GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Bár nem vagyok nagy PFF fan, de azért csak sikerült behúznom a szerintük legjobb lead blocker FB-t. (még elkapni is tud és megbasz az end-zone-nál, ahogy Jozsua mondaná, a legbestebb FB)NewmanBehúztam volna hiéna módra, de Szegecs elrontotta, utána meg belehugyoztál a levesbe.
több mint 13 éve
Bár nem vagyok nagy PFF fan, de azért csak sikerült behúznom a szerintük legjobb lead blocker FB-t. (még elkapni is tud és megbasz az end-zone-nál, ahogy Jozsua mondaná, a legbestebb FB)
több mint 13 éve
Gabbert lesz az idei év Clausenje

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nagyon remélem Stewart olyan helyre megy ahol full kezdő lesz, és végre kijön belőle az állatbraxa88Én is, de legalább egy 60%-ot kapja meg a lasztinak. Browns vihetné 😛
több mint 13 éve
csudijó, már van 40 játékosom 😀StezCsudijó, már van helyem még 3 embernek 😀
több mint 13 éve
nagyon remélem Stewart olyan helyre megy ahol full kezdő lesz, és végre kijön belőle az állat
több mint 13 éve
csudijó, már van 40 játékosom 😀
több mint 13 éve
Baszki Baldwinról teljesen elfelejtkeztem.Egyébként pár embert waiveltem már azóta Höri.
több mint 13 éve
most frissek a rosterekHöriCutoltam Hedgecockot, ennek ellenére szerepel nálam.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Igen valószínűleg, bár nem nagyságrendekkel.gondolkodtam rajta amugy h megtartom nyarig aztan vki az utso pillanatban elviszi 1. korert 😀olcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
mert kurvaalacsony a fizuja ellenben hosszabitani nem tudtam vna vele semmikepp sem jovore
es ez volt a legmagasabb ar amit ajanlottak erte bar del adott vna erte sztem kicsit tobbet is ha jobban kufarkodok.Fake
Én bírom ezt a skittles rémet .
több mint 13 éve
ja ténleg szar lynch, végülis csak egy fél védelem kell h levigyék... de ti tudjátokbraxa88Hát ha nem lenne egy Beanie Wellsem ennyiért bőven megvettem volna én is egyébként. Már a Billses időkben is nagyon bírtam, de idén meg végképp nagyon brutális volt, ennyit szerintem lazán megért.
több mint 13 éve
ja ténleg szar lynch, végülis csak egy fél védelem kell h levigyék... de ti tudjátok
több mint 13 éve
nem kell, azokat ki tudom következtetni 😀értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.HöriAki minimumot keres minden évben be kell írni azt is?gabokocka
több mint 13 éve
ja értem.ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontViszont csak egy millát keres.tenorx
ehhez képest Lynch aranyárStez
Lynch mennyit is?
több mint 13 éve
ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontViszont csak egy millát keres.
ehhez képest Lynch aranyárStez
több mint 13 éve
ja Tenor, csak a különbség az, hogy te meg 2. körökért akarod közben eladni Mendenhall-t, akinek nincs térde és pupon kezdi a szezontehhez képest Lynch aranyár
több mint 13 éve
értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.HöriAki minimumot keres minden évben be kell írni azt is?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Fake leírta, amit gondolok róla. Benne van egy 1500 meg a 400 yard is.
több mint 13 éve
értékelném amúgy ha nem külön hszbe írnátok a játékosaitok fizetését, hanem minden kör végén egybe.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
namost amugy vicces am a dologban az az h igy nez ki az eletpalyaja :miért?2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöriÉn meg nem adtam volna érte ennyit.tenorx
öreg? szar?braxa88
volt 1 patent rookie eve aztan egy elfogadhato 2. majd 3 gigafos es miutan mar a tavalyi eve is ugy kezdodott h szar lesz
4-6 meccs utan megvadult es csinalt egy karrier evet. na most erre ne mondja mar nekem senki h ez annyira jo ami akar a poszt atlaga fole helyezne ...
több mint 13 éve
miért?Én meg nem adtam volna érte ennyit.tenorxolcso v "olcso" ?Fake2+4 ért én tuti nem adtam volna elHöri
öreg? szar?