NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Soldi búcsúztatása a Hősök terén?Höri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀Höri
több mint 12 éve
Höri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.gabokockaakartam tegnap is már, ezért is kérdeztem hogy van-e más esemény FA-n kívül a továbbiakban, de akkor úgy veszem, hogy senki sem tud ilyenről 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
somos majd szólj légyszíves, ha küldhetem a hosszabbítást FinleyreStezigazából egész nap online-t jelez nála a fórum, de ide be se böfög semmit, sztem nem szeret minket 😕
azért tényleg szólj, mert akkor tőlem is megy Finneganre 😊
több mint 12 éve
Megmondom őszintén szegecs kb. a 15. GM volt, kicsit belefáradtam már a próbálgatásba 😊Körbe könyörögtem az egész ligát kb. tegnap, volt 1 darab ember, akinek volt 5. körös pickje, és oda is adta 6. körösökért. Kettőt akartam adni, 3 lett belőlefetomyVan kettő 5. körösöm, mégse kerestél. Odaadtam volna egyiket simán kettőért.
Nem mérted fel jól a piacot fetamás, jövőre voks sem érkezhet rád GM of the Year-en.Deny
Amúgy nem számítottam rá, hogy ilyen szutykos 6. körös trade után ilyen lebaszást kapok 😂
GMoY-on így se nagyon érkezik rám voks, úgyhogy annyira nem vágott földhöz 😂 Viszont majd ha jön a csávó azt nyomat egy probowl szezont, akkor meg én leszek az isten, hogy mennyit beáldoztam és hogy megláttam a szuper tehetségét ennek a kir... na jó hagyjuk 😀
Ha már itt tartunk köszi a szavazatokat haverok 😀 Látom megint csúnyán bekúrtatok 😀
több mint 12 éve
Körbe könyörögtem az egész ligát kb. tegnap, volt 1 darab ember, akinek volt 5. körös pickje, és oda is adta 6. körösökért. Kettőt akartam adni, 3 lett belőlefetomyVan kettő 5. körösöm, mégse kerestél. Odaadtam volna egyiket simán kettőért.
Nem mérted fel jól a piacot fetamás, jövőre voks sem érkezhet rád GM of the Year-en.
több mint 12 éve
somos majd szólj légyszíves, ha küldhetem a hosszabbítást Finleyre
több mint 12 éve
DeSeant is beárazták már egyszer. Szerintem akit már egyszer megcsinált a rózi bizottság, azt nem kell újra...WyattPedig DeSeant és Finnegant is szívesen feljebb tornásznám picit 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
DeSeant is beárazták már egyszer. Szerintem akit már egyszer megcsinált a rózi bizottság, azt nem kell újra...
több mint 12 éve
Hát ha Deseant beáraznátok se lenne előnytelen,bár a nagyfőnök azt írta későn írtam 😊
több mint 12 éve
Akkor jól értelmezem-e:Cortland Finnegan, Jermichael Finley, Frank Gore és Joe Thomas árait kell somosnak küldeni?
több mint 12 éve
bocsengem a posztok szerinti FA és a menetrendje érdekelne leginkább 😊StezSzövegértelmezés egyes.gabokocka
félreolvastam
több mint 12 éve
engem a posztok szerinti FA és a menetrendje érdekelne leginkább 😊StezSzövegértelmezés egyes.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
engem a posztok szerinti FA és a menetrendje érdekelne leginkább 😊
több mint 12 éve
Höri, írsz egy menetrednet, hogy mi mikor lesz mostantól a draftig kb? Aztán a draftot is elkezdhetjük egyeztetni lassan.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
szerintem írd te persze, úgy is 5 perces meló ez az 5-6 névakkor most irjam en v mi legyen ? ezt is somosnak kell kuldeni ?Fakena most akkor a tag+hosszabbitos arcokat is lerendezted helyettem stez ?Fakenem, nem keresett senki semStez
én somosnak küldtem, gondolom neked is oda kell
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor most irjam en v mi legyen ? ezt is somosnak kell kuldeni ?na most akkor a tag+hosszabbitos arcokat is lerendezted helyettem stez ?Fakenem, nem keresett senki semStez
több mint 12 éve
na most akkor a tag+hosszabbitos arcokat is lerendezted helyettem stez ?Fakenem, nem keresett senki sem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na most akkor a tag+hosszabbitos arcokat is lerendezted helyettem stez ?
több mint 12 éve
az 5-ből alapból 4 GM fent van elvileg, csak Rajna hiányzik
több mint 12 éve
jó volt eltörölni az 1+3-as tendert, így már 5 GM is mozgolódott RFA ügyben
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Úgy lenne logikus, ha már csak miatta nem lehetett eddig felrakni a hosszabbítós táblátállapítsa meg a kedves bizottság a fenti arcok árát aztán essünk túl ezen.Hörielvileg finneganét már tudja a bizottság, most akkor küldhetem somosnak az 1. offert?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
állapítsa meg a kedves bizottság a fenti arcok árát aztán essünk túl ezen.Hörielvileg finneganét már tudja a bizottság, most akkor küldhetem somosnak az 1. offert?
több mint 12 éve
Ma este frissítem a trackert! (fetomynak köszönöm a fáradozásait)
több mint 12 éve
Nekem így jobban megérte, mert igaz, hogy adtam 3 franchise embert, de 1 még frencsájzabbat húzok rajta 😊Aztán lehet jövőre megbánom, majd akkor visszatérünk rá 😉
több mint 12 éve
Hát nem nagyon értem ezt a tradet tekintve, hogy én ennél sokkal erősebb bizniszt ajánlottam, bivalyüzlet lett volna, amivel remekül jártál volna. 😐fetomy odaadta a fél franchiset azért a pickértStezElőször a 2013-as 1+2-t akartam adni érte, de az nem volt elég szegecsnek, úgyhogy kénytelen voltam többet adni 😛fetomy