Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 6 éve
bírók jó hogy fújtak a végén (hazai pályán mindehol máshol fújnak)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Mehh, azért még egy fújás lehetett volna...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
végig futottak az eredmény után és nem bírtuk őket 1x kivédekezni és elmenni 2-vel...innen lutri
több mint 6 éve
Most köcsög vokt a bíró ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Akkor jöjjön a lutri
több mint 6 éve
király még egy öngól is...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Dumi vokt már cserélve egyaltalan??
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
No ez már vót valami 😊
több mint 6 éve
azzal együtt 3 lesz azegy nap 2 EB-t nyerni nem kis dolog. qrva spanyolok sok sportban jók nagyonLegalább tegnap is ők nyerték....???
ozibozi
dande
több mint 6 éve
Végre nem helyeztük túl és nem fej környékére lőttünk. Gol is lett
több mint 6 éve
Na végre
több mint 6 éve
én ma néztem 😊 jinx szándék voltegy nap 2 EB-t nyerni nem kis dolog. qrva spanyolok sok sportban jók nagyonLegalább tegnap is ők nyerték....???
ozibozi
dande
több mint 6 éve
Szokásos szerencsétlen balfaszkodás....
több mint 6 éve
egy nap 2 EB-t nyerni nem kis dolog. qrva spanyolok sok sportban jók nagyonLegalább tegnap is ők nyerték....???
ozibozi
több mint 6 éve
egy nap 2 EB-t nyerni nem kis dolog. qrva spanyolok sok sportban jók nagyon
több mint 6 éve
Jók a spanyolok nagyon, nem véletlenül ejtettek ki a szerbeket horvátokat
több mint 6 éve
Nincs centerjátékunk továbbra sem, akkor is kvázi emberhátrányban vagyunk, amikor papíron nem.
több mint 6 éve
Hajrá! 😊
több mint 6 éve
Ezen a meccsen mikor is volt garbage time? Tényleg nem ártana meg egyszer-kétszer-háromszor megnezned a meccset ...Dénes, persze, te kis tévedhetetlen. Gyere le a magas lóról.Az Dénes (Dumi). Daniba a nézőtéren nehéz belerugni... lehet még egyszer vissza kellene nezni h tudjad kik játszanak.Mondanám, hogy nem volt pécé, csak a szokásos fontos pillanatokban ellenfújás.. de újranéztem az első félidőt és 3 kontra zsinórban ellenünk.A tisztesség kedvéért jegyezzük neg h egy tok hasonló szituban mint a Mezei felénél Montenegro sem kapott büntetőt. Sztem mindkét bíró bohócot csinált magából mert nagyon rosszul fújtak. Én azért szoktam birozni de mint hivatásos vízilabda játékvezető is nem láttam azt h kipeceztek volba mindketten minket. Román igen de a másik meg nekünk kedvezően fújt.Ööö zomázámzige zűrzavar ?!Ott is van bameg.Haaaat sztem panaszunk nem lehet, konkrétan 25mpvel a vége előtt ilyen semmire kiállítást adni előnyben levő csapatnak csak olaszoknak láttam. Össze-vissza fújtak a hülyeséget, egymást vittek bele ebbe, köszönhetően annak h a kemény döntéseket nem hoztak meg (Csucskovics cseres víz fölötti konyokert vagy mikor Dumit meg rúgtak otosnel de azért mi is kiosztottunk pár fülest.)
A bíró meg bassza meg szérazon azt a szőröstalpú csaló kurva anyját.
kishaszi
Amúgy abban nem vagyok biztos h mikor a montenegrói játékos visszajött holt időben szögletnel az neme cseres szinten.
Viktort Barcelona óta nem láttam így védeni.
csebi
Konkrétan Mezei kezére vertek rá 9-8-nál előtte fél perccel, azután, hogy Mezeit először eltüntették a víz alá, "kimászott", ziccer, tisztán dobott volna szemben a kapussal, amikor ez történt. A nagy könyvben sincs ennél tisztább 5 méteres.
Ha beverjük 10-8 és gyakorlatilag vége. Helyette jöhetett Montenegró az egyenlítésért úgy, hogy ha belövik, nem lett volna esélyünk rendes játékidőben nyerni. Aztán jött az általad említett emberelőny nekünk, ami a tipikus hjúdzsmékáppenalti. Szóval az a PP konkrétan egy vicc volt. Ahogy Norbi is említette, a romángeci bohócot csinált magából.
Most persze túl lehet lendülni a dolgon, hisz továbbmentünk, de ha buktuk volna - a momentum pillanatban elkövetett bírói hiba -szokásos román bírói csalás- miatt, akkor se lett volna ügy belőle. Ez a rohadék is már nem egyszer b.ott ki velünk emlékeim szerint, de igazából ellenünk állandóan ezt csinálják. Feltűnő és mégis újra meg újra. Ezért a kifakadás, amúgy 25+ éve nézek vízilabdát, csak már hozzászoktam, de attól még olykor kitörnek ezek.
kishaszi
Ahogy írtam is: meg kellett volna hozni a kemény ítéleteket (pl csucsko cseres) és akkor lehet nem ilyen verekedős lett volna ez. Spanyolok viszont rohadt jók.
csebi
Varga Dani 5 méteresénél belerúgnak, semmi ítélet. Aztán egyéb rúgdosás, a bíró reakciója: " ne rúgdosson"
So fucin what?
Ha nem vagyunk ennyire erősek mentálisan, Viktor nem véd ilyen jól, a srácok gyengébbek védekezésben, akkor ez egy simán blowout szopacs lehetett volna a bírói ténykedést nézve.
De mint mondtam, már hozzászoktam, ezért szigorúan azt az egy momentumot citáltam eredendően.
---
( Másik: ez micsods baromság, hogy ha nyertünk, akkor mit bírózzunk?
Akkor meg se történt?
Akkor elnézhető?
Persze a srácok felejtsék el gyorsan, és koncentráljanak a döntőre, de én nem is mondtam, hogy ők ezen pörögjenek hivatalosan, nem is dolguk.)
kishaszi
Kontra: egész meccsre levezetve ugyanannyi Kontrát ítéltek. Amúgy mikor Montenegro nem kapta meg a jogos büntetőt az is kulcs momentum volt (talán mínusz kettonel).
Sztem nem elegáns birozni győzelemnél. Ez csak egy vélemény.
csebi
Jah, egyenlő, statisztika. Mint a kozmetikázós büntik garbage timeban. 2 INT egész meccsen, aztán TD-k, a qbr-t felhúzhatja, de ugye nem a stat mutatja önmagában a minőséget. Mondom még egyszer, az égbekiáltó baromságát a bírónak kommentáltam csak, te kezdtél el jönni az egyenlően fújtak témával. Lehet itt nem elegánsozni, de ez a jelen esetben Hrutka jó lövés, bedobás.
kishaszi
egyenlő fujast nem írtam sehol (ertem h a neveket sem tudod megjegyezni de azért itt kerlek olvass vissza mielőtt csusztatnal).
Azt írtam h össze-vissza fújtak a hülyeséget és a legvégén mi javunkra fújtak a baromságot (azért mínusz 1nel 25mpvel a vége előtt ítélnek egy kontrat akkor meleg lett volna a pite).
De mindegy ha vki nem ért egyet veled az már magas lovon ul...
Este hajrá magyarok remélhetőleg jobb bírói teljesítménnyel.
több mint 6 éve
Dénes, persze, te kis tévedhetetlen. Gyere le a magas lóról.Az Dénes (Dumi). Daniba a nézőtéren nehéz belerugni... lehet még egyszer vissza kellene nezni h tudjad kik játszanak.Mondanám, hogy nem volt pécé, csak a szokásos fontos pillanatokban ellenfújás.. de újranéztem az első félidőt és 3 kontra zsinórban ellenünk.A tisztesség kedvéért jegyezzük neg h egy tok hasonló szituban mint a Mezei felénél Montenegro sem kapott büntetőt. Sztem mindkét bíró bohócot csinált magából mert nagyon rosszul fújtak. Én azért szoktam birozni de mint hivatásos vízilabda játékvezető is nem láttam azt h kipeceztek volba mindketten minket. Román igen de a másik meg nekünk kedvezően fújt.Ööö zomázámzige zűrzavar ?!Ott is van bameg.Haaaat sztem panaszunk nem lehet, konkrétan 25mpvel a vége előtt ilyen semmire kiállítást adni előnyben levő csapatnak csak olaszoknak láttam. Össze-vissza fújtak a hülyeséget, egymást vittek bele ebbe, köszönhetően annak h a kemény döntéseket nem hoztak meg (Csucskovics cseres víz fölötti konyokert vagy mikor Dumit meg rúgtak otosnel de azért mi is kiosztottunk pár fülest.)
kishaszi
Amúgy abban nem vagyok biztos h mikor a montenegrói játékos visszajött holt időben szögletnel az neme cseres szinten.
csebi
Konkrétan Mezei kezére vertek rá 9-8-nál előtte fél perccel, azután, hogy Mezeit először eltüntették a víz alá, "kimászott", ziccer, tisztán dobott volna szemben a kapussal, amikor ez történt. A nagy könyvben sincs ennél tisztább 5 méteres.
Ha beverjük 10-8 és gyakorlatilag vége. Helyette jöhetett Montenegró az egyenlítésért úgy, hogy ha belövik, nem lett volna esélyünk rendes játékidőben nyerni. Aztán jött az általad említett emberelőny nekünk, ami a tipikus hjúdzsmékáppenalti. Szóval az a PP konkrétan egy vicc volt. Ahogy Norbi is említette, a romángeci bohócot csinált magából.
Most persze túl lehet lendülni a dolgon, hisz továbbmentünk, de ha buktuk volna - a momentum pillanatban elkövetett bírói hiba -szokásos román bírói csalás- miatt, akkor se lett volna ügy belőle. Ez a rohadék is már nem egyszer b.ott ki velünk emlékeim szerint, de igazából ellenünk állandóan ezt csinálják. Feltűnő és mégis újra meg újra. Ezért a kifakadás, amúgy 25+ éve nézek vízilabdát, csak már hozzászoktam, de attól még olykor kitörnek ezek.
kishaszi
Ahogy írtam is: meg kellett volna hozni a kemény ítéleteket (pl csucsko cseres) és akkor lehet nem ilyen verekedős lett volna ez. Spanyolok viszont rohadt jók.
csebi
Varga Dani 5 méteresénél belerúgnak, semmi ítélet. Aztán egyéb rúgdosás, a bíró reakciója: " ne rúgdosson"
So fucin what?
Ha nem vagyunk ennyire erősek mentálisan, Viktor nem véd ilyen jól, a srácok gyengébbek védekezésben, akkor ez egy simán blowout szopacs lehetett volna a bírói ténykedést nézve.
De mint mondtam, már hozzászoktam, ezért szigorúan azt az egy momentumot citáltam eredendően.
---
Akkor meg se történt?
Akkor elnézhető?
Persze a srácok felejtsék el gyorsan, és koncentráljanak a döntőre, de én nem is mondtam, hogy ők ezen pörögjenek hivatalosan, nem is dolguk.)
kishaszi
Kontra: egész meccsre levezetve ugyanannyi Kontrát ítéltek. Amúgy mikor Montenegro nem kapta meg a jogos büntetőt az is kulcs momentum volt (talán mínusz kettonel).
csebi
Jah, egyenlő, statisztika. Mint a kozmetikázós büntik garbage timeban. 2 INT egész meccsen, aztán TD-k, a qbr-t felhúzhatja, de ugye nem a stat mutatja önmagában a minőséget. Mondom még egyszer, az égbekiáltó baromságát a bírónak kommentáltam csak, te kezdtél el jönni az egyenlően fújtak témával. Lehet itt nem elegánsozni, de ez a jelen esetben Hrutka jó lövés, bedobás.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ez az megvan!!!!!!!!!
több mint 6 éve
Az Dénes (Dumi). Daniba a nézőtéren nehéz belerugni... lehet még egyszer vissza kellene nezni h tudjad kik játszanak.Mondanám, hogy nem volt pécé, csak a szokásos fontos pillanatokban ellenfújás.. de újranéztem az első félidőt és 3 kontra zsinórban ellenünk.A tisztesség kedvéért jegyezzük neg h egy tok hasonló szituban mint a Mezei felénél Montenegro sem kapott büntetőt. Sztem mindkét bíró bohócot csinált magából mert nagyon rosszul fújtak. Én azért szoktam birozni de mint hivatásos vízilabda játékvezető is nem láttam azt h kipeceztek volba mindketten minket. Román igen de a másik meg nekünk kedvezően fújt.Ööö zomázámzige zűrzavar ?!Ott is van bameg.Haaaat sztem panaszunk nem lehet, konkrétan 25mpvel a vége előtt ilyen semmire kiállítást adni előnyben levő csapatnak csak olaszoknak láttam. Össze-vissza fújtak a hülyeséget, egymást vittek bele ebbe, köszönhetően annak h a kemény döntéseket nem hoztak meg (Csucskovics cseres víz fölötti konyokert vagy mikor Dumit meg rúgtak otosnel de azért mi is kiosztottunk pár fülest.)
kishaszi
csebi
kishaszi
csebi
So fucin what?
---
Akkor meg se történt?
Akkor elnézhető?
kishaszi
több mint 6 éve
Még egy utolsó dolog tényleg: győztes meccs után minek foglalkozunk a bírókkal.inkább győzelem, mint vereség után
csebi
több mint 6 éve
Mondanám, hogy nem volt pécé, csak a szokásos fontos pillanatokban ellenfújás.. de újranéztem az első félidőt és 3 kontra zsinórban ellenünk.A tisztesség kedvéért jegyezzük neg h egy tok hasonló szituban mint a Mezei felénél Montenegro sem kapott büntetőt. Sztem mindkét bíró bohócot csinált magából mert nagyon rosszul fújtak. Én azért szoktam birozni de mint hivatásos vízilabda játékvezető is nem láttam azt h kipeceztek volba mindketten minket. Román igen de a másik meg nekünk kedvezően fújt.Ööö zomázámzige zűrzavar ?!Ott is van bameg.Haaaat sztem panaszunk nem lehet, konkrétan 25mpvel a vége előtt ilyen semmire kiállítást adni előnyben levő csapatnak csak olaszoknak láttam. Össze-vissza fújtak a hülyeséget, egymást vittek bele ebbe, köszönhetően annak h a kemény döntéseket nem hoztak meg (Csucskovics cseres víz fölötti konyokert vagy mikor Dumit meg rúgtak otosnel de azért mi is kiosztottunk pár fülest.)
kishaszi
csebi
kishaszi
csebi
So fucin what?
---
Akkor meg se történt?
Akkor elnézhető?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."