GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
11 napja
1/26-ról és/vagy 2/5-ről mennék lejjebb, akár második kör végéig - harmadik elejéig, és legalább az egyikkel még draft előtti, fix trade-et preferálnék.
11 napja
Sztem ezt úgy lehetne szabályozni, hogy aki 3 napig nem száll be egy licitbe, annak azt követően már ne legyen rá lehetősége. Mert igen, így ez nem volt a legszerencsésebb, hiszen valóban két csapat között ment a harc, de elvileg semmi nem zárta ki, hogy bárki más beszálljon a nulláról, akiket így hátrány ért, mert elveszett ez a lehetőség.Talán mert családja van, és ránéz, hogy meddig adhat le licitet, és úgy gondolja, hogy 23-án este még simán belefér, ha 24-i a határidő. De OK, akkor majd a nyílt liciten valaki mást.Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
akinek pedig 5 nap után jut eszébe CB-t igazolni, az open piacon is talál.
Bagentnél is ez volt a helyzet.
törölt kristof
ljambrik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 napja
Az én idei kompenzációs pickjeimet közvetlenül a Bengals-tól kapom majd? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 napja
Talán mert családja van, és ránéz, hogy meddig adhat le licitet, és úgy gondolja, hogy 23-án este még simán belefér, ha 24-i a határidő. De OK, akkor majd a nyílt liciten valaki mást.Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
törölt kristof
12 napja
Frissült az Eagles keres-kínál.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
12 napja
Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
12 napja
Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?
12 napja
Én is 😊Akkor én elküldtem a végső licitemet.@gabokockaRészemről rendben.
Unom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
somoskovig
gabokocka
somoskovig
12 napja
Holtverseny után 48 órával toltam ki a határdiőt a szokásos 24 helyett. Nem jött be semmi azóta sem, úgyhogy én is a lezárás mellett vagyok.Nem vagyok teljesen képben a szituációval, de ha azóta nem jött új licit, szerintem lezárható most.Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
dancogo
vassadi
12 napja
A tavalyi ütemezést követve ezen a héten indulna a nyílt licit, de mit szólnátok hozzá, ha eltolnánk jövő szerdai indulásra, és akkor a kezdeti dömping egy jó része a húsvéti hétvégére esne?En speciel szivesebben foglalkoznek vele a nem husveti hetvegen😀
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
12 napja
A tavalyi ütemezést követve ezen a héten indulna a nyílt licit, de mit szólnátok hozzá, ha eltolnánk jövő szerdai indulásra, és akkor a kezdeti dömping egy jó része a húsvéti hétvégére esne?
12 napja
Nem vagyok teljesen képben a szituációval, de ha azóta nem jött új licit, szerintem lezárható most.Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
dancogo
12 napja
Akkor én elküldtem a végső licitemet.@gabokockaRészemről rendben.
Unom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
somoskovig
gabokocka
12 napja
@gabokockaRészemről rendben.
somoskovig
12 napja
Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
12 napja
@gabokockaUnom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
13 napja
Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Kövi szezonra javaslat, bár valaki már megfogalmazott hasonlót: ha tök egyértelmű, hogy két csapat versenyez egy játékosért mondjuk 3 nap után akkor egy végső offer sheetet küldjön ez a két csapat.
Klaci79
Szerkesztette: dancogo
13 napja
Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...
14 napja
A frissen megszerzett 1/31-ről mennék feljebb, főleg draft napi trade érdekelne előre megbeszélve.Újra mozognék feljebb, most a 2/31-ről akár 1. végébe vagy 2. első felébe. Szintén előre lebeszélt draft napi trade keretében.
labo7
Másrészt lehetséges, hogy valamelyik 3. köröm eladó lesz.
15 napja
11db idei pickem van, kezd kicsit sok lenni... Jövő évi(ek)ért van eladó... 😎🔥
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
15 napja
Frissült a Lions KeKí

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
18 napja
Akkor így lenne a beosztás, ha az ügynökök részéről is oké:QB, RB, CB - @törölt kristof
WR, TE, EDGE - @labo7
OL - @dancogo
DI, LB, S - @niners88
18 napja
Nyugodtan.Nekem most belefér az időmbe, ha empty nem bánja.Ha a hirdetések gyakoriságával nálad nincsenek bizonytalanságok, akkor szerintem vidd te, ha @empty taxi-nak is oké.TE, WR, EDGE jöhet.TIER 2Egyvalaki még kellene adminisztrációra, aki a WR, TE, DI, EDGE, LB, S posztok közül be tudna vállalni hármat, és akkor igazából megvagyunk.
QB: David Mills, Jameis Winston, Russell Wilson, Tyson Bagent
RB: Javonte Williams, Isaiah Pacheco, J.K. Dobbins, Rachaad White, Tyler Allgeier
WR: Calvin Ridley, Chris Godwin, Cooper Kupp, Deebo Samuel, Marquise Brown
TE: Chigoziem Okonkwo, Jonnu Smith, Evan Engram, TJ Hockenson,
OL - OT: Braden Smith, Morgan Moses, Taylor Decker, Jedrick Wills, Rasheed Walker, Terence Steele, G/C: Alijah Vera-Tucker, Daniel Faalele, Evan Neal, Garrett Bradbury, Sean Rhyan, Zion Johnson
DI: Logan Hall, Devonta Wyatt, A'Shawn Robinson, David Onyemata
EDGE: Jermaine Johnson, Kingsley Enagbare, Uchenna Nwosu, DJ Wonnum, Arnold Ebiketie
LB: Terrel Bernard, Germaine Pratt, Frankie Luvu, Alex Anzalone, Quay Walker
CB: DaRon Bland, Dax Hill, L'Jarius Sneed, Marcus Jones, Keisean Nixon
S: C.J. Gardner-Johnson, Donovan Wilson, Malik Hooker, Reed Blankenship, Tony Jefferson, Nick Cross
Nálam így nézne ki a következő FA sor névsora, lehet kommentelni.
somoskovig
vassadi
Sorry, nem láttam empty hozzászólását.
labo7
vassadi
labo7

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 napja
Nekem most belefér az időmbe, ha empty nem bánja.Ha a hirdetések gyakoriságával nálad nincsenek bizonytalanságok, akkor szerintem vidd te, ha @empty taxi-nak is oké.TE, WR, EDGE jöhet.TIER 2Egyvalaki még kellene adminisztrációra, aki a WR, TE, DI, EDGE, LB, S posztok közül be tudna vállalni hármat, és akkor igazából megvagyunk.
RB: Javonte Williams, Isaiah Pacheco, J.K. Dobbins, Rachaad White, Tyler Allgeier
OL - OT: Braden Smith, Morgan Moses, Taylor Decker, Jedrick Wills, Rasheed Walker, Terence Steele, G/C: Alijah Vera-Tucker, Daniel Faalele, Evan Neal, Garrett Bradbury, Sean Rhyan, Zion Johnson
EDGE: Jermaine Johnson, Kingsley Enagbare, Uchenna Nwosu, DJ Wonnum, Arnold Ebiketie
S: C.J. Gardner-Johnson, Donovan Wilson, Malik Hooker, Reed Blankenship, Tony Jefferson, Nick Cross
somoskovig
vassadi
labo7
vassadi
18 napja
Ha a hirdetések gyakoriságával nálad nincsenek bizonytalanságok, akkor szerintem vidd te, ha @empty taxi-nak is oké.TE, WR, EDGE jöhet.TIER 2Egyvalaki még kellene adminisztrációra, aki a WR, TE, DI, EDGE, LB, S posztok közül be tudna vállalni hármat, és akkor igazából megvagyunk.
somoskovig
vassadi
labo7