USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
Harris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt véglegAkkor megint az nárcisztikus fasz az elnök....
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ami durva, és egyben érthetetlen, hogy míg a Patriótán szépen veszik végig megyénként, nagyvárosokként, államokként, darálják az adatokat, szavazatokat, feldolgozottságokat, öntikaz infót, addig a Partizánon csak érdektelen, szófosó panelbeszélgetések vannak már jóideje, adatok szinte semmi.Nyilván kevésbé érdekeltek a Partizánnál az eredményelemzésben, hiszen az általuk inkább favorizált jelölt vesztésre áll. Ilyenkor jellemzően bullshit dumával szokás előjönni, szoros a verseny, fej fej mellett, még semmi sem dőlt el, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Látod-látod, ha vártál volna! Sajnos ami nekem van, azt kár átváltanom, nem leszek gazdag belőle. 😀Én hülye meg hétfőn váltottam eurót forintraKözben csendben megy a forint a kukába.Persze a politikusainknak ez csak jó. 😕
Lecsó
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Harris nem fog beszélni az eredményvaron. Asszem ezzel el is dőlt végleg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Én hülye meg hétfőn váltottam eurót forintraKözben csendben megy a forint a kukába.Persze a politikusainknak ez csak jó. 😕
Lecsó
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Közben csendben megy a forint a kukába.Persze a politikusainknak ez csak jó. 😕
Lecsó
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
tudom tudom, pont ezért írtam (meg ott a nevetős-sírós smile 😀 )Fico most rúgott bele....valami geci nyelvtörvénnyel....nem hallom,hogy a Kakadu behívatta volna a szlovák nagykövetet2 nap és vége a háborúnak a szomszédban....illetve ellenségből hirtelen barátok lesznek a propagandában 😀
ThundersNFL a Paraszt
(csak sajnos ez hasonló szintű barátság lesz országunk számára, mint amit ficoval csinált 🥲 )
bogjosi
ThundersNFL a Paraszt
..amúgy még "csak" törvény tervezet (de jah!)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Fico most rúgott bele....valami geci nyelvtörvénnyel....nem hallom,hogy a Kakadu behívatta volna a szlovák nagykövetet2 nap és vége a háborúnak a szomszédban....illetve ellenségből hirtelen barátok lesznek a propagandában 😀
ThundersNFL a Paraszt
(csak sajnos ez hasonló szintű barátság lesz országunk számára, mint amit ficoval csinált 🥲 )
bogjosi
Draft

több mint 1 éve
2 nap és vége a háborúnak a szomszédban....illetve ellenségből hirtelen barátok lesznek a propagandában 😀
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
2 nap és vége a háborúnak a szomszédban....
Draft

több mint 1 éve
szerintem félreértesz, pont az ellenkezőjéről polemizálok, hogy a női szavazók feltüzelése behozhatta volna a hátrányt, pont az érzelemvezérelt gondolkodás miattMiért, a kezdetektől nem volt fekete és nő?Ha a kezdetektől Harris kampányol, egyébként a Roe v Wade miatt most volt egy momentum. De ahogy ezt korábban írtam, ha most nem, akkor ez nem lesz elég.Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ez a momentum elszállt.
Gyurma Pappa
Ha a kezdetektől egy random, nem ketszázéves, nem full demens, fehér, 50-60-as demokrata férfi indul, az simán nyerhetett volna, ezt elfogadom. De egy fekete nő... tényleg azt hiszed, hogy már ennyire fejlett a világ, vagyis Amerika, ennyire érzékeny, racionális, felvilágosult, józan gondolkodású? Mert akkor még mindig idealista vagy.
Pedig Einstein szerint is két dolog végtelen bizonyosan, a világegyetem és az emberi hülyeség.
Őszentsége Sobri Jóska
Ugye majd Harris előnye 16% volt a nőknél (valóságban ilyen 12-14-re becsülöm), Trump előnye a férfiaknál 18%-ra mérték (nagyjából ennyire becsülöm). Ugye a nők szavazási hajlandósága némileg magasabb tehát ha ez az arány ténylegesen 16 VS 18, akkor lett volna esélye.

több mint 1 éve
Húha így van lemaradva ennyivel Harris hogy övè California? Akkor ez tènyleg eldőlni látszik....
több mint 1 éve
4 év múlva Mrs.Obamával lehet újra feka nővel próbálkoznak a demokraták.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Miért, a kezdetektől nem volt fekete és nő?Ha a kezdetektől Harris kampányol, egyébként a Roe v Wade miatt most volt egy momentum. De ahogy ezt korábban írtam, ha most nem, akkor ez nem lesz elég.Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ez a momentum elszállt.
Gyurma Pappa
Ha a kezdetektől egy random, nem ketszázéves, nem full demens, fehér, 50-60-as demokrata férfi indul, az simán nyerhetett volna, ezt elfogadom. De egy fekete nő... tényleg azt hiszed, hogy már ennyire fejlett a világ, vagyis Amerika, ennyire érzékeny, racionális, felvilágosult, józan gondolkodású? Mert akkor még mindig idealista vagy.
Pedig Einstein szerint is két dolog végtelen bizonyosan, a világegyetem és az emberi hülyeség.
több mint 1 éve
Gyorsabban számolnak, mint iPhone kalkulátoron az ágyban fekve 😂AP szerint már 10 pont kelleneJaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.
Gyurma Pappa
csebi
Nagyjából vége szerintem, ahogy nézem a PA megyéket, Trump hozza a +2-4%-t, és nem látom a +8-at, ami Harrisnek kéne az elővárosokban.
Gyurma Pappa
Megpróbálok aludni 1 órát meló előtt
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Ha a kezdetektől Harris kampányol, egyébként a Roe v Wade miatt most volt egy momentum. De ahogy ezt korábban írtam, ha most nem, akkor ez nem lesz elég.Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Ez a momentum elszállt.

több mint 1 éve
AP szerint már 10 pont kelleneJaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.
Gyurma Pappa
csebi
Nagyjából vége szerintem, ahogy nézem a PA megyéket, Trump hozza a +2-4%-t, és nem látom a +8-at, ami Harrisnek kéne az elővárosokban.
Gyurma Pappa
Megpróbálok aludni 1 órát meló előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Közben csendben megy a forint a kukába. Mert Trump kell Mo-nak... 😀Trade war felkészül.
Lecsó
De legalább béke lesz

több mint 1 éve
Azt hiszem, hogy a következő 4-5 választáson továbbra is fehér férfiakat fogunk látni jelöltnek.Ezt mondom jóideje. Bele lehet mélyedni pollokba, előrejelzésekbe, felmérésekbe, elemzésekbe, kampanystratégiákba, bullshitparádékba, de azért a világ annyit nem változik, hogy egy fekete nőt válasszanak amerikai elnöknek. És ez nem atomfizika vagy agysebészet.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Jaja. Philly sem menti meg Harrist szerintem.Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Gyurma Pappa
csebi

több mint 1 éve
Ami durva, és egyben érthetetlen, hogy míg a Patriótán szépen veszik végig megyénként, nagyvárosokként, államokként, darálják az adatokat, szavazatokat, feldolgozottságokat, öntikaz infót, addig a Partizánon csak érdektelen, szófosó panelbeszélgetések vannak már jóideje, adatok szinte semmi.
több mint 1 éve
Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Sőt igazából PAn múlik szinte kizárólag. Ha hozza Trump nincs miről beszélni.
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Közben csendben megy a forint a kukába. Mert Trump kell Mo-nak... 😀
több mint 1 éve
A sky-on nézem, interjúztatnak mindenféle embereket, siralom, hogy mennyire beszopják a propagandát mindkét oldalon a népekÜdv 2024-ben.
Jakehomer
több mint 1 éve
Írtam, hogy Cruz helyét érdemes figyelni, 72% feldolgozottság mellett 9-cel vezet, ugyan visszavan még közel a fele Dallasnak (Allred ugye itt volt képviselő), de szerintem ez be fog állni a 4-5% köré a végén, tehát a pollok feltűnően pontosan mértek.Szóval kevés látnivaló van, a három északi pénzfeldobáson múlik a vége. Trump eddig a rural régiókban valamivel jobban teljesít, mint 2020-ban, és ha ez a trend marad a Midwesten is, akkor az elég lehet neki.