USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 1 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Na, a Ház szorosabb lesz mint vártam, mert jó néhány körzetben a jelöltek jelentősen jobbak voltak Harrisnél... és borzasztóan sok szoros verseny van, szóval itt biztos nem lesz eredmény napokig
 www.bbc.com/news/election/2024/us/results

Ez még izgalmas lehet, de most teszek rá egy sört, hogy jó sok újraszámolás/hiszti lesz a vége.... de valszeg 2-4 székkel (219-221) kinszenvedik ezt is a repik, kár.

+
 decisiondeskhq.com/results/2024/General/US-House/
Igor
Ezért kérdeztem korábban, mert rengeteg példát láttam, h egy államban a szenátorra, kormányzóra nem hasonlóan szavaztak az emberek, mint elnökre. Akkor még korai a söprést kijelenteni.

Mindenesetre maradok 8 évvel ezelőtti megállapításomnál, ezt az eredményt Sanders is hozta volna dem. pártvezetés ellenszelében is.. Éljen a beltenyészet!
dawyd728
Van ilyen, de kb arról szóltak a hírek, hogy mindenhol nőtt a repi fölény... és van elég sok, ami néhány száz vagy 1-2 ezer szavazattal áll a demokratáknak, és ők többet bukhatnak.

Elég soknak kéne megfordulni/megmaradni, szerintem pici republikánus többség lesz azért.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
dawyd728 4 110
Na, a Ház szorosabb lesz mint vártam, mert jó néhány körzetben a jelöltek jelentősen jobbak voltak Harrisnél... és borzasztóan sok szoros verseny van, szóval itt biztos nem lesz eredmény napokig

Ez még izgalmas lehet, de most teszek rá egy sört, hogy jó sok újraszámolás/hiszti lesz a vége.... de valszeg 2-4 székkel (219-221) kinszenvedik ezt is a repik, kár.

+
Igor
Ezért kérdeztem korábban, mert rengeteg példát láttam, h egy államban a szenátorra, kormányzóra nem hasonlóan szavaztak az emberek, mint elnökre. Akkor még korai a söprést kijelenteni.

Mindenesetre maradok 8 évvel ezelőtti megállapításomnál, ezt az eredményt Sanders is hozta volna dem. pártvezetés ellenszelében is.. Éljen a beltenyészet!
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 509 — zászló zászló szív

Ez még izgalmas lehet, de most teszek rá egy sört, hogy jó sok újraszámolás/hiszti lesz a vége.... de valszeg 1-3 székkel (218-220) kinszenvedik ezt is a repik, kár.

+
Igor
Sztem ez így van rendjén. Trump nyert, legyen minden feltétel adott, hogy véghez vigye a porgramját.
A szavazók megbüntették a demokratákat, négy év után lehet újra próbálkozni.
gabokocka
Technikailag valószínűleg 2 év. De mindegy is.

több mint 1 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
European markets gain as Trump poised to win
From CNN’s Anna Cooban in London

European markets opened higher Wednesday, tracking Tuesday’s gains on Wall Street, as Donald Trump looked likely to win the US presidency. The Stoxx Europe 600 index, the benchmark for the region, was up 1.3%. Germany’s DAX and France’s CAC rose 0.9% and 1.3%, paring earlier gains, while London’s FTSE 100 was trading 1.1% higher on the day.

Mark Haefele, a chief investment officer at Swiss investment bank UBS, said Wednesday that the potential for Trump to introduce tariffs on imports is “a concern” for European companies.

“Around a quarter of European listed companies’ sales are to the US,” he wrote in a note. “But we note that only a small portion of these are sales are actual exports: Most goods sold by European companies in the US are produced in the US.”

Susannah Streeter, head of money and markets at financial services firm Hargreaves Lansdown, also noted Wednesday that while “Trump’s more renegade approach to trade is likely to push the US further away from global institutions and the rules-based order built up over many decades… expectations are high that a Trump presidency will mean fewer regulations on big tech and big finance.”
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 317
Kicsit off, de ti hol vesztek külföldi papírokat?
Beki
én személy szerint interactive broker-nél vagyok, de a marketing és díjszabása miatt feltörekvőben van a lightyear nevezetű platform is, viszont még fiatal.
Ventura
Köszi. 😊 Csak sima értékpapírszámlám van, de ajánlgatták már nekem TBSZ meg az általad írtakat is. Csak az adózás része zavar picit 😀
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding

Ez még izgalmas lehet, de most teszek rá egy sört, hogy jó sok újraszámolás/hiszti lesz a vége.... de valszeg 1-3 székkel (218-220) kinszenvedik ezt is a repik, kár.

+
Igor
Sztem ez így van rendjén. Trump nyert, legyen minden feltétel adott, hogy véghez vigye a porgramját.
A szavazók megbüntették a demokratákat, négy év után lehet újra próbálkozni.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Basszus kár,hogy csávó nem célzott pontosabban egy kicsit....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve

+

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Lol dechambau is ott tolja

több mint 1 éve
Ha Elon nem veszi meg a Twittert, a rezsim megpróbálta volna ezt a bamba indiai csajt átrugdosni a célvonalon.

Érdekes, hogy a FOX Newson már órákkal ezelőtt megvolt a call Trumpnak és már rég elmentek aludni, viszont a liberális networkökön még mindig 270 alatt van, Kornacki még mindig iparozik a térképekkel az MSNBCn.
Cubehor
Nezettseget hozni kell, nem szabad hagyni, hogy kikapcsoljak a tv-t, az kevesebb reklam bevetel.
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Beki
én személy szerint interactive broker-nél vagyok, de a marketing és díjszabása miatt feltörekvőben van a lightyear nevezetű platform is, viszont még fiatal.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
na jön e a trump rally....Tesla-ban biztos, de vettem 1-2 papírt, láthatnám a jó oldalát is az öregnek 😀
Klaci79
az apja faszát. én meg úgy voltam vele meginog a piac, bővítem s&p500 etf-em, de minek okoskodtam, úgyis long-termbe veszem (time in the market > timing the market): belépek a broker felületre, s száguld minden felfele.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 317
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 632 — Poloska confirmed
na jön e a trump rally....Tesla-ban biztos, de vettem 1-2 papírt, láthatnám a jó oldalát is az öregnek 😀
Klaci79
Vehettél volna inkább egy-két kriptot
szaba
Azért a Tesla részvényeim sem zokognak most bánatukban.
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 242
Klaci79
Vehettél volna inkább egy-két kriptot
több mint 1 éve

Heisman nádor
Az a baj, hogy utánaolvastam, mert felmerült bennem, hogy ez a nárcisztikus idióta még ezt is meg fogja próbálni, de elvileg rohadt nehéz átnyomni, ez még Trumpnak se fog menni, az államok 3/4-ének meg kéne szavazni.

One way is for the proposed amendment to be passed by the House and the Senate with two-thirds majority votes. Then, the proposed amendment would have to be ratified by three-fourths of the states.
The second way to repeal an amendment is to have a Constitutional Convention. It would take two-thirds of state legislatures to call for this convention and the states would draft amendments, which would have to be ratified by three-fourths of the states.

Pont ezért nem fogják tudni kivenni a másodikat se, hiába lobbizott értem Stevens talán anno....

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Fun fact: Trump a Joe Rogan (nem csipem, de megneztem) podcastben kijelentette, hogy a Kennedy-gyilkossag osszes iratat kozzeteszi az elso 100 napban. Korabban azt is mondta, hogy kabinet tagok (Pompeo) meggyoztek, hogy ne tegye az elso ciklusban, ami hiva volt es most nyilvanossagra hozza.
undisputedly
bmeg megelőztél, ugyanezen gondolkoztam h na ez teljesül e
Kúrfürst briareos
Nagyon remelem, hogy igen. Azt sugallta, hogy annyira nem kompromittalo az anyag, de azert lesznek benne erdekes dolgok.
undisputedly
rfk jr future szerepe függhetett e ettől az igérettől. érdekes idők lesznek mindenesetre
Kúrfürst briareos
Az o szerepe kb. eldolt. Az egeszsegugyert lesz felelos valamilyen pozicioban (secretary a Department of Health and Human Services?). Mar futtatja is a szlogenjet, hogy Make America Healthy Again.

Remelem Tulsi (a masik volt demokrata aki belepett Trump kampanyaba) is kap valamilyen szerepet, nagyon birom.
undisputedly
úgy értem h annak idején azt mondta e h oké veled vagyok de jó lenne ha megmutatnád az aktákat 😀
Kúrfürst briareos
Lehet ez volt az indok. Nekem, az az erzesem amugy, hogy Jr.-ban kisebbsegi komplexus van a felmenoi fele es szeretett volna valami jelentoset alkotni, ezert csatlakozott a Trump kampanyhoz. Lehet, hogy teljesen hulyeseg amit irok, de igy ereztem.
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 384
Emlékszem, hogy Trump első regnálásának idején is mindenki instant vizionálta az apokalipszist, aztán csak átvergődtük valahogy. Most sem lesz ez máshogy. Persze bassza az ember csőrét, de nem ebbe fogunk belerokkanni itt az öreg kontinensen szerintem.
Hanni
Mától a dollárbaloldal megszűnt létezni, ha beiktatják az orosz-ukrán háborút is befejezik, hiszen Amerika miatt volt ez az egész.
Nagy győzelem nekünk magyaroknak!
eaglesmcnabb
Ha azután is folytatódik a háború, akkor az USA már nem lehet hibás, Putykó sem, marad a háborúpárti Ejrópaiunijóóó.
Zsellér van de Vrij
Á, az kizárt, jön a békekorszak és megszűntetik a háborús veszélyhelyzetet is. Ha lehetne fogadni rá menne is a 2000 EUR.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Fun fact: Trump a Joe Rogan (nem csipem, de megneztem) podcastben kijelentette, hogy a Kennedy-gyilkossag osszes iratat kozzeteszi az elso 100 napban. Korabban azt is mondta, hogy kabinet tagok (Pompeo) meggyoztek, hogy ne tegye az elso ciklusban, ami hiva volt es most nyilvanossagra hozza.
undisputedly
Kúrfürst briareos
Nagyon remelem, hogy igen. Azt sugallta, hogy annyira nem kompromittalo az anyag, de azert lesznek benne erdekes dolgok.
undisputedly
rfk jr future szerepe függhetett e ettől az igérettől. érdekes idők lesznek mindenesetre
Kúrfürst briareos
Az o szerepe kb. eldolt. Az egeszsegugyert lesz felelos valamilyen pozicioban (secretary a Department of Health and Human Services?). Mar futtatja is a szlogenjet, hogy Make America Healthy Again.

Remelem Tulsi (a masik volt demokrata aki belepett Trump kampanyaba) is kap valamilyen szerepet, nagyon birom.
undisputedly
úgy értem h annak idején azt mondta e h oké veled vagyok de jó lenne ha megmutatnád az aktákat 😀

több mint 1 éve
undisputedly
Kúrfürst briareos
undisputedly
Kúrfürst briareos

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
több mint 1 éve
undisputedly
Kúrfürst briareos
undisputedly

több mint 1 éve
undisputedly
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
undisputedly