NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Bowl.hu Darts PL
10 feliratkozó
több mint 10 éve
ménem szombat inkábbpéntek este egy kis gyakorlás a szokásos helyen? 😊Dexxter Tailorelképzelhetőnek tartomshawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
péntek este egy kis gyakorlás a szokásos helyen? 😊Dexxter Tailorelképzelhetőnek tartom
több mint 10 éve
péntek este egy kis gyakorlás a szokásos helyen? 😊
több mint 10 éve
máris jobb, köszönöm 😊egyébként - nem bántva senkit és puszta kíváncsiságból - az ilyen Julcsi féle nevezést mennyire lehet komolyan venni? I mean imádom a lelkesedést, csak visszajelzés nincs semmi és jelenleg nem látom magamelőtt, hogy végigcsinálná. én csak örülni fogok, ha tévedek, de három meccsért felesleges elkezdeni.shawnkaKöszöm a bizalmat 😀 Én bevállaltam, végigcsinálom. Visszajelzés azért nincs mert kb 2 hetente jut eszembe felnézni ide, a fontos hírekről pedig Berger maradéktalanul értesít. Én abszolút részt akarok venni a versenyben, jutok ameddig jutok 😀 Szóval csak nyugodtan vedd komolyan a jelentkezésemet 😉ReiJuli
több mint 10 éve
ReiJuli
22
egyébként - nem bántva senkit és puszta kíváncsiságból - az ilyen Julcsi féle nevezést mennyire lehet komolyan venni? I mean imádom a lelkesedést, csak visszajelzés nincs semmi és jelenleg nem látom magamelőtt, hogy végigcsinálná. én csak örülni fogok, ha tévedek, de három meccsért felesleges elkezdeni.shawnkaKöszöm a bizalmat 😀 Én bevállaltam, végigcsinálom. Visszajelzés azért nincs mert kb 2 hetente jut eszembe felnézni ide, a fontos hírekről pedig Berger maradéktalanul értesít. Én abszolút részt akarok venni a versenyben, jutok ameddig jutok 😀 Szóval csak nyugodtan vedd komolyan a jelentkezésemet 😉
They don't draft you to sit there and stand on the sideline.
Torrey Smith
több mint 10 éve
egyébként - nem bántva senkit és puszta kíváncsiságból - az ilyen Julcsi féle nevezést mennyire lehet komolyan venni? I mean imádom a lelkesedést, csak visszajelzés nincs semmi és jelenleg nem látom magamelőtt, hogy végigcsinálná. én csak örülni fogok, ha tévedek, de három meccsért felesleges elkezdeni.
több mint 10 éve
ha valakit esetleg érdekel
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
Nem tudom honnan idézted, mert nem ez van írva a versenykiírásbn.Egy mérkőzés az alapszakaszban 6 nyert leg-ig tart, egy leg különbséggel is lehet nyerni.csak nekem fura, hogy az alapszakaszban is 6 nyert leg egy meccs, meg a negyeddöntőkben is? 😊 szerintem alapszakaszban legyen csak 5 nyert leg egy meccs, az is elég hosszú lesz, főleg, ha sok 5-4 lesz 😊
A rájátszásban egy mérkőzés 6 nyert leg-ig tartSobri Jóska
plusz statisztikát szívesen vezetek, androidra van ez a DartEagle app, nagyon jó és hasznos, fordulók után meg feltölteném valahova, és lehet elemezgetniDexxter Tailor
Hanem ez:
Egy mérkőzés az alapszakaszban 6 nyert leg-ig tart, egy leg különbséggel is lehet nyerni.Ez az official.
…..
A rájátszásban egy mérkőzés 7 nyert leg-ig tart, az elődöntőkben 8-ig, a döntőben 9-ig, egy leg különbséggel is lehet nyerni.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Egy mérkőzés az alapszakaszban 6 nyert leg-ig tart, egy leg különbséggel is lehet nyerni.csak nekem fura, hogy az alapszakaszban is 6 nyert leg egy meccs, meg a negyeddöntőkben is? 😊 szerintem alapszakaszban legyen csak 5 nyert leg egy meccs, az is elég hosszú lesz, főleg, ha sok 5-4 lesz 😊
A rájátszásban egy mérkőzés 6 nyert leg-ig tartSobri Jóska
plusz statisztikát szívesen vezetek, androidra van ez a DartEagle app, nagyon jó és hasznos, fordulók után meg feltölteném valahova, és lehet elemezgetni
több mint 10 éve
Én 21.én levizsgázom aztán én is megjelenek majd, remélem lesz valami dobálás (péntek-szombat-ot leszámítva) valamikor 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
lassan jöhet az új PR, új első helyezettelIgor
Sobri Jóska😉
több mint 10 éve
Nekem nem jó a mai nap, nektek viszont hajrá!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
felkúszok én is amaddigra.
több mint 10 éve
akkor legyen 4, de így a te hibád lesz ha nem tudok eléggé bemelegíteni és nem jönnek a bull-os kiszállókvalaki esetleg hamarabb nem jön holnap?Farkynekem a 3 korai, de 4-re odamegyek akkor 😊Dexxter Tailor
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 10 éve
valaki esetleg hamarabb nem jön holnap?Farkynekem a 3 korai, de 4-re odamegyek akkor 😊
több mint 10 éve
valaki esetleg hamarabb nem jön holnap?
több mint 10 éve
Valszeg fél 6 táján érkezem/nézek oda én is.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Már írtam korábban, de lehet elsikkadt, hogy indokolatlanul két komplett nyíl-szett (22 grammos, hegy, szár, toll, fullos) pluszba kerültem, amit szívesen elajándékozok. Semmi extra, de a 3500 forintos űbergagyi táblámnak volt a kiegészítője (bár így utólag úgy érzem a tábla volt a kiegészítő a 2 szimpla nyíl-szetthez), majd ha megyek leviszem, "nehogymá'ne legyen mindenkinek saját készlete a PL-ben" alapon. 😉
több mint 10 éve
én már 3 körül lenn leszek megint, ha valaki csatlakozik hozzámFúha úgy tűnik muszáj lesz saját nyílba invesztálni, kedden befejezem a vizsgát aztán felmérem a terepet.szerintem kb minden szombaton menni fog valaki dobálni, ahogy az időnk engedi 😊
Jövő héten várható dobálgatás?Toca
--
most szombaton mondjuk 5-kor tali a metrókijáratnál?Dexxter Tailor
több mint 10 éve
seems legit.Fúha úgy tűnik muszáj lesz saját nyílba invesztálni, kedden befejezem a vizsgát aztán felmérem a terepet.szerintem kb minden szombaton menni fog valaki dobálni, ahogy az időnk engedi 😊
--
most szombaton mondjuk 5-kor tali a metrókijáratnál?Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Fúha úgy tűnik muszáj lesz saját nyílba invesztálni, kedden befejezem a vizsgát aztán felmérem a terepet.szerintem kb minden szombaton menni fog valaki dobálni, ahogy az időnk engedi 😊
--
most szombaton mondjuk 5-kor tali a metrókijáratnál?
több mint 10 éve
Fúha úgy tűnik muszáj lesz saját nyílba invesztálni, kedden befejezem a vizsgát aztán felmérem a terepet.Jövő héten várható dobálgatás?
több mint 10 éve
22 gramm, az nem jó, felső szektorokat nem bírja a karom :Seaglesmcnabbcsak meg kell szokni, nekem jön vele a 20-as szépen
több mint 10 éve
Basszus ez kurva menő 😊Idő hiányában nem hiszem, hogy nevezek (na meg játszani se nagyon tudok), de majd néha elnézek hozzátok dobálgatni.