GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Ha RB needed van, keress.. Ne várj tapsra meg ajánlatokra. 😊CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...braxa88tehát ha vki egyszer lesérül akkor már biztos nem épül fel soha annyira h akár 1000 yardot csináljon, köszi, megjegyzem.
és CJ-t miért ne hoznám fel? ő kurva drága volt Charles meg kurvaolcsó. sztetek tibi mennyiért adná Traktort? v tenorx Mendenhallt? v delonso MoJot? v Höri Addait? v fetomy Wellst?
szerk. most olvasom h Delonso 1+2ért adná MoJo-t hát már régóta a kekimbe van az rb nem fogok mindenkinél kuncsorogni, így jártamkristof
Delonso nem akar szabadulni MoJo-tól, így minek kínálgassa mindenkinek? Kinn van a KeKíben, hogy olyan ajánlat esetén vihető, ha megkeresed, akkor elgondolkodik. És most 1+2-ért elit RB-d lehetne
több mint 15 éve
A csere alapja az, hogy mindkét partnernek az ellenérték többet ér, mint amit ad. Ha nem így lenne nem lenne csere sose 😀(Hoppá, bent voltam egy menedzsment és vállalkozástan órán)
több mint 15 éve
Kezdem megbecsülni Charles 1+3-mas árát 😊Stezszerintem kb árban ment el Jamaal. olyan trade úgyse lesz amiben mindenki egyetért 😊
több mint 15 éve
Egyrészt egy 1/5 önmagában kurva sokat ér másrészt Allen szerintem igen jó kis Ssokat ér,de a franchise QB ennél jóval többet,még,ha szezon elején is köttetett a trade (meg,ha még TB-ben van a megváltó is)
Nem leírva ismét hogy mikor köttetett a trade
Grant pedig mi? Igen sokat ér ? Vagy tob RB ?
Megsúgom egyik sem.Delonso_
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...braxa88tehát ha vki egyszer lesérül akkor már biztos nem épül fel soha annyira h akár 1000 yardot csináljon, köszi, megjegyzem.
és CJ-t miért ne hoznám fel? ő kurva drága volt Charles meg kurvaolcsó. sztetek tibi mennyiért adná Traktort? v tenorx Mendenhallt? v delonso MoJot? v Höri Addait? v fetomy Wellst?
szerk. most olvasom h Delonso 1+2ért adná MoJo-t hát már régóta a kekimbe van az rb nem fogok mindenkinél kuncsorogni, így jártam
több mint 15 éve
Ryan szerintem is ár alatt ment el, de ez nem változtat a tényen, hogy Grant meg nem ér 1+2-t, a sérülése után 1. kört sem adnék érte.Kezdem megbecsülni Charles 1+3-mas árát 😊
több mint 15 éve
Egyrészt egy 1/5 önmagában kurva sokat ér másrészt Allen szerintem igen jó kis SNem leírva ismét hogy mikor köttetett a trade
Grant pedig mi? Igen sokat ér ? Vagy tob RB ?
Megsúgom egyik sem.
több mint 15 éve
jó,de Tampából Ryan is ment egy 1/5+IR-es S kombóért 😛
több mint 15 éve
Egyszerű ez1+2 ért kb Mojo is menne.
Melyik jobb?
több mint 15 éve
az nagyon jó trade volt 😊 😛na az vicces trade volt 😊hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristof
hát remélem, hogy neked megéri 😊 egy kis gamblerkedés sose rossz 😊Wyatt
több mint 15 éve
CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
pláne, hogy a cleveland jó eséllyel draftmezőny első feléhez fog tartozniWyatt
több mint 15 éve
na az vicces trade volt 😊stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
hát remélem, hogy neked megéri 😊 egy kis gamblerkedés sose rossz 😊

több mint 15 éve
ennél jobban hogy figyelnének rá?stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
😂

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Ahhoz a tradehez azért ne mérjél 😀stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
több mint 15 éve
Hát kérdezz meg bárkit, de Grant nem ér 1+2-t. Akkor sem, ha jövőre csinálna 1200 yardot.igenis,a RB-ek nem érnek semmitNewman,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.Soldados
Biztos nekem szar az értékítéletem....Newman

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
több mint 15 éve
Egyedül Mendenhall ér 1+1et, és ő is csak azért, mert future HoF.
több mint 15 éve
igenis,a RB-ek nem érnek semmit,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.Soldados
több mint 15 éve
1+2 már ap kaliber 😊WyattŐ azért sima 1+1, sőőt
több mint 15 éve
tyű bazz, azt hirtelen nem is néztem, hogy még ott van amúgy egy Stewart, akkor viszont ő jó eséllyel megy gondolom, tán még többért 😊ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88

több mint 15 éve
ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.
több mint 15 éve
,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
miért ne érne ennyit? a '08-as meg '09-es szezonja véletlen volt?Charles kurva olcsó volt, én pedig kicsit túlfizettem Grantet, mert bízom benne.az a baj, hogy grant sima első kört sem ér, nem hogy 1+2-t, de mondjuk az, hogy kövi évi, valami finomít rajta, na nem sokat 😛Wyatt
de örülök neki, hogy mindenki jobban csinálta volna tőlem 😊kristof
több mint 15 éve
ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛pláne, hogy a cleveland jó eséllyel draftmezőny első feléhez fog tartozni