NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Ha esetleg eszembe jutna két 1. körrel ajánlatot tenni valakiért, akin franchise tag van, akkor kinek kell küldenem az ajánlatot?adam8Aki franchise taget rakott a játékosra, mivel az Ő tulajdona.
Küldd JJ-nek, mivel Breesre mész. 😛
több mint 12 éve
Damon Huard 😛Jaja, Janit, valami félig backup félig kezdő de azért még szar QB-t meg asszem talán egy 4. kört 😀fetomyJaja, eladtam Dömének, aki beszopta, aztán visszakértem mikor visszatért a ligába, megvártam míg sztárkodott egy évet, aztán Stez is rábaszott 😀 Eagles fanok készüljenek, ha legközelebb hozzám kerül, újra feltámad! 😊fetomyMég szerencse hogy a csak egy tesztév volt, bár MAddenben emlékeim szerinte elég jó összhangban volt az friss 1/1 Megatronnal. 😀
És akkor asszem Janit adtam érte, nem voltam normális 😛Döme
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha esetleg eszembe jutna két 1. körrel ajánlatot tenni valakiért, akin franchise tag van, akkor kinek kell küldenem az ajánlatot?
több mint 12 éve
6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀Én nem voltam bajnok 😊
Tibi, Viito, Yoda és Soldi már abbahagyta.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Jaja, Janit, valami félig backup félig kezdő de azért még szar QB-t meg asszem talán egy 4. kört 😀Még szerencse hogy a csak egy tesztév volt, bár MAddenben emlékeim szerinte elég jó összhangban volt az friss 1/1 Megatronnal. 😀Ja, te mindig trükközöl Vickkel, legalább ötször eladtad már aztán mindig visszaszökik. 😊Delonso_Jaja, eladtam Dömének, aki beszopta, aztán visszakértem mikor visszatért a ligába, megvártam míg sztárkodott egy évet, aztán Stez is rábaszott 😀 Eagles fanok készüljenek, ha legközelebb hozzám kerül, újra feltámad! 😊fetomy
És akkor asszem Janit adtam érte, nem voltam normális 😛Döme
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha majd a Rózik átküldték PM-ben az ajánlataikat, akkor jöhetnek az offerek is.somoskovigde ha már elvileg van egy idei ajánlata az "ügynököknek" (finnegan esetében pl) akkor már mehet most?
több mint 12 éve
Ha majd a Rózik átküldték PM-ben az ajánlataikat, akkor jöhetnek az offerek is.somoskovigKikre vársz még?
több mint 12 éve
Ha majd a Rózik átküldték PM-ben az ajánlataikat, akkor jöhetnek az offerek is.
több mint 12 éve
Még szerencse hogy a csak egy tesztév volt, bár MAddenben emlékeim szerinte elég jó összhangban volt az friss 1/1 Megatronnal. 😀Ja, te mindig trükközöl Vickkel, legalább ötször eladtad már aztán mindig visszaszökik. 😊Delonso_Jaja, eladtam Dömének, aki beszopta, aztán visszakértem mikor visszatért a ligába, megvártam míg sztárkodott egy évet, aztán Stez is rábaszott 😀 Eagles fanok készüljenek, ha legközelebb hozzám kerül, újra feltámad! 😊fetomy
És akkor asszem Janit adtam érte, nem voltam normális 😛
több mint 12 éve
Frissült kissé a KeKim, belekerült pár jó arc, Gresham, Butler stb...
több mint 12 éve
Ja, te mindig trükközöl Vickkel, legalább ötször eladtad már aztán mindig visszaszökik. 😊Delonso_Jaja, eladtam Dömének, aki beszopta, aztán visszakértem mikor visszatért a ligába, megvártam míg sztárkodott egy évet, aztán Stez is rábaszott 😀 Eagles fanok készüljenek, ha legközelebb hozzám kerül, újra feltámad! 😊
több mint 12 éve
Ja, te mindig trükközöl Vickkel, legalább ötször eladtad már aztán mindig visszaszökik. 😊Milyen ha úgy vesszük? 😀 Igaz, hogy először csak FAmanként, de már az első drafton a single gameben is én voltam a Falcons élén, mivel Balu7 a legelejétől szart a dologra 😀Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀Höri
Még emlékszem Timsó, Kevin Boss, Steptoe meg tököm tudja kik voltak a pickjeim 😀
Akkor volt, hogy első intézkedésemként eladtam Vicket Dömének, pár hónapra rá meg lecsukták 😂fetomy
több mint 12 éve
És abbahagynád?Delonso_az athletic director játék tervezése abbamaradt, így igen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Milyen ha úgy vesszük? 😀 Igaz, hogy először csak FAmanként, de már az első drafton a single gameben is én voltam a Falcons élén, mivel Balu7 a legelejétől szart a dologra 😀Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀Höri
Még emlékszem Timsó, Kevin Boss, Steptoe meg tököm tudja kik voltak a pickjeim 😀
Akkor volt, hogy első intézkedésemként eladtam Vicket Dömének, pár hónapra rá meg lecsukták 😂
Asszem legjobb mérlegem talán 8-8 volt, az is egyszer 😀 De hát evvan, rebilding évtized.
több mint 12 éve
És abbahagynád?
több mint 12 éve
És mi hozott vissza? A Saints?Delonso_aha, bár egy Saints szurkolónak bármikor átadnám
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
És mi hozott vissza? A Saints?
több mint 12 éve
meg én, csak egy évre abbahagytam
---
több mint 12 éve
Mondjuk ez egész sok.Ahhoz képest hány éve megy.
több mint 12 éve
Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...Delonso_igen + Ork, Somos, Storm, Fucu, és fetomy ha úgy vesszük 😀
több mint 12 éve
Ki van még a kezdetektől? Gondolom te, Rajna, Döme, Gabó, Igor esetleg... Tyr...
több mint 12 éve
6 év alatt 6 GM lett bajnok de csak Gabó és Döme aktív, én kezdenék izgulni a helyetekben 😀Tibi, Viito, Yoda és Soldi már abbahagyta.
több mint 12 éve
Uhm, mostmár tudom miért nem fogok soha lemondani.Nehogy ilyen zenékkel ünnepeljétek....
több mint 12 éve
Közben válogatom hozzá a számokat:Soldi búcsúztatása a Hősök terén?tenorxHöri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀Höri
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0&ob=av3e
http://www.youtube.com/watch?v=WNIPqafd4As&ob=av3n
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem jut eszembe jobb nekem sem. Továbbá javaslom az április 22., vasárnap időpontot draftra 21., szombat helyett