NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
fetomy odaadta a fél franchiset azért a pickértStezElőször a 2013-as 1+2-t akartam adni érte, de az nem volt elég szegecsnek, úgyhogy kénytelen voltam többet adni 😛
több mint 12 éve
fetomy odaadta a fél franchiset azért a pickért
több mint 12 éve
Körbe könyörögtem az egész ligát kb. tegnap, volt 1 darab ember, akinek volt 5. körös pickje, és oda is adta 6. körösökért. Kettőt akartam adni, 3 lett belőle, ami igazából azért nem mozgat, mert jelenleg van 3 kiadó helyem még a practice squadban kb. amire van 3 late pickem, és 1-2-t udfán is úgyis fogok találni aki még érdekel, mivel azt amúgyis jobban szeretem mint az ilyen 6/30akat.Másik választásom az lett volna, hogy nincs meg az 5. körös pick, így nem mehetek rá az rfa-ra akire akarok, az 5 darab 6. körösből meg 2-3 alapból megy a kukába, mert egyszerűen nem fér be.
Wyatt: A trade úgy működik, hogy lehet tárgyalni 😛 Ha visszaírod, hogy 3-ért adod, valószínű veled is megtárgyalhattuk volna 😛
Plusz 6. kör végi pickekről beszélünk, nehogymár hatalmas kiakadások legyenek.
több mint 12 éve
Jackoville Jackos adja: 5/26 (Jax)???
Atlanta Flaccons adja: 6/19 (NE) + 6/21 (SF) + 6/Vikingsfetomy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
majd nekem, de csak éjfél utánHöriTenderek ajánlatokat kinek kell küldeni? Somosnak?Wyatteaglesmcnabb
RFA offer hová kell repüljön? (nem ajánlok, csak akarom, hogy pörgessük 😛 )Rajna
több mint 12 éve
Finnegan, Finley, Gore, Thomas.Ha ma/holnap cserélek tagelt embert attól még adhatok neki majd új szerződést ugye ?
ezek akarnak új kontraktot igaz?Höri
több mint 12 éve
RFA offer hová kell repüljön? (nem ajánlok, csak akarom, hogy pörgessük 😛 )
több mint 12 éve
Nem dropkirály ő, csak nagyon unlucky volt, ami idén nyilvánvalóan változni fog 😊fetomymár csak IRL kéne neki egy normális irányító, mert ez nem állapot
több mint 12 éve
Nem dropkirály ő, csak nagyon unlucky volt, ami idén nyilvánvalóan változni fog 😊
több mint 12 éve
Az a baj, hogy én elkapásonként gondoltam 😉fetomyakkor ingyen jön ide, mivel egy dropkirály, elkapni nem tud 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az a baj, hogy én elkapásonként gondoltam 😉fetomyAkarod mondani, droponként 😀
több mint 12 éve
Az a baj, hogy én elkapásonként gondoltam 😉
több mint 12 éve
Fetomy megszavazta, akkor Finley 18 milliót kap.Összesen, 5 évre. Az akkor 3,6 millió / év.
Szupcsi
több mint 12 éve
azonnal döntened kellHöriMég az egyik nem is biztos, hogy nálam lesz 😀
több mint 12 éve
Finley szerintem legalább 18 millát kellene, hogy kapjon.
több mint 12 éve
én rozi voltam eddig, szóval megállapítom Finley árát 3 millióban 😛StezA baj az, a tied én mondom ha te roziskodsz😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
én rozi voltam eddig, szóval megállapítom Finley árát 3 millióban 😛StezÉs sajátra eddig is szavaztál 😀
Am nézzétek a javaslatokat, van-e ellenvetés a kiemelt részekkel kapcsolatban
több mint 12 éve
Nem tudom hogy tenorx üzenetének volt-e bármi köze a Vikings csapatához, ha igen jelzem hogy nem esek kétségbe ha esetleg DeSean nálam marad 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
én rozi voltam eddig, szóval megállapítom Finley árát 3 millióban 😛StezÉn meg 33 milliárdban, nesze 😛
több mint 12 éve
én rozi voltam eddig, szóval megállapítom Finley árát 3 millióban 😛