USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
Dana White atyaeg😀"Elon Musk, Robert F. Kennedy Jr., Caitlin Jenner, Eduardo Bolsonaro, Nigel Farage, Dana White"
JéBé
Trumpnál bulizik a creme de la creme...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mert mi lett volna? Nyertél volna 1000 forintot... 😀🇺🇸🫡 📺
— Scott Hanson (@ScottHanson) November 5, 2024
What time is the Witching Hour? https://t.co/2j1COLXFSu
Ebből az egészből csak azt sajnálom, hogy tegnap este Brutira mentem, és elfelejtettem egy 10est rátenni Trumpra
zacknorb
több mint 1 éve
Dana White atyaeg😀gondolom örül
JéBé
UFC-n mindig ott van DT
több mint 1 éve
Dana White atyaeg😀
több mint 1 éve
Leírtad te a helyes választ, amúgy pedig egy olyan karakter lenne, aki a tipikus szerető, de egyben keménykezű nagymama szerepet el tudná adni, csak hát az ilyenek meg millió km-ekre vannak a politikától.Azon gondolkozom, egyáltalán ki az a fekete nő, akinek minimális esélye lenne arra, hogy megválasszák elnöknek (hint: Michelle Obamának nem).Oprah? 😀
Egy név jutott eszembe - Condi Rice - de hát ő meg repi
slowmotion
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
🇺🇸🫡 📺
— Scott Hanson (@ScottHanson) November 5, 2024
What time is the Witching Hour? https://t.co/2j1COLXFSu
Ebből az egészből csak azt sajnálom, hogy tegnap este Brutira mentem, és elfelejtettem egy 10est rátenni Trumpra
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azon gondolkozom, egyáltalán ki az a fekete nő, akinek minimális esélye lenne arra, hogy megválasszák elnöknek (hint: Michelle Obamának nem).Oprah? 😀
Egy név jutott eszembe - Condi Rice - de hát ő meg repi
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Na, legalább aludtam egy jót.Jó, harmadszorra már biztos nem követik el ezt a hibát
Én is csúnyán benyaltam a projectionöket a blue wallról, ahogy sokan mások is, hatmadszorra is... megint sikerült alulmérni Trumpot, ezzel most már kéne kezdeni valamit azért.
Igor
több mint 1 éve
Kint elo ismeroseim szerint (de ez csak ket velemeny) ket fontos dolog dontot:-Trumpnak hittek el hogy megtudja allitani az inflaciot.
-Harris TVs megszolalasai unszimpatikusak voltak.
Funfact hogy ket fekete szomszedjuk 4eve Bidenre, most Trumpra szavazott.

több mint 1 éve
Azon gondolkozom, egyáltalán ki az a fekete nő, akinek minimális esélye lenne arra, hogy megválasszák elnöknek (hint: Michelle Obamának nem).Egy név jutott eszembe - Condi Rice - de hát ő meg repi
több mint 1 éve
Hijj, akkor megint osszebutoroznak Putyinnal? Dejolesznekunk.Sztem nincs azzal gond, hogy Európa magára lesz hagyva, ki kéne húzzák a németek is a fejüket a seggükből, bőven rájuk fér.Azért abban tisztában vagyunk h ez Európának elég rossz eredmény, magunkra leszünk szépen hagyva.De azért Magyarországon eljön a kánaán, legalábbis Orbán reggeli bejegyzése kapcsán az az érzésem.
csebi
Mikey
gabokocka
több mint 1 éve
Ennem véletlenül kérdeztem a tippeknél, hogy az eszetekre vagy a szívetekre hallgattokTippelt rajtam kívül vki Trump győzelmet? 😊
kevesen hallgattak az eszükre, most szomorkodhatnak
ukránok most sírnak, mert sanszosan nekik végük, Izrael meg örül
NB2
gabokocka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Na, legalább aludtam egy jót.Én is csúnyán benyaltam a projectionöket a blue wallról, ahogy sokan mások is, hatmadszorra is... megint sikerült alulmérni Trumpot, ezzel most már kéne kezdeni valamit azért.
Elég nagy tragédia ez sajnos, főleg ha megpakolja a Supreme Court-ot idiótákkal... de hogy is van az a kamu Széchenyi-idézet, ugye a nemzetről és hogy milyen kormányt érdemel... az ukránokat és Taiwant azért sajnálom.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Oké hogy Origo, de ez mekkora video 😂www.origo.hu/nagyvilag/2024/11/kamala-harrisre-voksolas-szavazogep
több mint 1 éve
Az oké, de ebből megint csak azt szűrik majd le, hogy egy idős vén f**z ellen csak egy idős vén f**z nyerhet.Mennyire kell semmilyennek és balfasznak lennie valakinek, hogy Trump ellen kikapjon és ne dominálja le a nők és a kisebbségek szavazataival...én úgy látom hogy nem volt üzenet azon kívül hogy ne trump.
FLZOLI
trumpnak volt: visszahozzuk a régi szép időket.
plusz nagyot buktak az előválasztás hiányán, mert az nem csak elnökjelöltet ad, hanem egy csapásirányt az egész kampánynak üzenetek terén.
Fontos_Vidra
Ez így mondjuk jó eséllyel el is kaszálta Obamané jövőbeli indulását.
több mint 1 éve
Alig várom a mai csapat meetinget. Konkrétan mindenki demokrata. Nagyobb hullaszag lesz mint itthon '22ben
több mint 1 éve
Örök érvényű mondásItt mindenki hülye?
Itt?
Mindenki😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mennyire kell semmilyennek és balfasznak lennie valakinek, hogy Trump ellen kikapjon és ne dominálja le a nők és a kisebbségek szavazataival...én úgy látom hogy nem volt üzenet azon kívül hogy ne trump.
FLZOLI
trumpnak volt: visszahozzuk a régi szép időket.
plusz nagyot buktak az előválasztás hiányán, mert az nem csak elnökjelöltet ad, hanem egy csapásirányt az egész kampánynak üzenetek terén.
több mint 1 éve
Kifejezetten vicces ma reggel olvasni a NYT columnists élő csevegését. Teljesen benézték az egész kampányt és irgalmatlanul rosszul számoltak a végkifejlettel.Itt se találtak elég kiábrándult republikánus szavazatot
Most ugyanaz a küldökszösz nézegetés megy, mint bármelyik fidesz 2/3 után eddig, csak még az üzenet annyira nem kiforrott mint nálunk (“Le kell menni vidékre!”) 😀
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az talán egy kicsit korai magaömlés voltÉn is. Napok óta MAGA sapkában alszomtérképen énnem véletlenül kérdeztem a tippeknél, hogy az eszetekre vagy a szívetekre hallgattokTippelt rajtam kívül vki Trump győzelmet? 😊
NB2
gabokocka
meg fogadtam is rá
de igazán nem bíztam benne
Kampman
- JC6
több mint 1 éve
Mennyire kell semmilyennek és balfasznak lennie valakinek, hogy Trump ellen kikapjon és ne dominálja le a nők és a kisebbségek szavazataival...
több mint 1 éve
Kifejezetten vicces ma reggel olvasni a NYT columnists élő csevegését. Teljesen benézték az egész kampányt és irgalmatlanul rosszul számoltak a végkifejlettel.Most ugyanaz a küldökszösz nézegetés megy, mint bármelyik fidesz 2/3 után eddig, csak még az üzenet annyira nem kiforrott mint nálunk (“Le kell menni vidékre!”) 😀
több mint 1 éve
Én is. Napok óta MAGA sapkában alszomtérképen énnem véletlenül kérdeztem a tippeknél, hogy az eszetekre vagy a szívetekre hallgattokTippelt rajtam kívül vki Trump győzelmet? 😊
NB2
gabokocka
meg fogadtam is rá
de igazán nem bíztam benne
Kampman
több mint 1 éve
Csebi okosabb volt, mint a pollok az USA-ban. Megint cserben hagytak, ezt erdekes lesz majd olvasni, hogy miert mertek felre.Csebinem véletlenül kérdeztem a tippeknél, hogy az eszetekre vagy a szívetekre hallgattokTippelt rajtam kívül vki Trump győzelmet? 😊
NB2
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Trump hozott egy megyet Texasban ahol 97%-ban hispanic lakossag van. 130 eve nyert itt utoljara republikanus 😀