NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
Mindjárt indulok!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
én is leszek! 😀
több mint 10 éve
ma este akkor ki jön?Én jövök, de érjetek oda hétre most! 😀
Schleckshawnkaeaglesmcnabb?Dexxter Tailor
több mint 10 éve
ma este akkor ki jön?Schleck
shawnka
eaglesmcnabb?
több mint 10 éve
Akkor varlak empty 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
@Igornekem jó a ma 9
Madden hates me.
több mint 10 éve
Holnap ha lesz dobálgatás jönnék, bár még nyilam nincs majd kövi fizuból 😀
több mint 10 éve
Jövök, sorry 60 óra munka kicsit megölt.
több mint 10 éve
Nekem a holnap pocsek, passzolom, esetleg ma este 9-re odanezek ha van meg erdeklodo mondjuk 1-2 orara?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
OK akk legyen péntek, egyébként kicsikartam egy határidő módosítást úgyh nekem akár a ma is adja 😀
Madden hates me.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én hazajöttem miskolcra, de lassan jöhetne a 0. heti PR és a full schedule inkább 😊
több mint 10 éve
akkor legyen péntek este, olyan 7 körül
több mint 10 éve
Holnap kinéz nekem egy kiadós túlóra, de utána szabad vagyok, a pénteket mondjuk jobban preferálnám.
Madden hates me.
több mint 10 éve
péntek jó, csütörtök mégjobb.most csütörtökön/pénteken valaki? sajnos a szombat most nem jó nekemDexxter TailorA péntek nekem ígéretes, de még nem tudom biztosra.Schleck
több mint 10 éve
most csütörtökön/pénteken valaki? sajnos a szombat most nem jó nekemDexxter TailorA péntek nekem ígéretes, de még nem tudom biztosra.
több mint 10 éve
most csütörtökön/pénteken valaki? sajnos a szombat most nem jó nekem
több mint 10 éve
na akkor lassan jöhet egy Week 0. PR
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
jövök én is
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Julcsival ezennel visszajelzunk. A google drive nem akar mukodni itt barcelonaban, szerda reggel elso dolgom lesz frissiteni a tabellat.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sobri, akkor az egyik felesleges nyílszetteddel meg tudnál támogatni?kristofPersze, viszem magammal az első fordulóban, vagy ha összejön egy szombat délután.
több mint 10 éve
amúgy én csak 3 leges meccset játszhatok, ma is 3-0-ra meg 4-1-re vezettem apám ellen, aztán kikaptam 6-4-re. jó előjelek 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sobri, akkor az egyik felesleges nyílszetteddel meg tudnál támogatni?
több mint 10 éve
Schleck?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning