USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Nagyon jól bemutattad mi a baj Európával. Azt képzeljük a világról, hogy mi aztán mennyivel különbek vagyunk. Mintha itt nem ölnénk egymást 1500 éve folyamatosan. Úgy teszünk mintha a 2. világháború 500 éve lett volna amikor 10 milliószámra öltük egymást. Vagy mintha a baszkok meg az írek nem robbantgattak volna, vagy épp a szerbek nem gyilkoltak volna halomra mindenkit aki nem tetszett nekik...Te nem olvasol újsagot?Oké, és mekkora mintáról beszélünk?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
akkor az ukrán migráns miért jó és az arab miért rossz?
Negritis
davemayer
Mert a szlav az nem mas kultura ennyi erovel? Vagy mert az kozelebb van, ezert szarjuk le, pedig pl a jugo haboru igen friss emlek.
Pesten is minden torok gyrososnal megkeselik azt aki nem tud fizetni... 😀
Egeszen hihetetlen, hogy a sajat szemelyes tapasztalataid miatt hogy altalanositasz rengeteg temaban.
Borbinho
Ha nem voltál közöttük, nem érted meg, ugyanez igaz a cigányokra is.
És engem neveztek rasszistának, csőlátású idióták.
davemayer
Mert ilyen alapon tele kellene lennie a médiának, hogy az arabok mindenhol mindenkit szarrá késelnek.
Ja, tudom, elhallgatják, mert az árt a libsi politikának.
Solymi
Hallottad már azt, hogy "közel-keleti válsággóc"?
Ott az "arabok" 1500 éve folyamatosan szarrá késelik egymást, a zsidókat, a kurdokat, a keresztényeket, de még azokat a muszlimokat is, akik máshogy muszlimok, mint önmaguk.
Davemayer sajna rasszista szóhasználattal, de arra próbált utalni, hogy az "arabok" (még ha ez jelen esetben megannyiféle nem is arab népcsoportot is takar töröktől, perzsától szíren át pastukig) teljesen más kultúrkörbe tartoznak, mint mi. Ez tény. És ennyi a lényege a személyes tapasztalatokra épülő xenofób állításának.
Hogy ezen kultúrkörök mennyire tudnak egymással (vagy önmagukkal) harmóniaba kerülni, azt meg a világban szétnézve könnyű megállapítani.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Tarsi
több mint 3 éve
www.nbcnews.com/news/us-news/buffalo-supermarket-mass-shooting-leaves-7-dead-law-enforcement-source-rcna28883És a srác élőben streamelte egy headcammel. Egy pár percig még 9gagen is fent volt.
Más kultúra meg a faszom ...
Negritis
Eléggé sokkoló volt…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Pont erre céloztam, de ha nem jött át, akkor kifejtem: keresztény kultúrkörben sokkal jobban mennek az alaposan megtervezett dolgok, mint pl deportálás, tömegsír, tömegpusztító fegyver, gázkamra, stb... ez mégis csak teljesen más nem? Nem.Mert amúgy a keresztények mind szeretik egymást. Oh wait.Teljesen igaz, hogy más kultúrkörbe tartoznak.Te nem olvasol újsagot?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Oké, és mekkora mintáról beszélünk?
davemayer
Mert ilyen alapon tele kellene lennie a médiának, hogy az arabok mindenhol mindenkit szarrá késelnek.
Solymi
Ott az "arabok" 1500 éve folyamatosan szarrá késelik egymást, a zsidókat, a kurdokat, a keresztényeket, de még azokat a muszlimokat is, akik máshogy muszlimok, mint önmaguk.
Davemayer sajna rasszista szóhasználattal, de arra próbált utalni, hogy az "arabok" (még ha ez jelen esetben megannyiféle nem is arab népcsoportot is takar töröktől, perzsától szíren át pastukig) teljesen más kultúrkörbe tartoznak, mint mi. Ez tény. És ennyi a lényege a személyes tapasztalatokra épülő xenofób állításának.
Hogy ezen kultúrkörök mennyire tudnak egymással (vagy önmagukkal) harmóniaba kerülni, azt meg a világban szétnézve könnyű megállapítani.
Sobri Jóska
Ha közben megnézed, hogy a keresztény kultúrkörbe tartozó oroszok és a szintén keresztény kultúrkörbe tartozó ukránok épp miket művelnek egymással, akkor láthatod hogy mekkora a különbség.
Jan
Mikey
Oroszok vs ukránok: ugyanolyan erőszakos barmok, mint bármilyen arabok, vagy akárki más.
több mint 3 éve
A keresztes háború és az eretnek égetés fasza, a dzsihád meg a saria rossz, mit nem lehet ezen érteni? 😊Mert amúgy a keresztények mind szeretik egymást. Oh wait.Teljesen igaz, hogy más kultúrkörbe tartoznak.Te nem olvasol újsagot?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Oké, és mekkora mintáról beszélünk?
davemayer
Solymi
Sobri Jóska
Ha közben megnézed, hogy a keresztény kultúrkörbe tartozó oroszok és a szintén keresztény kultúrkörbe tartozó ukránok épp miket művelnek egymással, akkor láthatod hogy mekkora a különbség.
Jan
Mikey
több mint 3 éve
Mert amúgy a keresztények mind szeretik egymást. Oh wait.Teljesen igaz, hogy más kultúrkörbe tartoznak.Te nem olvasol újsagot?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Oké, és mekkora mintáról beszélünk?
davemayer
Solymi
Sobri Jóska
Jan
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
#Russia's #Donbas offensive has lost momentum and fallen significantly behind schedule", reports the #British Ministry of Defence.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Régen irogatott ide egy Dub nevű user, nagyon hiányzik innen. Kár érte, kiváló ügynök volt és legalább értelmes is.
több mint 3 éve
jó de az nem rassziszmus mer mindenkit utálnakJapánt már le se szarják? Japánt már nem is tartják xenofóbnak?Sztem engedd el. Ez az ukrán szitu megmutatta h a magyar társadalomnal nincsen rasszsistabb társadalom sajnos.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
csebi
Gyurma Pappa
sőt a "sárgákat" mégjobban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Davemayer nem azért bökte be a xenofób állítását, mert az "arabok" 1500 éve késelik egymást, hanem csak bedobta a szokásos széljobb afgán whataboutozást. Amit legyen szó bármilyen konfliktusról, mindig be szokott dobni a széljobb úgy csinálva, mintha nem szarná le egyébként abszolút mértékben azt, hogy ténylegesen mi van az afgánokkal.Te nem olvasol újsagot?Oké, és mekkora mintáról beszélünk?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Mert a szlav az nem mas kultura ennyi erovel? Vagy mert az kozelebb van, ezert szarjuk le, pedig pl a jugo haboru igen friss emlek.
Egeszen hihetetlen, hogy a sajat szemelyes tapasztalataid miatt hogy altalanositasz rengeteg temaban.
Borbinho
davemayer
Solymi
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Teljesen igaz, hogy más kultúrkörbe tartoznak.Te nem olvasol újsagot?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Oké, és mekkora mintáról beszélünk?
davemayer
Solymi
Sobri Jóska
több mint 3 éve
www.nbcnews.com/news/us-news/buffalo-supermarket-mass-shooting-leaves-7-dead-law-enforcement-source-rcna28883Más kultúra meg a faszom ...
több mint 3 éve
Te nem olvasol újsagot?Oké, és mekkora mintáról beszélünk?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Borbinho
davemayer
Solymi
több mint 3 éve
Oké, és mekkora mintáról beszélünk?A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Borbinho
davemayer
több mint 3 éve
Japánt már le se szarják? Japánt már nem is tartják xenofóbnak?Sztem engedd el. Ez az ukrán szitu megmutatta h a magyar társadalomnal nincsen rasszsistabb társadalom sajnos.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
csebi

több mint 3 éve
Olyan értelemben üti az elsőt, hogy sajnos nem úgy működik a világ, ahogy én szeretném. Nagyon nem úgy. Ettől én még gondolkozhatok úgy, ahogy.Az utóbbi mondatod üti az elsőt.Engem ugyanúgy zavar minden háború, legyen az Európában, vagy Afrikában, esetleg Ázsiában.Nekem meg hogy Ukrajna egysége már-már a világ sorsát eldöntő kérdéssé vált.Nekem teljesen az az érzésem már, hogy Ukrajna a világ élelmiszerkamrája és nyersanyagforrása egyszemélyben.Csak tudnam, mitől akar megpusztulni a vilag. Gabonát legtobben tudnak termelni. Hacsak magyarorszagot nezzuk, akkor megtermenenk magunknak. Masreszt meg a termelotol a kereskedő lofasz pénzen vasarolja fel, aztán az majd ra dobja az o hasznát a tovabbadasnal. Siman tamogathatna az allam az onellatast. Ehelyett a mezőgazdaságot is csak rombolta.Amúgy elképesztő, mennyire megy a rettegtetés, hogy mi mindenből lesz hiány, mert az Ukrajnából jön. #mindmeghalunkMiért esik ki Ukrajna? A vetésterületek túlnyomó része nem érintett a háborúban, a búza mint mindenhol ukrajnában is ősszel el lett vetve, nyáron lehet aratni.Egyébként ezzel az indiai gabona export tiltással lassan nem a gaz/olaj fogja eldönteni a háborút, hanem az, hogy van sok szép jó termőföld az oroszoknál, a világ éhes, Putyin meg nem hagyna senkit vacsizni.Ahogy irtam Peterk-nek, tulsagosan fontos dolgokat varunk toluk es a gabona az ukrajna mint masik nagy beszallito is kiesik.
somoskovig
A mutragya ugyan nem ilyen gyorsan, de a hozam fog romlani mashol es iszonyatos aremelkedest fog hozni, teszem hozza ha meregdragan vasarolunk akkor is. Es mivel gaz kell hozza, a kor bezarult. Arab tavaszt II-t nem veletlenul irtam.
no
Kukoricát, napraforgót meg néhány kevésbé jelentős gabonát érint a tavaszi vetés, szerintem. A műtrágya az idei szezonban még nem fog gondot okozni, azt nem az utolsó pillanatban szokták legyártani, biztos hogy az idénre rendelt mennyiségnek a túlnyomó része már be van tárolva valahol.
Jövőre lehet(ne) probléma, de így hogy előre lehet tudni, van idő reagálni.
Jan
Mikey
(Termelő csaladhoz tartozom)
Ventura
Mikey
Vajon bő 30 évvel ezelőtt így aggódott mindenki Afganisztánért is, igaz?
davemayer
A világ működését pedig mindketten ismerjük.
Mikey
Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen. De emellett elmegyünk ugyanúgy ahogy az usa energiaszállításának környezetszennyezése mellett...
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ahogy a bökönyiek is. De rájuk inkább igaz mint az afgánokra.Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
több mint 3 éve
Sztem engedd el. Ez az ukrán szitu megmutatta h a magyar társadalomnal nincsen rasszsistabb társadalom sajnos.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szerintem ahol nem járt orosz katonaság, ott nem telepítettek aknákat. Az ország területének jóval kevesebb mint a fele lehet érintett.Ja, amíg a traktor rá nem hajt az első aknára.Miért esik ki Ukrajna? A vetésterületek túlnyomó része nem érintett a háborúban, a búza mint mindenhol ukrajnában is ősszel el lett vetve, nyáron lehet aratni.Egyébként ezzel az indiai gabona export tiltással lassan nem a gaz/olaj fogja eldönteni a háborút, hanem az, hogy van sok szép jó termőföld az oroszoknál, a világ éhes, Putyin meg nem hagyna senkit vacsizni.Ahogy irtam Peterk-nek, tulsagosan fontos dolgokat varunk toluk es a gabona az ukrajna mint masik nagy beszallito is kiesik.
somoskovig
A mutragya ugyan nem ilyen gyorsan, de a hozam fog romlani mashol es iszonyatos aremelkedest fog hozni, teszem hozza ha meregdragan vasarolunk akkor is. Es mivel gaz kell hozza, a kor bezarult. Arab tavaszt II-t nem veletlenul irtam.
no
Kukoricát, napraforgót meg néhány kevésbé jelentős gabonát érint a tavaszi vetés, szerintem. A műtrágya az idei szezonban még nem fog gondot okozni, azt nem az utolsó pillanatban szokták legyártani, biztos hogy az idénre rendelt mennyiségnek a túlnyomó része már be van tárolva valahol.
Jan
Azért oda most semmi pénzért nem mennék mg munkára.
Az oroszok úgy aknásítanak, mint ahogy más köpköd. Ez a visszavonulási taktika része. Egy ilyen akna legyártása meg telepítése cirka 10 dolcsis költség. Szórják, mint az áldást. Felszedni darabját olyan 1000 dolcsi. Nem beszélve a kazettás bombák ejtőlőszereiről, amik nagyjából 15-20%-os arányban nem robbannak fel.
Szóval tényleg egy élmény lesz a felszabadulás után az ukrán földeken dolgozni. Nem beszélve a termésátlagról, ami azért nem háborús időkben szokott a legjobb lenni, meg arról, hogy a gabonának valahogy el kell jutnia a világpiacra. Tengeri kikötő ugrott, marad a vagon, de ott ugye a kapacitás erősen korlátos. Addig tárolni kell, stb, ami mind költség.
Szóval biztos ami biztos, nekem van long call opcióm a búzára. 😉
Lecsó
több mint 3 éve
A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Borbinho
davemayer
több mint 3 éve
Ja, amíg a traktor rá nem hajt az első aknára.Miért esik ki Ukrajna? A vetésterületek túlnyomó része nem érintett a háborúban, a búza mint mindenhol ukrajnában is ősszel el lett vetve, nyáron lehet aratni.Egyébként ezzel az indiai gabona export tiltással lassan nem a gaz/olaj fogja eldönteni a háborút, hanem az, hogy van sok szép jó termőföld az oroszoknál, a világ éhes, Putyin meg nem hagyna senkit vacsizni.Ahogy irtam Peterk-nek, tulsagosan fontos dolgokat varunk toluk es a gabona az ukrajna mint masik nagy beszallito is kiesik.
somoskovig
no
Jan
Azért oda most semmi pénzért nem mennék mg munkára.
Az oroszok úgy aknásítanak, mint ahogy más köpköd. Ez a visszavonulási taktika része. Egy ilyen akna legyártása meg telepítése cirka 10 dolcsis költség. Szórják, mint az áldást. Felszedni darabját olyan 1000 dolcsi. Nem beszélve a kazettás bombák ejtőlőszereiről, amik nagyjából 15-20%-os arányban nem robbannak fel.
Szóval tényleg egy élmény lesz a felszabadulás után az ukrán földeken dolgozni. Nem beszélve a termésátlagról, ami azért nem háborús időkben szokott a legjobb lenni, meg arról, hogy a gabonának valahogy el kell jutnia a világpiacra. Tengeri kikötő ugrott, marad a vagon, de ott ugye a kapacitás erősen korlátos. Addig tárolni kell, stb, ami mind költség.
Szóval biztos ami biztos, nekem van long call opcióm a búzára. 😉
Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
A vicces ebben az hogy nem csak a saját tapasztalataim alapján általánosítok, hanem az övéik alapján. Nekik teljesen normális, hogy egy bármilyen fokú nézeteltérést késeléssel oldanak meg.Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Uram isten bazdmeg, kint elsz, valami igazan ragadhatna rad a kosz mellett...Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Itt inkább az a baj, hogy az általad képviselt társadalmi réteg tud releváns lenni. A fajtádra nagyon régóta megvan a megfelelő szó, a rasszista.Lehet én azzal a társadalmi rétegükkek dolgoztam együtt ami ebben a kérdésben releváns.Érdekes, én is dolgoztam együtt arabokkal és nem voltak késelős fajta.Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Sőt, indiaiakkal is és nem erőszakoltak meg senkit.
A kínaiak se ették meg a kutyákat, az orosz kollégáim meg most sem lődöznek és nem próbálják hazavinni a mosógépet, az ukrán sem lövöldöz.
Nem lehet, hogy a kollégáid egyszerűen csak azokkal a rétegekkel kénytelenek valamiért tartani a kapcsolatot, akiknél ez dívik?
Mert ugye a muzsikus cigányok se szurkálnak meg senkit se két nóta között, csak azért mert a cigányoknál "így megy".
Nem kellene általánosítani...
Solymi
davemayer
több mint 3 éve
Lehet én azzal a társadalmi rétegükkek dolgoztam együtt ami ebben a kérdésben releváns.mindenkinek a saját tapasztalatai a legfontosabbak ...
davemayer
megjegyzem az a réteg minden társadalomban megvan ...
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Lehet én azzal a társadalmi rétegükkek dolgoztam együtt ami ebben a kérdésben releváns.Érdekes, én is dolgoztam együtt arabokkal és nem voltak késelős fajta.Mert nem ugyanaz a kultúra. Dolgoztál arabokkal? Csak mert én speciel igen anno, és a problémaikat instant késeléssel oldották meg.Elméletileg ugyanolyan fontos kellene hogy legyen.ha ugyanolyan fontos mind a 2
davemayer
Negritis
davemayer
Sőt, indiaiakkal is és nem erőszakoltak meg senkit.
A kínaiak se ették meg a kutyákat, az orosz kollégáim meg most sem lődöznek és nem próbálják hazavinni a mosógépet, az ukrán sem lövöldöz.
Nem lehet, hogy a kollégáid egyszerűen csak azokkal a rétegekkel kénytelenek valamiért tartani a kapcsolatot, akiknél ez dívik?
Mert ugye a muzsikus cigányok se szurkálnak meg senkit se két nóta között, csak azért mert a cigányoknál "így megy".
Nem kellene általánosítani...
Solymi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal