan azon elgondolkodtal-e h ugyan ki teremtene elo a fizetesed ha az emberek tobbsege nem felevente akarna autot venni? Meg h akkor mennyibe kerulne egy es hany embernek lenne ra lehetosege h vegyen?

A kivel dolgoznak es dolgoztatnak ugyanez a kor, de errol mar irtunk tobben is itt a forumon h az ellatasi lancok roviditese es mas allamba athelyezese mivel jar.

Szted ha az Ajudi meg a Merci hazavinne a gyartast Magyarorszagrol, akkor az vajon mennyivel novelne meg az autok arat?

Szerintem meglepodnel h mennyi, szamodra jelenleg elfogadhato aru biszembaszom ara ugrana olyan szintre h nem tudnad mindet megvenni es a mostani feltelezett joletedbol lecsusznal egy sokkal-sokkal alacsonyabb szintre.
8 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936

hogy elnézést?
petey
Csak egy kicsit nárcisztikus, véletlenül sem betegesen.
Mikey
Nem tudom, hogy mi szakad át előbb: az aranyár vagy az aranyér.
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
 www.facebook.com/share/v/16HGweeKjL/?mibextid=wwXIfr

A kínaiak szétröhögik magukat ezen a videón, ahogy Joe és Samantha számára eljött a Golden Ages.😂

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Szerintem a kínaiak stressz-tesztelik az USA-t. Azt gondolom, hogy (számukra) helyesen felmérték, hogy senki nem fogja visszafogni az elmebajt, és Trump a végsőkig elmegy, mert senki nem szól neki, hogy nemá'. Előre a 10.000 dolláros iPhone-kért.
Gyurma Pappa
Nem is tartanánk itt, ha az emberek többsége félévente nem telefont meg autót akarna cserélni; hanem helyretennének egy-egy ilyen faszt.
No, meg ha megválogatnák kinek dolgoznak és kivel dolgoztatnak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 744
Végre megvan a koalíciós megállapodás az Union és az SPD között. Délután 3kor lesz a sajtótájékoztató, Merz pedig május elején lehet kancellár.

Örülök, hogy végre sikerült megállapodni. Kiváncsi leszek a részletekre. Ami eddig biztosnak tűnik, hogy a fontosabb minisztériumok közül a védelmi és a pénzügyi SPD, a belügy pedig Union.

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
no Baltimore Ravens 8 296
Gyurma Pappa
Senki sem kepes visszafogni az elmebajt csak ok, a tobbieknek be kell hodolni, rovidtavon nincs segitseg ellene. Nem biztos hogy igy fognak maradni a vamok es most siman lerabol mindenkit erobol. Mindenfelet fog kerni amit vagy teljesitesz vagy marad es akar novelni fogja a nyomast. Itt a terv nem lehet mas mint a tobbieknek ossze kell fogni, onalloaknak lenni es hatba loni egy kesobbi idopontba ala trump/usa. A "tobbiek" osszetetele erdekes lesz es ebben bizhat hogy a sok erdekellentet nem lesz erosebb az usa "ellenesegnel". Jelenleg es rovidtavon nincs mas lehetoseg.
Kina meg nem csak eleg eros ehhez, hanem neki onerdek, mert ha hagyja akkor bezarodik ra a kapu. Taiwan, izrael es DK, t olyan szinten csicska hogy ok keptelenek nemet mondani hosszabb tavon is. Ha hagyni fogjak az orszagok az "egyezsegek" utan akkor jonni fog a kovetkezo.
8 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
Gyurma Pappa
En amugy mar azon a szcenarion gondolkodom h mi van akkor ha mindenkinek elege lesz Trumpbol az USA-ban.
Kire valtanak le a repik es tudnanak-e a demik vmi epkezlab jeloltet kiallitani.
Utobbiaknal ezt nem latom, de igaz az is h nem vagyok otthon a temaban.

Elobbieknel meg adna magat Vance, dehat tole kb. meg jobban tartok mint Trumptol.

Es oke, siman vicces lenne ha egyszer kiderulne h egyikuk/mindketto orosz ugynok vagy h a repi tamogatok vannak rendesen befuzve tudtukkal vagy azon kivul az orosz befolyasolasi strategiaba.

Mert ami most megy, az csak a ruszkiknak meg Kinanak jo hosszutavon, hisz az USA hegemonia gyengulhet, a nyugati szovetseg teljesen szeteshet hosszu idoszakra vagy vegleg.
Lúdas Solymi
Pl Kamala.

Bőven előrébb lenne az egész világ vele.

Ja, hát igen. Afroamerikai és nő. Undi elvtársai sosem tudnák egóból megszavazni, mert nehogy már ne egy öreg fehér férfi legyen az elnök.
Amadeus the Young
De akkor ra kellene fekudnie a gazdasagi kerdesekre.
Es ha megteszi, akkor majd jon a kerdes h elotte miert nem?
Tovabbfuzve, akkor meg az o hibajuk lesz Trump es a jelenlegi problemak kovetkezmenyei.

Ergo, en nem latom h Kamala vissza tudna terni.

Amugy a volt demi elnokok nagyon csendben vannak meg mindig.
Lúdas Solymi
Jól teszik. Ahogy látom Washingtonban felfogta mindenki, hogy ennek mi lesz a vége és senki sem akar ezzel a szerencsétlennel együtt bukni. Végignézik csendben ahogy Trump lemészárolja magát.

JAG
8 hónapja
Gyurma Pappa
En amugy mar azon a szcenarion gondolkodom h mi van akkor ha mindenkinek elege lesz Trumpbol az USA-ban.
Kire valtanak le a repik es tudnanak-e a demik vmi epkezlab jeloltet kiallitani.

Elobbieknel meg adna magat Vance, dehat tole kb. meg jobban tartok mint Trumptol.

Es oke, siman vicces lenne ha egyszer kiderulne h egyikuk/mindketto orosz ugynok vagy h a repi tamogatok vannak rendesen befuzve tudtukkal vagy azon kivul az orosz befolyasolasi strategiaba.

Mert ami most megy, az csak a ruszkiknak meg Kinanak jo hosszutavon, hisz az USA hegemonia gyengulhet, a nyugati szovetseg teljesen szeteshet hosszu idoszakra vagy vegleg.
Lúdas Solymi
Pl Kamala.

Ja, hát igen. Afroamerikai és nő. Undi elvtársai sosem tudnák egóból megszavazni, mert nehogy már ne egy öreg fehér férfi legyen az elnök.
Amadeus the Young
De akkor ra kellene fekudnie a gazdasagi kerdesekre.
Es ha megteszi, akkor majd jon a kerdes h elotte miert nem?
Tovabbfuzve, akkor meg az o hibajuk lesz Trump es a jelenlegi problemak kovetkezmenyei.

Ergo, en nem latom h Kamala vissza tudna terni.

Amugy a volt demi elnokok nagyon csendben vannak meg mindig.
8 hónapja
Egyre inkább kíváncsi kezdek lenni én is, hagyják-e négy éven át ámokfutni ezt a faszt.
Mikey
nem olyan könnyű leváltani
és én nem bíznék benne hogy peter thiel pöcse vége jobb megoldás, sőt

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Egyre inkább kíváncsi kezdek lenni én is, hagyják-e négy éven át ámokfutni ezt a faszt.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
Gyurma Pappa

Lúdas Solymi
Pl Kamala.

Szerkesztette: resistance is futile
8 hónapja

hogy elnézést?
petey
Csak egy kicsit nárcisztikus, véletlenül sem betegesen.

8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

hogy elnézést?

8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Szijjártó arról beszélt egy londoni rendezvényen, hogy ha Trump büntetné szankciókkal Oroszországot, azt támogatnák

Hamar sikerült segget váltani, amit lehet nyalni.
Mikey
Szijjártó helyében ezentúl mindig a hátam mögé néznék Moszkvában
Lavrov ott lesz, az oké, de lehet lesznek ott még mások is
8 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 531
Szijjártó arról beszélt egy londoni rendezvényen, hogy ha Trump büntetné szankciókkal Oroszországot, azt támogatnák

Mikey
8 hónapja
Gyurma Pappa

8 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív

8 hónapja

8 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
A taktika, amit józan ésszel mindenki átlátott...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 hónapja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 953 — Слава Україні! Героям слава!
Így, hogy lassan eltelik egy negyedév trampli beiktatása óta, és többször is elmondta, hogy putler mekkora jó arc, és tuti lesz béke, hol tart ez a folyamat? Mert ha jól tudom legutóbb már kínai katonák fogtak el ukrán földön, ezt pedig nehéz a béke jeleként éertelmezni...
gabokocka
Az oroszok tavaszi offenzivára készülnek Sumi-Harkiv környékén. Ott egyre nagyobb a mozgolódás. Sokak szerint ha ott tényleg támadást indítanak, akkor majd Trampli is belátja (értsd: megsértődik Putlerra), hogy akkor jóóvan, bekaphatják az oroszok is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
8 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Így, hogy lassan eltelik egy negyedév trampli beiktatása óta, és többször is elmondta, hogy putler mekkora jó arc, és tuti lesz béke, hol tart ez a folyamat? Mert ha jól tudom legutóbb már kínai katonák fogtak el ukrán földön, ezt pedig nehéz a béke jeleként éertelmezni...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.