NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

19 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 231
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 2 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 566
- volt merszed Leatherwoodot/Levit mélyre rakni
Igor
Hát, egyiken se kellett nagyon törnöm az agyam. Leatherwoodból korrekt RT lehet, de jócskán elmarad azért az OL class tényleges top tierjétől. 1/17-re kis túlzással vállalhatatlan pick, a Gruden-Mayock páros nevetséges Bama-Clemson fétisének újabb gyöngyszeme. Ami pedig Onwuzurikét illeti, elég megnézni, hány olyan UT van a ligában, aki 290 font körüli versenysúllyal, all-down játékosként alappillére valamelyik védelemnek.

- Meinerz as 27 - 10/15 hellyel AVT, Dickerson Teven Jenkins fölött? Ez egy kicsit erős.. ezt a 27-29 vs 38-43 kozotti rangsort esetleg kifejtheted részletesebben, ez érdekes lenne.
Igor
Meinerzbe nem tudok nem egy minimum minőségi kezdő guardot belelátni. Physical freak, kifogástalan mentalitás, a Senior Bowlon dominált. A poszt miatt nekem Quenton Nelson draft előtti esete ugrik be róla, csak kicsiben - adott egy elég evidensen jó prospect, akit azért megpróbálnak valamiféle ürüggyel a kelleténél lejjebb sorolni. Nelsonnál ez a poszt értéke volt, Meinerznél a Div. III -> NFL váltás. Oké, persze, nagy ugrás, időbe telik majd adaptálódni, technikailag nincs azon a szinten, mint azok, akik FBS powerhouse-oknál edződtek, ... De ez mit jelent? Legfeljebb azt, hogy nem lesz azonnal bedobva a mélyvízbe. Nyilván nem azt mondom, hogy Nelson kaliberű játékosnak vizionálom, de a vele kapcsolatban sokat emlegetett, már-már elcsépelt Marpet párhuzam szerintem találó.
Vera-Tucker szerintem kicsit túlértékelt amiatt, hogy a USC-n LT-ként is helytállt, de az NFL-ben ő egyértelműen guard (a Pac-12 döntőben tökéletesen látható volt, miért). Annak korrekt, de semmi extra szerintem. Olyan guardért, mint mondjuk Slater, adnék 1/14-et; olyanért, mint Vera-Tucker, nem. Szerintem amúgy az IRL draftpozíciója sem az általános megítélését tükrözi, hanem sokkal inkább az ex-OL GM, a lyukas támadófal, és a frissen beszerzett franchise QB találkozásának eredménye. Jenkins nálam tackle-ként legfeljebb RT, de azon sem lepődnék meg, ha a rövid karjai miatt csak guardként tudna megragadni az NFL-ben, vagy ha Riley Reifféhez hasonló hullámvasút lenne a karrierje a két poszt között. Dickersont pedig makulátlan injury history-val persze magasabbra tettem volna, de már fele ennyi térd- és bokasérülés is kihatással lett volna a helyezésére, hát még így...
(Sidenote, ha már részben Jenkins és Vera-Tucker volt a téma: feltradelve reachelni OL-ért a top 20-ban; látom azért Joe Douglas figyel és tanul Bekitől, újabb egyértelmű bizonyíték arra, hogy az IRL GM-ek minket másolnak. 😀 )

- Dylan Moses over Cam McGrone... ez nagy boo, és számomra védhetetlen 😕
Igor
Nézd meg, melyik poszton milyen arányban van egymással a játékintelligencia / mentális tudás / ösztönök / talentum / ”feel for the position” (nevezzük aminek akarjuk) és az atletikusság fontossága. Utána rakd sorba a posztokat az alapján, hogy melyiknél van előbbi a legnagyobb súlyban utóbbival szemben. Ezen a listán az irányító után a linebacker következik. McGrone kétségtelenül baromi atletikus linebacker, de amit játékintelligencia / mentális tudás / ösztönök / talentum / ”feel for the position” terén mutat, az finoman szólva sem válik a dicsőségére... Nála tényleg gyakorlatilag csak az atletikusság az a faktor, amire érdemben alapozni lehet, és még ha azt is feltételezem, hogy idővel-képzéssel-rutinnal majd “fejjátékban” is eljut a kívánt szintre - össz-vissz egy szezonnyi plusz pár meccsnyi tapasztalattal a háta mögött, mire ezen a téren annyira kiforrott lesz, hogy alapemberként lehessen játszatni egy NFL-védelemben, arra kb. kifut a rookie szerződése. Moses sem lesz akkora császár, mint amekkorának Alabama linebacker mivolta miatt eleinte automatikusan hájpolták, “csak” egy korrekt iparos, de az ő játékában legalább van mire alapozni, hogy NFL-linebackerként is helytállhat, nem csak egy szimpla athletic projection.

- meglep h ennyire "high" vagy Melifonwu-n, aszittem az ilyen tipusu prospecteket nem kedveled (bezzeg Nasilrideen outside 100, de még ott is túl magas 😛)
Igor
Ha “Melifonwu típusú prospectek” alatt olyan játékosokat értesz, akiket elsősorban a fizikális-atletikus adottságaik miatt magasztalnak: ő azért emellett jóval kiforrottabb játékot mutat, mint mondjuk anno a tesó, akit tényleg csak azért vittek el korán, mert párját ritkító physical freak volt. Focizni annyira már nem tudott. De attól még, hogy egy Melifonwu projekt már megbukott, nem kell előítéletekkel fogadni a következőt, Obi "bűneiért" ne Ifeatu vezekeljen. 😉
Azt viszont nem sikerült megfejtenem, hogy Nasirildeen hogy jön a Melifonwu típusú prospectekhez. 😊

- nem mertél Mond/Mills között dönteni 😛
Igor
Dehogynem. Nincs holtverseny, Mills az 59-edik, Mond a 60-adik, plain and simple. Ha úgy jön ki, hogy 3/23-nál ők a legmagasabban rangsorolt, még elérhető prospectek, és nem tradelek le, akkor habozás nélkül Millst választom. Mond egyébként is a GM draft board összeállításaim egyik legspeciálisabb esete volt. Ha megkérdeznek, hogy szerintem mire viszi az NFL-ben, azt mondom, career backupnál többet nem nézek ki belőle, és egyenesen vicc, hogy egyesek képesek voltak potenciális első/második körös picket belelátni azok után, hogy college-ban éveken keresztül, semmilyen körülmények között nem tudta megugrani a középszerű szintet. De! Az irányító egy különleges állatfaj. Ha egy QB beválik, sokkal nagyobb lehet a nyereség, mint más posztokon, könnyebb velük vállalni a rizikót. És az ember nyilván nem tévedhetetlen, miért ne jöhetne be Mond? Akár csak annyira, hogy pár meccs erejéig tűzközelbe jut, nem szerepel le, valaki meglátja benne a jövőt, eladom neki jobb ellenértékért, mint amiért én draftoltam, és már nyertem rajta. Szóval Mond csak ilyen gondolatmenet mentén lett 60-adik a boardomon, míg Mills esetében én is reális esélyt látok arra, hogy korrekt kezdő irányítóvá építhető fel.

- Ihmir Smith-Marsette at 86? Really.... yuck.
Igor
Túl magas vagy túl alacsony? 😊 De tényleg, nem tudom eldönteni, melyikre gondolsz. Nála amúgy is viszonylag sokat agyaltam azon, hova soroljam, és sokadik átgondolásra lehet, hogy lejjebb tenném. Alapvetően abszolút nem foglalkozok vele, nem befolyásolja a boardom elrendezését, hogy az egyes prospectek IRL milyen draftpozícióba várhatók (max. olyan speciális esetekben, mint amit Mond kapcsán kifejtettem). Például: vannak olyan játékostípusok, skill setek, amilyeneket IRL jellemzően relatíve magasan draftolnak, és egy-egy újabb ilyen prospectnél is könnyen megjósolható, sőt szinte borítékolható, hogy ugyanez a sors vár rá, még akkor is, ha a korábbi esetekből az látszik, hogy ez annyira nem jó ötlet. Például - csak a WR posztnál maradva - tavaly mérget lehetett rá venni, hogy mély receiver class ide vagy oda, Jalen Reagort valaki el fogja vinni az első körben, vagy mondjuk az idei draftot ha nézzük, azok a straight-line speedsterek, akikbe szorult némi futballtudás, kimennek a második körben, lásd Atwell vagy Eskridge, akikbe meg nem, a harmadikban azért azok is elkelnek, csak mert baromi gyorsak, lásd Schwartz. Reagort az ordító Corey Coleman hasonmássága miatt eszembe nem jutott volna megkockáztatni az első körben, és az említett speedsterekkel is rendszerint az van, hogy később majd jön a fejvakarás, mert nincs akkora hozzáadott értékük, hogy azt lehessen mondani arra a második/harmadik körös pickre, hogy ez aztán jó befektetés volt. Smith-Marsette viszont végül azért kötött ki a boardomon ezen az - én mércém szerint számára inkább előkelő - helyen, mert azt gondoltam, ő is az elkapók egy olyan válfajába tartozik, amilyeneket tipikusan viszonylag magasan húznak IRL, ergo - és itt jön a lényeg - nagyobb valószínűséggel kap komoly bizonyítási lehetőséget (ami középső-hátsó körökben már nem mindenkinek jut meg), tehát ha már középső körös WR, akkor inkább ő, mint mondjuk a slot-only Amari Rodgers vagy Shi Smith (oké, előbbit most speciel behúzta a harmadikban a Packers, de ők amúgy se követik a liga trendjeit a tekintetben, hogyan szokás felfegyverezni egy franchise irányítót 😛 ). És akkor ezek után ha most azt mondod Igor, hogy szerinted ISM-et túl alacsonyan rangsoroltam... 😀
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 684 — tracker ember
Washingtonban imádják az OL-jeim: Cosmi, Flowers, Ismael, Roullier...


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 566 — Jedi Master
Kiröhögtetek Tutu Atwellért a 3. körben, aztán kiment a 2.ban 😁
A jó öreg Tutu, McVay tudja, hogy ilyen névvel csak jó lehet 😎😅

Barmore végül hamar kiment, a Pats megtanítja majd
Cisco Jaxbe abszolút helyen

Na de! Tré McKitty 😁
5/37re mondom megpróbálom, bemockolták 3-4 körbe Chargershez, mert Hunter Henry után kell a TE...
Erre kivitték 3.ban 😁
Steal bőven, így garantáltan pályát fog látni, hátha beválik...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
157.
ljambrik
Nehéz lesz a GM-csevegőnek átvészelni majd azt az időszakot, ha esetleg be is válik. 😀
adam8
Az biztos 😂
több mint 2 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
157.
ljambrik
Nehéz lesz a GM-csevegőnek átvészelni majd azt az időszakot, ha esetleg be is válik. 😀

több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
157.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 289 — Wrath of Khan
Nahshon Wright 3.körben az első UDFA


Klaci79
Ott a második is.

Összefoglalva, tőlünk bent van még:
5 darab 2. körös pick (a 2/11 a legmagasabb)
10 darab 3. körös pick

Cserébe, kiment:
9 darab 4. körös
8 darab 5. körös
1 darab 6. körös (Chauncey Golston 6/10, good job Iktriad)
2 UDFA
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 231
Nahshon Wright 3.körben az első UDFA



Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 289 — Wrath of Khan
Idén is megcsinálja valaki a draft trackerünk frissítését azzal, hogy kit hol draftoltak IRL?
Vagy csinálja midenki magának?
ljambrik
Csinálom majd aha.
tenorx
Itt a táblázat:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1FGnYqgzN6qzrP24fXSYAjNTZjve5lFHXEeuw_EeALfY/edit?usp=sharing
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers Florida State Seminoles 11 067 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:

Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...

5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Egon bá
nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...
ljambrik
Mi a véleményed, hogy a Cowboys draftolta 1/12-re? 😉
Egon bá
felkeltem reggel 4-kor dolgozni. ránéztem a telefonra, és ezt látom. szét...t az ideg. Azt hittem a Lions lesz akkora balf@sz, hogy kihúzza, erre a Cowboys meghúzta a legLionsosabb dolgot. Köszi! Viszont az itteni Jaylon Smith, illetve LVE tulajok kezdhetnek aggódni, mert valamelyiküknek nincs hosszú távú jövője a csapatnál az biztos, és ki tudja hol lesz mondjuk jövő ilyenkor (Smith a teljesítménye miatt, LVE meg gondolom a nyaka miatt, mert akkor valszeg nincs minden azzal olyan rendben műtét után se). És akkor már csak azt a kérdést tenném fel, hogy Keanu Neal akkor megy vissza SS-be? Vagy minek vitték Dallasba, ha nem kell? És akkor még Parsons f@szozós perfomanszáról nem is beszéltem. Legalább off field issuek tekintetében nem fog kilógni a sorból. Bravó.
Jones-ék dilettánsok, azt tudom mondani. Ez van, ha a tulaj belepofázik a napi ügymenetbe.
ljambrik
Elég nagy LVE homer vagyok és nem bánom a picket. 😀 Kifejezetten örülnék neki, ha elkerülne Dallasból. 😀
Bár Parsonstól se feltétlen féltem, klasszik LB-nek én nem értékelem sokra. Megy majd blitzelni.


Liverpool Fc fan
több mint 2 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 838 — No es importante
Ha valaki kezdő QB-t szeretne, Ryan Tannehill eladó!
r.baggio
Csak hogy el ne vesszen a többi komment között

Egy megszorult sapkahelyzetben levő cserélheti le kezdő qb-ját igen baráti fizuval 2021-re


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 21 231
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:

Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...

5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Egon bá
nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...
ljambrik
Ezek után törvényszerű volt, hogy a Cowboys draftolta 1/12-re 😉
Mit szólsz hozzá?
Egon bá
Nekem nincs bajom vele, de nem biztos, hogy jó ez Neked.
Bár Vander Esch egy kórházi eset, JS meg egyre gyengébb eddig, de elvileg kezdő is lehetett volna máshol. Azért nem rossz pick.
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:

Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...

5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Egon bá
nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...
ljambrik
Mi a véleményed, hogy a Cowboys draftolta 1/12-re? 😉
Egon bá
felkeltem reggel 4-kor dolgozni. ránéztem a telefonra, és ezt látom. szét...t az ideg. Azt hittem a Lions lesz akkora balf@sz, hogy kihúzza, erre a Cowboys meghúzta a legLionsosabb dolgot. Köszi! Viszont az itteni Jaylon Smith, illetve LVE tulajok kezdhetnek aggódni, mert valamelyiküknek nincs hosszú távú jövője a csapatnál az biztos, és ki tudja hol lesz mondjuk jövő ilyenkor (Smith a teljesítménye miatt, LVE meg gondolom a nyaka miatt, mert akkor valszeg nincs minden azzal olyan rendben műtét után se). És akkor már csak azt a kérdést tenném fel, hogy Keanu Neal akkor megy vissza SS-be? Vagy minek vitték Dallasba, ha nem kell? És akkor még Parsons f@szozós perfomanszáról nem is beszéltem. Legalább off field issuek tekintetében nem fog kilógni a sorból. Bravó.
Jones-ék dilettánsok, azt tudom mondani. Ez van, ha a tulaj belepofázik a napi ügymenetbe.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 610 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Amúgy ha tradeltem volna baggioval (csak irreálisan sokat kértem mert kellett volna egy 2.körös Pick ahol tudok WR-t hozni), akkor ő vitte volna Hornt 1/8-on én pedig Slatert 1/13-on mint Irl 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Egon bá New England Patriots 1 105 — Saints GM
A "draftommal" kapcsolatban pár gondolat, a keret elemzését meghagyom az IRL draft utánra:

Bárhogy készülök fel, hagyományosan szarul draftolok 😕 Az eddig kiválasztott 54 játékosból 1 lett elit, 4 átlag feletti, 17 átlagos, 7 átlag alatti, 21 volt kuka és tavalyról van még 4 játékos, akinél nem tudok dönteni. Mindezek alapján arra a döntésre jutottam, hogy pár pickért inkább játékost hozok, így került a csapathoz Frank Ragnow, OC (2. kör), Jaylon Smith, LB (3. kör) és Javadeon Clowney, EDGE (6. kör). Az 1/4-et azért ajánlottam fel cserére, mert gondoltam, hogy lesz valaki, akinek QB kell és így lett az 1/4-ből, idei 1/15, jövő évi 1. és 3. kör (más ajánlat nem jött). Alapból a 3-3 TOP WR és OT volt a kiszemelt és bíztam benne, hogy valamelyik lecsúszik addig, ami nem így történt. Gondolkoztam, hogy esetleg jöhet - ha posztot nézek - itt Vera-Tucker, vagy Bateman, akik nálam 4.-ek voltak a posztonkénti boardnál, de Parsonst nem volt szívem bent hagyni, akiben defense oldalon a legnagyobb playmaker potenciált látom a classban. Remélem jó helyre kerül és hogy jól döntöttem...

5/2 és 7/4 között volt 7 választásom, akikkel idén a PS-t akarom tölteni és ha szerencsém van, akkor egy-két játékos majd jövőre cserének beférhet.
Egon bá
nem akarlak elkeseírteni, de Parsonszal kapcsolatban az utóbbi egy hétben kezdtek terjedni pletykák karakter porblémákról...
ljambrik
Ezek után törvényszerű volt, hogy a Cowboys draftolta 1/12-re 😉
Mit szólsz hozzá?

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
Idén is megcsinálja valaki a draft trackerünk frissítését azzal, hogy kit hol draftoltak IRL?
Vagy csinálja midenki magának?
ljambrik
Csinálom majd aha.
tenorx
Köszi
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 289 — Wrath of Khan
Idén is megcsinálja valaki a draft trackerünk frissítését azzal, hogy kit hol draftoltak IRL?
Vagy csinálja midenki magának?
ljambrik
Csinálom majd aha.
több mint 2 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 10 566 — Jedi Master
Nem azért, de a Jax nyilvánvalóan nézte a draftunkat, mert Trevor után kivittem neki a haver Etiennt, erre ők mit csináltak?.... 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 610 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Idén is megcsinálja valaki a draft trackerünk frissítését azzal, hogy kit hol draftoltak IRL?
Vagy csinálja midenki magának?
ljambrik
Lehet megcsinálom, de ne vegyétek készpénznek, nem tudom mennyi időm lesz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
Idén is megcsinálja valaki a draft trackerünk frissítését azzal, hogy kit hol draftoltak IRL?
Vagy csinálja midenki magának?
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 19 272 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
huhú, Stokes mekkora steal! vagy mekkora reach a Packerstől 😀 remélem azért Noah Igbo-ungabungánál jobb lesz


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 22 610 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Elmúlt három 3 évből első választottjaim (2019-ben lecsúsztam egy órával mert rosszul emlékeztem és Arcega-Whiteside automatikusan lett kiválasztva)
2019 : Josh Jacobs -› IRL Raiders
2020 : Henry Ruggs -› IRL Raiders
2021 : Rashawn Slater -› IRL Chargers
Csak azok a fránya IRL csoportriválisai a Broncosnak 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 838 — No es importante
Ha valaki kezdő QB-t szeretne, Ryan Tannehill eladó!


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 15 783 — SHAMEFUR DISPRAY!
@vassadi
Meh, ennél valami izgibbet vártam.

I like
- Javonte as No 1 RB
- Newsome közel van a top tier CB-khez
- Jamin Davis at 18
- volt merszed Leatherwoodot/Levit mélyre rakni


I dislike
- Meinerz as 27 - 10/15 hellyel AVT, Dickerson Teven Jenkins fölött? Ez egy kicsit erős.. ezt a 27-29 vs 38-43 kozotti rangsort esetleg kifejtheted részletesebben, ez érdekes lenne.
- Dylan Moses over Cam McGrone... ez nagy boo, és számomra védhetetlen 😕
- meglep h ennyire "high" vagy Melifonwu-n, aszittem az ilyen tipusu prospecteket nem kedveled (bezzeg Nasilrideen outside 100, de még ott is túl magas 😛)
- nem mertél Mond/Mills között dönteni 😛
- Ihmir Smith-Marsette at 86? Really.... yuck.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 591
Hackertámadás Houstonban, nyilvánosságra került a csapat 230 fős draft boardjának első 150 játékosa.
vassadi
Szerintem fake, nincs benne Tommy Tremble 😉