USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 1 éve
timestampelve a válasz:Amúgy abban mi a ráció, hogy kedd az election day? Vagy csak errefelé tartják vasárnap?emlékeim szerint általában ezen a kontinensen szombat vagy vasárnap a választás napja
warr_b
mondjuk engem az NCAA hétfői döntők is kiakasztanak 😊
NB2
youtu.be/xcHqXu88_yk?si=LKtxjMaNt7s3fqIf&t=1032
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Szóval ha felkelek reggel abból tudom majd, hogy trump nyert , hogy eljött a világbéke? Putyin örökbefogad egy kárpátlajai magyar árvát… Lavrov pedig felteszi a beépített kgb ügynökök listáját az onlyfansre?b2-esek fognak formacioban repülni a lakásod felett mig alacsonyabban blackhawkok veretik a amerika fuckyeaht hangszórókból
Ellenkező esetben , hogy magyarázza meg ez a bohóc ha mégsem ér véget a háború?!
gordon
több mint 1 éve
Donald Duck és Mater szerelemgyereke?
Zsellér van de Vrij
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Sőt ikrek...Klasszik. Ilyen amikor anyu és apu testvérek.
Zsellér van de Vrij
Vitézlő Titoknok tomz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sejtem, hogy van 25% m1 néző, aki felkereste a megszokott szavazóhelyiséget és csak ott esett le nekik, hogy nincs is vasárnap.
gamerkr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
MASSIVE
— PeterSweden (@PeterSweden7) November 5, 2024
Florida Republicans are now leading with 1 million votes.
Are we going to see a landslide Trump victory?
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
MASSIVE
— PeterSweden (@PeterSweden7) November 5, 2024
Florida Republicans are now leading with 1 million votes.
Are we going to see a landslide Trump victory?
több mint 1 éve
Elena tweetje:The cavalry has arrived.
Men are voting in record numbers.
They now realize everything is at stake.
alatta egy komment:
Imagine how these elections would have looked if Elon hadn't bought Twitter!
több mint 1 éve
A '16-os választásra az angolok válasza a Brexit volt. Kíváncsi vagyok, ha megint nyer Trump, akkor mivel überelnek?Csatlakoznak Írországhoz
slowmotion
több mint 1 éve
A '16-os választásra az angolok válasza a Brexit volt. Kíváncsi vagyok, ha megint nyer Trump, akkor mivel überelnek?
több mint 1 éve
Szóval ha felkelek reggel abból tudom majd, hogy trump nyert , hogy eljött a világbéke? Putyin örökbefogad egy kárpátlajai magyar árvát… Lavrov pedig felteszi a beépített kgb ügynökök listáját az onlyfansre?Ellenkező esetben , hogy magyarázza meg ez a bohóc ha mégsem ér véget a háború?!
Szerkesztette: gordon
több mint 1 éve
Klasszik. Ilyen amikor anyu és apu testvérek.
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
#MACtion van ember!hosszú este lesz és még csak NFL meccs sincs. Katasztrófahány órától várhatóak az eredmények kb?A lényegiek
Toto21
1:00 Georgia
1:30 NC
2:00 Penn
Igor
Toto21
És ma jön ki a cfb committee első rangsora is
"tuesday, nov 5, is literally going to be the most important poll we will ever see in our lifetime. lives will be on the line. hearts will be broken. systems will fall. the first expanded college football playoff rankings cannot be overstated"
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
easy trump.Kérdés csupán annyi, Mahomes a demokrata QB? Mert ha igen, akkor a végén ők nyernek.
Kenny
több mint 1 éve
Azért én előbb megvárnám Putyint, hogy gratulál-e. Ellenkező esetben Peskov úgyis szól, hogy választási csalás történt.Akkor lesz hivatalos az eredmény ha OV gratulál a győztesnekOV gratulált már?Csak nem akarja eljinxelni a kedvencét
csebi
Cowboykarcsi90
csebi
több mint 1 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Azorbán leváltásához fontos hogy minél rosszabb legyen a családos dolgozó gyerekes embereknek évekig, főleg a kis, közepes városokban, de bárhol is. Magas infláció stb.Nekünk ki lenne a jobb?Hat, ha van igenyed nézni, ahogy a komplett kormánymédia meg az összes propagandahuszar magahoz nyúl örömében, akkor mindenképp Trump.
Trump?
Vagy kurvára mindegy?
ThundersNFL a Paraszt
somoskovig
Ezeket pedig ne tudják ilyen gumicsontokkal hónapokig elfedni majd azzal hogy trampli vagy a soros.
Szenvedni kell majd a bérből és fizetèsből élőknek rendesen a váltáshoz, mert különben marad ami volt.
Drukkolok nekik, hogy kibírják.
Icipici kis építő kocka ebből az usa választás, de nem baj ha ez pont hiányzik nekik.
/amúgy meg tökmindegy lenne egy ilyen biszem-baszom kis országnak normális körülmények között hogy ki a stróman a fehér házban. Most elhitetik hogy fontos/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
merjem bekapcsolni az M1-et? gondolom TÖRTÉNELMI nyerésben van trampuram már most 😀
több mint 1 éve
partizánra nem akartam fenn maradni, de a patrióta jól hangzik 😀Partizánon is lesz állítólag élőPatriótán is. En azt hittem mindenki azt fogja nézni.
NB2
Zsellér van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amúgy abban mi a ráció, hogy kedd az election day? Vagy csak errefelé tartják vasárnap?emlékeim szerint általában ezen a kontinensen szombat vagy vasárnap a választás napja
warr_b
mondjuk engem az NCAA hétfői döntők is kiakasztanak 😊
több mint 1 éve
Így-így.Elvileg 1845-ben szabalyoztak torvenyileg. Akkoriban meg a tarsadalom nagyresze foldmuvelo eletet elt, igy a betakaritasi idoszak utanra, de meg nem a fagyra tettek. Ezert lett november.Sejtettem hogy ez a magyarázat, köszi 😁Amúgy abban mi a ráció, hogy kedd az election day? Vagy csak errefelé tartják vasárnap?Hagyomány. Már 100 éve is nulla racionalitása volt, dehát fiatal állam, ragaszkodik a megszokásaihoz 😊
warr_b
MC12
warr_b
A kedd pedig ugy jott ki, hogy vasarnap kilove, mert templomba kellett menni (akkoriban a tarsadalom tobbsege vallasos volt), szerdan pedig piac volt a legtobb allamban, igy az is kilove. Mivel akkoriban me nem volt auto vagy tomegkozelekdes, kellett egy nap az utazasra is a szavazas elott, igy a csutortok es a hetfo is kiesett. Maradt a kedd, pentek vagy szombat.
Britannica szerint.
undisputedly
telex.hu/kulfold/2024/11/05/valasztas-egyesult-allamok-tortenelem-kedd-november
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
hosszú este lesz és még csak NFL meccs sincs. Katasztrófahány órától várhatóak az eredmények kb?A lényegiek
Toto21
Igor
több mint 1 éve
hány órától várhatóak az eredmények kb?A lényegiek
Toto21
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)