USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 2 éve
Ami van az lesz, így volt és így is marad.Mekkora burokban élő idióta lehet az, aki ezen meglepedődött.Marmint min?
ozibozi
Azon h allitolag lelottek Prigot vagy azon h Kim raketat lott ki Okinawara?
Utobbi lehet pozerkodas, de ha komolyan gondolta mint veszelyt, akkor valoban meglepodok.
Lúdas Solymi
Szasanak ez az érdeke.
több mint 2 éve
Mekkora burokban élő idióta lehet az, aki ezen meglepedődött.Marmint min?
ozibozi
Azon h allitolag lelottek Prigot vagy azon h Kim raketat lott ki Okinawara?
Utobbi lehet pozerkodas, de ha komolyan gondolta mint veszelyt, akkor valoban meglepodok.
több mint 2 éve
Szeretem de…Én meg el se hiszem, hogy meghalt.youtu.be/H5LtzJ6Y_Qc?si=u-eGjTqpjC3ploBF
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Gróf de sutianap
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Én meg el se hiszem, hogy meghalt.youtu.be/H5LtzJ6Y_Qc?si=u-eGjTqpjC3ploBF
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Ez az élet rendje
több mint 2 éve
Mekkora burokban élő idióta lehet az, aki ezen meglepedődött.
több mint 2 éve
KimDzsong eleresztett egy ballisztikust OkinawáraFigyelembe véve a technológiájukat és az eddigi indítások sikerességi rátáját, még az is elképzelhető, hogy Novgorodba fog becsapódni.
... ebbü baj lesz
Gróf de sutianap
több mint 2 éve
KimDzsong eleresztett egy ballisztikust Okinawára... ebbü baj lesz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Igen, ertem én, es nem is tudok belekötni.Máshogy mondom.En ezt megertem. Annyi, hogy par orosz szakerto, pl Racz Andris is mondta meg a puccskiserlet utan, hogy Putyin ha nem is egybol, de egyszer egeszen biztosan bosszut all, csak ido kerdese.Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
El tudom hinni, hogy most tudták az oroszok levadászni, de azt is, hogy mint valami filmben egyszerűen megszervezték a lelépését, akár ő maga, akár Putyinnal karöltve, és új arccal, papírokkal, pártízmillió dollárral eléldegél majd valahol a Karib-tenger környékén, cserébe milliárdokat érő infókért, kódokért, stb.
Mindkettőt simán el tudom "hinni".
Tudni egyiket se tudhatom.
Ez vagy rólam kórkép vagy a világról.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Azok alapján amit mi, -de legalábbis én- bizonyosan tudhatunk, akár egy hete is halott lehet, meghalhatott most is, és élhet is egy börtönben, ahol még csipegetik ki belőle az infókat, koktélozhat Curacaon, vagy szervezkedhet Ugandában is akár.
Ennyire akartam rámutatni, hogy 2023-ban kevés valóban tudható tény van.
2006-ban, amikor Szaddám meghalt fel se merült bennem, hogy ne így lenne, 2011-ben, amikor Oszamát iktatták ki, akkor felmerült, de elfogadtam, most meg az merül fel, hogy faszt se tudni mi a valóság.
Ez a posztmodern.
Őszentsége Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
A szankcióknak az lenne az értelme, hogy sokminden ne legyen. De gyakorlatilag minden van. Még a hadiiparhoz szükséges nyugati cuccok is. Akkor miről beszélünk?Most jött velem szembe ez a cikk:azért van lélegeztetőgépen a rubel, mert nem működnek 😊
index.hu/kulfold/2023/08/09/nyugati-szankciok-oroszorszag-ellen-versztka/
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
Máshogy mondom.En ezt megertem. Annyi, hogy par orosz szakerto, pl Racz Andris is mondta meg a puccskiserlet utan, hogy Putyin ha nem is egybol, de egyszer egeszen biztosan bosszut all, csak ido kerdese.Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
El tudom hinni, hogy most tudták az oroszok levadászni, de azt is, hogy mint valami filmben egyszerűen megszervezték a lelépését, akár ő maga, akár Putyinnal karöltve, és új arccal, papírokkal, pártízmillió dollárral eléldegél majd valahol a Karib-tenger környékén, cserébe milliárdokat érő infókért, kódokért, stb.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Azok alapján amit mi, -de legalábbis én- bizonyosan tudhatunk, akár egy hete is halott lehet, meghalhatott most is, és élhet is egy börtönben, ahol még csipegetik ki belőle az infókat, koktélozhat Curacaon, vagy szervezkedhet Ugandában is akár.
Ennyire akartam rámutatni, hogy 2023-ban kevés valóban tudható tény van.
2006-ban, amikor Szaddám meghalt fel se merült bennem, hogy ne így lenne, 2011-ben, amikor Oszamát iktatták ki, akkor felmerült, de elfogadtam, most meg az merül fel, hogy faszt se tudni mi a valóság.
Ez a posztmodern.
több mint 2 éve
Ha jol lattam, 7 wagneres, 3 szemelyzetis volt a fedelzeten.hát az utaslista alapján tíz hullazsákot készítettek be, de csak nyolc van eddig tele, szóval...Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
En ezt megertem. Annyi, hogy par orosz szakerto, pl Racz Andris is mondta meg a puccskiserlet utan, hogy Putyin ha nem is egybol, de egyszer egeszen biztosan bosszut all, csak ido kerdese.Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Biztos kiugrott az ablakonhát az utaslista alapján tíz hullazsákot készítettek be, de csak nyolc van eddig tele, szóval...Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
több mint 2 éve
hát az utaslista alapján tíz hullazsákot készítettek be, de csak nyolc van eddig tele, szóval...Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Tudom, és próbáltam is factcheckelni, de ugye ilyen esetben nincs holttest, így csak annyi nekem a biztos, hogy vagy meghalt vagy nem.Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Figyi, meg az oroszhírek is lehozta. Viccen kivul Biden is nyilatkozott, sablon, de hat nyilvan tudjak, nem hiszem, hogy potyara nyilatkozna. Szurovikin inkabb schrödingeres ilyen szempontbol.
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Mondjuk az elmúlt lassan két év alatt, mint sokminden másról is, a híres orosz hírszerzésről is kiderült, hogy több a füstje mint a lángja…Dezertőr Mi-8 evolved: állítólag 2 légibázis között szállított vadászrepülőgép alkatrészeket. (ezt megerősíti, hogy külső üzemanyag tartályokkal ellátott transzport konfig szerepel a képeken, amiket az átállás után készítettek)Nekem itt az is érdekes szál, hogy a híres orosz hírszerzés munkája mellett sikerült a családot előbb kimenekíteni.
A pilóta családját már korábban Ukrajnába vitték. Az átrepülés során 2 fő a fedélzeti állomány közül életét vesztette.
A pilóta, a gép, és a rakomány marad Ukrajnában.
Azért ha ez így igaz, akkor masszív sztori, leszervezni a család áttelepítését, leszervezni, hogy senki ne lője le őket útközben, plusz irányba rakni a pilótát, hogy honnét hová meg mikor...
Vitézlő Titoknok tomz
zinedine5
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Dezertőr Mi-8 evolved: állítólag 2 légibázis között szállított vadászrepülőgép alkatrészeket. (ezt megerősíti, hogy külső üzemanyag tartályokkal ellátott transzport konfig szerepel a képeken, amiket az átállás után készítettek)Nekem itt az is érdekes szál, hogy a híres orosz hírszerzés munkája mellett sikerült a családot előbb kimenekíteni.
A pilóta családját már korábban Ukrajnába vitték. Az átrepülés során 2 fő a fedélzeti állomány közül életét vesztette.
Azért ha ez így igaz, akkor masszív sztori, leszervezni a család áttelepítését, leszervezni, hogy senki ne lője le őket útközben, plusz irányba rakni a pilótát, hogy honnét hová meg mikor...
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
A tortentek utan mondjuk jo hulye volt barki aki a bemasírozás után bármikor Prigozsin környékében volt, nemhogy egy repulon vele...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Dezertőr Mi-8 evolved: állítólag 2 légibázis között szállított vadászrepülőgép alkatrészeket. (ezt megerősíti, hogy külső üzemanyag tartályokkal ellátott transzport konfig szerepel a képeken, amiket az átállás után készítettek)A pilóta családját már korábban Ukrajnába vitték. Az átrepülés során 2 fő a fedélzeti állomány közül életét vesztette.
több mint 2 éve
nem úgy volt hogy Afrikában van ez a faszi? maradt volna ott
chemicals keep me under control
több mint 2 éve
Feltámad, majd kutyasétáltatás közben fejére esik egy Armata tank! 😀😀😀Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Elméletileg még feltámadhat
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 2 éve
Én meg el se hiszem, hogy meghalt.Elméletileg még feltámadhat
De azt se, hogy nem.
Posztmodern.
Fact check fucked.
Őszentsége Sobri Jóska