GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
jaja, de hát látod mennyire jó szívem van, ezért egye fene, elfogadom a 3 első kört, haver vagyfetomy, Benson ultrahiperelit és bírod annyira, hogy kifizessed.jó, de már a múltkor is mondtam, hogy egyszerűen nem tudok 3 első körnél többet adni érte :/fetomy
És most képzelj ide valami jedi trükköt, mert igenis, te akarod Bensont.Stez
írd be adminba akkor 😀
több mint 12 éve
fetomy, Benson ultrahiperelit és bírod annyira, hogy kifizessed.jó, de már a múltkor is mondtam, hogy egyszerűen nem tudok 3 első körnél többet adni érte :/
És most képzelj ide valami jedi trükköt, mert igenis, te akarod Bensont.Stez
több mint 12 éve
fetomy, Benson ultrahiperelit és bírod annyira, hogy kifizessed.Ajánlanám mellé Bensont is, remek RB-WR páros lennének ők együtt.StezFrancokat, Benson még tud járni 😂
Meg különben sem fizetek RB-nek milliókat, kivéve ha ultrahiperelit, vagy bírom annyira, hogy kifizessem 😛
Egyébként Knox Rózsi ajánlatai:
4 000 000
3 000 000
3 200 000
3 500 000
4 350 000
3 566 666
Úgyhogy ha túl is fizettem, olyan nagyon akkor sem.
Mellesleg ha már itt tartunk, kirakhatom a hosszabbítós táblázatot, vagy van még valami ajánlkozás?fetomy
És most képzelj ide valami jedi trükköt, mert igenis, te akarod Bensont.
több mint 12 éve
Ajánlanám mellé Bensont is, remek RB-WR páros lennének ők együtt.StezFrancokat, Benson még tud járni 😂
Meg különben sem fizetek RB-nek milliókat, kivéve ha ultrahiperelit, vagy bírom annyira, hogy kifizessem 😛
Egyébként Knox Rózsi ajánlatai:
4 000 000
3 000 000
3 200 000
3 500 000
4 350 000
3 566 666
Úgyhogy ha túl is fizettem, olyan nagyon akkor sem.
Mellesleg ha már itt tartunk, kirakhatom a hosszabbítós táblázatot, vagy van még valami ajánlkozás?
több mint 12 éve
Az eredeti trackerben ami pár napja bent volt minden okés volt, csak az eltűnt amikor Newman beírta az újat. Viszont ezek szerint elképzelhető hogy máshol is vannak hibák...A 3/31 és a 4/31 szerintem nincs nálam.kösz hogy szóltál javítva 😊
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=211321#p211321
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=216351#p216351Rataxes
Mondjuk oda volt írva mellé, hogy pickek adminisztrálva, de nem volt Sebaj 😉eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
😂amugy Knox hol ér ennyit?braxa88A WC-n, mi pedig oda tartunk.fetomy
Ajánlanám mellé Bensont is, remek RB-WR páros lennének ők együtt.
több mint 12 éve
amugy Knox hol ér ennyit?braxa88A WC-n, mi pedig oda tartunk.
Egyébként pedig 2,5-3 millát egyértelműen megér, főleg mert bírom a srácot 😊 Egyedüli kockázat, ha esetleg,ami nem túl valószínű, de esetleg nem tud mégsem többé játszani, de akkor meg visszavonultatom, aztán annyi 😊
több mint 12 éve
braxa88
12 534
amugy Knox hol ér ennyit?
több mint 12 éve
Az ne zavarjon meg... Soldi adminisztrálta, Newman nem.
több mint 12 éve
A 3/31 és a 4/31 szerintem nincs nálam.kösz hogy szóltál javítva 😊
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=211321#p211321
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=216351#p216351Rataxes
Mondjuk oda volt írva mellé, hogy pickek adminisztrálva, de nem volt Sebaj 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
akkor vak vagyok, köszönet!a Broncos ajánlott szerződést Sherrod Martin RFA-nak, akire 4. körös tendert raktam.két hsz-el előtted derült ki, hogy a vikings 4/31-e a Broncosé még tavalyról, ergo gondolom azt kapnádStez
Ha nem matchelem akkor, hogy lesz a dörgés, mert normál 4.körös választása nincs a Broncosnak, csak comp. pick?Habi
JT Daniels fan
több mint 12 éve
a Broncos ajánlott szerződést Sherrod Martin RFA-nak, akire 4. körös tendert raktam.két hsz-el előtted derült ki, hogy a vikings 4/31-e a Broncosé még tavalyról, ergo gondolom azt kapnád
Ha nem matchelem akkor, hogy lesz a dörgés, mert normál 4.körös választása nincs a Broncosnak, csak comp. pick?Habi
több mint 12 éve
a Broncos ajánlott szerződést Sherrod Martin RFA-nak, akire 4. körös tendert raktam. Ha nem matchelem akkor, hogy lesz a dörgés, mert normál 4.körös választása nincs a Broncosnak, csak comp. pick?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
nyugodtan írjátok be hozzám :rolleyes:
több mint 12 éve
A 3/31 és a 4/31 szerintem nincs nálam.http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=211321#p211321
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=216351#p216351
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eltiltást nem szoktunk átvenni, csak börtönbüntetést.Akkor Vilma is eladó 😊
ennek az volt az oka, hogy a maddenben igen gyorsan döglenek ki az emberek eltiltás nélkül is, az új programban jobban bírják a strapát.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eltiltást nem szoktunk átvenni, csak börtönbüntetést.ennek az volt az oka, hogy a maddenben igen gyorsan döglenek ki az emberek eltiltás nélkül is, az új programban jobban bírják a strapát.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
3.5 milla josh wilson 😊 ez a korrekt nem a cortland féle 8milla
több mint 12 éve
majd jövőre
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
izéhozé, akkor hogyan is lesz ez a cap space továbbgörgetés a következő évre?ha nem használom ki az összes helyem, jövőre ennyi pluszom lesz?
mert volt erről szó, ez akkor most már végleges és be lesz vezetve? csak, mert esetleg lehet akkor így számolnék 😊
több mint 12 éve
3x cserélhet gazdát
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Cool 😊Még egy dolgot mondanék a trackerhez.igen, én azért írtam úgy, hogy originálisan odaírtam kié, azon felül pedig ahány csapat van, annyinál volt.
Soldi, ha tavaly tradeltek egy picket, ha jól figyeltem már saját picként jelenítette meg a következő évtől.
Hogy miért fontos ez?
Mert egy picket ha jól emlékszem kétszer lehet egy évben elcserélni.
A jelenlegi típusban ez nem látszik, mikor volt tradelve.Delonso_
Pl. 1. Chiefs (from Buccaneers) ---(orig. Falcons) azt jelenti, hogy az offseason kezdetén a Buccsé volt a pick, 1-et lett cserélve. 😊
16. Buccaneers (from Rams through Chiefs) pedig originálisan a Rams pickje, és a KC-n keresztül érkezett tampába, tehát 2szer cserélt gazdát.fetomy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
öt évre van egy igen korrekt CB párosom, nekem megért ennyit, kész. az meg csak külön jó, hogy ha ehhez mérnek majd a rózik hosszabbításkor 😉
több mint 12 éve
Még egy dolgot mondanék a trackerhez.igen, én azért írtam úgy, hogy originálisan odaírtam kié, azon felül pedig ahány csapat van, annyinál volt.
Soldi, ha tavaly tradeltek egy picket, ha jól figyeltem már saját picként jelenítette meg a következő évtől.
Hogy miért fontos ez?
Mert egy picket ha jól emlékszem kétszer lehet egy évben elcserélni.
A jelenlegi típusban ez nem látszik, mikor volt tradelve.Delonso_
Pl. 1. Chiefs (from Buccaneers) ---(orig. Falcons) azt jelenti, hogy az offseason kezdetén a Buccsé volt a pick, 1-et lett cserélve. 😊
16. Buccaneers (from Rams through Chiefs) pedig originálisan a Rams pickje, és a KC-n keresztül érkezett tampába, tehát 2szer cserélt gazdát.
több mint 12 éve
egyáltalán nem rossz viccrossz vicc az, amikor Brandon Flowersek rohangálnak 6 milláért
neked ez sok, nem is nálad van pont emiatt, kristofnak megérte viszont
7 millát nekem is simán megért volna mondjuk, ha gabtsi hozzám passzolja