GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
az enyém korrekt
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
A 2012-es draft tracker frissítve! (ha van valami probléma, akkor írjatok PM-et)
több mint 12 éve
ahh dehogy 😛korábbi rangodból ítélve már most érik a holdoutjjncaaAzt hiszed csak úgy megkapod? Garantálom, hogy óriási harc lesz érte, van rá akárhány millám!fetomySokra mész vele, egy évig még 1 dolcsiért játszom a KC-ban, aztán taget pakolok saját magamra, te meg baszhatod. 😛Stez
no kíváncsian várom a posztok szerinti sorrendet, ami a piacot illeti, remélem a QB-kkal kezdünk 😀
aztán mondjuk jöhet RB és egy S-CB 😀
több mint 12 éve
korábbi rangodból ítélve már most érik a holdoutSokra mész vele, egy évig még 1 dolcsiért játszom a KC-ban, aztán taget pakolok saját magamra, te meg baszhatod. 😛StezMost nézem, nem is kell nekem Luck, hisz megvan a franchise QB-m, sokat nem is keres 😂Azt hiszed csak úgy megkapod? Garantálom, hogy óriási harc lesz érte, van rá akárhány millám!fetomy
Christoph Hercze QB 1 UFAStez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sokra mész vele, egy évig még 1 dolcsiért játszom a KC-ban, aztán taget pakolok saját magamra, te meg baszhatod. 😛Most nézem, nem is kell nekem Luck, hisz megvan a franchise QB-m, sokat nem is keres 😂Azt hiszed csak úgy megkapod? Garantálom, hogy óriási harc lesz érte, van rá akárhány millám!fetomy
több mint 12 éve
Most nézem, nem is kell nekem Luck, hisz megvan a franchise QB-m, sokat nem is keres 😂Azt hiszed csak úgy megkapod? Garantálom, hogy óriási harc lesz érte, van rá akárhány millám!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na akkor most hová kell árazni? És konkrétan kiket?Rajnaelvileg Finley, Gore, Thomas (+ Finnegan, akit egyszer már belőttetek) és somosnak küldd.
több mint 12 éve
Most nézem, nem is kell nekem Luck, hisz megvan a franchise QB-m, sokat nem is keres 😂 Christoph Hercze QB 1 UFA
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kristof, ment egy PMoh, wait...
több mint 12 éve
kristof, ment egy PM
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
ez épp elég volt hogy megzavarodjak 😛Miért Gm of the year voltam 😊gabokockaÉn nem voltam bajnok 😊gabokockajól van, cserélj rangotHöri
több mint 12 éve
Miért Gm of the year voltam 😊jól van, cserélj rangotHöri6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀Én nem voltam bajnok 😊gabokocka
Tibi, Viito, Yoda és Soldi már abbahagyta.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
jól van, cserélj rangot6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀Én nem voltam bajnok 😊gabokocka
több mint 12 éve
akkor viszont Höri lesz az emberedíme:biztos annak kell?jjncaaSzerintem persze, miért?
Vagy most konkrétan arra gondolsz, hogy tőled elviszi adam Breest és hosszabbítani akar vele, akkor kinek küldje?
Mert ez így más tészta, akkor az új szerződésajánlatot már somosnak kell küldeni, gondolom én. Csak gondolom előtte Brees cseréljen csapatot.. Bár mondjuk ha úgy van, akkor te meg matchelheted is. Fasz se tudja igazából, tegnap Wyatt alkotott valamit ezzel kapcsolatosan, de én nem olvastam el. 😂Stez
A többi csapat ajánlhat szerződést a játékosnak a franchise tag használata után, ekkor a játékos eredeti csapatának az alábbi lehetőségei van:
• megfizetni ezt az összeget és ekkora a játékos a régi csapatánál marad
• két első körös draft pickért elengedi a játékost – az új csapat nem ajánlhat a tagnél kisebb éves fizetést!adam8
bár ez kb. tökre ugyanaz, mint ha odamész JJ-hez, hogy adja oda Breest 1+1-ért, odaadja és utána ajánlasz neki egy szerződést
azzal a különbséggel, hogy itt még szophatsz is, ha matchelik az ajánlatod
több mint 12 éve
akkor hogy lehet hogy még senki nem küldött PM-et? 😛Szerintem persze, miért?Aki franchise taget rakott a játékosra, mivel az Ő tulajdona.biztos annak kell?jjncaa
Küldd JJ-nek, mivel Breesre mész. 😛Stez
Vagy most konkrétan arra gondolsz, hogy tőled elviszi adam Breest és hosszabbítani akar vele, akkor kinek küldje?
Mert ez így más tészta, akkor az új szerződésajánlatot már somosnak kell küldeni, gondolom én. Csak gondolom előtte Brees cseréljen csapatot.. Bár mondjuk ha úgy van, akkor te meg matchelheted is. Fasz se tudja igazából, tegnap Wyatt alkotott valamit ezzel kapcsolatosan, de én nem olvastam el. 😂Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
íme:Szerintem persze, miért?Aki franchise taget rakott a játékosra, mivel az Ő tulajdona.biztos annak kell?jjncaa
A többi csapat ajánlhat szerződést a játékosnak a franchise tag használata után, ekkor a játékos eredeti csapatának az alábbi lehetőségei van:
• megfizetni ezt az összeget és ekkora a játékos a régi csapatánál marad
• két első körös draft pickért elengedi a játékost – az új csapat nem ajánlhat a tagnél kisebb éves fizetést!
több mint 12 éve
Szerintem persze, miért?biztos annak kell?jjncaaHa esetleg eszembe jutna két 1. körrel ajánlatot tenni valakiért, akin franchise tag van, akkor kinek kell küldenem az ajánlatot?adam8Aki franchise taget rakott a játékosra, mivel az Ő tulajdona.
Mert ez így más tészta, akkor az új szerződésajánlatot már somosnak kell küldeni, gondolom én. Csak gondolom előtte Brees cseréljen csapatot.. Bár mondjuk ha úgy van, akkor te meg matchelheted is. Fasz se tudja igazából, tegnap Wyatt alkotott valamit ezzel kapcsolatosan, de én nem olvastam el. 😂
több mint 12 éve
6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀5 év volt és gabo sose volt bajnok, tehát csak Dömének kell félnie.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
biztos annak kell?Ha esetleg eszembe jutna két 1. körrel ajánlatot tenni valakiért, akin franchise tag van, akkor kinek kell küldenem az ajánlatot?adam8Aki franchise taget rakott a játékosra, mivel az Ő tulajdona.
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vki updateljen please, mi most a teendő?briareosma-holnap rfa offer küldés
utána két nap mecselési idő
12.-én nyit az FA piac (sztem ma már meglesz a posztonkénti sorrend a pontos trackerrel együtt)
a szemetet már kivághatod (cut, waiver) és cserélhetsz orrba-szájba
kb ennyi
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mi az h ugy vesszük? mert ha single gamet nem vesszük akkor énis ittvagyok a kezdtektőlKi van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀Höri