GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
amugy arrol meg senki sem irt egy szot sem h milyen vicces
h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀Fake
én az éjszaka folyamán tervezek írni egy 1. napos trade elemző bejegyzést a lapszemlébe.Höri
melyik éjszakára gondoltál? 😀

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szerintem úgy logikus hogy FA-k lesznek, és nincs Waiver sorrend, hanem majd licitálni lehet a fizujuk alapján...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
akik előző szezon előtt kerültek waiverre azok most sima fa-k lesznek ugye, és oda nem vonatkozik a waiver-sorrend akkor?

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
megtörtént a rosterfrissítés.

szóljatok ha valaki bennemaradt vagy hiányzik

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀Fake
én az éjszaka folyamán tervezek írni egy 1. napos trade elemző bejegyzést a lapszemlébe.Höri
én most moderáltam magamat. Nem forgatom fel nagyon ezt a csapatot. A mag eléggé fiatal, alig van 30+os játékosom.
Nem mondhatom, hogy kurva erős ez a keret, de igazán már csak a WR sort kell egy kicsit turbózni és akkor rendben lesz. Na meg szereznem kell első körös picket.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttam
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőleNewman
nyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.

most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúromHöri
azt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztem

itt a legfrissebb roster am: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
portrécsomag: http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.datNewman
kétlem, hogy lenne türelmem, és indittatásom több szezonra, de nemtom, egyelőre olyannak is örülök, ami egyáltalán működik 😊
több mint 14 éve
fokent stez de persze masok kozremukodese is engem viszont megihletett arra h azt javasoljam
h a szokasos gm of the year valasztast bovitsuk ki egy balfasz of the year voksolassalFake
a játékosok egy része túl érzékeny ehhez, és semmilyen kritikát sem bír el.
szóval ha nem akarok jövőre 15 új GM-et keresni (márpedig nem 😛 ) akkor ezt hanyagolnám 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fokent stez de persze masok kozremukodese is engem viszont megihletett arra h azt javasoljam
h a szokasos gm of the year valasztast bovitsuk ki egy balfasz of the year voksolassal
több mint 14 éve
én az éjszaka folyamán tervezek írni egy 1. napos trade elemző bejegyzést a lapszemlébe.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
h par csapat a szezonkezdet pillanataban bucsuzott el jopar evre a playoffremenyeitol 😀
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛Rajna
Kicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊Soldados
hát ez Holmesnál minden, csak nem furcs, tekintve, hogy UFA lesz és a Wide receiver fr. tag az 8 320 000, amennyit önmagában nem ér, nem hogy mellé még sok picket is adjon érte valaki 😊Wyatt
Nyilván nem két 1. kört kérek érte. Másrészt Holmes abszolút elit WR, főleg a nagy pillanatokban, akinek most van capje a 8,32 millára, annak simán megéri, hogy utána ő hosszabbíthasson vele, főleg megnézve, hogy éppen a WR-eknél volt mindig a legelszálltabb az FA.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
mert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛fetomy
09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttam
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőleNewman
nyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.

most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúromHöri
azt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztem

itt a legfrissebb roster am: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
portrécsomag: http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.dat

több mint 14 éve
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛Rajna
Kicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊Soldados
hát ez Holmesnál minden, csak nem furcs, tekintve, hogy UFA lesz és a Wide receiver fr. tag az 8 320 000, amennyit önmagában nem ér, nem hogy mellé még sok picket is adjon érte valaki 😊

több mint 14 éve
minek kell? 😀Höri
mert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛fetomy

most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúrom

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)fetomy
minek kell? 😀Höri
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőle

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kicsit furcsállom én is, hogy most nem jönnek a jelentkezők Tyvon Branchre, Carl Nicksre és Santonio Holmesra nem tolonganak a jelentkezők, pedig korábban, amikor még nem trédeltem, állandóan bombáztak ezzel egyesek. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)fetomy
minek kell? 😀Höri
mert 600 év után windózom van, felraktam a madden nyócat, hogy játszak egyet, de nem találok egy köcsög rostert ami működne is, és egyébként is legalább kipróbálnám itteni csávóimat 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem adhatod van is ellenertekem 😀
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Nem látom a tolakodó tömegeket Wallace-ért 😛 pedig sezon alatt aktívak voltatok. Jellemző, hogy most emg már senkit nem érdekel semmi 😛

több mint 14 éve
minek kell? 😀

több mint 14 éve
A siged miatt kapsz egy booo-t, mert nincs -1.szaba

ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛Wyatt
flepsz sokkal nigább.bár inkább egy szaba siget kéne kitenni hogy így ösztönözzük őt a londoni olimpia megnyerésére 😛Joci
sajnos egyszerre egy időben nem versenyzett a csúcson a másik kokszossal, de amikor Thorpe még igen, és felpsz már jött fölfelé eléggé, akkor még jól helyrerakta a Thorpedo 😊 sajnos félek ez a kihagyás túl sok lesz, de én már csak ilyen vagyok, aki egyszer kedvencem lesz, azt nem váltogatom hetente 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
abszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz témaWyatt

ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛Wyatt
flepsz sokkal nigább.bár inkább egy szaba siget kéne kitenni hogy így ösztönözzük őt a londoni olimpia megnyerésére 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
nem lenne jobb megoldás akkor ha minden tolodna egy évet tehát 2012-ből 2013-as 13-ból 14..?Ork
abszolút adom, de remélhetőleg amúgy sem lesz témaWyatt

ja, ha nem tudnád elolvasni, mert sajna annyira nem látható, egy felpsz who van még ott pluszban 😛

több mint 14 éve
főként Höri, de ha bárkinek megvan, nem küldené el nekem a legutolsó roster fájlt maddenhez? (már ha egyáltalán elérhető volt)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
evidens hogy ha úgy alakul akkor tolódik a draftpick