NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Bocs, nem voltam itthon három napig, most visszaolvastam a topicot, mindjárt küldöm az ajánlatot Gorera is. Ha kell most már zaklathattok PMben.
több mint 12 éve
átfutottam az admint, az eddig felmerülő hibák mellett, beírtam a kond. pickeket,Valóban, erre nem is emlékeztem 😊
továbbá 2 hibát észleltem:
a PIT idei második köröse (2/30) az OAK-t illeti a 66-os számú Orakpo trade miatt
továbbá a 102-es számú trade értelmében a MIN5. köröse (5/31) a Denveré.
DE NYUGODTAN Javítsatok ki ha tévedek!eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
átfutottam az admint, az eddig felmerülő hibák mellett, beírtam a kond. pickeket, továbbá 2 hibát észleltem:
a PIT idei második köröse (2/30) az OAK-t illeti a 66-os számú Orakpo trade miatt
továbbá a 102-es számú trade értelmében a MIN5. köröse (5/31) a Denveré.
DE NYUGODTAN Javítsatok ki ha tévedek!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezt már írtam korábban is hogy a Soldados féle trackerben minden okés volt. Abban ami olyan formátumban volt beírva, mint a mostani 2013-as. Csak amikor Newman beírta az újat gondolom azt cserélte le, és az új meg már szar lett. Lehet Soldit kéne megkérdezni hogy nincs-e meg neki az a verzió (vagy Newmant).Nem ártana átnézni azt a trade admint, mert szerintem vannak még benne hiányosságok.ja. mert egyes tradek egyik fele el van könyvelve a másik fele nem...c😊eaglesmcnabb
Tegnap pl. jeleztem hogy az én 3. köröm az egy trade keretében a Falconshoz vándorolt, ami be is lett írva az Atlantához.
Igen ám, de utána jött egy ilyen:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=213743#p213743
Lehet hogy én néztem el valamit, de az is lehet hogy akad még benne pár ilyen furcsaság...Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem ártana átnézni azt a trade admint, mert szerintem vannak még benne hiányosságok.ja. mert egyes tradek egyik fele el van könyvelve a másik fele nem...c😊
Tegnap pl. jeleztem hogy az én 3. köröm az egy trade keretében a Falconshoz vándorolt, ami be is lett írva az Atlantához.
Lehet hogy én néztem el valamit, de az is lehet hogy akad még benne pár ilyen furcsaság...Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
- friss Ke-Kí- jj: az nekem/nekünk csak jó 😊
- eaglesmcnabb: látom frissítetted a trackert, Vasquezt elengedte a Steelers
több mint 12 éve
akkor sok FA ajánlat nem leszAmúgy holnap már lehet a WR/TEekre licitelni viszont még nincs lista hogy kire ? Az mikor esedékes ?Tocamindenki kigyűjti saját magának.
én 21 óra után érek csak haza, utána kezdem el adminisztrálni a hétvége eseményeit.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy holnap már lehet a WR/TEekre licitelni viszont még nincs lista hogy kire ? Az mikor esedékes ?Tocamindenki kigyűjti saját magának.
én 21 óra után érek csak haza, utána kezdem el adminisztrálni a hétvége eseményeit.
több mint 12 éve
Nem ártana átnézni azt a trade admint, mert szerintem vannak még benne hiányosságok.Tegnap pl. jeleztem hogy az én 3. köröm az egy trade keretében a Falconshoz vándorolt, ami be is lett írva az Atlantához.
Lehet hogy én néztem el valamit, de az is lehet hogy akad még benne pár ilyen furcsaság...
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amúgy holnap már lehet a WR/TEekre licitelni viszont még nincs lista hogy kire ? Az mikor esedékes ?
több mint 12 éve
Rózsiház meg....Top5 futó, top fizetés kell neki 😉 Gondolkodtam kicsit kevesebben, de igazából sokkal lejjebb nem mentem volna, max 7,3-7,5ig. Még pont le tud akasztani kis lóvét, mivel 2-3 jó éve még van.
Fetamás Lavigne és Rajna, Turner mire akart 8 milliót kérni? 29 évesen, aki évek óta állandóan egyedül futkározik Atlantában?
A Freeman 7 milliót is sokkalom, de ez még belefér. Ha hasonló évet hoz, mint idén, akkor jövőre lehet saccolni hova lőjem be.Deny
Freeman meg jóféle starter QB. Idén gyengébb volt, ezért nem kért nálam 9-11-et. 😛
Super Marioról meg ne is álmodjon senki. Van rá 15 millám, sőt akár 25 is, kibaszok mindenkit de ő idejön! :cool:
több mint 12 éve
Williams? Én öt-hat embert tudok csak aki rá akar repülni.Kemény meccs lesz az 😊 És tanulságos.
több mint 12 éve
Aztán nehogy rajtad maradjon esetleg 12 milláért.. 😛6 millanal? Ahh ugyan, sok a helyem es a 34 pass rusher a legnagyobb needem, a tobbit mind megoldom korrekt aron. 😉Én nagyot nem 😀 Belőled bármit kinézek 😀 Ha irrálisan túl akarod fizetni nem foglak megakadályozni, de abban segíthetek hogy irreális legyen 😀Toca
Nagyot fogsz nezni.. 😉Stez
Hiába jó Williams, azért az nem lesz egy hálás feladat az a fizetés. 😉
több mint 12 éve
Eaglesvick: jó lett a két tracker, de egyetlen apró kimaradást nem látok: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=489877#p489877 ebben a 2. tradenél (Moore to Steelers) volt sok opcionális, amik nincsenek kiírva, így meg könnyen később elveszhetnekRózsiház meg....
Fetamás Lavigne és Rajna, Turner mire akart 8 milliót kérni? 29 évesen, aki évek óta állandóan egyedül futkározik Atlantában?
A Freeman 7 milliót is sokkalom, de ez még belefér. Ha hasonló évet hoz, mint idén, akkor jövőre lehet saccolni hova lőjem be.
több mint 12 éve
6 millanal? Ahh ugyan, sok a helyem es a 34 pass rusher a legnagyobb needem, a tobbit mind megoldom korrekt aron. 😉Én nagyot nem 😀 Belőled bármit kinézek 😀 Ha irrálisan túl akarod fizetni nem foglak megakadályozni, de abban segíthetek hogy irreális legyen 😀
Nagyot fogsz nezni.. 😉Stez
több mint 12 éve
draftolt játékosok szerződései azok lesznek 2012-ben, ami a szabálykönyvben van? tehát már frissített?(a Saints pedig úgy döntött, hogy az irreális igények miatt idén SENKIVEL nem cserél, ne is keressetek ez ügyben)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
6 millanal? Ahh ugyan, sok a helyem es a 34 pass rusher a legnagyobb needem, a tobbit mind megoldom korrekt aron. 😉Nagyot fogsz nezni.. 😉
több mint 12 éve
ne csak a szád járjon 😉Én is mondjuk mert amekkora nagy a szád kb 6 millánál kiszállsz még arra meg hülyeség 15t adnom 😛 😀
majd ha rátolsz 15 millánál többet, hiszek neked 😛
de szerintem te 8 millánál feladod már a küldetést 😂Stez
több mint 12 éve
ne csak a szád járjon 😉megmondtam hogy az a küldetés sosem lesz 8 millánál 😊
szerk.: ebből következik Toca hogy 6-nál sem lesz 😊
több mint 12 éve
Stez arai, es a Megatron-fele 18 milla volt vicces 😀IgorÉn rossz politikus vagyok. Megtartom az ígéretem 😀
(Plusz úgyis tudtam, hogy a többiek puhányak lesznek 😛)
több mint 12 éve
Grimes es Grubbs is telibe.. Nem tudom ki mondta, hogy Grubbsra vicc az 5 miller, ajanlom legkozelebb a rozsiknak is szoljon, meg az arazas elott 😛Stez arai, es a Megatron-fele 18 milla volt vicces 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
ne csak a szád járjon 😉jaja pouncey lesz ő is 😀
több mint 12 éve
ne csak a szád járjon 😉majd ha rátolsz 15 millánál többet, hiszek neked 😛
de szerintem te 8 millánál feladod már a küldetést 😂
több mint 12 éve
a Finley 5 milla viszont tetszetős számomra, simán féltem tőle, hogy tages ár környékén tudok csak hosszabbítani vele, egy 6 millával számoltam15 millát az kevés lesz 😀
most kurva jól jön ez az 1-2 milla, ami felszabadult
reszkess Super Mario, 15 millát kapsz tőlem 😂Stez
Nem gondoltam volna hogy Winslowt fogom túlárazni ennyivel... Soliai meg Goffot hittem hogy túllőttem de úgy látszik összhangban voltam a rózsikkal 😀
Harris meg Carrikerért annyit adni uff 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Oksi, köszke, várom 😊jó, de kompenzáltam staley és sims esetében, úgyhogy 2-2 😀1,5-el 😛 És arról nem tehetek, hogy a többiek nem tudták felmérni mekkora király 😀fetomyazért Olsennél sem tétlenkedtél. tehetséges vagy 😀eaglesmcnabb
Wyatt: Arról nekem nincs excelem, azt somos tudja majd közzétenni 😉fetomy