USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor kár, hogy Donnie narancssárga. Biztos ezért is olyan szimpi OV-nek. 😀Mondok kettőt átlagszavazói szemmel: fehér, férfi.Eleve Trump, hogy lehet bárkinél szimpatikusabb? Nem gondolom, hogy Harris egy főnyeremény, de Trumpról még egy jó tulajdonság is nehezen jut eszembe.Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Donald nyilván megint szimpatikusabb, mint a demokrata kihívó, de Obama távoztával a demokraták csak borzasztó alakokat tudnak jelölni.
Kampman
Negritis, a vajda
zinedine5
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
én is de egyikünk se szavaz maÉn is hallgatom ¯\_(ツ)_/¯Kedvenc adatok: 2,6 millió új szavazó regisztrált Texasban. Bármit jelenthet, ettől még egy szép adat.kérdés hányan hallgatják joe rogant
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Muszáj lenne aludni, de mindjárt zár Georgia, és egy óra alatt eredményt ígértek (80%-os feldolgozottságot, egészen pontosan)... Így nehéz

több mint 1 éve
Én is hallgatom ¯\_(ツ)_/¯Kedvenc adatok: 2,6 millió új szavazó regisztrált Texasban. Bármit jelenthet, ettől még egy szép adat.kérdés hányan hallgatják joe rogant
Gyurma Pappa
Kúrfürst briareos

több mint 1 éve
Texas idén még nem kell... jó lesz Blexas majd 4 év múlva is 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kedvenc adatok: 2,6 millió új szavazó regisztrált Texasban. Bármit jelenthet, ettől még egy szép adat.kérdés hányan hallgatják joe rogant
Gyurma Pappa
több mint 1 éve
Kedvenc adatok: 2,6 millió új szavazó regisztrált Texasban. Bármit jelenthet, ettől még egy szép adat.

több mint 1 éve
Az jó, szeptemberben 18 pont volt Trump előnye a témában. Ha most 4, az munkaNbc (tudom-tudom) exit pollok szerint az abortion fontosabb issue, mint a bevándorlás, ez egybecseng azzal, hogy Donald már csalást kiáltHagyjuk az exit pollokat... (mondjuk az h 51-47-re nyerte Donald az economyt, az elég tragikus)
Jakehomer
De igen, az exit pollok nem jelentenek semmit.
Igor

több mint 1 éve
Nbc (tudom-tudom) exit pollok szerint az abortion fontosabb issue, mint a bevándorlás, ez egybecseng azzal, hogy Donald már csalást kiáltHagyjuk az exit pollokat... (mondjuk az h 51-47-re nyerte Donald az economyt, az elég tragikus)
Jakehomer
De igen, az exit pollok nem jelentenek semmit.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Mondok kettőt átlagszavazói szemmel: fehér, férfi.Eleve Trump, hogy lehet bárkinél szimpatikusabb? Nem gondolom, hogy Harris egy főnyeremény, de Trumpról még egy jó tulajdonság is nehezen jut eszembe.Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Donald nyilván megint szimpatikusabb, mint a demokrata kihívó, de Obama távoztával a demokraták csak borzasztó alakokat tudnak jelölni.
Kampman
Negritis, a vajda
zinedine5
több mint 1 éve
Nbc (tudom-tudom) exit pollok szerint az abortion fontosabb issue, mint a bevándorlás, ez egybecseng azzal, hogy Donald már csalást kiált
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Annyi baj legyen.A '16-os választásra az angolok válasza a Brexit volt. Kíváncsi vagyok, ha megint nyer Trump, akkor mivel überelnek?A Brexit szavazás hamarabb volt, mint Trump első győzelme
slowmotion
Kampman
Akkor volt a Brexit, erre jöttek az amik Trumppal. A britek erre hozták Borist, az amerikaiak... majdnem Trumpot megint, de még mindig fogjuk a sörüket.
Narratívát mindig lehet találni, ahogy az elmútttizennégyév bebizonyította.
több mint 1 éve
fox stream mókás igy háttérbe mig befejezem utolso mapomat fs25 előtt
több mint 1 éve
Reszkessetek, betörők! Más nekem se.Eleve Trump, hogy lehet bárkinél szimpatikusabb? Nem gondolom, hogy Harris egy főnyeremény, de Trumpról még egy jó tulajdonság is nehezen jut eszembe.Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
Negritis, a vajda
zinedine5
több mint 1 éve
ezt nem vitatom, őt abszolút a média futtatta be a 80-as 90-es évek fordulójánAz általam nem kifejezetten kedvelt mainstream média iránta érzett ellenszenve is sokat dobott a karakter iránti szimpátiámon.az a vicc hogy imádja a mainstream médiát, sőt ha nem róla szól akkor kezdi az idegbajt
Kampman
nárcisztikus nem kicsit
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hát inkább a csecsemővért ivó demokraták, mint egy ilyen vén hülye...Képzelheted milyenek ezek a demokraták, hogy Donaldnak kell drukkolnom 😀Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
Negritis, a vajda
Kampman
több mint 1 éve
Ha Hillary után mondjuk Kamala is elbukja, akkor vajon meg merik majd próbálni még egyszer a női jelöltet egyhamar?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az általam nem kifejezetten kedvelt mainstream média iránta érzett ellenszenve is sokat dobott a karakter iránti szimpátiámon.az a vicc hogy imádja a mainstream médiát, sőt ha nem róla szól akkor kezdi az idegbajt
Kampman
nárcisztikus nem kicsit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Ízlésbeli dolog talán.Eleve Trump, hogy lehet bárkinél szimpatikusabb? Nem gondolom, hogy Harris egy főnyeremény, de Trumpról még egy jó tulajdonság is nehezen jut eszembe.Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
Negritis, a vajda
zinedine5
Nekem nagyon tetszett, ahogy a 2010-es évek közepén "betört" a politikába úgymond, hogy nem tisztelt rengeteg polkorrekt tabut. Az általam nem kifejezetten kedvelt mainstream média iránta érzett ellenszenve is sokat dobott a karakter iránti szimpátiámon.
A programja meg a tettei kevésbé érdekelnek, a ma estét is félig-meddig egy valóságsóként nézem.
több mint 1 éve
Eleve Trump, hogy lehet bárkinél szimpatikusabb? Nem gondolom, hogy Harris egy főnyeremény, de Trumpról még egy jó tulajdonság is nehezen jut eszembe.Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Képzelheted milyenek ezek a demokraták, hogy Donaldnak kell drukkolnom 😀Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.sokat elmond ha valakinek egy elítélt szexuális bűnöző a szimpatikusabb 😊
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egyébként epic eredménykövetőt várok, "Texans wild card szombat" hangulattal.Donald nyilván megint szimpatikusabb, mint a demokrata kihívó, de Obama távoztával a demokraták csak borzasztó alakokat tudnak jelölni.
több mint 1 éve
A '16-os választásra az angolok válasza a Brexit volt. Kíváncsi vagyok, ha megint nyer Trump, akkor mivel überelnek?A Brexit szavazás hamarabb volt, mint Trump első győzelme
slowmotion