GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
az enyém is: Loadholt (esetleg Strief) még mindig eladóCB-t már nem keresek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
friss a kekí-m
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Úgy emlékszem Höri tavaly beírta posztonként az elérhető játékosokat az adott poszt piacának nyitásakor... Gondolom ha az egyik poszt névsorában nem találod akkor a másik poszton lesz, és ott tudsz majd licitálni.ja, csak ezer olyan playa van, aki volt DE és volt LB is más rendszerben, most akkor mindenki válogasson kedvéreInnentől szerintem aki állt már fel mindkettőben, azt akkor viszed, amikor akarodWyatt
csak azért kérdeztem, mert tavaly simán egybe volt tolva és nem volt semmi gebasz belőle
na mindegy, akkor majd licitálok mindenkire, aki él és mozog, baj nem lehet belőle 😀 majd szóltok, ha nem jóStez
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Majd a 4. DE offer után, aki már LB piacon elkelt, rájövünk, hogy egyben jobb lett volna 😀Egyébként szerintem is jobb lenne egyben a kavarodás elkerülése miatt, csak úgy meg sok playa van egyszerre, hiszen DE, DT, LB együtt kéne hogy legyen (hisz ugye DT-DE az ugyanúgy lehet kavar mint az LB-DE.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
ja, csak ezer olyan playa van, aki volt DE és volt LB is más rendszerben, most akkor mindenki válogasson kedvéreInnentől szerintem aki állt már fel mindkettőben, azt akkor viszed, amikor akarod
csak azért kérdeztem, mert tavaly simán egybe volt tolva és nem volt semmi gebasz belőle
na mindegy, akkor majd licitálok mindenkire, aki él és mozog, baj nem lehet belőle 😀 majd szóltok, ha nem jóStez
több mint 12 éve
ja, csak ezer olyan playa van, aki volt DE és volt LB is más rendszerben, most akkor mindenki válogasson kedvérecsak azért kérdeztem, mert tavaly simán egybe volt tolva és nem volt semmi gebasz belőle
na mindegy, akkor majd licitálok mindenkire, aki él és mozog, baj nem lehet belőle 😀 majd szóltok, ha nem jó
több mint 12 éve
nem, aki DE volt eddig, az a DE körben van. Hogy az új csapata hova állítja be, az másik dolog.És ha valaki DE-nek vinne valakit, valaki meg OLB-nek, akkor utóbbi nem is ajánlhat rá 1. körben? 😀 Ez így szétbontva a rendszerek miatti különbségből adódóan hülyeségWyattamúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?kivárod.Höri
csak mert én Mariora LB-nél fogok licitálni például, míg a DL piac meg majdnem legutoljára vanStez
több mint 12 éve
Delonsot keresd ilyen offerrel, Luck hat első kör 😛amúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?eladod az 1/1-et két idei 1. és egy 2. körért, és a következő két évi draftom 1. köréért? 😛jjncaa
csak mert én Mariora LB-nél fogok licitálni például, míg a DL piac meg majdnem legutoljára vanStez
több mint 12 éve
Na ez már normális offer érte 😀😀amúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?eladod az 1/1-et két idei 1. és egy 2. körért, és a következő két évi draftom 1. köréért? 😛jjncaa
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
És ha valaki DE-nek vinne valakit, valaki meg OLB-nek, akkor utóbbi nem is ajánlhat rá 1. körben? 😀 Ez így szétbontva a rendszerek miatti különbségből adódóan hülyeségamúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?kivárod.Höri
több mint 12 éve
amúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?eladod az 1/1-et két idei 1. és egy 2. körért, és a következő két évi draftom 1. köréért? 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én aztán kivárom, hol nem tojom le. Csak tavaly is egybe volt ez véve, hogy rendszerfüggetlenül egybe lehessen nyomni és ne legyen baszakodás, hogy kire lehet menni és kire nem.
több mint 12 éve
amúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?kivárod.
több mint 12 éve
Igen, ebben reménykedtem 😊jujj zsíír 😀 lényeg akkor már meg is van 😊fetomyhát 3 milliót nem fogok adni neki 😊Fucu
kristof: Szerintem túl nagy kockázatot nem vállaltam vele, hisz értékes pick nem ment érte. Ha netán többé nem lenne NFL játékos, akkor visszavonultatom, ha meg lesz, akkor úgyis egy egész jó játékos, mégha persze nem is elitközeli nyilván. Plusz én személy szerint nagyon bírom, máskülönben nem is mentem volna rá 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetomy, és tolókocsiban fog elkapni?
több mint 12 éve
jujj zsíír 😀 lényeg akkor már meg is van 😊fetomyhát 3 milliót nem fogok adni neki 😊
több mint 12 éve
jujj zsíír 😀 lényeg akkor már meg is van 😊
több mint 12 éve
Knoxodra ajánlottam 😀fetomyjah, viheted
több mint 12 éve
Knoxodra ajánlottam 😀
több mint 12 éve
mi lenne ha leírnád konkrétan mert most így nem látom 😉Nézd meg jobban azt az rfa postot 😉fetomy• egy évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 10%-al kevesebbitt vagyok, mit kéne csinálnom? 😊
• két évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 20%-al kevesebb
úgyhogy jah, őt fogadja el 😊
Remélem fucu és somos meg hamar idetalál ma 😀fetomy
láttam adam matchelte Tolert, ez van nem tettem rá akkora pénzt köll másraFucu
több mint 12 éve
amúgy nem azért, de nem akarjuk összevonni az LB-DE piacot?csak mert én Mariora LB-nél fogok licitálni például, míg a DL piac meg majdnem legutoljára van
több mint 12 éve
Nézd meg jobban azt az rfa postot 😉• egy évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 10%-al kevesebbitt vagyok, mit kéne csinálnom? 😊
• két évvel hosszabb kontraktus jobbnak számít, ha az éves átlag maximum 20%-al kevesebb
úgyhogy jah, őt fogadja el 😊
Remélem fucu és somos meg hamar idetalál ma 😀fetomy
láttam adam matchelte Tolert, ez van nem tettem rá akkora pénzt köll másraFucu
Meg somos is! Meg hát mindenki, hiszen nem csak mi tudunk ajánlani más játékosára, de a mi játékosunkra is lehet ajánlania másnak 😊
több mint 12 éve
Ja Stez, csak a Skins mennyit, 3 helyet lépett fel érte? 😊 Quinn meg szvsz nem ér első kört egyáltalán 😛
És ugye Del adott még egy 2. kör eleje picket is, IRL csak az 1/2 ment 😛